Livet på mat- og treningsplan!

Reklame | Proudbody.no

For å få frem hvor viktig mat- og treningsplan har vært for meg, må jeg prøve å være helt ærlig.

Jeg har i over et år gjort en livsstilsendring. Jeg hadde fått nok. Jeg var fanget i et usunt mønster av mange ulike årsaker, men det var vel da korona stengte hele samfunnet i mars 2020 at jeg virkelig havnet på “kjøret”. Alt var stengt, uten om alle steder som hadde mat. Jeg tror at jeg underbevisst trøstespiste en del fordi alt føltes så skummelt. Koronaen rammet jo økonomien min, men også de tingene jeg likte å drive med – være sosial, trene og oppleve nye ting. Jeg taklet dette dårlig.

Da ting åpnet igjen hadde jeg bestemt meg. “Aldri skal jeg føle meg så uvel i egen kropp igjen, og jeg skal være den jeg vil være.” Jeg hadde også personer rundt meg som påvirket veldig negativt i matveien, og jeg måtte derfor ta et oppgjør med hvordan jeg lot meg påvirke. Etter å ha lagt om kosten og fått i gang treningen kom resultatene fortere enn forventet. Flere kilo datt av kroppen, og jeg begynte å bli motivert på ekte. Endelig kunne jeg føle meg som meg selv, og jeg følte meg sterk, sunn og selvsikker.

Etter et års tid begynte jeg å gå meg litt vill. Jeg spiste nok litt for lite, og kroppen begynte å bli lei. Som lyn fra åpen himmel fikk jeg et tilbud om samarbeid med Proudbody.no. Her skulle jeg få skreddersydd mat- og treningsplan. Jeg MÅTTE takke ja! Jeg hadde gått meg vill i hva kroppen egentlig ville ha, og dette var redningen for å få mer kontroll på ting. Jeg har simpelthen ikke nok kunnskap rundt ernæring, så alt jeg gjorde før var å kun telle kalorier. Proudbody.no har laget et opplegg som er tilpasset hvor aktiv jeg er, hva jeg spiser og ikke, høyde, vekt og å få bygget frem muskler der jeg ønsker, slik som mage og rumpe, men også resten av kroppen.

Jeg er ikke den eneste jenta her i verden som fort kan ha det litt problematisk når det kommer til mat. Det er så lett å henge seg opp i feil fokus, og i verste fall går det alt for langt. Det kan bli farlig om man havner på feil spor. Med mat- og treningsplan har jeg overgitt kontrollen til noen som passer skikkelig på kroppen og helsen min, og jeg teller ikke en eneste kalori selv. Alt jeg vet nå er at jeg på en riktig måte gir kroppen min næring, og jeg ser at musklene blir mer markerte. Jeg har masse overskudd! Treningsprogrammene jeg har er utfordrende og morsomme, og ikke minst digger jeg all maten. Jeg følte til å begynne med at jeg spiste veldig mye – men det er jo fordi jeg hadde lært meg å spise veldig lite i tiden før. Dette har bidratt til å gi meg et så sunt fokus som mulig. I dagens samfunn med mye fokus på kropp kan vi lett se etter ekstreme eller usunne løsninger for å oppnå raske resultater, men glemmer fort at kroppen skal være med oss hele livet, og at vi må ta vare på den – også om resultatene skal være langvarige.

Jeg er cirka halvveis på plan hos Proudbody, og jeg merker virkelig resultater. Jeg hadde sikkert også kommet enda lengre om jeg ikke hadde det så vanvittig gøy i helgene – men alt handler om balanse. Livet skal nytes, samtidig som kroppen blir ivaretatt på en trygg og sunn måte. Uansett hva målene er, så handler det om balanse. 

BRUK KODEN “AURORA10” FOR 10% AVSLAG PÅ ALT HOS PROUDBODY.NO.

 

Ps: Husk hvem du er, hvor du vil være og at du har ansvar for din egen helse. Aldri la en diett eller fokus på den perfekte kroppen skade deg. Det finnes andre alternativer enn de som er skadelige! Kroppen din skal være med deg hele livet ♥

Ting jeg har lært det siste halvåret

Det svever positiv energi i luften min, og jeg har lært veldig mye i løpet av bare det siste halvåret. Tiden FLYR, og det gjør meg faktisk ingenting, annet enn positivt. Jeg har fått noen gode erfaringer som ruster meg godt til fremtiden og alt den har å by på. Jeg har også lært hvor mye ting kan ha å si for andre, spesielt når jeg tør å være åpen og dele mer av det personlige. Dette er veldig inspirerende, og det gjør at jeg tør å åpne meg mer. Helt siden bruddet tidligere i år har jeg vært noe lukket, og glemt litt at mange følger meg fordi jeg er ekte og åpen, og at jeg tør å være meg selv. TUSEN TAKK for tilbakemeldinger, for disse hjelper meg når jeg både er på riktig eller feil spor (så fremt de er konstruktive).

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Så hva har jeg lært den siste tiden? 

Jeg må utfordre meg selv for å bli den jeg vil være. Jeg har alltid vært interessert i å utvikle meg som person, men det var ikke før jeg selv tok et hardt valg at jeg innså hva slags mønstre jeg har begynt å sette meg selv i. Jeg fant ut at jeg ikke lenger var så kreativ, eventyrlysten og spontan som jeg trodde. Jeg hadde simpelthen gått over til et punkt hvor det jeg trodde var mine personlighetstrekk var blitt mer ord enn handling. Etter jeg hadde vært singel en stund begynte jeg å innse at jeg kan finne tilbake til meg selv, og at dette kunne jeg kun gjøre ved å utfordre meg selv til å hoppe utfor et par stup. Jeg har gjort ting som jeg trodde skulle være skummelt, men kun erfart at dette bare gjorde godt for meg selv. Man må våge å hoppe, for da begynner eventyret.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Jeg har aldri vært veldig på å kalle meg feminist, men vet jo at det handler om å se likeverd, så enkelt er det. Det skulle faktisk noen negative episoder til for å innse hvor viktig kvinnekampen er, og jeg ble nødt til å føle på å bli sett ned på før jeg virkelig kunne skjønne omfanget. I forbindelse med tidligere relasjoner ble jeg utsatt for en person som hadde et ganske nedverdigende kvinnesyn, som forventet at kvinnen har en spesifikk rolle i hjemmet, som for eksempel å alltid skulle servere fremfor mannen. Personen hadde også holdningen om at norske kvinner ikke er å foretrekke på grunn av sine sterke meninger og holdninger. I tillegg var personen sikker i sin sak at det ligger i mannens natur å være fri fra kvinner, og ikke minst skal kvinner snakke på en bestemt måte til menn. Jeg kan ramse opp mye mer, men poenget at jeg innser at det finnes holdninger i samfunnet som ikke hører hjemme når det gjelder likestilling, og jeg skal selv være MYE mer frempå og ærlig i mine kanaler på dette teamet, i håp om å bidra til å gjøre en forskjell.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Helsen og psyken henger definitivt sammen. Det er noe jeg aldri har vært helt ærlig om, og tiden får vise om jeg tør å snakke mer om det i tiden fremover. Dette er personlig, men også sinnsykt viktig fordi jeg tror jeg kan hjelpe andre om jeg tør å stå frem og snakke om temaet. Jeg jobber med saken, men er fortsatt i fasen der jeg spekulerer i hvordan jeg skal bruke dette til noe positivt på best mulig måte. Jeg vet at dette er et tema som gjelder MANGE, kanskje flere enn man skulle tro. Høsten er kommet for alvor, og jeg har mange idéer. Jeg vil starte med foredrag, men trenger å sette meg ned og sette sammen alt. For jeg vil levere noe som er BRA. Jeg har lært såpass nå at jeg må sette meg selv ut i livet og gjøre alt jeg har så veldig lyst til! Så bra som jeg har det om dagen, så må jeg dele mine erfaringer og kunnskaper til å hjelpe andre der ute.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Det som ser ut som en avslutning er bare begynnelsen på et eventyr. Å gjøre det slutt etter å ha vært i et langt forhold kan oppleves skummelt. Vi mennesker elsker trygge rammer. Allikevel innser jeg nå at jeg har begitt meg ut på et eventyr som jeg nesten får frysninger av å tenke på. Jeg ser positivt mot fremtiden, og jeg har plutselig vekket opp masse kreativitet, og jeg tør å kaste meg utfor de nødvendige stupene, og slutte å være redd for konsekvensene, og “hva om det går dårlig”. Et konkret råd fra meg til deg: Gjør det slutt om du føler forholdet ikke gir deg det du trenger, ikke vent på at ting fikser seg av seg selv. Jeg prøvde i flere år å løse et uløselig problem, og det førte bare til bortkastet energi og tid. Du er din egen lykkes smed. Jeg har faktisk hatt kontakt med flere som har turt å avslutte et forhold etter jeg stod frem selv, og det er fantastisk å bli med på reisen! Jeg støtter virkelig de som trenger å finne seg selv. Og tro meg – du finner virkelig mer av deg selv når du er modig nok til å trå ut av komfortsonen.

 

Som dere skjønner har jeg lært mye, og jeg lærer enda. Jeg skal bli mer åpen og personlig nå, og har virkelig vekket en brennmanet i meg selv som bare venter på å gjøre alt jeg skulle gjøre. Livet skal være et eventyr, og jeg er i ferd med å trå ut i ukjent farvann, men det har jeg virkelig godt av, og jeg får bare skjelve alt jeg kan på fingrene- men jeg kommer søren ikke til å angre.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Følg meg:

Instagram: auroragude

Snapchat: auroragude

Min mening om Onlyfans!

De som har fulgt meg lenge vet at jeg har et anstrengt forhold til å spille for mye på sex. Om vi går 7 år tilbake ville jeg antakelig hatt enda hardere holdninger til det å legge ut bilder med lite klær, og jeg ville ropt ut hvor trashy jeg synes Onlyfans er. Nå har jeg reflektert en del over hva min mening egentlig er, uten å skyte rett fra hofta. Jeg har forsøkt å sette meg ned og forstå hvorfor noen er villig til å selge materiale av seg selv som er så i den grad avslørende. Det skal sies at jeg egentlig ikke bryr meg om de som selger selfies, litt kløft eller lignende, nå snakker jeg om de som faktisk selger materiale av pornografisk verdi. Man skal jo egentlig få gjøre akkurat som man vil.

Det er tre ting som gjør at jeg har negative holdninger til dette. 

♥ PÅVIRKNING OG REKLAMERING

Det aller viktigste her er at markedsføringen og glorifiseringen rundt et luksusliv som når ut til unge mennesker. Å selge sexvideoer for å oppnå en lukrativ livsstil blir presentert som en faktisk løsning på å få en god økonomi. Denne type løsning blir klint opp i ansiktet til personer som kan være både 14, 16, 18, 20 år eller eldre og yngre. Alle bør vite at vi som personer går gjennom ulike stadier i livet, og at vi underveis er mer sårbare og utsatt for påvirkning. Ikke alltid tenker vi langsiktig eller på ringvirkninger av det vi sier og gjør. Det har kommet konkrete eksempler på de som har drevet med Onlyfans og angret, slitt psykisk og som ikke lenger kan stå for det de gjorde. Om jeg hadde hatt en datter på 18 år ville jeg gjort ALT for at hun ikke skulle begynne med noe sånt, men heller lete etter langsiktige løsninger for en eventuelt god økonomi og fremtid. Det er etter min mening ikke riktig at barn og unge skal bli utsatt for reklamering av Onlyfans.

♥ GRENSESETTING OG UTVIDELSE AV DENNE

Vi har våre grenser som vi setter selv. For eksempel har jeg en grense for hvem jeg ønsker å ha sex med, dele seksualiteten min med, og hva jeg er komfortabel med å gjøre og ikke. Om man for eksempel starter med å selge selfies og bikinibilder på Onlyfans, vil jeg si at det er helt ok i første omgang. Det som derimot er faren er hvorvidt grensene blir tøyd fordi pengebeløpene blir høynet. “Du får 5000 ekstra om du tar av overdelen”. Kanskje personen trenger disse pengene, og handler spontant med tanke om at alt som blir delt på Onlyfans blir der. Strikken tøyes, og plutselig blir materialet drøyere for hver gang summene øker. Vi ser at mennesker gjør desperate handlinger for penger hver eneste dag, uansett om det er å rane en bank, skade andre eller prostituere seg. Det sies at “alle har en pris”, og jeg tror dette er tilfelle hos flere av de som har profil hos Onlyfans. Noen prøver å trekke en tråd til at mange også legger ut lettkleddhet på instagram. Forskjellen der er jo at det er bilder man tar uten å ha en person som ber deg gjøre det for en viss sum penger – du står i ditt eget sinn og tar valget uten andre faktorer som presser grensene dine.

♥ LANGVARIG EFFEKT

Hva vet vi om langtidseffekten av å selge “sex” på Onlyfans. Jeg har lite kunnskap på feltet, men har lest meg opp på kvalitative studier om prostitusjon, der det kommer synlig frem at kvinnene sliter psykisk i etterkant. JEG SKJØNNER at det helt fysisk er annerledes å selge en video sammenlignet med å faktisk ligge med noen, bare så det er nevnt. Allikevel kan jeg ikke unngå å trekke sammenligninger fordi det kjøpes sex – bare på en annen måte. Det handler om en pris på handlinger av seksuell art, der selger trolig ikke ville dratt strikken like langt om det ikke ble honorert. Så hva er de langsiktige bivirkningene? Hvordan tenker en person på 21 år når 10 år er gått? Vi utvikler oss støtt og stadig, og det er nærmest umulig å være den samme personen 100% som du en gang var, vi vil stadig møte nye mennesker, miljøer og situasjoner som er med og forme oss som mennesker. Den dagen man får barn eller andre verdier enn bare penger og moro, kan man fortsatt stå oppreist og stå for det man har gjort for 10 år siden? Kanskje noen, men jeg tror ikke alle klarer dette. Ville man anbefalt datteren sin eller niesen sin å gjøre det samme?

Debatten er viktig, og jeg understreker igjen at det viktigste er hva vi lærer generasjonen etter oss, og hvordan vi påvirker andre. “Gjør hva faen du vil!”, så lenge det ikke skader andre. Reklameringen av Onlyfans bør ikke være tillatt på måten den er tillatt i dag, mener jeg. Ellers må de til syvende og sist få velge hvordan de styrer sitt eget liv, for det er opp til dem. Vi skal absolutt eie og styre vår egen seksualitet, men hvor mye eier vi den når handlingene våre styres av en person som høyner prisen for hver grense vi tråkker over?