3 TING JEG GLEDER MEG TIL

♥ JULEBORD

Om bare litt over en uke, så arrangerer vi vårt årlige julebord! Jeg ELSKER denne festen. Jeg føler at dette er måten vi hvert år offisielt ringer inn julen. Vi lager juletapas, har morsomme leker, får besøk av nisse, drikker masse livsglede, og er med hverandre. Det er på en måte en sånn fest der det hvert år er mange samme gamle, men gjerne også kommer et par nye ansikter som jeg har blitt kjent med det gjeldende året. Det skal bli ekstra spennende å ha festen i huse4t vi bort i nå. Vi har mye mer plass, og jeg føler vi kan bråke så mye vi vil, i og med at vi eier boligen. Ekstra gøy blir det å pynte enda mer!
♥ FØRJULSEFEST 

Den 05.desember skal jeg på førjulsfest i regi av Nent. Denne festen var veldig hyggelig i fjor, og jeg har derfor forventninger til at den er minst like bra i år! Det som er så kult, er at en stor nyhet også kommer ut denne kvelden! Jeg har nemlig holdt en hemmelighet for dere ALT FOR LENGE NÅ, og det skal bli en ordentlig fryd å bare skrike ut hva jeg ikke har kunnet si enda… Det er mange som kommer til å digge dette! Det er noe annet enn hva jeg har gjort før, så her er det bare å telle ned til 05.desember! YEY!

♥JULAFTEN

Det blir en ny jul i år. For det første feires den i et hus jeg aldri har feiret i, men i tillegg får vi både nye gjester og en gjest jeg er veldig glad for å se igjen. Haakons foreldre kommer for å feire med oss. De har aldri feiret jul hjemme hos oss, men vi har vært hos dem én gang. På toppen av dette kommer en tante som jeg er veldig glad i, som ikke har hatt anledning til å feire med oss på flere år. Julen skal virkelig bli noe magisk. Mamma er alltid sånn at “nei, ikke for mange og dyre gaver”, imens jeg selv aldri klarer å motstå å kjøpe ekstra fine ting til folk. Jeg elsker å gi – og gleder meg til å se hva Haakon har planlagt i år. Han skuffer sjeldent.

ER IKKE JULEN MAGISK?

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Jeg gleder meg sååå til jul også! 😀 Deilig ribbe, kalkun, masse deilig tilbehör, snop, julekaker, familie og masse kos! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg