3 SUNNE OG ENKLE RETTER!

God kveld!

I morgen er det fredag, og kanskje du har lyst til å holde deg unna frossenpizza og BurgerKing, men heller vil lage noe sunt og godt!? Jeg tenkte dele fire retter med dere som er superlette å lage, og som er sunne og med lite kalorier for de som prøver å holde litt tritt med hva som går inn i kroppen. Her er tre av mine favorittretter når jeg skal være ekstra sunn:

♥ Salat med lompe og kylling.

Her finner dere en av mine nyeste favoritter i frysedisken, nemlig Tex Mex Kylling i biter! Dette er ferdig marinert kylling som du bare kan slenge i stekepannen. På cirka 8 minutter er det klart, og du kan lage det både som taco, i lomper, salat, paste eller lignende. Smaken er god, og ikke minst er det ren kyllingfilet. Her kan du selvsagt ha en ekstra lompe og litt mer kylling, og du kan jo lage salaten som du ønsker. Bare husk at dressing og slikt ikke er så sunt, hehe.

♥ Squashpasta med Kyllingpølser, saus og ost!

Dette har jeg laget mye og tipset om før. Oppskrift finner du HER. Dette er supersunn “pasta” med mye smak. Du bruker de kyllinpølsene du måtte ønske. Personlig er jeg glad i de med chili- og paprikasmak som Spar nylig har hatt inne. Prøv å kjøpe noen med høy andel kjøtt, og kjør på med lettost. Ikke glem oregano! Denne retten er superlett og metter godt – jo mer jo mettere. I tillegg er mannfolk ofte glad for å få dette kontra en salat.

♥ Speltlompepizza

Hver gang jeg legger ut bilde av dette på insta eller snap spør dere hva det er for noe… Dette er jo supergodt, og oppskrift finner dere her. Dette er den beste middagen når 1. DU har lyst på pizza, men bør ikke spise det. 2. Du trenger en lett middag. Dette er virkelig så godt og enkelt, og den kan lages på 1000 forskjellige måter, alt etter hva du liker. Kylling, biff, pepperoni, vegetar, vegansk, ++. Servér gjerne med en salat ved siden av.

 

Håper dette kunne hjelpe med et litt sunnere valg til for eksempel lunsj eller middag ♥

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg