4 sykt fine kjoler

Reklame


I dag har jeg lyst til å dele fire kjoler med dere som jeg skal prøve å få brukt i løpet av sesongen som kommer nå, nemlig julebordssesongen! Jeg elsker å pynte meg litt ekstra, og disse kjolene gir meg alt jeg trenger for en skinnende kveld!

For litt siden plukket jeg ut fire kjoler jeg likte fra Femme Luxe. Det var litt gøy, for de hadde fått inn sykt mye fint, og det var vanskelig å plukke ut, da det stod mellom mye forskjellig. Jeg fant en blå kjole som jeg falt pladask for. Det endte med at jeg valgte den i både blå og sort. begge er to skikkelig kule partykjoler, og de er ikke sånn som sklir opp, som mange andre kjoler. De er fulle av glitter, og passer sykt bra nå som julebordsesingen er her. Den blå kommer jeg virkelig til å bruke ved første mulige anledning, kanskje allerede denne fredagen!

Her ser dere samme kjole i sort. Det synes ikke like godt på bildet at den glitrer skikkelig, men i virkeligheten er den skikkelig kul. Den er akkurat lik som den blå, med samme mengde glitter. Den er en soleklar favoritt når man står og ikke aner hva man skal ha på seg… og man går for den lille sorte!

Og kjolen under… OMG, jeg elsker den! Den er full av nydelige detaljer, og det glitrer på mils avstand – akkurat slik jeg liker det. Denne minner typ om litt Gatsby-stil, hadde jeg bare puttet sånn greie i håret. Den ser kanskje mer vågal ut enn den er, for denne er heller ikke av typen som glir ned og så videre. Den er også veldig grei i utringningen, og jeg føler ikke at den plutselig ikke henger der den skal eller sklir. Det er greit å føle seg komfortabel selv om kjolen er dristig.

Den siste kjolen er mer formell, synes jeg, samtidig som den også skinner en del. Den har én skulder, og bånd som du kan velge litt selv hvordan du binder sammen. Jeg valge å ha det på hoften. Denne kjolen gir en veldig feminin fasong. Selv har jeg veldig timeglassfigur, og derfor blir den nesten litt mye for min del, men  jeg kommer absolutt til å bruke den.  .

Disse kjolene har til felles at de har veldig gode materialer, og er ikke gjennomsiktige eller av dårlig kvalitet. Jeg er overrasket over at de selger så gode klær til en sånn pris. De har mange minikjoler å velge i hos Femme Luxe, i tillegg til en del andre kule og feminine kjoler.

Om du lurer på størrelsen, så er klærne fra FemmeLuxe bittegrann små i størrelsen, men om det er stretch, er det ganske riktig. Jeg bestilte disse kjolene uten om den tredje en størrelse opp for sikkerhetsskyld, men hadde egentlig ikke trengt det, fordi alle disse kjolene er strechy.

Jeg håper du finner noe du liker! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg