3 Produkter for hjemmespa!

Reklame | Affiliates

God søndag, dere!

I dag er det veldig kjølig og tåkete ute, og jeg har ikke vært helt på topp… Jeg hoppet over å dra på trening fordi jeg ikke har riktig type energi i dag, og heller ikke motivasjonen som skal til. Egentlig pleier det å bare være å tvinge seg gjennom, men det gadd jeg ikke i dag, for vi drakk vin i går, og da blir ikke formen helt bra. Moralen er at jeg må holde meg unna sånt, for det ser ut til å ødelegge treningen for meg.

Noe som heller fristet i dag er å ha hjemmespa! I går var jeg og handlet, og kunne ikke dy meg.. Jeg kjøpte tre nye produkter som vil gjøre denne årstiden litt bedre.

SKRUBB TIL KROPP

Huden min er veldig tørr om dagen fordi luften ute er mye kaldere og tørr, så jeg ser at huden ikke har det såbra. Derfor kan en god skrubb gjøre en forskjell! Jeg valgte å kjøpe meg denne skrubben, for den har jeg hatt før. Den lukter helt nydelig og inneholder pleiende ingredienser. Den er veldig fin å bruke før du påfører selvbruning, for da er huden myk og eksfoliert. Om ikke kan man avslutte med en god bodylotion.

Kjøp kroppsskrubben HER

SKRUBB TIL ANSIKT

Om du kjenner at huden i ansiktet ikke gløder, at du får små urenheter, eller at den føles sliten… da kan en skrubb til ansiktet være løsningen! Jeg har prøvd litt ulike skrubber, men denne fra Rituals er helt magisk, men også rimelig. Jeg prøvde den første gang i fjor fordi den kom i en julekalender. Jeg kan love at huden virkelig stråler etterpå, og den føles ekstra ren. Skrubben brukes 1-2 ganger i uken. Jeg føler at fuktighetskremen min virker enda bedre når jeg skrubber huden først.

Kjøp ansiktsskrubben her.

OLJE TIL DUSJ

På denne årstiden kan det være lurt å unngå vanlig såpe til kroppen, og heller gå for en dusjolje! Jeg virkelig forguder denne. Når huden er tørr nå på vinteren hjelper det godt å bruke denne oljen i dusjen. Huden blir silkemyk og digg av den, og som med alt annet fra Rituals lukter den helt fantastisk. Huden din kommer til å takke deg! Alle disse produktene er også perfekte julegaver, spesielt til de som er glad i å ta vare på seg selv.

Kjøp dusjolje her.

Husk å ta vare på deg selv og andre rundt deg nå som mørketiden er kommet. Det kan føles tungt, og spesielt siden mange vil bli isolert nå som koronaviruset øker igjen. Du er aldri alene, og det gjelder å klare å ta hver dag for seg, og se de små lysglimtene som finner over alt rundt oss ♥

Nyt søndagen videre!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg