UKENS SPØRSMÅL! Tv, kropp og parfyme.

Reklame | Diverse affiliates

Er du fortsatt sammen med han du var med på Charterfeber?

Jeg er fortsatt sammen med Haakon, ja. Vi spilte inn i februar, og det har ikke skjedd så mye siden. Vi har jo vært sammen en stund, og er jo med hverandre hver dag siden vi bor sammen.

Hva synes du om å bli slikket på foten?

Ingen pleier å gjøre det på meg, så jeg har ingen mening om jeg liker sånt eller ikke, hehe. I utgangspunktet tror jeg at det sikkert er mange som trives med sånt, og spesielt de som liker føtter ekstra godt.

Hvilken parfyme bruker du?

Min favorittparfyme er denne, den har jeg brukt i mange år nå, og jeg blir aldri lei. Den har en helt unik duft som jeg aldri har kjent i noen annen parfyme. Det sies at den lukter forskjellig på alle som bruker den. Jeg bruker andre også, men den har jeg hatt lengst.

Tar du ofte bilder med fans?

Jeg sier alltid ja om noen spør, så det er bare å komme bort og si hei om du ser meg. Jeg vet noen er redd for å komme bort, men jeg biter ikke, hehe. Jeg får ofte meldinger av de som har sett meg et sted og som så gjerne ville si hei, men var redde for å komme bort.

Klarer du å twerke?

Jeg prøvde lære meg dette på Paradise Hotel i 2014, og jeg klarer det ikke enda, tror jeg… Det er ikke en ting jeg driver å øver på, men jeg kan nok bli bedre på det, hehe.

Hva er ditt drømmeyrke?

Drømmeyrket mitt er programleder eller å typ drive et sted for hjemløse dyr. Om jeg hadde blitt styrtrik skulle jeg kjøpt et stort ridesenter der jeg hadde både hester og en stor avdeling for omplassering av dyr. En annen tanke kunne være å bli skuespiller.

Har du gått noen idrett som barn og ungdom?

Jeg gikk fotball et år, men ellers har jeg ridd siden jeg var 6 år. Hest står mitt hjerte ekstremt nært, og jeg har fortsatt et håp om at det etter hvert kommer en dag da jeg kan kjøpe egen hest igjen. Jeg elsker det.

Har du noen forbilder/mennesker du ser opp til?

Egentlig ikke? Jeg har ellers mennesker jeg blir inspirert av, og det er gjerne mennesker som tør å skille seg ut på godt og vondt, og som tør å være seg selv (men som drar andre OPP og ikke ned…). For eksempel blir jeg inspirert av
Hvem betyr mest for deg i ditt liv?

Det er selvsagt hundene, Haakon, familie og venner. Alle jeg velger å ha i livet mitt spiller en veldig viktig rolle, og jeg tror kanskje ikke de selv vet hvor viktige de er for meg.
Hvor mange søsken har du?

Jeg har tre søsken, men har kun kontakt med to av dem. Dette er en lang historie. Jeg er den yngste. Ellers er Fleur og Julie 2 og 8 år eldre enn meg. Fleur og jeg er helsøsken imens Julie og jeg er halvsøsken.
Synes du Haakon gjør en god figur på Charterfeber?

Helt ærlig tenker jeg ikke over hva slags «figur» noen gjør på Chartefeber. Det er ikke riktig sted å se etter noen slags figur, for det er så mye tull og tøys i klippen at ingen blir helt fremstilt slik de faktisk er. Dette er selvsagt bare min mening. Haakon er et vanvittig fint, snilt og tålmodig menneske som ofrer mye for at jeg og de rundt ham skal ha det bra. Jeg synes ikke man får et ordentlig inntrykk av hvem han er som person i Charterfeber. Han må nok være med i et mer seriøst program for å få vist publikum hvordan han er.
Teller du kalorier? Veier du maten?

Jepp. Men dette er jo fordi jeg er veldig målrettet med treningen, og jeg er nødt til å vite cirka hva som går inn i kroppen. I helger verken teller jeg eller veier noe.

Hvor kjøper man proteinpannekaker?

Du kan kjøpe dem HER.

Har dere Tesla?

Nei. Vi vurderte det tidligere, men isteden har vi valgt å beholde de bilene vi har inntil videre, for det er mye tap å selge dem. Jeg personlig er veldig glad i BMW, og kommer derfor ikke til å skaffe Tesla.

Hvorfor ble du med på Charterfeber?

Det er jo tredje sesongen, og blant annet fikk jeg ha med meg kjæresten min denne gangen. Jeg synes det var gøy å ta ham med på noe i «min verden», og tenkte det kan føre oss nærmere. Ellers er det jo veldig opp og ned hvor gøy det er å spille inn. Jeg synes det er gøy når det er litt spennende og aktive aktiviteter, men det kan også være litt mye om man har en dårlig dag.

Er moren din alltid så negativ som hun fremstår på tv?

Hun kan vel være litt negativ noen ganger, men alt har vel sin grunn? Husk at det man ser på tv ikke er akkurat som man tror. Det er mye man ikke får se utenom.

Har dere tenkt til å få barn?

Haakon og jeg er heldigvis enige om hvor vi “står”, og ingen av oss synes barn er en god idé, så vi vet ikke om det blir noe, og vi vet heller ikke når det isåfall skulle skjedd. Jeg må innrømme at det ikke virker særlig fengende når jeg ser barn som hyler og skriker, hører om mødre som knapt sover om nettene, og ikke minst alle som sier man ikke bør få barn, hehehe. Men men. En dag vil sikkert jeg det også.

Hvordan har du fått så fin kropp?

Det er hyggelig av deg å si det. Jeg er flink til å trene, spise sunt i ukedagene og ta vare på meg selv. Jeg har trent en stund nå, og det er gøy å få høre av andre at resultatene kommer, for man er jo sin egen største kritiker. Takk for støtte!

Favoritt-hårkur?

Det er virkelig denne. Håret blir så mykt og friskt etterpå, og i tillegg blir det sterkere. Frisøren sa nylig at jeg hadde mye sunt hår – som betyr at jeg gjør noe riktig (det har vært krise før). Så jeg kan gå god for produktene jeg bruker.

Hvilke kjendisreality ville du blitt med på neste gang?

Jeg tror det måtte blitt Farmen. Jeg elsker jo dyr, og jeg tror jeg kunne trivdes godt der om jeg hadde kunnet ta meg av hestene, hunden og så videre. Ellers skulle jeg ønske de hadde laget et nytt program der jeg kan være litt mer meg selv – altså kle meg og sminke meg som jeg vil. Allstar av PH eller noe sånt hadde vært dødsfett.

Hvordan var faren din?

Pappa var en veldig snill far. Jeg var 10 år da han døde, og sånn sett er det veldig trist at jeg ikke fikk lære ham å kjenne som voksen. Jeg vet at han lignet mye på meg, og han var spontan, eventyrlysten, ekstremt glad og beskyttende overfor sine nærmeste, og ikke minst var han sjenerøs. Jeg fikk alt jeg ønsket meg av ham, og han elsket å se barna sine glade. Han var også alltid der med en varm klem da ting var vondt, og han lyttet da vi snakket.

Hvem heier du på i PH?

Jeg digger den nye utgaven av Eileen. Forrige sesongen hun var med var hun ikke like tøff. Nå er hun modig, smart, kul og ikke minst skjønner hun så inderlig at det er et spill, og jeg tror hun vet at de andre på hotellet ikke skal være hennes bestevenner resten av livet, liksom. Det er gøy å se noen som spriter opp sesongen, for uten henne hadde det vært skikkelig ræva.

 


GOD HELG!

EN STOR FORANDRING PÅ HÅRET!

Reklame | Hendrix Hair Skillebekk / Knut Eirik Kokkin

HERREEEEGUUUUD, jeg er så fornøyd!

I dag var jeg hos en frisør jeg ikke har vært hos før, men som jeg tenkte å ta turen til. Da jeg var på Wallmans forleden møtte jeg på Knut Eirik Kokkin som jobber hos Hendrix Hair på Skillebekk – altså super sentralt i Oslo. Han spurte meg nemlig om jeg ville ta turen og prøve hairextensions. Til vanlig har jeg hatt litt noia for løshår, da de jeg har hatt før har tatt skikkelig knekken på håret mitt (keratin). Men her var det snakk om tape og hår fra Hendrix sitt eget merke, og det skal slite mye mindre. Jeg har en venninne som har det fra før, og hun er alltid superfresh på håret, så jeg ville veldig gjerne se om jeg selv kan ha langt hår uten for mye bry.

HER ER BILDENE FØR KNUT EIRIK BEGYNTE:

Jeg måtte selvsagt få tatt etterveskten før han begynte, og han brukte en mild bleking som og skal være mildere enn vanlig. Deretter korrigerte han hele håret i med en toner som skulle passe extensionsene. Det var en fryd å se ham jobbe. Han styret og ordnet uten tegn til stress, og jeg nøt hele behandlingen. Det var en trygg og fin opplevelse. Jeg har tidligere opplevd frisører som ødelegger håret, og har derfor alltid en ekstra angst om jeg sanser usikkerhet imens de jobber, hehe. Her så jeg at han hadde full kontroll, og at han nærmest gledet seg like mye som meg til å se resulatet!

Å sette på tapeextensions gikk sabla fort. Jeg trodde jeg skulle bli sittende lenge, men jeg brukte søren meg ikke lang tid i forhold til hva jeg hadde trodd. Etter han hadde tørket og gjort klart mitt eget hår satt han på det nye og klippet det til, deretter stylet han dei med store krøller. Jeg holdt på å dåne da han var ferdig og la det nye håret over skuldrene mine. Det ble DØDSFINT!

HER ER BILDENE ETTER:

Som dere ser spesielt på det første bildet, så er fargen superkald og jevn, og håret er veeeldig fyldig og fint. Som sagt er jeg utrolig fornøyd! Om du vil ha samme resultat har jeg bare varme ord om Knut Eirik, og ikke minst Hendrix Hair på Skillebekk og generelt. De vet virkelig hva de driver med, og kvaliteten på håret er jo helt utrolig. Nå er jeg klar for 2021, haha.

Du kan booke time hos Hendrix Hair skillebekk HER.  Eller på instagram HER.

Ha en nydelig kveld!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Drømmen om ny bolig – status

Reklame | Bubbleroom

Jeg tror at jeg glemte at jeg ikke bodde supersentralt da vi la ut huset til salgs. Selvsagt kunne det gått etter første visning, men i dette området kan ting fort bli mer spennende, men nå begynner det å bevege seg i gresset – altså jeg har en følelse av at det skjer noe snart.

Lignende genser HER

Vi byttet nemlig firma nå nylig på boligen, rett og slett fordi vi ville si fra oss litt ansvar. Vi brukte tidligere en løsning der vi måtte ha visninger og oppfølging selv, og fant ut at det føles bedre å sette de proffe på jobben i og med at de vet bedre enn oss. Hadde jeg jobb midt i Oslo sentrum hadde jeg aldri giddet å putte sykt mye penger inn i et dyrt meglerfirma, men der er markedet litt annerledes. Området vi bor i nå er helt nydelig og idyllisk, men det er ikke like tettbygd, og markedet er ikke helt likt som i de store byene.

Førstkommende lørdag har vi visning. Alt jeg må gjøre er å sørge for at alt er presentabelt, rent og ryddig. Jeg kommer vel til å bite av meg neglene og dra av meg håret frem til søndag ettermiddag, for dette med budrunde er jo noe helt for seg selv. Jeg håper virkelig det kommer en hyggelig barnefamilie som trenger all plassen og nærheten til skole, for det hadde vært hyggelig om de som kjøper huset er noen som er skikkelig glad for å ha funnet det, og der barna deres kan få en nydelig oppvekst i trygge omgivelser, og at de får fine minner i huset.

Så hva med oss? Akkurat nå har jeg kløe i kroppen, for jeg har funnet en leilighet vi skal se på, som jeg har litt forventninger til. Vi skal innom og titte på fredag, og jeg er SYKT SPENT. Jeg har alltid en helt syk magefølelse når noe føles riktig, og den magefølelsen kommer de gangene i livet hvor jeg bare vet innerst inne at det kun er én ting som er rett. Denne leiligheten har vekket nettopp den magefølelsen, og jeg hadde samme følelse sist vi la inn bud og tapte. Derfor er det skikkelig stressende med budrunde til helgen på egen bolig, for vi vil ikke kjøpe noe nytt før huset er solgt.

Lignende bukser HER.

Jeg håper virkelig ting begynner å skje nå ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Sunn frokost eller lunsj uten kjøtt!

Reklame | Bodylab

Jeg liker at ting er effektivt i hverdagen. Men jeg spiser ikke mat jeg ikke synes er skikkelig godt… Jeg er avhengig av å like maten litt ekstra for å holde meg til sunne ting, for om alt smakte pyton ville jeg bare sprukket på noe usunt til slutt. Ofte spiser jeg kyllingsalat og diverse til frokost, eller havregrøt. I det siste har jeg prøvd noe HELT NYTT. Nemlig… Proteinpannekaker! Jeg tenkte først at det er jo mye styr å måtte handle mat på internett, men disse er vanvittig gode- og de blir ikke svidd eller ødelagte! De er superlette å lage. Jeg har dem sammen med syltetøy (80%), denne toppingen med karamellsmak, banan og gjerne litt bær om jeg har. Angående toppingen, så kjøpes den også på nett, og de har flere smaker.

Denne typen frokost har jeg hatt nesten hele uken, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ga disse pannekakene en sjanse. Det smaker dessert, og det metter lenge! På bildet har jeg eple/pære-syltetøy, banan, karamelltopping og kanel!

Med denne maten er jeg superklar for trening, tur, shopping eller ande ting!

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Topp 5 MUST HAVE skjønnhet

Reklame | Nordicfeel

GOD FREDAG!

Veldig mange liker å shoppe nå som det er helg. Jeg selv møtte en venninne til kaffe i stad, og i samme slengen fikk jeg med meg tre skjørt, øredobber, bukse, duftlys, gardin, servietter og kjøkkenhåndkler. Altså en god del! På toppen av alt var alt på salg, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har brukt så mye penger som det høres ut som.

Siden DU eller noen du er glad i sikkert trenger litt nytt, tenkte jeg anbefale 5 skjønnhetsfavoritter som jeg SVERGER til. Produktene har jeg brukt lenge nå, og kan gå god for dem. På listen har jeg sjampo og balsam, leppefarge, foundation, duft og selvbruning!

 

SJAMPO OG BALSAM

Disse to har jeg brukt siden de kom på markedet i Norge. Jeg husker enda at frisøren min anbefalte meg dem, og jeg kjøpte dem med meg. På den tiden (2013?) var de mye dyrere, men nå er nok disse så populære at prisene er blitt presset ned. Jeg synes at disse gjør håret supermykt, og i tillegg lukter de sykt digg!

LEPPEFARGE

Denne oppdaget jeg i 2015, tror jeg… Jeg var i sjokk og vantro over at det fantes en leppefarge som IKKE smitter av, som sitter hele dagen, og som har så mange fine farger å velge i. Jeg elsker rød leppestift, og det er nettopp denne dere som regel ser på bilder. Jeg har den på alle bildene i dette innlegget.

FOUNDATION

Jeg tror at jeg kjøpte denne for første gang i 2018 på vei til Mexico og PH sesong 10. Jeg hadde hørt så mye bra om den, og derfor tenkte jeg prøve den. Helt ærlig bruker jeg alltid denne om jeg skal noe spesielt. Den ligger så sykt bra på huden, og bilder osv blir plettfri. Jeg ser dette på både innspillinger og divese, at den er den beste jeg har. Huden ser alltid flawless ut når den er brukt!

DUFT

Denne duften og jeg går waaaay back. Jeg oppdaget denne duften via et familiemedlem som har brukt den sinnsykt lenge. Jeg valgte å begynne med den fordi den minnet meg om noe bra, men også fordi den lukter veldig spesielt – på en god måte. Ingen andre har samme duft. Den er aromatisk, så den lukter noe forskjellig på alle som bruker den, dette gjør den veldig unik!

SELVBRUNING

For et par år siden lurte jeg veldig på hvilken selvbruning som er verdt pengene… Søsteren til Haakon kom med anbefalning av denne, og jeg har siden da vært trofast bruker. Jeg bruker den i dark, og fargen blir veldig fin og naturlig, uten at den er for mørk eller oransje. På bildene i innlegget har jeg nylig tatt den på. Den gir en fin og gylden farge, og jeg synes den sitter lenge, og blir ikke flekkete når den går av. På bildene har jeg ikke skylt av enda.

Håper virkelig noen av disse produktene faller deg i smak!

GOD HELG! ♥

Se på mine nye negler!

Reklame | KS negler og velvære

Jeg har nettopp startet et lite samarbeid med en superdyktig og koselig dame i Tønsberg, nemlig Kathrine Samland som driver KS negler og velvære! Du kan finne siden siden hennes på Facebook HER, eller på Instagram HER. Jeg er veldig for å heie frem nye bedrifter, og denne er ganske ny, for hun satt i gang rett etter den verste corona-perioden da alt var stengt i våres. Allikevel er hun på vei opp, og hun har kjempegode tilbakemeldinger på styletime. Hun holder til i hjemmesalong like ved Slagen og Barkåker.

Tidligere har jeg hatt akrylnegler, men Kathrine driver med gelé, så jeg var spent da jeg ikke har hatt det på flere år. Jeg har også vært hos noen tidligere der de har blitt klumpete eller ja… rare? Men herregud! Jeg er sykt fornøyd med de nye neglene mine. Jeg valgte litt safe farger fordi jeg bare ville ha noe som går til det meste, men de skinner skikkelig, formen er dritfin, og lengden er veldig god. Hun var supernøye, og jeg elsket at neglene ikke ble veldig tjukke, noe jeg før har opplevd med gelénegler.

Kathrine var så hyggelig at hun inviterte meg tilbake allerede på torsdag! Da skal jeg prøve vippeløft for første gang i mitt liv, og jeg gleder meg masse til å se resultatet! Hun gjør altså både negler, vippebøy, vippeextensions og brynslaminering. Det er sååå gøy å se en person sette i gang med noe hun brenner for, og ikke minst er god på. Slik jeg forsto yter hun alt hun kan for at du som kunde skal bli fornøyd, blant annet ved å fikse en brukket negl ganske fort om uhellet skulle være ute ♥

Om du skal ha nye negler, vipper eller bryn anbefaler jeg å booke hos KS negler og velvære neste gang for en superhyggelig og profesjonell opplevelse, og et nydelig resultat!

Og jaaa, jeg tok bilder i badekaret, haha. Ikke bry dere om mine tørre fingre…. Jeg har antibacet dem helt sykt i det siste ettersom corona tok seg opp….

 

Seksuelt trakassert hver dag

En skulle nesten tro at mange på Snapchat ikke vet at appen omfattes av norsk lov, og at det bare er fritt frem…. Jeg tenkte først at jeg skulle dele litt screenshots, men så innså jeg at jeg bare utsetter dere for akkurat den samme møkka som jeg selv går gjennom hver dag. Jeg har heldigvis ganske tjukk hud, og jeg trykker bort alle penisene, og jeg svarer ikke på seksuelle meldinger. I tillegg blokker jeg en god del som sender vulgære og uhyggelige meldinger.

Det verste jeg får er så klart folk som gjør ulike ting med sin egen kropp (Jeg snakker selvsagt om onani o.l, til og med colaflasker inn i endetarmen), men jeg fikk faktisk en creepy melding her om dagen om noen som sa at de har sett inn vinduet mitt når jeg er alene hjemme, og deretter tilfredsstilt seg selv. Den gikk jeg faktisk ikke på, for jeg bor jo langt ute i tyttebæråkeren, så jeg tviler på at noen har giddet å reise helt hit. Allikevel var det ubehagelig. Jeg kan heller ikke ta et varmt bad uten at noen sender ekle meldinger om at jeg må vise mer av meg selv. Og ellers? “I want to eat your pussy” – altså at de vil spise av underlivet mitt… Jeg får så mange rare meldinger hver dag at jeg har sluttet å åpne alt på snap, og det er kjipt, for det er så mange fine meldinger der, men jeg har nærmest fått fobi mot fremmede peniser og cheesy meldinger. Fysj.

Jeg synes det er ille at enkelte personer tror at Snapchat er en kanal der du uten konsekvens kan sende onani, seksuelt trakasserende meldinger og andre forstyrrende bilder og videoer til andre. Jeg har ikke åpen konto for å motta sånt, jeg har åpen konto for å kommunisere med følgere og publikum, fordi jeg blir glad av det! Men på grunn av disse folka er jeg skeptisk hver gang en snap skal åpnes, med mindre jeg kan kjenne igjen et brukernavn som ofte skriver, og som jeg vet kommer i fred.

Det er ok å ha fetisher og like andre for sitt utseende, men det er jo ikke greit å sende all mulig seksuell atferd og creepy meldinger til folk du ikke kjenner! Hadde jeg villet se pikk hadde jeg bedt om at folk sendte det, liksom. Make it stop. Jeg tenner ikke på det.

Pleier du få mye av dette, eller har du lukket profil?

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

SUNN UKESMENY!

Reklame | Bodylab

Dere har etterspurt en ukesmeny, og derfor tenkte jeg å legge ut sånn cirka hva jeg skal spise denne uken. Ting kan endre seg, men jeg har i hvert fall tatt utgangspunkt i hva jeg pleier å spise, og som skal være greit i forhold til trening og slikt. En pekepinn på hvordan jeg spiser er at jeg ikke vil ha for mye karbo, og protein er en god ting.

 

MANDAG

FROKOST: Havregrøt med eple, kanel, zero topping (kjøp her), 1/2 banan og jordbærsyltetøy (80% bær).

LUNSJ: 120g kyllingfilet med 1 skive kyllingbacon i to speltlomper med lettost. Salat ved siden av.

MIDDAG: Speltlompepizza med lettost, peppes kjøttboller,  tomatsaus og pepperoni, toppet med oregano. Salat ved siden av.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

 

TIRSDAG:

FROKOST: 120g kyllingfilet med 1 skive kyllingbacon i to speltlomper med lettost. Salat ved siden av.

LUNSJ: Speltlompetoast. To lomper med kyllingpålegg og lettost, salat ved siden av.

MIDDAG: Taco av kyllingkjøttdeig i 2 tacotubs med lettost og salat.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.


ONSDAG:

FROKOST: 2 kokte egg med kaviar, knekkebrød med peanøttsmør, banan og eple.

LUNSJ: Kyllingsalat bestående av kyllingfilet, kyllingbacon, salat og en spiseskje aioli.

MIDDAG: Hjemmelaget squashpasta med kyllingkjøttboller. Tilsatt tomatsaus og lettost.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

 

TORSDAG:

FROKOST: Fullkornsrundstykke med roastbeef og smoothie.

LUNSJ: Havregrøt med eple, kanel, zero topping (kjøp her), 1/2 banan og jordbærsyltetøy (80% bær).

MIDDAG: Hjemmelaget burger av karbonadedeig (uten brød), med cheddar, kyllingbacon og grillet hjertesalat.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

 

FREDAG:

FROKOST: Proteinpannekaker (kjøpes HER) med banan og bær.

LUNSJ: Speltlompepizza med lettost, peppes kjøttboller,  tomatsaus og pepperoni, toppet med oregano. Salat ved siden av.

MIDDAG: Blomkålmos med kyllingpølser.

SNACKS/MELLOMMÅLTID: Eple, popkorn, bær, knekkebrød med peanøttsmør o.l.

LØRDAG OG SØNDAG:
Spiser hva jeg vil! Som regel sunn frokost og lunsj, men gjerne pizza, pasta, burger eller andre usunne ting til middag. Spiser masse potetgull eller sjokolade om jeg vil, og drikker vin uten bekymring.

 

Jeg har selvfølgelig ikke fasiten for alle, men sånn som dette har jeg cirka spist en lengre periode nå, og jeg opplever at det fungerer fint sammen med 3-4 treninger i uken. Jeg spiser alltid mer om jeg er dødssulten, men prøver selvsagt å få i meg noe som er bra for kroppen.

Håper dere fikk inspirasjon til litt ulike retter som er gode og sunne! 

 

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

NORGES GØYESTE STED!

Et av mine høydepunkt når høsten sniker seg innpå er den årlige Halloween-turen til Tusenfryd med nevøene mine!

Tusenfryd drar meg tilbake til da jeg var liten. Eventyret, spenningen og gleden som så lett lå der, og ikke minst pappa som tok hver eneste karusell sammen med meg og søsteren min. Vi var i drømmeland hver sommer, og vi hadde årskort. Jeg tror vi kjørte Thundercoaster 5 ganger på rad hver gang, haha. Tusenfryd er et magisk sted for barna, og jeg synes det er så kult at de holder åpent helt ut i oktober, og at det er skikkelig creepy Halloween.stemning. Det er blant annet løse zoombier i parken, og egne attraksjoner som er åpne for nettopp den anledning.

Stakkars Haakon. Han fikk ikke oppleve Tusenfryd som barn, men ble meg med for første gang dit for tre år siden. Vi har gjort det til tradisjon å ta med nevøene mine dit på høsten – da er det mindre kø, og ikke minst Halloween. Haakon var litt seig de to første årene, men denne gangen var han med på flere attraksjoner, og det var så hyggelig å føle at alle sammen kunne ha det moro, og at ikke noen bare stod og ventet eller ikke ville kjøre.

Det som også var ekstra hyggelig denne gangen var at min minste nevø, Filip, faktisk mannet seg opp til å kjøre flere karuseller enn han har gjort tidligere. Han ble helt hodestups betatt av “Huskene”, og han tok den hele tre ganger! Da jeg var liten var Huskene alltid det første Fleur og jeg løp til og tok da vi entret parken – den var som en oppvarming. Nå gleder jeg meg til at Filip skal ta huskene som sin første neste år!

Er det ikke magisk å være barn? Tusenfryd får meg virkelig til å bare kjenne litt på at jeg lever, og det er virkelig mitt beste go-to sted i Norge. Man ler, kribler i magen, beveger seg, våkner, hører latter og glede over alt. I tillegg er det så sykt artig med alle de fine fargene og det barnslige ved hele greia. Jeg blir fortsatt trukket mot lukten og synet av store bamser, sukkerspinn og popcorn. Det er en magisk følelse.

Jeg er så glad for å dele denne opplevelsen med disse to barna hvert år. Det gjør at høsten blir enda bedre, og ikke minst skaper vi minner og glede. Istedenfor å alltid gi barn gaver i form av leker og klær – ta de med på en opplevelse dere kan huske sammen, for disse minnene er så sykt finere enn bare en dukke som havner hos Frelsesarméen en dag. Virkelig. Nyt tiden sammen!

I dag er det søndag, og jeg lengter tilbake til i går. Denne uken har vært veldig fin, men jeg har også slitt meg litt ut her og der. Fra i morgen er det tilbake til litt strammere planer med studier og trening. Men i dag spørs det om jeg ikke bare kaster inn håndkle og nyter den siste fridagen til Haakon.

 Ha en fin søndag videre! 

 

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Smalere midje

Reklame | Bubbleroom

Jeg håper alle har hatt en like bra fredag hittil som meg?

Lana Del Rey slapp ny låt i natt, så jeg startet dagen med å lytte til den nye låten imens jeg drakk min første kaffe for i dag. Deretter var Haakon og jeg ute på tur, for så å komme oss på trening. Det var tidenes slappeste trening, haha. Jeg gjennomførte alt jeg skulle, men hadde veldig dårlig styrke akkurat i dag, så jeg måtte ned på litt vekt i enkelte øvelser. Men men … Det handler om kontinuitet.

Over til overskriften! Jeg vet at noen sikkert har sin mening om temaet, og at slanking kanskje ikke er helt passende. Jeg kan starte med å si at jeg har en voksen målgruppe – deriblant mennesker som faktisk bare prøver å spise sunt og trene for helsen og selvfølelsen sin skyld, og det blir feil å ikke kunne være noe åpen når jeg tross alt trener 4 ganger i uken. Jeg mener at det skal være lov å snakke om kropp, midje og utseende – så fremt det handler om en sunn måte å gjøre ting på. OM du sulter deg selv vil du ikke få de resultatene du tror, heller ikke om du overspiser. Alt er balanse.

Lignende kjole HER 

Jeg fikk meg faktisk en stor overraskelse i dag. Jeg pynter meg sjelden om dagen, for jeg er ikke like mye på farten som tidligere, og derfor blir de fleste av klærne hengene fast i garderoben. I dag spurte Haakon om vi skulle ta en tur til Tønsberg, for jeg måtte bytte noen bukser han hadde kjøpt til meg, for de passet ikke min stil. Jeg ville selvfølgelig på shopping! Derfor tenkte jeg det var en fin anledning til å slenge på en kjole jeg ikke har fått brukt enda, nemlig en leopardkjole. Det som skjedde overrasket meg… Jeg ville ha på et belte med kjolen, for da får den liksom litt kulere look. Jeg prøvde først et belte med gullspenne, men det var faktisk for stort – altså ikke nok hakk i. Derfor letet jeg frem et belte med sølvspenne, men jeg har egentlig ikke brukt det fordi det har vært supertrangt.

Da jeg kjøpte dette beltet tidligere angret jeg umiddelbart, for det var sykt trangt – jeg måtte faktisk lage et hull nesten helt ytterst (som dere ser til venstre på bildet). Men i dag… WOW! Plutselig går beltet laaaaangt inn, og jeg kan fint bruke av hullene som er lengre inn. Jeg ble faktisk helt sjokkert, for dette er snakk om ganske mange centimetere! Jeg har faktisk gått ned masse rundt midjen siden jeg kjøpte dette beltet, og det overrasket meg skikkelig, for jeg føler ikke at det er så stor forskjell – men sånn har det altså gått. Dette betyr jo at treningen har gjort noe bra for kroppen min, og at jeg med god samvittighet kan ta meg en sjokolade i kveld, Hehe! Så klart er det ikke alltid bra at midjemålet krymper, men jeg har personlig trent sykt mye etter treningssentrene åpnet etter lockdown 15.juni. Jeg følte meg ordentlig dårlig etter å ha sittet så mye i ro, og jeg slet veldig med at jeg merket kroppen ikke hadde det noe bra. Nå har jeg det helt topp, og i tillegg har jeg gleden av å ikke måtte bekymre meg over om jeg gjør trening og kosthold riktig, for dette funker visst!

Lignende kjole HER 

Dette er jo som tidligere nevnt en sunn måte å gjøre ting på. Jeg spiser sunt og trener, og oppnår sunn progresjon. Trening kan være veldig gøy når man oppdager denne typen resultater. Det er da man får motivasjon til å ikke gi seg, men at man får tillit til prosessen og at resultater kommer om man bare står på! Den ene ringen på fingeren min har også plutselig blitt for stor, så hele kroppen forbrenner mye mer enn før, og ikke minst er jeg mer sterk og utholden enn jeg noen gang kan huske å ha vært. Jeg merker rett og slett at dette er riktig for meg om min kropp – og jeg slipper at selvbildet går i grus, for det er jo litt gøy å føle seg fin, og det er en følelse alle fortjener. Til syvende og sist må jeg også jobbe med mitt eget hode for å ikke bli helt besatt av trening og mat, men det skal jeg nok også klare!

 

Ha en fin fredag!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude