Se på mine nye negler!

Reklame | KS negler og velvære

Jeg har nettopp startet et lite samarbeid med en superdyktig og koselig dame i Tønsberg, nemlig Kathrine Samland som driver KS negler og velvære! Du kan finne siden siden hennes på Facebook HER, eller på Instagram HER. Jeg er veldig for å heie frem nye bedrifter, og denne er ganske ny, for hun satt i gang rett etter den verste corona-perioden da alt var stengt i våres. Allikevel er hun på vei opp, og hun har kjempegode tilbakemeldinger på styletime. Hun holder til i hjemmesalong like ved Slagen og Barkåker.

Tidligere har jeg hatt akrylnegler, men Kathrine driver med gelé, så jeg var spent da jeg ikke har hatt det på flere år. Jeg har også vært hos noen tidligere der de har blitt klumpete eller ja… rare? Men herregud! Jeg er sykt fornøyd med de nye neglene mine. Jeg valgte litt safe farger fordi jeg bare ville ha noe som går til det meste, men de skinner skikkelig, formen er dritfin, og lengden er veldig god. Hun var supernøye, og jeg elsket at neglene ikke ble veldig tjukke, noe jeg før har opplevd med gelénegler.

Kathrine var så hyggelig at hun inviterte meg tilbake allerede på torsdag! Da skal jeg prøve vippeløft for første gang i mitt liv, og jeg gleder meg masse til å se resultatet! Hun gjør altså både negler, vippebøy, vippeextensions og brynslaminering. Det er sååå gøy å se en person sette i gang med noe hun brenner for, og ikke minst er god på. Slik jeg forsto yter hun alt hun kan for at du som kunde skal bli fornøyd, blant annet ved å fikse en brukket negl ganske fort om uhellet skulle være ute ♥

Om du skal ha nye negler, vipper eller bryn anbefaler jeg å booke hos KS negler og velvære neste gang for en superhyggelig og profesjonell opplevelse, og et nydelig resultat!

Og jaaa, jeg tok bilder i badekaret, haha. Ikke bry dere om mine tørre fingre…. Jeg har antibacet dem helt sykt i det siste ettersom corona tok seg opp….

 

Seksuelt trakassert hver dag

En skulle nesten tro at mange på Snapchat ikke vet at appen omfattes av norsk lov, og at det bare er fritt frem…. Jeg tenkte først at jeg skulle dele litt screenshots, men så innså jeg at jeg bare utsetter dere for akkurat den samme møkka som jeg selv går gjennom hver dag. Jeg har heldigvis ganske tjukk hud, og jeg trykker bort alle penisene, og jeg svarer ikke på seksuelle meldinger. I tillegg blokker jeg en god del som sender vulgære og uhyggelige meldinger.

Det verste jeg får er så klart folk som gjør ulike ting med sin egen kropp (Jeg snakker selvsagt om onani o.l, til og med colaflasker inn i endetarmen), men jeg fikk faktisk en creepy melding her om dagen om noen som sa at de har sett inn vinduet mitt når jeg er alene hjemme, og deretter tilfredsstilt seg selv. Den gikk jeg faktisk ikke på, for jeg bor jo langt ute i tyttebæråkeren, så jeg tviler på at noen har giddet å reise helt hit. Allikevel var det ubehagelig. Jeg kan heller ikke ta et varmt bad uten at noen sender ekle meldinger om at jeg må vise mer av meg selv. Og ellers? “I want to eat your pussy” – altså at de vil spise av underlivet mitt… Jeg får så mange rare meldinger hver dag at jeg har sluttet å åpne alt på snap, og det er kjipt, for det er så mange fine meldinger der, men jeg har nærmest fått fobi mot fremmede peniser og cheesy meldinger. Fysj.

Jeg synes det er ille at enkelte personer tror at Snapchat er en kanal der du uten konsekvens kan sende onani, seksuelt trakasserende meldinger og andre forstyrrende bilder og videoer til andre. Jeg har ikke åpen konto for å motta sånt, jeg har åpen konto for å kommunisere med følgere og publikum, fordi jeg blir glad av det! Men på grunn av disse folka er jeg skeptisk hver gang en snap skal åpnes, med mindre jeg kan kjenne igjen et brukernavn som ofte skriver, og som jeg vet kommer i fred.

Det er ok å ha fetisher og like andre for sitt utseende, men det er jo ikke greit å sende all mulig seksuell atferd og creepy meldinger til folk du ikke kjenner! Hadde jeg villet se pikk hadde jeg bedt om at folk sendte det, liksom. Make it stop. Jeg tenner ikke på det.

Pleier du få mye av dette, eller har du lukket profil?

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

SUNN UKESMENY!

Reklame | Bodylab

Dere har etterspurt en ukesmeny, og derfor tenkte jeg å legge ut sånn cirka hva jeg skal spise denne uken. Ting kan endre seg, men jeg har i hvert fall tatt utgangspunkt i hva jeg pleier å spise, og som skal være greit i forhold til trening og slikt. En pekepinn på hvordan jeg spiser er at jeg ikke vil ha for mye karbo, og protein er en god ting.

 

MANDAG

FROKOST: Havregrøt med eple, kanel, zero topping (kjøp her), 1/2 banan og jordbærsyltetøy (80% bær).

LUNSJ: 120g kyllingfilet med 1 skive kyllingbacon i to speltlomper med lettost. Salat ved siden av.

MIDDAG: Speltlompepizza med lettost, peppes kjøttboller,  tomatsaus og pepperoni, toppet med oregano. Salat ved siden av.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

 

TIRSDAG:

FROKOST: 120g kyllingfilet med 1 skive kyllingbacon i to speltlomper med lettost. Salat ved siden av.

LUNSJ: Speltlompetoast. To lomper med kyllingpålegg og lettost, salat ved siden av.

MIDDAG: Taco av kyllingkjøttdeig i 2 tacotubs med lettost og salat.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.


ONSDAG:

FROKOST: 2 kokte egg med kaviar, knekkebrød med peanøttsmør, banan og eple.

LUNSJ: Kyllingsalat bestående av kyllingfilet, kyllingbacon, salat og en spiseskje aioli.

MIDDAG: Hjemmelaget squashpasta med kyllingkjøttboller. Tilsatt tomatsaus og lettost.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

 

TORSDAG:

FROKOST: Fullkornsrundstykke med roastbeef og smoothie.

LUNSJ: Havregrøt med eple, kanel, zero topping (kjøp her), 1/2 banan og jordbærsyltetøy (80% bær).

MIDDAG: Hjemmelaget burger av karbonadedeig (uten brød), med cheddar, kyllingbacon og grillet hjertesalat.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

 

FREDAG:

FROKOST: Proteinpannekaker (kjøpes HER) med banan og bær.

LUNSJ: Speltlompepizza med lettost, peppes kjøttboller,  tomatsaus og pepperoni, toppet med oregano. Salat ved siden av.

MIDDAG: Blomkålmos med kyllingpølser.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

LØRDAG OG SØNDAG:
Spiser hva jeg vil! Som regel sunn frokost og lunsj, men gjerne pizza, pasta, burger eller andre usunne ting til middag. Spiser masse potetgull eller sjokolade om jeg vil, og drikker vin uten bekymring.

 

Jeg har selvfølgelig ikke fasiten for alle, men sånn som dette har jeg cirka spist en lengre periode nå, og jeg opplever at det fungerer fint sammen med 3-4 treninger i uken. Jeg spiser alltid mer om jeg er dødssulten, men prøver selvsagt å få i meg noe som er bra for kroppen.

Håper dere fikk inspirasjon til litt ulike retter som er gode og sunne! 

 

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

NORGES GØYESTE STED!

Et av mine høydepunkt når høsten sniker seg innpå er den årlige Halloween-turen til Tusenfryd med nevøene mine!

Tusenfryd drar meg tilbake til da jeg var liten. Eventyret, spenningen og gleden som så lett lå der, og ikke minst pappa som tok hver eneste karusell sammen med meg og søsteren min. Vi var i drømmeland hver sommer, og vi hadde årskort. Jeg tror vi kjørte Thundercoaster 5 ganger på rad hver gang, haha. Tusenfryd er et magisk sted for barna, og jeg synes det er så kult at de holder åpent helt ut i oktober, og at det er skikkelig creepy Halloween.stemning. Det er blant annet løse zoombier i parken, og egne attraksjoner som er åpne for nettopp den anledning.

Stakkars Haakon. Han fikk ikke oppleve Tusenfryd som barn, men ble meg med for første gang dit for tre år siden. Vi har gjort det til tradisjon å ta med nevøene mine dit på høsten – da er det mindre kø, og ikke minst Halloween. Haakon var litt seig de to første årene, men denne gangen var han med på flere attraksjoner, og det var så hyggelig å føle at alle sammen kunne ha det moro, og at ikke noen bare stod og ventet eller ikke ville kjøre.

Det som også var ekstra hyggelig denne gangen var at min minste nevø, Filip, faktisk mannet seg opp til å kjøre flere karuseller enn han har gjort tidligere. Han ble helt hodestups betatt av “Huskene”, og han tok den hele tre ganger! Da jeg var liten var Huskene alltid det første Fleur og jeg løp til og tok da vi entret parken – den var som en oppvarming. Nå gleder jeg meg til at Filip skal ta huskene som sin første neste år!

Er det ikke magisk å være barn? Tusenfryd får meg virkelig til å bare kjenne litt på at jeg lever, og det er virkelig mitt beste go-to sted i Norge. Man ler, kribler i magen, beveger seg, våkner, hører latter og glede over alt. I tillegg er det så sykt artig med alle de fine fargene og det barnslige ved hele greia. Jeg blir fortsatt trukket mot lukten og synet av store bamser, sukkerspinn og popcorn. Det er en magisk følelse.

Jeg er så glad for å dele denne opplevelsen med disse to barna hvert år. Det gjør at høsten blir enda bedre, og ikke minst skaper vi minner og glede. Istedenfor å alltid gi barn gaver i form av leker og klær – ta de med på en opplevelse dere kan huske sammen, for disse minnene er så sykt finere enn bare en dukke som havner hos Frelsesarméen en dag. Virkelig. Nyt tiden sammen!

I dag er det søndag, og jeg lengter tilbake til i går. Denne uken har vært veldig fin, men jeg har også slitt meg litt ut her og der. Fra i morgen er det tilbake til litt strammere planer med studier og trening. Men i dag spørs det om jeg ikke bare kaster inn håndkle og nyter den siste fridagen til Haakon.

 Ha en fin søndag videre! 

 

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Smalere midje

Reklame | Bubbleroom

Jeg håper alle har hatt en like bra fredag hittil som meg?

Lana Del Rey slapp ny låt i natt, så jeg startet dagen med å lytte til den nye låten imens jeg drakk min første kaffe for i dag. Deretter var Haakon og jeg ute på tur, for så å komme oss på trening. Det var tidenes slappeste trening, haha. Jeg gjennomførte alt jeg skulle, men hadde veldig dårlig styrke akkurat i dag, så jeg måtte ned på litt vekt i enkelte øvelser. Men men … Det handler om kontinuitet.

Over til overskriften! Jeg vet at noen sikkert har sin mening om temaet, og at slanking kanskje ikke er helt passende. Jeg kan starte med å si at jeg har en voksen målgruppe – deriblant mennesker som faktisk bare prøver å spise sunt og trene for helsen og selvfølelsen sin skyld, og det blir feil å ikke kunne være noe åpen når jeg tross alt trener 4 ganger i uken. Jeg mener at det skal være lov å snakke om kropp, midje og utseende – så fremt det handler om en sunn måte å gjøre ting på. OM du sulter deg selv vil du ikke få de resultatene du tror, heller ikke om du overspiser. Alt er balanse.

Lignende kjole HER 

Jeg fikk meg faktisk en stor overraskelse i dag. Jeg pynter meg sjelden om dagen, for jeg er ikke like mye på farten som tidligere, og derfor blir de fleste av klærne hengene fast i garderoben. I dag spurte Haakon om vi skulle ta en tur til Tønsberg, for jeg måtte bytte noen bukser han hadde kjøpt til meg, for de passet ikke min stil. Jeg ville selvfølgelig på shopping! Derfor tenkte jeg det var en fin anledning til å slenge på en kjole jeg ikke har fått brukt enda, nemlig en leopardkjole. Det som skjedde overrasket meg… Jeg ville ha på et belte med kjolen, for da får den liksom litt kulere look. Jeg prøvde først et belte med gullspenne, men det var faktisk for stort – altså ikke nok hakk i. Derfor letet jeg frem et belte med sølvspenne, men jeg har egentlig ikke brukt det fordi det har vært supertrangt.

Da jeg kjøpte dette beltet tidligere angret jeg umiddelbart, for det var sykt trangt – jeg måtte faktisk lage et hull nesten helt ytterst (som dere ser til venstre på bildet). Men i dag… WOW! Plutselig går beltet laaaaangt inn, og jeg kan fint bruke av hullene som er lengre inn. Jeg ble faktisk helt sjokkert, for dette er snakk om ganske mange centimetere! Jeg har faktisk gått ned masse rundt midjen siden jeg kjøpte dette beltet, og det overrasket meg skikkelig, for jeg føler ikke at det er så stor forskjell – men sånn har det altså gått. Dette betyr jo at treningen har gjort noe bra for kroppen min, og at jeg med god samvittighet kan ta meg en sjokolade i kveld, Hehe! Så klart er det ikke alltid bra at midjemålet krymper, men jeg har personlig trent sykt mye etter treningssentrene åpnet etter lockdown 15.juni. Jeg følte meg ordentlig dårlig etter å ha sittet så mye i ro, og jeg slet veldig med at jeg merket kroppen ikke hadde det noe bra. Nå har jeg det helt topp, og i tillegg har jeg gleden av å ikke måtte bekymre meg over om jeg gjør trening og kosthold riktig, for dette funker visst!

Lignende kjole HER 

Dette er jo som tidligere nevnt en sunn måte å gjøre ting på. Jeg spiser sunt og trener, og oppnår sunn progresjon. Trening kan være veldig gøy når man oppdager denne typen resultater. Det er da man får motivasjon til å ikke gi seg, men at man får tillit til prosessen og at resultater kommer om man bare står på! Den ene ringen på fingeren min har også plutselig blitt for stor, så hele kroppen forbrenner mye mer enn før, og ikke minst er jeg mer sterk og utholden enn jeg noen gang kan huske å ha vært. Jeg merker rett og slett at dette er riktig for meg om min kropp – og jeg slipper at selvbildet går i grus, for det er jo litt gøy å føle seg fin, og det er en følelse alle fortjener. Til syvende og sist må jeg også jobbe med mitt eget hode for å ikke bli helt besatt av trening og mat, men det skal jeg nok også klare!

 

Ha en fin fredag!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

 

Premierefest på Wallmans!

Reklame | Nordicfeel // Invitert til Wallmans

Leppestift HER.

Dere lurer sikkert på hva jeg drev på med i går, for det var jo masse snapper og “party” midt på en vanlig onsdag. Jeg ble superglad, for litt tilbake fikk jeg invitasjon til Wallmans sitt premiereshow! Jeg har vært der en gang før, og elsket virkelig showet, så jeg gledet meg masse. Jeg hadde også +1, og tok da med meg Erlend Elias, og han var minst like giret som meg!

Antrekket for kvelden var en blazerkole fra NAKD med sorte sko og den nyeste vesken fra Louis Vuitton. Det var også iiiiiskaldt, så jeg tok på en svær mørkebruk fuskepels for å være sikker på å ikke fryse ihjel.

Leppestift HER.

Hvor skal jeg begynne? Om du har vært på Wallmans før, vet du hva jeg snakker om. Det er TIDENES dinnershow. Man blir servert 4 nydelige retter, god drikke, og jeg må si at servitørene også er helt fantastiske. På Wallmans er det nemlig slik at servitørene står for showet også! De danser, synger og lager helt fantastisk steming. Jeg var IKKE den eneste som ble rørt til tårer i går. Dette er multitalenter av et helt eget slag, og jeg var så vidunderlig glad for å få æren av å se premieren på høstens show.

Det var mange kjente fjes på festen, og jeg følte meg så heldig som kunne være på en slik tilstelning igjen. Reglene for smittevern var veldig strenge, og det var ikke lov til å mingle ved bordene. Den eneste sjansen til å snakke med andre var å gå ut, eller være heldig og støte på noen på toalettet. Apropo ble jeg så sykt strastruck, for jeg fikk hilse på Lilli Bendriss for første gang, og jeg er jo så vanvittig fan. Det oppsto en følelse av æresfrykt og maksimal kleinhet da hun plutselig stod ved siden av meg på do. Jeg var dødsklein… Men det er lov å håpe hun husker meg til neste gang, og at jeg da er mer talenem. Haha.

Leppestift HER.

Oslo stenges ned ved midnatt, så vi kom oss i seng til ganske grei tid. MEN…. Det skjedde noe helt sinnsykt med Erlend og meg, men det tenkte jeg kanskje skrive et eget innlegg om. Budskapet er at man aldri må bli med fremmede hjem! Dere skulle bare visst….

Tusen takk, Wallmans! 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Ukens spørsmål: Charterfeber, FORHOLD, TV ++

Reklame | Affiliates

ER DU MED I DEN NYE SESONGEN AV CAMP KULINARIS?
Nei, det er jeg nok ikke.. Det er jo et program de ikke pleier å ta med gamle deltakere – med unntak av Erlend Elias fordi han måtte reise året før fordi noe fælt skjedde på hjemmefronten.

HVOR MANGE KALORIER SPISER DU PER DAG?

Jeg har ikke så lyst til å fokusere på kalorier osv her på bloggen. Det er ikke innefor de rammene jeg tror er trygge. Jeg spiser i alle fall nok til at jeg kan holde kroppen sunn og frisk, men jeg spiser ikke alle matvarer, for jeg prøver å få mest ut av treningen.

ER DU OG HAAKON FORLOVET?

Neida, det er vi ikke. Jeg har riktignok fått et par veldig fine ringer av ham, men hittil er vi bare kjærester og samboere. Jeg håper han frir en gang jeg er på et helt magisk sted med en hest, en vakker solnedgang og et slott – eller noe sånt. Haha. Jeg ser for mye på film.

HAR DU DET BRA?

Dagene er mye tyngre enn vanlig, men dette skjer hver gang mørketiden inntreffer. Jeg har jo så lyst på litt lysere tider, men det blir lenge til. Jeg er en av de mange nordmenn som blir rammet av vinterdepresjon ved å miste mye energi og bli i dårligere humør. Heldigvis er jeg veldig bevisst på dette, og tar tak i meg selv deretter.

HAR DU NOEN TIPS TIL TØRR HUD? 

Jeg sliter litt med tørr hud selv, så jeg har et par triks i ermet. Nå om dagen er jeg superfornøyd med denne kremen dag og kveld. Ellers har jeg prøvd denne, og synes også den er veldig bra. Det gjelder jo å prøve ut litt forskjellig og finne ut hva som funker best for en selv.

HVOR KOMMER DU FRA?

Jeg kommer egentlig ikke fra noe spesielt sted, for jeg har bodd litt ulikt, og føler ingen spesiell tilhørighet. Jeg har bodd en god del år i Holmestrand, deretter Tønsberg, men har også bodd andre steder. Jeg føler av en eller annen grunn tilknytning til Oslo, men det er sikkert fordi jeg var der mye som barn pga pappa sin familie.

HVORFOR REISTE DU OG KJÆRESTEN MED MOREN DIN OM DERE VILLE HA KJÆRESTETID?

Dette er et tv-program der jeg ikke har meldt meg på selv, og da kan produksjonen komme med forslag til hvem man skal reise med. De mente dynamikken mellom oss tre er morsom, og vi sa ja til å reise sammen. Det var heller ikke en kjærestetur – da hadde jeg seff reist alene med bare Haakon. Dette var innspilling av et tv-program, ikke en vanlig ferie. Det skal være morsomt å se på.

SYNES DU CHARTERFEBER ER HARRY?

Ja, det synes jeg, men det bryr jeg meg ikke noe om. Det er et supermorsomt program med mange veldig ulike personer, og dette gjør det unikt. Man ser alle mulige typer mennesker ute på reise. Det som er harry er jo bare enkelte deltakere og selve stedet vi reiser til. Man kan fint ha en kul reise selv om man er på Charterfeber, men det er jo sikkert et harrystempel med på kjøpet.

ER DU OG ERLEND ELIAS FORTSATT VENNER?

Ja! Jeg skal se Erlend i morgen, faktisk. Jeg skal fortelle litt mer om hva vi skal i morgen når jeg har tid! Vi skal noe veldig hyggelig, og jeg gleder meg masse. Han er et av de fineste menneskene jeg vet om.

HVOR VIL DU REISE NÅR CORONA ER OVER?

Jeg kommer til å ville reise til India, Bali eller Karibien. Det er på tide med en skikkelig ferie, og jeg vil se et spennende og tropisk sted med rare dyr, masse kultur og spennende steder.

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

Det aner jeg faktisk ikke! Jeg har jo fått det meste jeg ønsker meg av Haakon, utenom hest, haha. Dette må jeg tygge skikkelig på. Kanskje jeg finner noen smykker, sko eller lignende? Alt i alt ønsker jeg meg at 2021 blir et år fylt med glede og kjærlighet for alle jeg er glad i og meg selv

HVOR HØY ER DU?

Jeg er 159, så ikke særlig høy, men jeg trives godt med å ikke være så høy, det passer personligheten min. Jeg kan gå i så høye hæler jeg vil, og det er en skikkelig frihet å ikke føle seg drithøy med hæler.

STEMMER DET AT DU SKAL VÆRE MED PÅ KOMPANI LAURITSEN?

Hvem vet? Hehe. I Tv-bransjen er ALT hemmelig, og derfor kan man sjeldent fortelle om kommende tv-programmer. Jeg fikk lov til å fortelle dere om Charterfeber i våres fordi jeg spurte – det er jo en slags reklame for programmet at jeg blogget om det, dere fikk jo litt innsyn bak kulissene, og jeg slapp å ta bloggpause.

HVA SYNES DU OM AT BLOGGERE VISER MYE KROPP?

Det kommer an på mye. Om kroppen er veldig tydelig operert synes jeg det er feil at man som forbilde fronter det som noe positivt. Jeg kan god skjønne det om noen er stolte av seg selv og vil kunne legge ut hva de vil, kanskje spesielt om de har trent eller lignende og vil inspirere andre som liker å trene. Man må være forsiktig med hva man legger ut, uansett hvem man er og hva man står for. Det må tenkes gjennom. Det viktigste er at man reklamerer for noe sunt, og ikke noe skadelig eller sykelig.

HVA VILLE DU KALT BARNET DITT?

Om det var en jente ville jeg funnet et slags prinsessenavn, for eksempel Antoinette eller Odette. Gutt er vanskeligere, men jeg ville nok brukt Bernhard (etter pappa som jeg mistet da jeg var 10 år), eller Richard? Jeg liker litt sånne prinsenavn, hehe. Eventuelt Oscar?

KUNNE DU VÆRT MED PÅ SINGLETOWN?

Ja, det virker litt moro. Det kan riktignok være veldig utfordrende for et forhold, men også styrkende om man finner ut av at man kun vil være med hverandre. Noen er derimot virkelig ikke sikre på forholdet, og da ser man jo at det ryker ganske fort…

HAR DU LINK TIL EN BRA RØD LEPPESTIFT?

Ja, jeg digger denne. Den holder HELE dagen, og den smitter ikke av på andre ting. Jeg har brukt denne i mange år nå.

NÅR KAN MAN SE CHARTERFEBER?

Det går man-ons 19:30. Vi er sikkert ikke med i alle episodene, men i alle fall de tre første.

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

 

ENDA ET PROSJEKT!

God kveld!

Jeg håper de som så på Charterfeber i dag nyter av å ha mer å se på i høstmørket. Vi var jo så heldige som rakk å reise til Tenerife før corona eksploderte over hele jordkloden. Vi var der i februar, om jeg husker riktig. Det var deilig å rekke å slikke litt skikkelig sol og varme i år – før det bare var å bli hjemme.

Denne dagen har vært litt rar for min del. Egentlig bestemte jeg meg for å vaske, studere, trene og gjøre litt nytte, og kanskje begynne på et maleprosjekt. Det som skjedde var at jeg dro på trening, handlet masse mat for uken, studerte litt, gikk tur i det fine været, og vipps satte jeg i gang med enda et maleprosjekt her hjemme!

I fjor trodde jeg at Deco Blue var en fin farge i gangen, men jeg har tygget på det, og har funnet ut at jeg heller vil ha det i en lysere gråtone som går til resten av fargene som er malt med i huset. Vi hadde et stort spann med maling igjen fra da vi malte trappegangen nede, så jeg kunne bare kaste meg ut i det nye prosjektet. Det er SÅÅÅÅ TYPISK meg å gi meg selv flere timers arbeid med noe annet enn studier eller jobb. Jeg elsker å male, av en eller annen grunn, og jeg tror Haakon ble ganske skremt da han kom hjem og fikk se hva slags prosjekt jeg var i gang med. Han var riktignok enig om at det var en bedre farge, men jeg tror han ikke var særlig giret etter å hjelpe så mye etter en lang arbeidsdag. Han stod for å lage middag i dag, og det ble jeg glad for.

HER SER DERE BILDE FØR JEG BEGYNTE Å MALE:

HER ER ETTER:

Jeg er ikke spesielt høy, og derfor ender det ofte at jeg spør Haakon om å male det øverste. Som dere ser trenger også veggen to strøk, så jeg må få unna dette fort som fy, slik at jeg rekker å ha det ferdig til vi eventuelt får en visning. Rommet virker mye lysere og lettere å være i, så jeg er glad jeg satt i gang dette prosjektet. Døren dere ser rett frem er inn til et toalettrom som også er malt i Deco Blue. Jeg satser på at vi får malt ferdig det rommet i samme tone når gangen er gjort ferdig. Det mest irriterende er virkelig å få tatt strøk nummer to. Jeg gleder meg mest til å innrede litt på nytt og få inn noen fine bilder på veggen.

Nå er jeg heldigvis i pausemodus, og tenkte ikke gjøre mer før i morgen. Jeg har fått sett kveldens Paradise Hotel, og blir rystet av hvor mye porno jeg ser, og ikke minst må jeg innrømme at jeg er på team Eileen, og ikke Maria. Hvem heier dere på? Jeg klarer aldri slutte å se PH, det er alt for fengende, og jeg er så takknemlig for at jeg selv fikk være med en gang i tiden, det er jo tidenes eventyr! Riktignok var det mer old fashioned sesong da jeg var med, med mer fokus på spill enn sex, hehe.

Nyt kvelden videre, alle sammen, vi blogges i morgen! ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

DÅRLIG FORBEREDT OG EN NESTENULYKKE!

Jeg elsker virkelig høsten.

Høsten gir tillatelse til mye jeg liker: Gå med varme klær, være masse ute, nyte naturen, grille i skogen, kose seg ekstra og mer. Denne søndagen bestemte vi oss for å komme oss ut på tur da vi plutselig ikke hadde noe annet å gjøre. Jeg sjekket kartet der vi bor, og fant ut at det finnes et område med masse turstier, og jeg foreslo for Haakon å dra opp til “Langvannet”.

Jeg fikk sykt lyst til at vi skulle ta med oss pølser til å grille i skogen, og der startet problemene. Vi kjørte først til Cirkle K, men de hadde ikke pølser. Derfor kjørte vi til Shell, og vi fikk heldigvis kjøpt rå pølser av dem, slik at vi kunne ta med ut og grille. Da vi endelig var på vei i riktig retning endte vi med å kjøre en ganske kronglete vei… Vi kjørte tvers gjennom en traktorvei, og det var flaks vi kjørte 4-hjulstrek..

Da vi endelig fant stedet vi skulle gå ble vi positivt overrasket. Området hadde stier i alle retninger, og vi fant en fin og oversiktlig sti der Diaz kunne løpe så fort han bare måtte orke. Hunden har mer energi enn noe annet dyr jeg vet om, og han er lykkelig så lenge han kan løpe løs.

Omsider kom vi til et sted vi kunne sette oss ned og grille. Vi hadde med lighter, og underveis hadde vi plukket med noen tørre pinner. Jeg startet veldig optimistisk med å bruke papp fra en eske vi hadde pølser i. Jeg samlet masse småkvist og la oppå, i håp om å få fyr. Helt ærlig….. Vi slet virkelig! Bålet ble aldri helt tent, og det bare sluknet hele tiden. Jeg gikk til og med bort til noen fiskere for å spørre om papp. I tillegg stoppet vi en forbipasserende for å høre om han hadde tennbriketter, haha. Heldigvis var dette en bekjent via familie, og derfor ble det ikke like kleint. Han fikk nesten fyr på bålet vårt, men så sluknet det 2 minutter etter han hadde gått, haha.

SOM OM IKKE DET VAR NOK at vi ikke klarte å tenne opp bålet, skulle Diaz virkelig kløne seg til…. Han gikk nedover mot vannet (muligens for å drikke?), og plutselig klarte han å skli ned i vannet. Jeg løp ned og hjalp ham opp igjen, for båndet hang innpå vann. Snakk om klønete hund! Han ble selvfølgelig gjennomvåt, men heldigvis er han en ganske robust type, og han tørket fort i solen.

Selv om Diaz fikk et uønsket bad og vi spiste kalde pølser i lompe, var dette en av de beste dagene så langt i høst. Det var så vanvittig fint vær, jeg selv var i godt humør, og det var gøy å kjenne litt på å gjøre ting jeg pleide som barn. Skogen er et sted jeg føler sterk tiltrekning til, og jeg føler meg virkelig hjemme der.

Ha en fin søndag, alle sammen! ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Sminkeprodukter jeg nettopp har prøvd som anbefales!

Reklame | Affiliates

God lørdag!

Mange har spurt litt om jeg kan si mer om sminken jeg bruker. Sannheten er at jeg ofte varierer en del, og derfor vet jeg både om produkter jeg “hater”, men også elsker. Det er greit å være litt testkanin, for da blir man mer orientert på markedet og hva man liker og ikke.

Jeg bestilte nylig noen nye produkter jeg ikke har prøvd før, og her traff det godt, for jeg likte alle sammen veldig godt! På bildet under ser dere et ferdig resultat der jeg blant annet har brukt tre nye produkter som dere skal få se nedover i innlegget!

CONCEALER

Makeup Revolution har mye billig, og jeg synes noe er bra derfra. I går fikk jeg testet en veldig rimelig concealer. Den har fristet lenge på grunn av prisen, men så har jeg stått over fordi den nesten virket “for billig”, om dere skjønner? Allikevel prøvde jeg meg nå.. Det viktigste for meg er at produktet dekker godt, lysner, sitter godt og ikke er oljete. Helt ærlig likte jeg denne skikkelig godt, men jeg bestile den en anelse for lys, men det gjør ikke noe siden den var så rimelig! Da husker jeg det til neste gang. På bildet av meg under her har jeg kun den på steder jeg vil lysne og dekke, og jeg hadde ikke trengt foundation om den ikke var så lys, men bare litt pudder.

LEPPER

Denne fargen var veldig fin på! På nett så den ikke like “rosa” ut. det gjorde meg ingenting, for jeg likte fargen godt, og den føles myk og god på leppene. Den er veldig fin tilhverdags – med litt ekstra farge, men også til fest. Den fikk virkelig leppene til å poppe. Jeg har den i en annen farge fra før av.

PUDDER

Det var også på tide å prøve et nytt pudder, og jeg likte dette ganske greit. Det var ganske gjennomsiktig, men fortsatt mattende. Et greit pudder til daglig bruk. Det er kanskje ikke så dekkende og matt at man bruker det til festsminke, men det er fint til en mer naturlig look på dagtid.

ANSIKTSRENS/SMINKEFJERNER
Denne er også helt ny hos meg, og den har virkelig overrasket positivt. Huden føles så utrolig “klar” og ren etter jeg har brukt den, og den er derfor perfekt før man skal forberede huden på å sminkes. Det er jo greit at det er rent der du skal begynne, og ikke masse rare rester av ting. Jeg anbefaler den virkelig!

 

Håper noen av disse produktene faller dere i smak ♥