De perfekte julegavene!

Reklame | Affiliates

Det kan være vanskelig å finne på julegaver, så derfor har jeg laget en liste med tips og linker til gaver jeg selv synes er bra!

 

Den som har «alt»

Hver gang jeg er usikker på hva jeg skal kjøpe, finner jeg ALLTID et gavesett som dette fra Rituals. De har også gavesett til menn HER. Disse gavene er geniale fordi det er produkter som skjemmer bort mottakeren, og lukten er helt nydelig. Det er også ting du kan kjøpe hvert år, for de går jo tomt etter hvert. Det er en gave man sjelden treffer feil med.

Helsefreaken

Kjenner du en som er opptatt av hva han eller hun spiser, og som trener mye? Den perfekte julegaven da kan du kjøpte HER. Det er en hel pakke full av digge produkter av mat for de som vil lage seg sunne pannekaker, shakes, eller som vil ha protein-nutella på brødskiven. Pakken inneholder også en superdigg karamell-topping som smaker digg med for eksempel havregrøt eller pannekaker. Det beste av alt er at disse produktene er sunne.

Tenåringsjenta

Helt seriøst, så ville jeg kjøpt disse enhjørningtøflene om noen i familien var glad i søte og rare ting. De passer også til en morsom tante eller en som synes “alt” er gøy. Jeg har hatt lignende tøfler selv, og jeg digget dem… Om ikke er denne rosa koppen med morsom tekst både rimelig og artig!

Far i huset

Om du vil skjemme bort far eller svigerfar kan du finne veldig fine og ok prisede klokker HER. I tillegg an du på samme side designe klokker til både kvinner og menn, så det kan fort bli en veldig fin og personlig julegave.

Hun blonde

Alle som farger eller bleker håret er avhengig av håkur. Jeg kan anbefale denne til alle med slitt hår. Den reparerer håret, og det blir silkemykt. Hårolje er også gull, og denne er supergod og rimelig.

Mor

En mor må skjemmes bort etter min mening, og min mamma blir alltid veldig glad for gode produkter til huden sin. Dette gavesettet er veldig bra, og gir huden MASSE glød! Om ikke kan du også kjøpe en nydelig duft, for eksempel denne som lukter himmelsk, og jeg synes den passer til alle.

Besteforeldre

Hva med å overraske med produkter som en deilig bodylotion som dette, eller kanskje en god fuktighetsrkrem til ansikt, HER. Til bestefar kan du slå til med en god håndkrem, eller kanskje en deilig sitronsåpe? Ellers er besteforeldre ofte greie å kjøpe til, og de blir glade for det meste ♥

 

HÅPER DERE FIKK NOEN GODE IDÈER! ♥

 

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

En magisk dag

Husker dere at jeg sa at jeg stresser mye om dagen?

Det gjør jeg fortsatt, men nå har jeg endelig innsett noe. Det er helt og klart min egen feil, for jeg har ikke vært villig til å ta tak i meg selv når stresset har ballet på seg. Jeg har vært så lat at jeg ikke en gang trekker pusten dypt inn og puster ut igjen. Jeg har oversett et ganske åpenbart problem.

Vi har selv ansvar for oss selv og vår mentale helse, og vi kan gjøre mer enn vi aner for å gjenvinne en viss kontroll. Jeg bestemte meg i går for at det er på tide å ta grep. For det første må jeg møte stresset istedenfor å overse det, og jeg må akseptere at det finnes. I det siste har jeg vært mye på mobilen før jeg legger meg, og deretter ser Haakon og jeg Youtube med skumle filmer før jeg sovner. Jeg innså i går at dette ikke er den beste måten å sovne inn på. Derfor la jeg fra meg mobilen og fant frem en bok.

Boken jeg fant frem heter “The Magic”, og den er en etterkommer av forfatteren som har skrevet “The Secret”. The Magic handler om takknemlighet og positiv tenkning. Etter å ha lest tre kapitler før jeg sovnet i går, tenkte jeg meg i søvn med takknemlige tanker. Jeg listet opp alt jeg er glad for at jeg har i livet. Jeg sov som en stein. Jeg våknet med en varm og kjærlig følelse i hodet, og var klar for en ny dag. Til morgenkaffen skrev jeg ned 10 ting jeg er takknemlig for i livet mitt, for det er første oppgave boken The Magic ga meg for dag 1 med lesing. For hver nye dag kommer en ny øvelse som skal lære meg å kjenne på takknemlighet og kjærlighet.

Jeg har takket for familien min som stiller opp for meg, hundene jeg elsker, kjæresten min, fremtiden min og alt det fantastiske jeg har fått oppleve i livet. Takknemligheten fulgte meg gjennom dagen, og jeg tenkte positive og takknemlige tanker for hver ting jeg har foretatt meg. Nå sitter jeg igjen med en følelse av ro og tilfredshet. Vi skal ha to vennepar på besøk for et “mini-julebord” i kveld, og jeg gleder meg sånn til å se dem. Egentlig pleier vi har stort julebord denne helgen hvert år, men det lot seg ikke gjøre av hensyn til corona.

Kvelden skal bli dødsfin ♥ Jeg håper det samme for deg og dine!

 

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

 

Slik har jeg pyntet til jul!

Å lyse opp en ellers trist tid føles godt. Derfor kravlet jeg opp på loftet forrige helg og fant frem julepynten! Vi har ikke så mye rødt/grønt, men mest sølv og grått, fordi vi ikke har sånn typisk julete stil. Jeg er sannelig glad i glitter, men rødt er litt for hardt etter min smak.

Selv om vi har brukt mesteparten av pynten føles det ikke helt klart enda. Jeg tror at det hjelper litt når vi får kjøpt bittegrann til, men også når det er julekalendere og desember er kommet. Jeg har sykt lyst på en sånn slags karusell med små tivolihester og sølvglitter – om dere skjønner hva jeg sikter til. Jeg har også sett at noen har tog i sølv under treet, og det er jo dødslekkert!

I dag er den første julegaven jeg har kjøpt til noen kommet, og jeg gleder meg til å pakke den inn og legge den under treet. Gavene gir også masse julestemning.

Det er mye å se frem til nå, og jeg gleder meg så mye til desember begynner! Da skal vi se på julekalender, telle ned til flyttedagen, julaften og sikkert andre koselige begivenheter! Allerede nå på lørdag skal jeg få fikset julenegler hos flinke KS Negler og Velvære i Tønsberg. I midten av desember har jeg frisørtime sånn at jeg er lekker på håret igjen til jul og nyttår.

Jeg håper dere også gleder dere like mye til jul, familie, kjærlighet og en koselig kveld! Jeg krysser fingrene for at ikke mange blir sittende alene denne julen, det er så trist å tenke på ♥

Her ser dere litt av vårt hjem pyntet til jul:

Det er så koselig på kveldstid!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Bli kvitt kvisutbrudd – fra start til slutt.

Reklame | Affiliates

Det hele startet høsten 2019 da vi spilte inn Camp Kulinaris. Jeg sminket meg hver dag, stod i masse oss og fettete luft fra maten vi lagde, og ikke minst var jeg superstresset. Mot slutten av innspillingen så nedre del av ansiktet ganske ille ut, og jeg tror jeg kunne telle opp mot ti kviser til slutt.

Da jeg kom hjem følte jeg meg virkelig ikke fin. Jeg hadde selvsagt ikke latt være å klemme på dem, og derav fikk jeg arr – for så at det kom nye kviser. Jeg var virkelig inne i en ond sirkel. Febrilsk ville jeg jo dekke dem til, og sminket meg derfor en god del… Til slutt innså jeg at jeg måtte roe ned sminken, for det ble verre HVER GANG jeg sminket meg..

Jeg startet med å gå mye uten foundation, og jeg brukte disse produktene fra Ole Henriksen en lang periode. De har fungert mange ganger før om jeg har hatt kviser her og der, så jeg anbefaler den til deg som har moderate plager. Disse klarte å holde kvisene i sjakk, men jeg måtte også innse at det ikke bare handlet om utsiden, men også innsiden.

Jeg var utsatt for store mengder stress av ulike årsaker. Derfor begynte jeg å fokusere en del på å roe ned, meditere og ligndene, og det hjalp en del.

Fordi jeg har en jobb der jeg ofte sminker meg i forbindelse med bilder, eventuelle innspillinger og fordi jeg liker å sminke meg, tenkte jeg at jeg må ta en prat med legen om hva jeg kunne gjøre, siden sminken ofte så ut til å trigge kviseanfallene igjen.

Legen tok en gjennomgang med meg. Han skrev ut en resept på en krem som heter Differin, men i tillegg måtte jeg unngå de fleste kremer til ansikt som jeg vanligvis har brukt. Jeg oppsøkte apoteket og fikk anbefalt denne. Den kremen skulle se ut til å bli min redning. Sammen med differin og denne begynte kvisene å roe seg ned. I perioder hadde jeg ingen kviser, men det kunne komme og gå. Husk at differin kun er et produkt for “kriser”. Huden ble veldig tørr og sår der jeg brukte det, og derfor bør du først prøve denne.

Etter hvert som jeg fikk bukt med kvisene klarte jeg å lære hvilke produkter jeg ikke må bruke av det jeg hadde fra før. For eksempel fant jeg ut at en av mine favoritt-foundationer trigget skikkelig. Derfor har jeg nå gått over til en foundation som er oljefri, og som faktisk føles BRA på huden, nemlig denne.

Noe annet jeg også har gjort er å begynne med denne før krem morgen og kveld. Den har eksfolierende effekt, og gjør at huden føles 100% renset fra eventuelle sminkerester og annen skitt. Deretter bruker jeg denne kremen. Dette er produkter som jeg ikke får noen kviser av lengre, og huden får masse fukt. Jeg har funnet ut at fukt kanskje var en del av nøkkelen til å bli kvitt noe av kvisene. Så nå har jeg endelig funnet noen produkter som ikke trigger huden – OG jeg kan sminke meg så mye jeg vil uten å få utbrudd.

Det har tatt meg cirka ett år å få full kontroll, men jeg har fått det til. Jeg tror at nøkkelen var å bli kvitt stress, unngå produkter som føles triggende, men også fokusere masse på fukt!

Selv om det kanskje virker overflatisk å måtte sminke seg så ofte, så er faktumet at jeg LIKER å sminke og dolle med meg selv. Det gøy og givende for de som liker det, selv om jeg også skulle ønske jeg var en av dem som følte meg like bra uten sminke som med. 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

LEILIGHETEN ER VÅR!

Reklame | Bubbleroom

JEG ER SÅÅÅÅ GLAD!

I dag kom beskjeden jeg har ventet på – og det var en GOD NYHET som håpet! Altså fikk vi leiligheten vi ville ha, og det er helt surrealistisk å tenke på at jeg skal flytte igjen om ikke så lenge. Jeg kommer til å avsløre flere detaljer etter hvert, men et hint er at jeg skal bo i en ganske grønn og fin kommune, og det er nærmere Oslo enn der vi er nå.

Det er rart å tenke på at et nytt hjem skal skapes, og det er noe oppussingsbehov, så jeg gleder meg til å finne ut av hvilke farger og uttrykk som skal brukes. Jeg tar med meg møblene vi allerede har, så jeg må prøve å tilpasse stilen litt deretter. Akkurat nå har leiligheten litt feil farger på vegger og gulv, så jeg vil se på hva jeg kan gjøre for å få et mer elegant inntrykk, for nå fremstår den mer lun og litt gammeldags. Allikevel…. Dette er en romslig leilihget med to soverom, ganske romslig stue og flere muligheter. Jeg gleder meg skikkelig til å bare flytte inn!!!

Jeg ville bare få delt nyheten om at kjøpet er godt i boks! Jeg var LIVREDD for forkjøpsretten, men heldigvis ble det oss ♥

TOPP HER // BUKSE HER

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Snart avgjøres alt…

Det er faktisk helt sykt. Jeg trooor at i morgen får jeg ENDELIG vite om leiligheten jeg har kjøpt faktisk ER kjøpt. Jeg er ganske ny på boligmarkedet, og har ikke vært borti dette med forkjøpsrett før nå. Det er ren tortur, og jeg må innrømme at jeg personlig synes det er en ganske stygg greie. Jeg synes bare at høyeste budgiver skal få boligen, og ikke at noen kan slippe alt stresset og bare kjøpe den til samme vilkår på den måten det ble gjort…

Måten alt foregikk på var at jeg fant leiligheten jeg ville ha, og bestemte meg for at jeg skulle gi bud. Jeg fikk akseptert et bud over prisantydning, og synes fortsatt det var verdt det. Det ble selvsagt nevnt på visning at det finnes forkjøpsrett, men jeg visste ikke hvor nervepirrende det kunne bli.

SÅ.. Jeg kjøpte leilighet og var ganske glad. Men på grunn av forkjøpsretten fikk jeg beskjed om å vente til torsdag eller fredag i tilfelle noen var meldt på. Jeg tenkte at det sikkert går bra. Men på fredagen fikk vi beskjed om at noen var meldt på, og derfor måtte vi vente til neste uke for å få vite om noen har kjøpt den forbi oss.

Jeg har mildt sagt vært et forferdelig nervevrak siden onsdag kveld. Kroppen finner ikke ro, og jeg har hatt så mye trykk i kroppen at jeg nesten ikke har kunnet sitte stille. Jeg har snust, drukket vin og ikke vært meg selv. Nå sitter jeg og håper at vi får gode nyheter i morgen, men jeg tror muligens jeg ikke får 100% svar før tirsdag morgen, for de med forkjøpsrett hadde 5 dager fra torsdag av, ergo kan de kjøpe leiligheten i morgen også.

Jeg har gjort alt jeg kan for å følge loven om tiltrekning, så jeg har kjøpt en magnumflaske klar for popping, kjøpt flytteesker, og i tillegg begynt å fundere på hvilke fargevalg vi skal gå for, hva flyttebyrå vil koste og så videre. I´m ready for this. Jeg håper på å kunne dele nyheten med dere om at jeg har funnet mitt nye bosted!

Klærne er fra NAKD. Følg med til uken, for da får jeg rabattkode på 30% til dere!!!

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Ukens spørsmål – Parfyme, Kjøp av bolig, jobb og trening!

Reklame | Affiliates

Er det gøy å være med på charterfeber?

Både og. Noen ganger er det gøy, andre ganger ikke. Som dere ser på tv er det mye diskusjon, og da er det ikke like gøy. Det er gøy når dere ser jeg smiler, ler og er blid, men jeg er sur når jeg er sur. Selv om mange tror mye er skuespill der, så skuespilte ikke jeg, men det vet dere nok om dere har fulgt meg litt.

Hva tjener du penger på?

Nå tjener jeg mest på blogg og sosiale medier, men innimellom er det tv.

Har du vært på The Well før?

Jeg har ikke hatt gleden av å dra dit enda, men kunne tenke meg det en gang. Har vært på Farris Bad, Kragerø Resort, Vann Spa og Hankø. Jeg elsker spa, og har derfor til gode å besøke både The Well og The Thief. Favoritten hittil er en delt førsteplass mellom Farris og Kragrø.

Hva er dine favorittparfymer?

Som nevnt har jeg brukt denne i mange år, men jeg digger også denne som er mer søt, og som jeg tror passer alle, for den lukter bare litt søtt, friskt og blomster. Om du er veldig glad i søtt og femininter det denne jeg vil anbefale.

Hvorfor skal du flytte fra hus til leilighet?

Vi skal bo nærmere Oslo, og der er boligprisene høyere. I tillegg har jeg ikke et genuint ønske om å bo i hus enda, for det er veldig mye ansvar. Det er deilig å tenke på å ikke måtte bry seg om måking, plenklipping, maling og så videre.

Er du lesbisk?

Nei. Jeg har kjæreste som er mann. Jeg er heller ikke bifil, om dere lurer på det.

Hvor kjøper du proteinpannekaker?

De kan du kjøpe her. Jeg liker spesielt chocolate chip, for smaken er ikke like kunstig som de andre. Det smaker pannekake med et par sjokoladebiter. Det er en perfekt frokost eller lunsj. Veldig godt med bær, frukt og eventuelt karamell-topping som du får her.

Har du fått kjøpt leiligheten du har bydd på?

Herreeeegud. Jeg er så spent… Jeg har fått akseptert budet, men de med forkjøpsrett kan slå til, og i skrivende stund vet jeg ikke om det skjer. Det er enten andelseiere i borettslaget eller medlemmer av USBL som kan ta den. Fristen gikk ut klokken 10 i dag, så jeg er dødsspent!

Hvor ofte spiser du?

Jeg spiser cirka 3-4 ganger om dagen. Frokost rundt 11-12, lunsj 14-15, middag 18-19 og ellers litt mellommåltider.

Hva liker du best ved eget utseende?

Akkurat nå er jeg mest fornøyd med, øyne, midje og lepper. Jeg kan ikke velge pupper og hår, for det er jo fake, hehe. Jeg jobber med å like ALT, men det er en evig jobb, selv om jeg vet man er bra nok som man er.

Kommer du til å savne stedet du bor?

Ja, så klart. Jeg kommer mest til å savne turområdene, treningssenteret og selve huset. Jeg har ikke rukket å bli ordentlig glad i alt. Det er lange avstander for å shoppe, se venner, dra på kino og så videre. I tillegg føler jeg at det er mer egnet barnefamilier og eldre.

Skal du bo med moren din der du kjøper neste gang?

Nei, vi skal ikke ha ny generasjonsbolig. Haakon og jeg flytter i leilighet.

Hvor mange kilo har du gått ned?

Dette spør dere om HVER gang. Når man trener og spiser sunt bør ikke fokuset handle om kilo, men om hvordan vi føler oss. Om man mister fett vil man heller merke det på klær enn på vekten. Kilo veier mer enn fett, så jeg vil ikke at man skal tro vekten har alt å si. OM dere lurer, så tror jeg det er cirka 5-6 kilo.

Hvor ofte trener du og hva?

Jeg trener 3-4 ganger i uken. Da trener jeg kun styrke uten om totalt 10 minutter opp- og nedvarming på mølle med ulik intensitet.

Er du deprimert siden det er corona?

Jeg tror nok at jeg ville mentalt hatt det bedre om det ikke var for denne rare verden vi er i nå. Jeg er mye ensom, og savner veldig ulike eventer, fester og felles samlinger. Deprimert er et sterkt ord, og jeg er nok ikke det. Jeg er heller bare mindre positiv.

Kan du anbefale parterapi?

Hittil har vi hatt én time hos Kjærlighetsterapeuten. Det var overraskende bra og reflekterende. Jeg synes det var tøft å måtte kjenne på både å være irritert, men plutselig få vekket gamle følelser. Jeg tror at man vrikelig kan lære mye. Allerede har jeg for eksempel lært at jeg må akseptere at vi er ulike i større grad.

Hva ønsker du deg til jul?

Av Haakon ønsker jeg meg Chanel-øredobber og et sjal fra LV. Ellers ønsker jeg meg ting fra Rituals, Victorias Secret, duftlys, sengetøy og tøfler.

Hvor er ditt drømmested å bo i Norge?

Jeg vet faktisk ikke helt. Akkurat nå tror jeg at Lier eller Asker passer meg veldig bra. Jeg tror Oslo kan bli for hektisk og stressende for meg, for jeg er vokst opp landlig og liker god plass, natur og hester. Oslo er selvsagt stort og har mye av det, men jeg føler det er bedre litt utenfor.

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Hvem tror du at du er…

Når du skriver til andre at de er dårlige mennesker…

Når du anklager en du ikke kjenner for å være en dårlig far…

Når du bruker flere minutter på å utforme en stygg kommentar om noens mor eller søster…

Når din egen galle skal spyttes på andre så du selv får det bedre…

Når du kommenterer andres kropp nedverdigende…

Når du påstår at et menneske er mindre smart…

Når du går så langt som å si noen ikke bør leve…

 

Neste gang er det lov å tenke seg om. Vi er mennesker alle sammen, og de fleste av oss svarer “ja” på spørsmålet om alle er like mye verdt, lyver vi da eller? Folk flest er enige om at alle skal få lov til å være den de er, se ut som de vil og ha det livet de selv velger. Allikevel oppfører mange seg stygt og bedømmer andre opp og ned basert på minimal informasjon. Hva om personen du snakker om nettopp har fått en forferdelig dårlig nyhet? Hva om personen du mener har en stygg kropp har en spiseforstyrrelse eller går på antidepressiver som gjør det vanskelig å holde vekten? Hva om personen du mener er en dårlig far nettopp har fått vite at han er syk og heller ikke får vært den faren han ønsker? Hva om menneskene du dømmer kjemper en kamp du ikke vet noen ting om?

Sannheten er at alle har en kamp, og vi alle kjemper for noe. Noen kjemper for å være gode foreldre, andre kjemper for sin egen psyke, andre prøver å lære seg nye ting, og noen kjemper for mennesker rundt seg som har det vanskelig. Uansett hvilken kamp vi har er det ingen som fortjener å få tilslengt stygge bemerkninger. Vi lærte allerede på skolen at mobbing og å si stygge ting til andre er galt. Så hva gjør vi når de voksne er de største mobberne?

Dette innlegget handler om at vi må tenke mer. Mener du selv at du er smart? Isåfall, ikke gå den veien der du trykker andre ned for å føle deg selv bedre, og ikke tro at du kan vite alt om alle. Ikke si noe du ikke vil andre skal si til deg, og prøv å behandle andre på en god måte. Ved å spre kjærlighet vil vi også få kjærlighet tilbake.

 

I perioder med mange stygge kommentarer føler jeg meg liten. Jeg kan begynne å tvile på meg selv, miste selvtillit og til og med få tanker om å gi opp de tingene jeg kjemper for hver dag. Så må jeg snakke med noen som bryr seg om meg, slik at de kan fortelle meg at jeg tar feil, og plutselig blir jeg stor igjen.

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

UDISIPLINERT, SNUS OG BOLIGKJØP…

Jeg leste en gang at noe av det mest traumatiserende man kan oppleve uten om dødsfall og store ulykker, så er det flytting. Jeg har alltid elsket å flytte til et nytt sted, men for første gang blir jeg nervøs.

Etter vi solgte huset har jeg vært så sykt nervøs, og jeg trodde heller jeg skulle være veldig glad og lett, men isteden har jeg vært et nervevrak. Jeg har vært tanketom, og har ikke klart å tenke meg til hvorfor jeg er så nervøs. Enten fordi det er en STOR endring, eller bare fordi ting er uvisst? Sannheten er at jeg har funnet en leilighet, men vi må vente ut til eventuell forkjøpsrett, så ingenting er skrevet i stein, og det er 50/50 på hva som skjer nå. Enten blir jeg leilighetseier denne uken, eller så blir den kjøpt av noen med forkjøpsrett.

Alt stresset gjør meg sååå udisiplinert og forvirret. For det første har det gått utover studiene, for jeg klarer ikke konsentrere meg godt, og har kun vært fokusert på tiden lengre frem og ikke nåtid. Om det ikke er nok med at studiene stadig blir satt på pause, så har jeg i tillegg smålig snust (!!). Og det er IKKE bra. Det skal jeg så klart slutte med fort som fy, men jeg må innrømme at jeg har latt det ta over helt. Noen ganger klarer man ikke alt, og det er nettopp slik jeg har det nå.

Disiplinen kommer nok tilbake, men som de fleste vet er ikke stress alltid like lett å kontrollere i alle tilfeller, og man må stole på tid og aksept, og ikke begynne å stresse bare fordi man stresser. Jeg håper virkelig at ting slår seg til ro snart, men i mellomtiden skal jeg prøve å skape litt struktur ved å gjøre mine faste vaner – slik som studier, trening og blogg. Så får stresset sitte og heie på sidelinjen.

 

Ha en fin dag ♥

 

SUPERMAT TIL TRENING!

Jeg er LIVREDD

I dag er en av de minst produktive mandagene på lenge. Jeg har fått trent, gått med hundene og rablet ned noen få notater i studiene, men jeg har ikke gjort i nærheten av så mye som jeg planla å gjøre…

Her var jeg dønn klar for visning i går…

Saken er den at jeg egentlig har funnet en drømmeleilighet, men det er noen ting som kan avgjøre om jeg gjør lurt i å kjøpe den eller ikke. Jeg må faktisk finne ut av et par paragrafer, slik at jeg ikke tråkker midt i salaten. Egentlig vil jeg bare kaste meg ut i det, men jeg vil også være sikker på at jeg ikke angrer.. Dette er jo fremtiden, og jeg vil for en gangs skyld finne et sted å bli boende lengre enn 1-2 år, sånn som andre ganger.

Lite visste jeg om at jeg skulle bli SÅ stresset…

Den typen leilighet jeg leter etter vokser ikke på trær, og derfor er jeg også redd for å ha for mye is i magen. Markedet i desember kan være ganske så labert, og jeg tror ikke vi rekker å vente til januar med å kjøpe noe nytt, med tanke på overtakelse her vi bor nå. I verste fall må jeg isåfall finne korttidsleie frem til vi har kjøpt, men det frister svært lite. Jeg vet at boligkjøp er en viktig avgjørelse. Som sagt mener jeg å ha funnet riktig leilighet i seg selv, men det er et par “men” som jeg ikke er sikker på enda…

Toalettet på en visning vi var på…

Alt stresset rundt denne beslutningen gjør at kroppen min er helt ødelagt. Jeg har lite matlyst, klarer ikke konsentrere meg, og jeg har en enorm klump i magen av alt sammen… Jeg skulle så gjerne hatt svar på alt her i verden akkurat nå, men av og til er ting så usikkert! Jeg synes det er dødskjipt, for egentlig hadde jeg bestemt meg for noe, men så dukket det opp nok en fartsdump som fikk meg til å tvile på hva jeg skal gjøre?

Hva er ditt beste tips for å takle skikkelig stress?

I alle fall ikke ta selfies i speil.