Slik pynter jeg veggen hjemme!

Reklame | Posterstore.no

Det tar absolutt tid å finne seg til rette når man flytter inn i et nytt hjem… Hvilke farger skal man ha? Hva skal man gjøre noe med? Hva skal man prioritere? Hvor skal ting stå eller henge? Hva blir fint?

Man kan fort ommøblere og male ting til man blir grønn i ansiktet, men jeg fant veldig fort ut av at min førsteprioritet er å få meg et “hjem”, altså et sted der det er noenlunde kontroll på ting, og der i alle fall ting står på riktig plass. En annen ting som har hjulpet med å få hjemme-følelsen er å få noe opp på veggene! Det føltes så rart og tomt her før jeg fikk hengt opp litt.

Som dere vet har jeg tidligere hatt samarbeid med posterstore.no. De har utrolig mange fine motiver, og man kan velge og vrake etter hvilke farger og uttrykk man ønsker seg. I tillegg får man ganske mye for pengene, og rammene er i god kvalitet. Jeg har nylig fått inn masse nye motiver hos dem, og valgt alt etter hva jeg selv tror kan passe her hos meg.

Akkurat nå får dere hele 35% avslag på plakater hos Posterstore med koden “Auroragude35”! Det gjelder ikke selection-plakatene.

Bilder kan gi mange former for uttrykk, men gir også mye sjel til rommet. Under har jeg et hestebilde (HER), og et bilde av en bygning (HER).

På kontorplassen har jeg valgt et bilde som jeg håper kan gi inspirasjon på trege dager. Det er et bilde av en kvinne foran et vindu (HER), i et hus som ser veldig fint ut. Hun har på en drømmende kjole, og man kan unders på hva hun ser mot ute. Som dere også ser har jeg noen små motiver i stående bilder også, med små tekster.

I etterkant har jeg brukt dette fine bildet av en Chanel-butikk i rosa for å få mer varme inn i rommet, og det står fint i stil til hesten.

Over divanen i stuen har jeg nå hengende et motiv av en rosa dør. Det er for å spre litt av det rosa fra veggen i andre enden av rommet over til resten av stuen. Du finner dette motiver HER.

Et annet nytt motiv er bildet av en blomstrende by. Motivet er så friskt og fint i gangen der jeg ikke har så mange detaljer akkurat nå. Du finner motivet HER.

Husk at de har maaaange andre motiver enn akkurat disse. De har all mulig natur, alle mulige dyr, bygninger, sitater, mennesker og så videre! Husk koden “auroragude35” for 35% avslag på plakatene ♥

Håper dere finner dere noe fint!

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

Planer for uken!

Reklame | Affiliates

OH YES!

Det vi alle har fryktet har skjedd, enda en lockdown... Jeg slapp billig unna der vi bodde før, men Lier er nok for nærme Oslo til å ikke bli hardt rammet. Denne lockdownen omfatter blant annet stengte kjøpesentere, så det gjør det litt kjedelig, da det er denne årstiden jeg synes det er gøyest å shoppe når jeg kjeder meg, da det er syke salgspriser. Selvsagt gjør jo en sånn lockdown at det blir lite å drive med, men det er jo selvsagt litt av poenget. Vi må sammen gjøre denne dugnaden, selv om en flytur til Bali hadde vært ganske digg.

Tidenes mest stretchy bukse kan du kjøpe HER.

For første gang på lenge synes jeg faktisk at det er litt gøy å studere igjen. Noe av motivasjonen ligger i at jeg så og si er ferdig til våren, og faget jeg holder på med nå virker ganske overkommelig. Jeg skal også skrive bacheloroppgave, og tror jeg skal finne meg et tema jeg brenner for, da jeg fungerer sykt godt når jeg bryr meg om det jeg bedriver. Planen for denne uken er derfor ganske enkel. Jeg skal studere mye, men jeg har også fått litt nytt stæsj i leiligheten, blant annet nye bilder som jeg skal vise dere. Nå nettopp bestilte vi også tepper til spisestuen og sofakroken, som vil gi et ganske lunere inntrykk. Det blir gøy å vise frem! Senere denne uken skal jeg også endelig fikse negler igjen (!!). Det er ekstra gøy for meg, for jeg evner ikke å ha fine negler når jeg gjør det selv. All oppussingen har tatt knekken på dem også.

Et annet prosjekt jeg skal bryne meg på her hjemme er et lite toalettrom som trenger en quickfix. Det er malt i gult, og har mørkegrønne linoleumsgulv, så jeg tror at jeg skal midlertidig skaffe selvklebende fliser, også må jeg få malt veggene, tatt ned speil- og lysløsningen, og få på plass noe jeg liker bedre. Om jeg får gjort dette vil den lille doen se ut som en helt vanlig do, og ikke en sykehjemsløsning. Men disse flisene jeg skal ha er utsolgt over alt, til og med på nettet. Jeg aner derfor ikke når jeg får skaffet dem. Maling kan jeg jo fint få tak i inntil videre, så jeg maler nok først.

Tidenes mest stretchy bukse kan du kjøpe HER.

Enda en ting jeg tenkte snart å få gjort er å lage siste “scene” til en YT-video fra oppussingen som jeg vil dele med dere. Der kan dere se leiligheten før og etter gulvet kom og veggene ble malt. Det ser jo helt annerledes ut, og jeg tror dere ville synes det hadde vært gøy å se. Jeg venter på ringlight nå, for det er så gøy å lage videoer, men de blir jo ikke like fine når lyset suger.

Heldigvis går det an å fylle timeplanen selv om jeg bare er hjemme, det er fordelen med å kjøpe oppussingsobjekt. Ellers har jeg hundene, studiene og blogg og SoMe som holder meg i struktur. Akkurat nå skulle jeg gjort mye for en jobb å gå til der jeg møter andre mennesker, for da ville jeg vært mindre ensom. Før var jeg jo stadig litt på farten, men det har uteblitt å gjøre mye siden mars i fjor… Forhåpentligvis får jeg noen nye prosjekter snart som kan sette litt fart på ting.

Jeg håper du har en nydelig mandag, og at du tar vare på både deg selv og andre som trenger det i disse dager. Å ikke kunne shoppe er godt for lommeboka, og de åpnet jo tross alt Vinmonopolet igjen, så da har vi i alle fall vin, hehehe. (Gærne folk)….

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

Fra gult til blått og fra blått til grått.. Før og etter!

God fredag!

I dag har jeg hatt besøk av Drammens Tidende for et intervju. Det handler om at jeg har flyttet til Lier, og hvorfor vi valgte som vi gjorde, og ikke minst planene for leiligheten. I den forbindelse hadde jeg ryddet litt her, og tenkte derfor få tatt noen bilder og vise dere litt prosessen i stuen.

Alt startet med at vi tok over leiligheten 14.desember. Da startet det store gulvprosjektet. Nytt gulv ble akkurat klart til jul, og deretter gjensto det flere liter maling for å få ting til å se litt mer hjemmekoselig ut. Det har vært en unødvendig lang prosess her i stuen… Vi startet med å skulle male i fargen “Hvit lin”, en lys gråaktig tone som skulle gå godt med Silky Pink som er kontrastfarger på to vegger. Jeg tror oppriktig at vedkommende som blandet fargen må ha gjort feil. Fargen vi fikk på veggen var babyblå…

Deretter gikk jeg til Bauhaus for å få en nøytral gråtone som ikke kunne bli blå. Flittig og blid var hun som hjalp meg, og hun fant en grå farge “Nøytral grå”, med lovord om at da skulle det bli bra.. Men hva skjedde? Jo, vi fikk bare enda en blå vegg. Damen på Bauhaus sa jeg skulle legge to strøk for at det skulle bli bra, så jeg malte jo da selvsagt to strøk. Fargen fremsto fortsatt blå. Og det var mest synlig i dagslys.

Omsider brukte jeg hjelpen jeg fikk av følgere. Tips om ulike bokstaver og betydninger i fargekodene skulle hjelpe meg med å velge en ny farge. Da vi gikk på Bauhaus for å kjøpe malingspann nummer 4 overså jeg faktisk alle tips fra den ansatte, og isteden stolte jeg på de som har skrevet til meg på snap og insta. Jeg gikk for fargen “Grå skifer” som har gule undertoner, og ikke noe blått i seg. Jeg var meget spent da jeg la på noen strøk på veggen. Det så bra ut, men jeg ventet til det ble dagslys før jeg tok en evaluering. HELDIGVIS var den faktisk grå! En behagelig noe mørkere gråtone som passet til den rosa. Så da var det bare å sette av en hel dag på å få malt om, og selvfølgelig to strøk. Jeg slet meg skikkelig ut, men det var virkelig verdt det da jeg så resultatet.

HER SER DERE PROSESSEN:

  1. Overtakelse. Brunt gulv og utslitte vegger med stort behov for oppgradering.

2. Første strøk med “Hvit lin” ble lagt, og resultatet… var blått. Nytt gulv på plass.

3. “Nøytral grå” ble kjøpt inn og malt to strøk, og det ble nesten ingen forskjell. Bildet er også redigert noe lysere.

4. Jeg valgte å høre på de som følger meg. Og valget falt på “Grå Skifer”.

Altså… En farge med “y” bakerst, som står for Yellow. Jeg er superfornøyd med den, og den ga et mer lunt og mykt inntrykk mot møblene. I tillegg samsvarte den med Silky Pink.

Kan du tro at det skal være så vanskelig? Jeg skal så klart ikke legge all skylden på Bauhaus, men jeg har veldig lett for å stole på ting folk sier, og valgte rådene fra de ansatte fremfor å bare gå min egen vei. Jeg kunne lest meg opp mye mer, og jeg kunne ha investert i flere prøver.

Så… Om du ikke vil ha blå vegg: Unngå toner med blått i seg, og gå heller for noe med gule undertoner.

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

Ting som man kan gjøre under corona!

Reklame | Affiliates

Det er ingen tvil om at mange føler seg litt isolert, ensomme og motløse når vi blir sittende så mye alene. Du må ikke engang være rammet av pandemien for å kjede deg, og jeg tenkte derfor gi tips til hva man kan gjøre eller ta seg til i disse dager. Selv elsker jeg å ha mange baller i luften, og gjør meg selv automatisk mer opptatt om dagene føles som de står stille.

 

♥ GJØR NOE DU ELSKER

Sannheten i livet mitt er at jeg elsker ridning. Av alt jeg kan finne på i livet, så er det ingenting som gjør at jeg blir så fokusert og tilfredsstilt som å drive med denne sporten. I fjor da corona kom var jeg dødsheldig og fikk passe hesten Trian veldig mye. Jeg hadde en helt nydelig periode til tross for pandemien. Kanskje du elsker å ri? Eller kanskje du har en kunstner i deg? Jeg vet i alle fall at å dyrke hjertefølelsen i kroppen fører med seg mye godt. Om du så bare elsker å lage mat eller å gå tur – gjør det til en prioritering.

 

♥ SKAP ØYEBLIKK OG KOM DEG UT

Uansett årstid har vi mange muligheter. Det finnes få vakrere ting enn urørt landskap uten biler og blinkende lys. Å komme seg ut i naturen er godt for kropp og sjel. Om du bor midt i en by anbefaler jeg deg å finne ut hvor nærmeste turområde ligger og komme deg avsted. Akkurat nå ligger mange områder med snødekkede trær og magiske vinterlandskap. Og bare tenk når våren kommer! Den herlige lukten og fuglesang.

 

♥ UNN DEG VELVÆRE

Kroppen vår blir sjeldent misfornøyd om vi tar oss tiden til å nyte og slappe av. På dårlige dager tar jeg meg en lang dusj eller et bad og pleier hud og hode. Først skrubber jeg kroppen med denne, deretter ansiktet med denne, for så å smøre meg inn med denne dusjoljen. Man kan også fjerne kroppshår før skrubben med en god høvel for barbering. Man føler seg SÅÅÅ bra etter å ha stelt litt med seg selv. Om du vil ha tips til en fantastisk ansiktsmaske er DENNE helt nydelig. Den kjøler ned, reduserer porer og renser.

♥ TA DEG EN TUR UT PÅ RESTAURANT

Både i solidaritet og for nytelse bør man være mer på restaurant, så fremt man følger smittevernshensyn og tar forhåndsregler. Det finnes så utrolig mye god mat, og det er godt å vite at man tilføyer noe til økonomier som sliter. Jeg er spesielt glad i italiensk mat når jeg spiser ute. Restaurantene under er: Øverst, Baltazar i Oslo. Nederst: Café Cathedral. Begge er veldig sentrale og serverer god mat.

♥ NYT ENKEL UNDERHOLDNING

Det er veldig mye gøy å se på tv også. For eksempel kan du se mobilsnokshow med Abu, Sofie og meg, eller så kan du se Camp Kulinaris på TV3. Om du vil ha serietips kan jeg anbefale Okkupert (Viaplay), Papirhuset (Netflix) eller Ugly Betty (Viaplay), som er noe av det siste vi har sett på. Ellers digger jeg Hide and Seek (TvNorge) om du blør for reality og liker litt skumle ting.

♥ FÅ KONTROLL HJEMME ELLER PUSS OPP NOE

“Heldigvis” bor jeg i et oppussingsprosjekt akkurat nå, så det betyr at jeg alltid har noe å gjøre… Jeg har malt så mye at jeg sikkert kunne tatt ut 50k i lønn om jeg fikk betalt for det. Sakte men sikkert får jeg ting slik som jeg vil ha det, men det tar sannelig tid. Vi mangler fortsatt mye, og for hver ting vi ferdigstiller, så er det bare noe nytt å tenke på. Vi må ha lamper og lister nå, men jeg har også et toalettrom og vaskerom som ser ut som det ikke er blitt rørt siden 1940.

♥ LAG GOD MAT!

Prøv å lage sunne og gode måltider som utfordrer deg eller gir deg noe nytt. I kveld lager Haakon hjemmelaget lasagne, men til lunsj hadde jeg blant annet proteinpannekaker med bær og syltetøy – HIMMELSK. De kan du kjøpe HER. Ellers kan du for eksempel søke opp ulike retter hos matprat eller lignende, så kan du lage noe du aldri har gjort før!

♥ RING EN PERSON DU SAVNER PÅ FACETIME

Vi savner jo mennesker i disse dager, så hvorfor ikke kontakte dem? Det sprer mye glede å ta en spontat lang samtale, og i tillegg får man tatt opp alt som er skjedd i dialog. Kanskje du har en mor, far eller venn som savner deg? Ring dem!

 

HUSK AT DU IKKE ER ALENE OM Å VÆRE ENSOM ELLER KJEDE DEG! VÆR KREATIV, MEN DROPP TUREN TIL DUBAI, GJØR HELLER NOEN AV TINGENE JEG HAR LISTET OPP HER ♥

Jeg sliter med å se på 71 grader nord….

Jeg har nettopp tatt en titt på den nyeste sesongen av 71 grader nord – kjendis. Jeg så nesten hele den “vanlige” sesongen også i høst.

Jeg synes det var veldig gøy å se på i høst, fordi jeg synes casten var ganske interessant, og man fikk se et taktisk perspektiv på hele greien. Jeg får se hvor lenge jeg henger med på kjendisversjonen, men hittil er den jo nogenlunde underholdende, og jeg synes det er ekstra kult at de har fått med folk som Per Heimly og Isabell Raad. Jeg synes alltid deltakere som gir en kontrast og ikke bare gjør alt lett er det som gir litt spenning og tvist.

Men det er noe jeg sliter veldig med... Som flere vet har jeg fjellfobi. Jeg sliter skikkelig med å se på programmet når de filmer mye av omgivelsene. Jeg kjenner en klump i magen for hver eneste fjellheim, og lurer på hvordan deltakerne synes det er. Det virker sinnsykt skummelt, og ikke minst må det føles som man er isolert fra alt. Man har alltids de som synes alt bare er vakkert. Joda, jeg skjønner det, men med en fobi mot fjell skal det mye til for at jeg setter pris på utsikten.

Jeg fant ut noe litt interessant da vi spilte inn CF på Tenerife i våres… Jeg besteg fader meg Spanias høyeste fjell, uten store symptomer på frykt. Men det jeg har skjønt nå, er at jeg er i all hovedsak redd norske fjell. Jeg tror det skyldes at de liksom er sykt mørke, spisse og at man ser så godt høydeforskjellene.. Typ dype daler midt mellom fjellene. På Tenerife så det ikke like høyt ut som det faktisk var, og det ble ikke like truende.

En slik fobi er noe man kan kurere, og det tror jeg er gjennom eksponeringsterapi. Altså må jeg opp på fjellene selv om jeg skal få bukt med fobien min. Heldigvis MÅ jeg ikke kurere den, for det er ikke slik at jeg er avhengig av å kunne bestige fjell i hverdagen min. Jeg lever fint på østlandet hvor det er litt flatt, hehe.

Jeg håper dere har hatt en fin mandag så langt! Nyt 71 grader nord, folkens. Det et god tv.

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

Soverom – før og etter

Reklame | Affilate

Jeg klager mye her på bloggen, men det er fordi jeg har hatt hendene fulle. Flytting, studier og oppussing er nøkkelordene for å beskrive den siste måneden av livet mitt. Nå er derimot eksamen ferdig, selve flyttingen unnagjort, og nå begynner overflateoppussingen å bli ferdig. Vi har fortsatt til gode å fikse opp i et toalettrom og kjøkken, men det er ting jeg ikke synes har hastet like mye. Å få på plass gulvet var førsteprioritet, deretter maling i stue, soverom, kontor/garderobe og gang. Det har tatt tid, men nå ser det snart ut som et hjem. I dag har en snekker tatt en titt fordi det skal legges lister, og når de endelig kommer på vil ting i det minste føles noe ferdigstilt.

Min frokost i dag. Sunne pannekaker som du kan kjøpe HER.

Det første jeg vil vise dere er soverommet. Det er nytt gulv og malte vegger, og vår digre 210×210 har sin plass, med nattbordene på hver side. Babysengen i hjørnet er hundene sin, så da får dere bekreftet nå at jeg ikke er gravid. Jeg fikk 100 spørsmål på snap om dette i går… På soverommet har vi hengt opp en lampe jeg fikk av den ene søsteren min fordi hun flyttet selv og ikke skulle ha den. Sengen og gavlen bak er fra Trademax. Ellers har vi hvite nattbord fra IKEA.

Her er bildene FØR:

Dette er fra visning da leiligheten var stylet og klar for kjøp. 

Her er fra helt i starten av prosessen. Jeg valgte å rive av strietapeten fordi den var løs flere steder og hadde veldig synlig mønster, i tillegg var leiligheten røyket i, og jeg ville prøve å få fjernet alt som var av lukt.

Her er ferske bilder fra i kveld! Jeg har malt med en farge fra Clas Ohlson, som heter Mountain Rock. Jeg synes faktisk denne malingen er mer dekkende enn Jotun sin, og den er veldig matt og fin.

Jeg skal vise litt på snap og insta i dagslys også, men ville gjerne dele dette her med en gang. Vi har nettopp fått lys i lampen også, som ga en hyggelig atmosfære i rommet. Jeg kommer også til å sove mye bedre med en mer dempet farge. Vi er superfornøyd hittil. Det er også deilig å ha litt dette med maling i bakhodet. Det er jo veldig lett å male om den dagen man endrer mening.

I kveld skal jeg ta et etterlengtet glass med bobler og feire at vi på sett og vis er i mål med å få ting litt levelig her. Det er ikke noen tegn til røyklukt her lenger – men det krevde nye gulv, fjerning av mye tapet og å male over. Et tips er å ALDRI røyke inne. Det senker verdien på boligen, og det etterlater et uhyggelig inntrykk for de som er på besøk, og ikke minst om du skal ha visning…

Vi snakkes ♥

Dette må feires!

Reklame | Affiliates

ENDELIG!

Leppstift HER // Lignende genser HER // Lignende bukser HER

I dag har jeg endelig gjort siste eksamen for semesteret som var. Totalt har jeg hatt tre stykker, og denne var både den verste og beste… Beste fordi den bare var fem timer, som gjorde at oppgaven ikke var milelang, men det var også en helt merkelig oppgave, og jeg måtte til og med kontakte skolen fordi det virket virkelig som at det var en feil i oppgaveteksten. De sa at flere hadde ringt, men stod på at oppgaveteksten skulle være riktig. Allikevel undrer jeg fortsatt på om det var en skikkelig slurvefeil. Om du lurer på faget, så var det individuell arbeidsrett, så om du mistenkte det samme, så er vi to…

Men uansett! Jeg er ferdig!!! Nå skal jeg fra neste uke begi meg ut på bacheloroppgaven og Metode III. Det blir et spennende halvår for å si det slik!

Uansett. Jeg må kort få lov til å beklage for at bloggen har lidd en del i det siste. Sannheten er at jeg har vært sliten siden 15.desember.. Det var da vi tok over leiligheten og begynte å legge gulv. Siden da har jeg knapt hatt en eneste fridag fra oppussing og flytting. Det har vært MYE. I tillegg kom to uker nå med eksamener, som også har slitt ut hjernen godt. Jeg har rett og slett vært psykisk inhabil.

Den gode nyheten er at ting begynner å komme på plass. Jeg har igjen å male soverommet før jeg føler dette er et hjem, og vi må legge lister. Ellers har ting begynt å ta form. I dag dro Haakon og jeg på Ikea for å fikse et ekstra skap til meg, og ikke minst et skap til ham. Haakon har bodd med klærne i søplesekker en stund, og det har tatt ham uendelig med tid å bare finne seg en joggebukse og t-skjorte, eller et vanlig antrekk. Jeg monterte opp et av skapene i stad, men det var et smalere skap som jeg selv skulle ha til lange kjoler/jumpsuits. I morgen skal vi montere opp det store til Haakon, så han endelig får system igjen. Noe skulle selvsagt mangle, for skuffene vi skulle ha til skapet var ikke på lager… Men sånn er det. Vi må få bestilt dem inn fort som fy, så kanskje det blir 100% ryddig her…

Jeg vil legge til at jeg alltid synes det er et mareritt å være på Ikea. Det er sykt mye folk, mye slit om man skal hente det man skal ha selv, og ikke minst blir jeg alltid tørst, men orker ikke stoppe i kantinen pga overtallet mennesker. De skal derimot ha for sine gode priser og mange funksjonelle møbler.

Jeg håper dere nyter denne tirsdagen! I kveld får jeg noen kule møbler sendt hjem, og jeg gleder meg skikkelig til å vise dere!

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

Ukens spørsmål: Kropp, TV-innspilling, Forhold ++

Reklame | Affiliates

HVOR BOR DU NÅ?

Vi har flyttet til Lier! Jeg elsker av en eller annen grunn stedet, selv om jeg ikke er lommekjent eller har familie her. Jeg tror det henger sammen med at det er mye hester her, det er også veldig pent med alt det grønne, selv om det også ligger sentralt. Vi har kollektive tilbud både til Oslo og drammen, kjøpesenter 5 minutter unna, masse turområdet og hyggelige naboer.

BOR DU MED HAAKON, ER DET SLUTT?

Haakon bor med meg ja. Det er ikke slutt, hehe. Vi flyttet fordi vi trenger å bo mer sentralt, og fordi vi har mer nettverk i Viken og Oslo. Det ble leilighet fordi det er mye enklere, og man får ikke like mye for pengene her som i Tønsberg.

NÅR ER DU FERDIG UTDANNET?

Jeg blir ferdig i løpet av 2021. Jeg har bestilt ett fag til + bacheloroppgave nå. Men jeg har Samfunnsøkonomi og bedriftsøkonomi også, som jeg må få bestått. Jeg sliter sykt med de to fagene, og det er de som avgjør når jeg får tatt bacheloren ferdig..

TRENER DU IKKE LENGER?

Vi flyttet jo til Lier, og her er treningssentrene stengt. Derfor er min trim oppussing og tur med hundene om dagen. Jeg håper virkelig sentrene åpner snart, for jeg merker på kroppen at den ikke er ikke like god form, og jeg har opparbeidet angst for å veie meg etter jul, haha.

HAR DU TIPS TIL HØYERE FORBRENNING?

Disse pillene skal hjelpe en del i perioder der man ønsker å forbrenne mer fett, i tillegg er de tilsatt koffein, som gjør at man våkner mer, men også får høyere forbrenning. Ellers er styrketrening veldig bra for forbrenningen, og å holde seg aktiv. Gå en ekstra tur, ta trappene om du kan, gjør ting hjemme.

KOMMER DU MER PÅ TV?

Ja, det kan jeg love dere. Jeg vet ikke helt når det kommer, men jeg tror det er nå til våren. Det var et artig prosjekt som ble spilt inn i fjor sommer, som sikkert blir veldig artig. Ellers er jeg i dialog på noen ting, men vet ikke enda hva som skjer.

HVOR OFTE GÅR DU TIL FRISØREN OG FARGER HÅRET DITT?

Jeg går cirka annenhver måned. Da bleker jeg etterveksten, korrigerer farge og klipper litt. Håret er viktig for meg, og det er viktig å spare litt på etterveksten for at det ikke skal bli så slitt.

TAR DU AV DEG ALL OPPUSSING ALENE?

Neida. Det skal sies at jeg har gjort veldig mye alene av gulv og maling, men Haakon er den som har gjort det verste i forhold til flytting og tømming av huset. Han skal også vaske der, imens jeg skal jobbe videre her hjemme med maling og organisering. Det har vært sykt mye rot her og der, så det må jobbes for å skape et hjem.

HVILKEN HUDPLEIE BRUKER DU?

Jeg bruker denne kremen til øyne, den er SYKT bra. Til rens bruker jeg denne, til dagkrem denne, og ellers er denne veldig god for å gjøre huden klar for krem. Det er sykt viktig å rense huden godt morgen og kveld, og tilpasse produkter etter hva slags hudtype du har. Jeg er for det meste tørr. Ellers får jeg fort mørke ringer under øynene om jeg ikke bruker en bra krem der.

HVOR STOR ER LEILIGHETEN DU HAR KJØPT?

Den er 98 kvm, så det er nok av plass for to personer. Det er en 3-roms i 3.etasje med mange muligheter. Jeg tror vi har gode forutsetninger også når vi skal selge om vi har pusset opp litt. Det var opprinnelig dødsbo, og det var ikke gjort så mye siden tidlig 2000. Det “verste” er badet, men vi får se hva vi gjør med det etter hvert.

HVILKEN PARFYME ER DIN FAVORITT?

Denne. Ingen over, ingen ved siden av. Den er så sykt unik og særegen, og den lukter ulikt fra person til person. Jeg har brukt den siden jeg var 16 år. Den er heller ikke så verst på pris!

HVA SYNES DU OM AT ABU HAR TATT SLANKEOPERASJON?

Det må han da få lov til? Jeg tenker at det er bra at han har lyst til å ha en god helse for seg selv og de han er glad i. Dette er jo ikke min sak. Jeg er bare glad han ser ut til å ha det bra.

HVA ER PLANENE FOR 2021?

Akkurat nå er idéen å finne litt ut av hvor livet skal fortsette. Det er rart å bli ferdig med bacheloren, men enda rarere å skulle vurdere å jobbe med HR. Jeg er så glad i hverdagen slik den er nå, og jeg vil jo helst ha døren åpen for spennende muligheter alle veier. Drømmen er fortsatt med tv, men kanskje utdannelsen kan kombineres med dette?

GRÅTER DU OFTE?

Det varierer. Jeg er heldigvis ikke direkte deprimert, men jeg kan i perioder stenge mye følelser ute. Da er det alltid deilig å nesten eksplodere litt innimellom for å få ut ting. Da blir jeg akutt lei meg og presser tårene ut. Det føles godt når ting er holdt inne for lenge.

HVORDAN BLIR MAN FORNØYD MED KROPPEN SIN?

Jeg er nok ikke riktig person å spørre der, for jeg er ikke noe flink til å være fornøyd selv. Riktignok ser jeg en ekstremt stor sammenheng mellom å trene og spise sunt og å føle meg bra. Jeg blir mer selvsikker og føler meg fin da. Det er faktisk avgjørende for min psykiske helse. Ellers vil jeg bare si at jeg selv synes så mange andre der ute er DØDSFINE. Jeg tenker ofte at jeg skulle ønske jeg var så flott, og problemet er nok størst i mitt eget hode. Jeg elsker jenter (misforstå meg rett), og jeg synes de er så vakre i alle mulige fasonger og stiler.

HVORDAN SPISER DU?

Jeg har sklidd en del ut siden jul, men jeg lager alltid sunne og lette retter ellers. Jeg elsker for eksempel proteinpannekakene fra Bodylab HER, men spiser også en del lomper med kylling og salat. Det gjelder å være kreativ for å være sunn, og ha evne til å gjøre favorittretter sunnere.

SKAL DU OG HAAKON VÆRE MED PÅ CHARTERFEBER NÅ SOM DET ER COVID?

Jeg vet ingenting angående Charterfeber. Fra alt jeg vet skal vi ikke være med mer, det er opp til produksjonsselskapene. Jeg tror også at det kan være greit å fornye seg litt, og det kunne blitt litt kjedelig med enda en sesong med oss. Samtidig er jeg ingen underholdningsekspert. I og med at programmet spilles inn i et annet land og med mennesker, så er nok prosessen litt vanskelig under Covid.

HVOR ER BH EN PÅ DETTE BILDET FRA?

Undertøyet er fra Victorias Secret. Jeg kjøpte den en gang i London. MEEEEN. Jeg har hørt rykter om at VS skal åpne en skikkelig butikk i Norge etter hvert. Det er virkelig drømmen! De har så mye fint. De små butikkene er jo bare parfyme, kremer og truser. Vi hadde trengt en full-size butikk med ALT de har.

Det var alt for nå ♥

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

Nytt prosjekt og ny eksamen!

Reklame | Affiliates

Denne uken har fløyet i rekordfart. På mandag fikset jeg litt hjemme og handlet. I går brukte jeg all tid jeg orket på eksamen, og fikk dermed innlevert den klokken 15:30. Fristen er i morgen 09:00. Jeg er alltid rask på eksamen, og dette var ikke et unntak. Jeg er bare veldig god på ting når jeg er skikkelig konsentrert. Igjen kan jeg kjede meg fort, og derfor pleier jeg gjøre ting i skippertak i god tid før frister.

I dag kunne jeg nyte en fridag fra studiene, og derfor følte jeg for å få gjort noe her hjemme. Soverommene er enda ikke malte, så jeg bestemte meg for å angripe gjesterommet/walk-in. Rommet er et enormt kaos. Haakon trenger skap til sine klær, men jeg har sagt vi bør male først for å ikke ha så mye greier i veien når vi maler. I stad gikk jeg over veggen for å se etter områder som må pusses eller sparkles. Deretter fant jeg ut at jeg faktisk kunne få malt halve rommet i dag.

De siste timene har jeg altså brukt på maling, og det føltes nydelig å ha satt i gang med det rommet. Jeg valgte en mørk grå farge vi allerede har brukt i klesrommet i gangen. Det morsomme er at det er billig maling fra Clas Ohlson, men den dekker dobbelt så bra som Jotun sin, og man slipper 2 strøk om man flekker litt før man avslutter. Jeg orker ikke bruke mer tid på å vurdere farger, så da valgte jeg den, også kan jeg heller male om i fremtiden om det ikke blir bra.

I morgen har jeg enda en eksamen… Den går fra i morgen tidlig til mandag 09:00. Den er i Internasjonal HR, som er et fag jeg finner helt ok, men det krever mer fokus, for pensum er på engelsk. Jeg håper å få gjort den ferdig i morgen, for da kan jeg ta helg med god samvittighet. Samtidig må jeg jo prøve å gjøre det bra. Ønsk meg lykke til ♥

Leppestift HER // Verdens diggeste bukser HER

Rommet som skal males….

Utsikten fra leiligheten er så fin og behagelig. 

Vi har litt å styre med, men det blir nok fint når vi er ferdige.

 

Vi blogges! I morgen tenkte jeg å ha “ukens spørsmål”, så husk å skrive til meg om du lurer på noe ♥

UKENS MATHANDEL!

Det skulle egentlig vært gjort i går, men jeg hadde tidenes meltdown i går, og trengte å gjøre litt andre ting. Derfor tok jeg ukeshandelen i dag. Det ble dog ikke en komplett ukeshandel, for det var kaos i butikken da jeg var der, og de manglet litt varer jeg egentlig skulle handle. Jeg dro på Meny, og det er en ærlig sak at jeg ser resultater på prislappen når jeg handler hos for eksempel Kiwi. Fordelen med Meny er jo det store utvalget.

Jeg må skjerpe meg litt på kostholdet igjen etter jul, og derfor ble det en del kylling og slikt, men ellers måtte jeg ha noen ekstra motivatorer for eksamen fra i morgen av. Jeg synes jo egentlig at brød kan være dødsgodt, men prøver å unngå så mye av sånt, for jeg blir litt oppblåst av det. I tillegg unnet jeg meg peanøttsmør, for det metter godt og gir mye energi. Ellers går mye av måltidene i havregrøt, kyllingmiddager og litt diverse til lunsj.

Jeg har også lagt opp til noe pasta, men det får jeg feire med når jeg vet at eksamen er godt i gang og går bra, hehe. Jeg har en guilty pleasure på pasta formaggio fra First Price. Det er sykt billig, og jeg synes det faktisk er ganske godt. Varm, kremete og digg.

Eksempler på middager denne uken:

♥ Wraps med cheddar og kylling

♥ Speltlompepizza

♥ Kyllingburger med salat, kyllingbacon og cheddar.

♥ Pasta formaggio med kylling eller kyllingbacon

♥ Kyllingsalat

♥ Fullkornspasta med fløtesaus og kylling

Jeg kan spise både sunnere, mer vegetar og variert, men etter å ha spist frossenpizza og ribbe i to uker, så føler jeg dette er en god start inn i det nye året. Målet nå er å bare spise sunt og normalt, så får jeg ta noen skikkelige tak når treningssentrene åpner igjen, og motivasjonen til å ha flere mål med trening og kosthold kommer tilbake.

Håper du finner noen idéer til hva du selv kan lage, spesielt om du liker kylling, hehe.

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude