VI HAR LAGT INN BUD!

I dag har jeg vært en tur i Asker igjen, og gjett hva!?

Vi har nettopp lagt inn bud på leiligheten jeg har snakket om. Det er en ganske liten leilighet, og den må pusses opp. Allikevel har jeg blitt ganske så giret, for den ligger i et kjempefint område jeg gjerne vil bo med nærhet til alt jeg elsker: Turmuligheter, hester, Oslo, vennene mine og mye mer! Og på toppen av alt bor en av mine aller beste venner rett i nærheten, og det hadde vært helt utrolig å liksom bli naboer, herregud.

Det er veldig skummelt å ha lagt inn bud. Jeg er redd for om det er andre involvert, om vi bli avslått direkte, eller om vi skulle ha klart å være de eneste budgiverne, da tror jeg vi har en sjanse! Akkurat nå venter vi på en slags respons fra megler og selger, så jeg aner ikke hva som skjer…

Om det blir mer action tror jeg det varer helt til i morgen. Hvem vet om jeg får sove i natt. Dette er skikkelig skummelt, og jeg vet ikke helt hvor det ender. Om det ikke blir denne leiligheten må jeg være ekstremt tålmodig, for det er ingen andre jeg har øye for akkurat nå. Om vi selger vårt eget hus på torsdag vil jeg til og med kunne få dårlig tid, med tanke på overtakelse, og i verste fall ender vi opp med kortidsleie et sted frem til det dukker opp noe annet jeg har lyst på. SPENNENDE!

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Han drepte katten til eksen sin!!!

Det er blitt en stund siden Camp Kulinaris gikk på skjermen – i alle fall noen måneder. Det er over et år siden innspilling nå, og det er rart å tenke på hvor mye tiden flyr.

Bildene i dette innlegget her ble tatt dagen før finalen. Her hadde jeg grått en del, for jeg følte meg så alene fordi det bare var meg, Mikael og Runar igjen, og jeg savnet de andre skikkelig, spesielt Erlend Elias og Sofie. Vet dere hvorfor det egentlig var tungt? Som dere vet var ikke Runar noe hyggelig mot meg, men jeg har egentlig lagt dette bak meg og tenkt at han bare ikke er en god lagspiller, og at jeg var ekstra sårbar fordi jeg var sliten mentalt. Altså bærer jeg ikke noe nag den dag i dag.

MEN DET ER ÈN TING JEG IKKE KLARER Å LEGGE FRA MEG. Det kom frem i VG i går (artikkel her) at Runar tilfeldigvis har drept katten til sin eks, Carola. Dette tror jeg ikke har skjedd i nyere tid, men da de var sammen. Grunnen til at jeg velger å kommentere dette er at jeg vil dere skal bli enda mer kjent med meg og forstå hva jeg står for. En av mine største verdier er kjærlighet til dyr, og generelt respekt for andre rundt meg. Tålmodighet og kjærliget gjør at jeg som regel ikke blir uvenn med folk uten videre – med minde de går inn for å ikke like meg. I går begynte jeg virkelig å tenke på at jeg skulle ha stått mer opp for meg selv under innspillingen av Camp Kulinaris. Jeg konfronterte aldri Runar om han hadde stygge holdninger når vi snakket om dyr, og jeg prøvde aldri å snakke fornuft til ham da han var slem mot meg.

Men nå angrer jeg. Det er IKKE greit å være slem med dyr – og på lik linje som med mennesker skal det jo ikke gå an å bare drepe noen sin katt og komme unna med det. Nå er jeg over på en kampsak som er viktig for meg – nemlig dyrenes rettigheter. Vi trenger dyrepoliti som tar tak i ting som dette, og det er helt sinnsykt at noen kan innrømme å ha gjort noe sånt, og tenke at de kommer unna med det. Jeg mener at man er umenneskelig om man bare kan drepe et dyr uten snev av dårlig følelse. Ok, mange spiser dyr, men det handler om å ha litt følelser. De fleste av oss ville slitt med å avlive et dyr, til tross for at vi spiser dem. Folk som Runar derimot…. Vi hadde en gang en diskusjon på kjøkkenet om hvorvidt du redder en hund som holder på å drukne eller et menneske – og hva om mennesket er ondt? Runar gikk sin vei fordi han synes hele samtalen var på trynet.

Poenget, mine venner… Historier som den vi så i VG er helt forferdelige. Dyr har ikke nok rettigheter, og forholdet skulle vært både anmeldt, bøtelagt og sones. Vi er i 2020, ikke 1830.

Om du vil være med å kjempe for Dyrs Rettigheter kan du besøke nettsiden til Noah HER, og hjelpe dem med å gjøre samfunnet vårt mer dyrevennlig! 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Klarer ikke roe meg ned – bud eller ikke?

I hele dag har hodet mitt terrorisert meg. Det er faktisk feil å si… Helt siden i går kveld. Jeg fikk nesten ikke sove fordi hodet mitt gjorde meg gal.

Hodet mitt tok meg noen timer tilbake i tid og til visningen vi sist var på i Asker… Jeg er enig med meg selv om at det er et sted jeg vil by, men vi tenkte unngå mellomfinansiering, og må derfor egentlig vente til vår egen bolig er solgt før vi legger inn bud noe sted. Men allikevel plagde jeg livet av meg selv med alle tankene om lykkefølelsen ved å ha kjøpt nettopp det stedet, og ikke minst tanken om hvordan det kommer til å se ut når det er pusset litt opp.

I dag er følelsen tilbake. Jeg kjempet meg gjennom en forelesning i stad, men alt hodet mitt ville var å tenke på leiligheten og hvordan det ville blitt å bo der. Og her sitter jeg og tenker så det knaker…. Budrunden er neste uke, og jeg må ha tenkt meg grønn og dønn innen den tid. Akkurat nå må jeg snakke med noen i banken om mine egne tanker rundt bud, sånn at jeg ikke tenker meg bort i helt urealistiske baner.

Men her sitter jeg altså. Dette har faktisk vært en av mine “sykdommer”. ALLTID i livet… Om jeg får lyst på noe, så får jeg en sinnsykt energi i meg, og et overfokus som jeg ikke klarer å kontrollere… Nå er det sånn igjen… Jeg klarer ikke tanken på å la den leiligheten slippe, og det plager livet av meg, haha. Denne følelsen og “sykdommen” skal sies å ha nådd alle målene den setter seg, så vi får se om det gå i land denne gangen eller ikke. Jeg vet for sikkert at jeg virkelig ikke skal gi opp før jeg har sett etter alle mulige løsninger. Herreminhatt, som jeg er giret.

Ha ellers en fin fredagskveld ♥

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Fant vi en leilighet å by på?

Da er vi på vei hjem. Etter tre visninger er jeg både oppspilt, sliten, forvirret og glad. Jeg har spist for lite i dag og kjemper for at humøret skal lette, og samtidig tenker jeg bare så sykt mye på det vi har sett i dag.

Første visning var på Linneslia i Lier. Denne hadde jeg gledet meg masse til, og den var min favoritt av alt jeg hadde lagret. Inntrykket var bra. Den må pusses opp, men det var veldig mye muligheter, og størrelsen var perfekt. I tillegg var det stor terrasse med nydelig utsikt mot Lier + kveldssol. Det var også to soverom pluss kontor, og jeg så virkelig for meg at det kunne funke. Jeg var der at jeg spontant ville legge inn bud. Men plutselig….. Borettslaget.. jeg måtte kontakte dem for å finne ut hvilke retningslinjer de har rundt hundehold. Og vet dere hva??? Begrenset til én hund per leilighet. Æææææ. Jeg ble SÅÅÅ oppgitt. Dette var en leilighet jeg oppriktig likte, også er det et kjipt borettslag som mener hunder må dømmes til evig ensomhet? Wow. Glad jeg ikke må bo med de folka der. Hunder bør få være mer enn én om eieren har tid og økonomi til det, for hunder er flokkdyr.

Uansett… neste visning tok oss til Rundtom i Drammen: et område jeg ikke kjenner så godt til. Leiligheten hadde Ok pris, og bildene lovte godt. Hva skal jeg si? Egentlig var det en helt Ok leilighet med BEA kjøkken, peisestue, to soverom og greit med plass. MEN. Den «synske» Aurora våknet plutselig, og energien i leiligheten ga meg brekninger. Jeg ville umiddelbart ut da jeg kom inn der, og det var som om det manglet luft og latter. Det føltes helt galt å være der. Vi dro veldig fort…

Siste visning håpte jeg virkelig på at skulle bli «the one». Dette er en leilighet i Asker som er litt mindre, men samtidig rett ved min beste venn Joachim og med vakre omgivelser – altså ikke i sentrum, men med gode bussforbindelser. Leiligheten var av Ok størrelse, og jeg så flere muligheter som kunne by seg. Det må litt oppussing til, men ikke mer enn at vi kan flytte inn fort. Det er mulig vi må gi fra oss noe møblement, men vet du hva? Denne leiligheten likte jeg godt. Den lå i et veldig sjarmerende område, den har to soverom, turmuligheter, min beste venn i nærheten + nærme Oslo. Jeg er i øyeblikket solgt. Altså var alle gode ting 3 i dag. Nå må alt synke inn, og det må tenkes godt og studeres i tilstandsrapport. Her må vi bla frem et budsjett. Skal vi by? Time will show.

Middag på diett!

Denne uken må dere ha meg litt unnskyldt. Det skjer så mye greier at jeg knapt holder styr, og jeg gleder meg til alt er i rute. Jeg har begynt fulltidsstudier for dette halvåret, vi skal selge huset, kjøpe et nytt sted og bo, og alt går i ett! Jeg lover, det er fartsfylt.


Når jeg trener så mye som jeg gjør er jeg på strengt kosthold i ukedagene for å få mest resultater av alt sammen. Mat og trening hører sammen. Man må spise nok for å ha energi, men man må også spise riktig, og ikke minst må man spise ting som er bra for kroppen. Jeg prøver hele tiden å gi dere tips til mat som både er sunn og god, og mye av maten jeg kan friste med fungerer er veldig enkel å lage – fordi jeg selv ikke orker å stå i timesvis på kjøkkenet, men jeg trenger mat som gjør meg glad, mett og i stand til å både trene, studere og jobbe.

I går laget jeg følgende middag:
“Grønnsakspasta med chilipølse”.

Det høres kanskje vanskeligere ut enn det er? Jeg har personlig kjøpt en sånn her for å få laget pasta av grønnsaker, ellers fungerer ostehøvel greit, men da blir det litt større og tykkere biter.

Oppskrift til to personer.

Så hva trenger du?

  • Dolmio bolognese-saus. Eventuelt et annet merke.
  • Oregano
  • To gulrøtter
  • En stk squash
  • Revet lettost
  • Kyllingpølse med paprika og chili. (Eventuelt en annen krydret pølse med mest mulig kjøtt).

STEG 1:

Bruk ostehøvel eller den peeler for å kutte opp gulrøttene og squashen i pasta. Det ser mye mer ut enn det er, men mye av vannet fordamper når det skal tilberedes, og da blir det mindre. Lag heller for mye!

STEG 2:

Kutt opp pølsene i skiver og stek dem godt. Kyllingpølser bør steke i minst 8 minutter, for at de skal være gjennomstekte.

STEG 3:

Skru ned varmen på pølsene og tilsett bolognesesaus, revet ost og oregano. La dette ligge på lav varme til osten er smeltet.

STEG 4:

Putt “pastaen” i en sil og ha den over en kjele med litt kokende vann i. Idéen er å dampe pastaen til den kjennes mykere og varmere. Snu ofte på pasten. Den bør ikke dampes mer enn 5-7 minutter, for da kan squashen bli veldig vannete og seig.

STEG 5:
Servér til deg selv, noen du er glad i eller til hele familien. Barn som er glad i pasta bør like dette. Det er en lur måte å snike i litt grønnsaker.

Med dette måltidet blir du mett, men får også spist noe som smaker mer enn det koster. Det tar jo virkelig ikke lang tid å lage, og det smaker veldig godt.

For de som ønsker næringsinfo:

Kalorier: 289

Protein: 23 g

Karbohydrater: 17 g

Fiber: 4 g

Naturlig sukker: 9 g

Fett: 13 g

Mettet fett: 5 g

Umettet fett: 8 g

Natrium: 40 mg

 

Håper det smaker! 

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Kriteriene våre for ny bolig

Kjøp og salg av bolig er dødsspennende, og jeg tror jeg kommer til å lære mye av denne runden her. Jeg er jo ingen erfaren boligkjøper eller selger, så denne prosessen er ny for meg. Det er én ting jeg derimot har skjønt, og det er å ikke kjøpe noe uten å tenke meg, så derfor har jeg samlet mine viktigste kriterier når jeg ser etter ny bolig. Så hva ser jeg etter? Først og fremst kan vi snakke om hvor jeg ser etter bolig.

 

HVOR?

Område er viktig for trivsel, og jeg vil gjerne bo et sted jeg føler tilhørighet. Samtidig må det ikke være for langt til Oslo, og det bør være i nærheten av venner av meg. Jobb er også viktig. Uansett om det er tv, blogg eller en “vanlig jobb”, tenker jeg at Drammen og Oslo har mye å by på. Så hvor kan vi bo da? Jo, alternativene for meg er da Drammen, Lier, Asker, Bærum eller Oslo. For å få mest for pengene blir derfor Lier og Drammen aktuelt, men også Asker. Akkurat nå holder jeg en ekstra knapp på Lier, for jeg har noe i sjelen min som vil ha meg dit, en slags magefølelse og tiltrekning. Det er mye natur, ridesentre, men også ikke langt fra Asker og Drammen, og toget tar ikke lange tiden til Oslo. Jeg har venner både i Drammen, Asker, Bærum og Oslo.

STØRRELSE?

Selv om man alltid kan kjøpe eller selge møbler, er jeg glad i det jeg har. Spisestuen, sofaen, sengen vår, skapene mine… Jeg vil beholde det meste. Derfor må vi ha et hjem med plass til alt. Basert på det vi har sett må vi bo på minst 65 kvadratmeter og med to soverom for å få til en tilfredsstillende løsning. Jeg vil kunne ha gjester på besøk, og jeg vil kunne tilby overnatting. I tillegg må vi kunne ha spisestuen vår.

BELIGGENHET?

Vi kan faktisk ikke bo hvor som helst. Vi trenger å enten ha en liten hageflekk eller turområder i umiddelbar nærhet. Hundene er det viktigste jeg har, og det må være mulighet for å ha et sunt og godt hundehold. Det er ikke hyggelig å gå tur med fire hunder på asfaltert vei, så jeg ønsker meg litt skog i nærheten. I tillegg er det deilig å slippe ut hundene i en hage i det de står opp, sånn at de får tisset uten å måtte få på seler og utstyr.

UTSEENDE?

Hvordan bør det se ut? Helt ærlig er jeg ikke så lettskremt når det kommer til det kosmetiske. Jeg er veldig positiv til å brette opp ermene litt, og ikke minst ta frem en malepensel eller to. Det verste jeg vet er gulbrune gulv, men samtidig kan dette byttes. Det jeg derimot er litt redd for er stygge og slitne bad. Bad er dyrt å pusse opp, og det må sterkt vurderes om det er verdt å gjøre noe med eller ikke. Kjøkken kan til nød være litt stygt, men helst ikke for ille. Jeg synes det er lite smigrende om utsiden av leiligheten/bygget ser veldig slitent ut, og spesielt om det er søppel og rot. Jeg vil jo ikke det skal se ut som bygget jeg bor i er falleferdig. En pen fasade løfter helhetsinntrykket.

HVA MER?

Det er mange små ting som teller, men et ønsker (ikke krav) er å unngå barnefamilier som nærmeste nabo, dette kan være vanskelig å unngå. Det kan fort være mye støy, og hundene mine bjeffer litt lett på høye skarpe lyder, så at det er rolig i omgivelsene har litt å si for om hundene stresser når vi ikke er hjemme. Jeg ønsker heller ikke å bo nær en partyløve som spiller høy musikk døgnet rundt, heller ikke nær noen som ikke liker dyr, hehe. Neida… Om jeg ikke tåler naboer får jeg flytte langt utpå landet. Det hadde vært fint med koselige naboer på samme alder, og kanskje med et par hunder som kan bli venn med våre.

 

Er det noe annet som er lurt å tenke på, eller tror dere jeg skal klare å finne noe bra med disse kriteriene?

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

En veldig spennende uke i vente!

God kveld!

Nå har Haakon og jeg vært ute og spist, og nå skal vi hjem og slappe av. Vi var på to visninger i dag, men det ble ikke noen jackpot. Den ene leiligheten hadde sykt fin beliggenhet, men ble i minste laget for oss. Den andre var det fin størrelse på, og hageflekk til hundene, men den lå nær jernbanespor, og det var svært lite pent i området den lå i… det bar preg av lite oppgradering, og i tillegg måtte vi pusset opp mer enn vi hadde håpet. Altså legger vi ikke inn noen bud.

Uken som kommer er veldig spennende. Jeg skal starte dagen i morgen med studier, trening og en kaffe i Tønsberg. Deretter må jeg hjem og stelle i stand til tirsdag, for da kommer takstmann, og vi skal ha  visning på huset vårt. Det blir gøy å se om de som kommer er interessert etter å ha tatt en titt. Det får være fint og ryddig! På tirsdag ellers må jeg til Oslo i et jobbintervju (jeg har søkt en jobb innenfor et tema som betyr veldig mye for meg), så får vi se om det er noe som ting går videre med. Jeg er spent. På onsdag håper jeg vi offisielt får lagt huset ut på Finn.no! På torsdag skal vi på TO nye visninger, og det er to leiligheter jeg gleder meg mye til å se på. Jeg har høye forventninger, og håper en av de er aktuelle. Vi får se! Hundene, størrelse og kvalitet er viktig for meg, men jeg er villig til å pusse opp noe, bare ikke store ting som bad.

Jeg håper vi får sving på ting nå. At huset blir solgt så vi for alvor kan by på ting, og at livet går i riktig retning. Til våren skal jeg skrive bacheloroppgave, så alt må skje nå i 2020! Jeg er sååå spent.

 

Ukens spørsmål: Sjalusi, flytting og kropp!

Reklame | Affiliates

Er du en sjalu person?
Tja. Jeg tror faktisk at jeg er det. Haakon er ikke så mye på farten, så jeg slipper å kjenne så veldig på det. Jeg har vært i et dårlig forhold tidligere og blitt løyet mye til, så det gjør at jeg har nervene utpå når det gjelder å stole på kjæresten om han er ute på byen og så videre. Noen ganger blir jeg sjalu fordi Haakon er litt vel hyggelig med andre jenter, haha.

Spiser du fisk?

Nei. Jeg hater fisk. Det er egentlig veldig synd, for det er jo så sunt. Jeg har ikke likt fisk noen gang, og mamma måtte tvinge det i meg da jeg var liten.

Hvor skal dere flytte?

Akkurat nå ser vi på området Drammen, Lier og Asker. Jeg må bygge opp mer egenkapital for å flytte inn til Oslo, så da må vi bo litt utenfor først. Jeg er veldig glad i både Drammen og Lier, og Asker hadde vært fint med tanke på at det er sentralt og har alt man trenger.

Når kommer neste YouTube-video?

Haakon skal redigere den, men han er sååå treg. Jeg har laget en housetour-video der dere ser huset sånn det er nå, men den er ikke ferdig. Om Haakon gidder er den ferdig til i morgen, liksom.

Når skal dere flytte?

Det kommer an på salget av huset vi har nå. Om det går relativt fort er vi nok inne et annet sted til vinteren – rett før jul. Jeg håper vi flytter innen da, gjerne før. Alt må klaffe i forhold til ny leilighet og så videre, så vi får se. Vi vil ikke ha mellomfinansiering, det kan fort bli dyrt.

Hva er den fineste kommentaren du kan huske du har fått fra en følger?

Oi! Helt ærlig husker jeg ikke en helt spesifikk, men de fineste jeg har fått er fra PH i 2014 og Camp Kulinaris – da fikk jeg så fine kommentarer på meg som person, og jeg ble skikkelig rørt. Det fineste jeg har hørt går på at jeg er meg selv, og at det skinner så godt igjennom – og at det inspirerer andre til det samme.

Har du noen nye prosjekt på gang?

Kanskje? Det har vært en litt stille periode. Egentlig hadde jeg litt på gang i våres, men så eksploderte corona – siden har ting stått litt i ro. Jeg har ett prosjekt som muligens blir noe av og er ganske kult, men det er isåfall en stund til enda. Ellers håper jeg det kommer mer snart.

Hvor får du motivasjonen til å trene?

Helt ærlig kommer den av å føle meg ung på alle mulige måter. Takket være trening får jeg et bedre selvbilde, føler meg bedre i hodet og ikke minst kan jeg kle meg i nesten hva jeg vil uten å føle så på at ting ikke passer eller ikke tar seg ut. Jeg hadde ridd hest om jeg kunne, men det er treningssenter som gjelder når jeg ikke rir.

Hva trener du?
Jeg trener nesten bare styrke. Det eneste jeg ellers har er opp- og nedvarming på mølle eller elipse, men det er bar 5-10 minutter per del. Jeg prøvde løpe en periode, men føler at det ikke gir samme resultater som styrke.

Holdt du på å ha sex i første uken av Paradise Hotel?

Nei, det gjorde jeg ikke. Det ble klippet inn at jeg sa at jeg ikke skulle ha sex på tv, og at jeg skulle massere han fyren som var skuespiller. Det var aldri snakk om sex, men heller fylla og jeg som ikke ville legge meg.

Hvilken type sko liker du?

Jeg bruker helst feminine sko, så jeg er virkelig ikke fan av sneakers og sånt. Jeg går som regel i høye heler, ellers er jeg glad i lave sko med høy såle, for de gir meg litt usynlig høyde.

Går det bra med deg? Du ser litt nedfor ut.

Ja, det går bra. Jeg har stresset litt i det siste, og har hatt en del ting i hodet som har plaget meg. Nå ser det ut til å gå mye bedre, og jeg håper høsten tar meg inn i en bedre periode. Jeg er alltid glad når jeg har masse prosjekter på gang, så det er vel derfor jeg er litt nedstemt nå.

Hva er den beste sjekkereplikken?

“Er du like fin på innsiden som på utsiden? La oss bli kjent!”. Hehehe.

Hva er ditt syn på porno? Hva synes du om å se på det i et forhold?

Kall meg gammeldags, men jeg synes porno er vulgært og kleint. Jeg mener at det ikke har noe å gjøre i et forhold, men skjønner andre får gjøre som de ønsker. Hadde Haakon sett på det ville jeg nesten sett på det som litt utroskap, for det er jo ikke greit at han ser på nakne damer!?

Hvor mye hater du Runar fra Camp Kulinaris, skala 0-10?

Hahah. Vel… La oss si 3. Han var ikke så grei, men å hate er et veldig sterkt ord. Det er mulig han er ålreit når han ikke er i en konkurranse.

Har du noen tv-planer nå uten om Charterfeber?

Kanskje? Jeg har et prosjekt jeg venter på å se om blir noe av. Isåfall tror jeg mange av dere blir veldig glad! Det er noe som ikke skjer umiddelbart, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Ellers er det noe småtteri her og der.

Flytter dere inn til Oslo?

Det ser ikke sånn ut. Det ville vært om vi skal leie, men siden jeg skal kjøpe må jeg tenke mer over ting. Jeg vil ikke ha det for trangt, og jeg vil bo et sted der hundene kan trives. Derfor blir det nok Asker, Drammen eller Lier.

Om du ville gjort en livsendring nå, hva ville det vært?

Oi! Tjaaa… Jeg skulle reist mye mer. Men corona har jo satt en stopper for dette. Jeg opplever alt for lite, og vil gjerne ha levd mer før jeg slår meg skikkelig til ro. Ellers har jeg lyst til å møte en klarsynt og kanskje få hjelp til å se på hvor veien bør gå videre.

Kunne du fortalt mer om p-pillene du bruker?

Jeg går på disse p-pillene. Jeg opplever ingen bivirkninger uten om at jeg nesten aldri har mensen. Det er ingen humørsvingninger eller andre type ting. De holder meg stabil og klar for det meste. Jeg har gått på dem i noen år nå.

Hvilken øyefarge ville du valgt om du skulle byttet?

Da ville jeg hatt grønne øyne. Det hadde vært så kult. Jeg er egentlig fornøyd med fargen jeg har nå, for den er ganske sjelden, og den kler personligheten min.

Hvor har du treningsklær fra?

Jeg har blant annet fra Famme – Bruk koden auroragude-20 for rabatt! Om ikke har jeg litt fra Aim´n. Sjekk ut salget deres her.

Er du opptatt av å få fin rumpe, mage osv når du trener?

Mitt treningsprogram trener hele kroppen min, og jeg sverger til at det er det beste. Allikevel er det jo greit  å pushe ekstra der jeg føler at jeg får en feminin form: Midje, rumpe og så videre. Jeg har lagt til to ekstra mageøvelser som PT´en ikke har gitt meg, og etter jeg la til dem fikk jeg mer resultat på mage. Mye av resultatene kommer jo også av å spise riktig, men det blir fortere synlige muskler om det er muskler der, hehe. Jeg tror man lyver hvis man mener at man kun trener for helsen sin skyld. Man bør ha en sunn kombinasjon av at man vil se resultater, men at man har overskudd, er sunn og har god mental helse.

Hva er bra med kjæresten din?

Haakon er en ekstremt tålmodig type, og i tillegg er han veldig snill. Vi er ofte som Mars og Venus, og dette er både en styrke og svakhet. Haakon er en type som ser mye muligheter, han er til å stole på, han er intelligent og han ser ganske bra ut etter min mening. Vi har vært sammen lenge nå, og har en veldig fin og åpen kommunikasjon, og vi har et sterkt tillitsbånd.

Det var alt for i dag ♥

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

GODE NYHETER!

I disse dager har jeg nervene utpå huden. I dag er dagen vi skulle snakke med banken om videre finansiering. Jeg er jo student og tjener penger via foretak – altså ikke bankens favoritt. Derfor har jeg vært veldig veldig spent på hvordan det blir å kjøpe ny bolig med meg som hovedlånetaker.

Men her sitter jeg i bilen på vei til en lunsj ute. Jeg er veldig lettet, for finansiering er på plass! Vi fikk bittegrann mindre enn hva vi håpet, men akkurat nå gjør det meg ingenting. Vi må starte et sted, så får drømmeboligen komme den dagen jeg er litt mer plantet på jorden.

Hva skal en si? Dette er voksenlivet, og det er nesten litt skummelt å innse at man på en måte må måles opp og ned, og fremtid og «suksess» blir på en måte vurdert ut fra penger. Det er så rart!


nå skal jeg nyte en god lunsj i Tønsberg med Haakon og mamma, og neste uke fortsetter kjøret, for da blir vårt hus lagt ut!

FØR OG ETTER: ROT VS KLAR FOR VISNING

Hei!

I dag har jeg ikke hatt tid til å sitte stille i det hele tatt. Dagen startet med en nydelig frokost, deretter trening. Da jeg kom hjem hadde jeg nesten ikke fått i meg lunsj, før jeg satt i gang prosjekt X, nemlig få det fint til fotografen kommer i morgen for å ta bilder i huset til boligannonsen! Jeg er sykt spent, herregud. Jeg har også tatt noen nødbilder, for seff er det meldt regn i morgen, og jeg føler det er viktig å vise litt bilder når det er sol også, og ikke bare grått. Eiendommen er veldig solfylt, og man har kveldssolen helt til den går ned, så det vil jeg sørge for at de som er interessert vet.

I alle fall… Jeg tenkte for moro skyld vise dere litt før og etter rotet. Nå er det skikkelig deilig å være her, for alt er on fleek. Samtidig føler jeg at jeg har rotet bort alt jeg eier og har, haha. Haakon har hatt ansvar for blant annet det ene badet, så jeg lurer veldig på hvor sjampoen min er blitt av, hehe.

Sjekk:

GARDEROBE (GJESTEROM) FØR:

GARDEROBE/GJESTEROM ETTER:

KONTOR/GJESTEROM FØR:

KONTOR/GJESTEROM ETTER:

STUEOMRÅDE FØR:

STUEOMRÅDE ETTER:

UTEPLASS OG HAGE:


Som dere ser har vi mye hus å selge, og hagen og uteplassen er så sykt deilig på denne årstiden! Det er masse sol, og i tillegg er det plass til både spise- og chilleplass på terassen. Jeg har ikke tatt bilde av daybeden og tv, for det gjør vi klart i morgen igjen. Garderoben og kontoret er rom man vanligvis bruker til gjesterom, men vi har ikke så ofte overnatting her, så derfor er det blitt slik. Riktignok ønsker jeg meg skikkelig å ha walk in dit vi flytter neste gang også!

Tips gjerne en venn som ser etter stor enebolig i området Tønsberg/Re. Det er fem soverom, to bad, utleiemulighet, og et påkostet og hyggelig hus for storfamilien! Det er gåavstand til skoler og barnehager, matbutikk, idrettsanlegg og turområder. Prisantydning er rundt 4,8.

Housetour kommer snart! 

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude