5 mobilspill du må laste ned

I disse dager kan livet føles kjedelig og repeterende. Derfor tenkte jeg på at mobilspill er noe jeg elsket før, helt til jeg fikk studier, da måtte jeg lære at mobilspill var forbeholdt sommerferie. Nå som vi får mer dødtid kan det å laste ned et mobilspill bidra til å få tiden til å fly! Jeg har skrevet  ned fem spill du ikke må gå glipp av, og de er høyt på mange sin liste!

Hayday

I dette spillet har du din helt egen går. Der kan du ha masse kuer, sauer, høner, hester og mer. I tillegg skal du drifte og dyrke jorder, produsere en rekke varer og få alt til å gå rundt. Dette spillet begynte jeg med for mange år siden, og i stunder der jeg kjeder meg er dette en slager. Det er skikkelig avhengighetsskapende!

Candycrush

Dette spillet er det sykt mange som allerede har på mobilen sin. Jeg har spilt det så lenge jeg kan huske, og jeg er på nivå 1900 et sted. Dette spillet er så tilfredsstillende å spille. Det er basert på enkle prinsipper om å matche 3 like godterier og lage ulike kombinasjoner som sprenger. I spillet kan du også logge inn med Facebook og se hvor langt vennene dine er.

Subway surfers

Om du liker mer fart og spenning er Subway Surfers perfekt. Enkelt skal du swipe for å unngå hindringer på togskinner. Jo lengre du er, jo raskere går det! Her er det å slå sin egen rekord gang på gang. Spiller har masse fine farger, og du kan samle penger og kjøpe boostere.

Mario kart

Om du elsker Mario kart kan du laste ned mobilversjonen. Det er enkelt, underholdende og morsomt. Du kan velge hvilken figur du vil være, og det er masse kule baner. Det er bare å kjøre på! Dette er et klassisk spill som har en rekke ulike oppnåelser. Spillet er veldig fargerikt – akkurat som når du spiller det på tv.

Happy color

Om du heller trenger å roe ned, er Happy Color perfekt. Dette sies å være reduserende for stress, og du havner i et eget zen av tilfredsstillelse. Her skal du rett og slett fargelegge et valgt motiv, og det er gøy å se resultatet når det er ferdig.

 

Jeg håper dere finner noe å gjøre. Vi holder oss jo for det meste inne av en ganske solid grunn. Da hjelper det å flytte fokuset over til noe å finne på der vi ikke går på veggen ♥

1 kommentar
  1. Jeg har brukt Happy Color i perioder for å koble ut i ca 2 år. Veldig deilig å kunne sone ut litt. 😊Har på en måte vært i “karantene” i snart et år grunnet sykdom. Så å være hjemme er jeg dessverre altfor vant med. Nå får resten av Norge teste det ut også. Mega kjedelig.. ikke sant? 😋
   Kan også anbefale diverse quiz-spill. Så man får litt hjernetrim. F.eks: Quizkampen, Primetime, Fightlist, Stop, Blank map quiz, 94% 😊 Kan også anbefale CodyCross og 1010! 😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg