Er du hva du spiser?

Før noen arresterer meg totalt, vil jeg bare få sagt at alle kropper selvsagt er forskjellige, og kan ha ulike behov. Samtidig føler jeg at jeg har fått testet ut noe på meg selv som mange sikkert har lurt litt på i ny og ne. Jeg har gått så langt som å gjøre meg selv til forsøkskanin.

De sier ofte at trening og “form” er 80% mat og 20% trening. Dette betyr at du aldri får resultater om du blåser i hva du spiser. Mange vil påstå at dette er feil, og at så lenge de trener masse kan de egentlig spise hva de vil, og heller nyte livet litt mer (med mat). Jeg var nysgjerrig på dette, for jeg har hatt fokus i det siste på mye protein og lite karbohydrater. Jeg tenkte som så at jeg spiser litt mye kjøtt, og tenkte at kanskje karbohydratene vil kunne kompensere om jeg ikke har så mye fokus på kjøtt, men å bare generelt ha drivstoff. På mandag bestemte jeg meg for at vi handler hva vi vil, uansett om det sunt eller usunt, og heller litt mindre kjøtt. Til middag de siste dagene har vi hatt pizza, pasta og lignende. Til frokost og lunsj har jeg bare spist litt brødskiver med sunt pålegg. Altså har jeg droppet nesten alt av salat, hvitt kjøtt og frukt. Nysgjerrig på resultatet?

Uken startet helt ok, men mandag er alltid litt verre å dra i gang om jeg har vært på fest og så videre i helgene, noe jeg hadde denne gangen. Etter å ha gått en stund på litt mindre karbohydrater har kroppen blitt avvent, som har gjort at jeg har følt meg oppblåst 24/7 denne uken. Altså er dette første symptom når ting ikke er i balanse. Hva ellers? Jo, treningen har faktisk vært et mareritt. Jeg har drukket energidrikk før trening, og spist mer enn nok kalorier, men utholdenheten min har vært helt elendig. Jeg har svettet som en gris, og de to siste treningene måtte jeg bytte ut 10 minutter på mølle som avslutning med litt yoga for å ha en annen avslutning. Jeg har rett og slett ikke følt meg i form, og jeg har i tillegg kjent ekstra tørste og svimmelhet under øktene.

Så hva har jeg lært? For all del, spis noe karbohydrater, men få dem via sunne og grove produkter. Men hallo! Protein og vitaminer er sykt viktig for allmenntilstand, og det er sykt undervurdert… Jeg gleder meg oppriktig til å gå over på “vanlig” mat igjen med hvitt kjøtt, grønnsaker og frukt. Jeg føler meg oppriktig mye bedre på en balansert diett der jeg får i meg ting som er bra for kroppen min. Jeg har sikkert spist dobbelt så mye som jeg pleier denne uken, men dobbelt så usunt også, og kroppen trives ikke. Kroppen trenger at jeg tar vare på den og gir den riktig drivstoff. Aldri har det vært så tungt som denne uken å komme seg på trening, utføre trening, og i tillegg har ikke humøret vært godt heller.

Med dette innlegget vil jeg bare oppfordre til at du skal ta vare på seg selv, for uansett hvilken form du er i har kroppen det bedre med sunne vaner. Alt bør ha en balanse, og det er ingen tvil om at vi også skal kose oss, men ikke la det bli en livsstil å spise frossenpizza og Burger King hele tiden, for kroppen blir misfornøyd. Prøv å tenk at du skal mate noe viktig – for eksempel barna dine. De får vel ikke godteri hver dag? Jeg kommer aldri til å ha en uke som dette igjen, med mindre jeg oppriktig har lyst på det. Nå i helgen kommer jeg antakelig til å spise sunt bare fordi jeg har hatt dårlig inntak hele uken og føler for å fylle på med riktig næring.

Så… Kan vi spise usunt vi vil så lenge vi trener? Ja, men jobben blir mye hardere, og du må slite mer for å både holde ut og orke å i det hele tatt utføre. Balanse er nøkkelen.

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

5 tips for bedre helse!

Reklame | Affiliatelinker

Bytt ut hvitt brød, pasta og ris med grovt. Spiser du vanlig pasta, ris eller brød? Da kan det hjelpe veldig mye på energi og helse om du bytter til produkter med fullkorn. På brød kan du sjekke grovhetsskalaen, og jeg prøver å kjøpe brød som har over 70% grovhet. All pasta fåes i fullkorn, også lasagne. Ris får du også i brun, og den er som regel fullkornet. Fullkorn vil gjøre at du får mer energi og er mettere lengre. Du kan også få tak i hamburger – og pølsebrød i grovere korn.

♥ Sørg for å få i deg vitaminer. Jeg skjønner godt at det kan være vanskelig å spise hundre prosent korrekt hele tiden, så derfor er jeg selv påpasselig med kosttilskudd. Du får et bra et her,, eventuelt er jo vitaminbjørner godt for både store og små! Man får gjerne vitaminer gjennom grønnsaker og frukt, men om du ikke vil følge like mye med kan du i det minste ta tilskudd. Husk at man er mindre syk om man har alt man skal.

♥ Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg skal få sagt det, men trening er alfa og omega. Trening er den beste medisinen både fysisk og psykisk etter min mening. Jeg trener minimum 3 ganger i uken – da trener jeg styrke og hele kroppen. Ellers går jeg tur hver dag, gjør 15 minutter yoga når jeg står opp og passer på å ikke bli for passiv. I tillegg til at helsen har det topp, vil du jo fort føle det bedre med deg selv og eget selvbilde når du omsider ser resultater av trening. Om du trenger nytt treningstøy har de mye fint på salg her.

Sov godt! Søvn er virkelig et must om du skal føle deg bra. Personlig har jeg faktisk for det meste muligheten til å sove til jeg våkner. Jeg legger meg som regel innen 12, og er våken rundt 09.00. Altså sover jeg cirka 8-9 timer, og kroppen min elsker det. Jeg er ingen zombie når jeg står opp, men er klar til å gjøre litt yoga, spise frokost og planlegge dagen.

♥ Til sist: Prøv å gjøre noe du virkelig digger eller elsker å gjøre. Om vi stresser for mye eller bare tvinger oss gjennom noe negativt vil vi fort føle oss utslitt, kunne få hodepine, migrene eller andre fysiske symptomer. Folk som ikke trives ender av og til som sykemeldte, og hvem vil vel det? Sørg for å ha noe i livet ditt som muntrer deg opp daglig. Jeg har hundene, og i perioder har jeg hatt hest. Ellers jobber jeg ofte med ting jeg elsker.

Ta et steg for helsen din i dag!

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Han skremmer livet av meg

Det slår virkelig aldri feil. Uansett hvor mange ganger jeg er der, så blir jeg like redd. Jeg ser for meg de frykteligste scenarioer der de sier at alt håp er ute, og at han snart må få slippe…

Å ta en hund til dyrlegen er mitt verste mareritt, og den som besøker dyrlegen mest er Goose. Han er 11 år, har patellaluksasjon i bakbena, og er generelt litt dårligere i helse enn de andre. I to dager har jeg sett halthet når han går tur, og derfor så jeg det nødvendig å ta en tur til dyrlegen igjen og se på hva vi skal gjøre. Han har i to uker gått på smertestillende fordi jeg har merket at han ikke er seg selv. Jeg har tidligere snakket med dyrlegen og fått beskjed om at han kanskje i perioder vil kunne måtte gå på smertestillende, og derfor har jeg alltid dette i hus.

Vi var hos dyrlegen, og Goose var ikke spesielt fan. Han skalv mye. Samtidig er han veldig høflig og lar seg selv bli undersøkt. Det ble kjent godt på problemområdene hans, og heldigvis er det ikke noe “nytt”, men det ser ut til at han har fått forkalkninger. Han er jo eldre, og det ble ved røntgen tidligere påvist at det finnes forkalkninger hos ham. Det kan virke som at det har blitt verre nå, og at sterke midler må til verks.

Vi skal i første omgang prøve en ny type smertestillende i tillegg til det han allerede går på, og de skal gis i forbindelse med at vi merker at han har ekstra vondt. Deretter må en ny vurdering gjøres, for det fantes flere medisiner å prøve ut. Ellers bør han gå flere korte turer istedenfor et par lange, fordi det er viktig å holde musklene og kroppen i gang. Jeg håper vi ser bedringer etter hvert, for mammahjertet skriker av å se ham ha det vondt. Det minner meg også kraftig på at det kommer en dag der han ikke vil være her lenger med meg…

Skriv gjerne til meg om du har erfaring med dette hos hund ♥

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Vi bør skamme oss!

Jeg kan rett og slett ikke holde igjen stort mye lenger.

Jeg skjønner at mange både er lei, utålmodige og føler at “jo, men Norge har jo klart seg så bra”. Jeg snakker selvsagt om koronaviruset. Selvsagt skal vi kunne leve, og det meste er åpent, til og med treningssentere, spa og restauranter. Det har til og med vært en del uteliv. Vi får lov av regjeringen til alle disse tingene, men er det ikke noe mange av oss glemmer? Jo, meteren.

Jeg har levd et nesten normalt liv de siste ukene. Trening, festing, shopping, you name it. Alt er fint, og jeg er nøye med håndhygienen, og jeg er obs på å vaske etter meg på trening. Jeg vet ingenting om hvordan andres hygiene er, men er det én ting jeg mener har gått i feil retning, så er det at meteren på alle stedene jeg befinner meg er blitt erstattet med 0-50 centimeter – altså centiMETER, og ikke METER. Forskjellen er at én meter er til vanlig 100 centimeter. Jeg er blitt gått nesten på her og der, uansett om det er i køen på Meny eller på trening. Faktumet at vi nordmenn i kjent stil er naive skremmer meg. I resten av verden brenner det. I USA har det dødd nesten like mange som totalt er døde i Norge av koronaviruset – bare på én dag. Norge har absolutt en fordel, men husker noen hvordan det var da det blusset opp i Norge? Det var over hundre smittede hver dag, og rundt 5-20 døde daglig. Nå er det veldig rolig.

Hvorfor tenker vi oss ikke skikkelig om? Om vi ikke er forsiktige vil vi kunne få en ny runde med økt smitte, og i verste fall måtte stenge ned masse igjen. Det ville vært svært lite fordelaktig hverken for økonomi eller liv. Vil vi ødelegge for den fantastiske dugnaden alle var med på tidligere? Jeg ser at mange har vært ute og reist. Jeg skjønner godt at palmer, sol og paraplydrinker frister, men det er andre av oss som faktisk har sittet hjemme istedenfor å bestille tur eller være på kule fester. Er det slik at for noen gjelder ikke koronaviruset?

Slik er det jo alltid. Det er alltid de som ikke bryr seg eller tenker at “det skjer ikke meg”. Men realiteten er at Norge gjorde et eller annet riktig da viruset blusset opp, og overraskende fort sank både smitte- og dødstallene her til lands. Dette betyr ikke at alt er over og at hele verden er fritt frem, og hva med denne meteren vi skulle være så flinke til å holde, og hva med å holde oss hjemme? Det var greit å reise til Spania, helt frem til det plutselig ble merket som rødt igjen… Er det verdt risikoen å ta livet av enda flere, eller skal vi stå sammen og holde landet vårt trygt?

Det er mange valg vi tar i disse tider, og jeg tror det finnes en del ulike meninger. Jeg synes faktisk at folk skal holde seg her i Norge, vaske hendene sine, holde en meters avstand på offentlige steder, og generelt tenke sikkerhet. Er jeg dramatisk, eller har jeg et poeng?

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Ny hud på én dag!

Reklame | Shine Clinic

Hei, alle sammen!

Denne uken startet jeg hos en ny skjønnhetssalong i Drammen som heter Shine Clinic. Der har jeg hatt en super behandling spesialtilpasset min hud! Som noen så, så var jeg i 30-årslag på lørdag til søsteren min, og formen min var deretter i dag. Å få lov til å komme til Drammen og få en behandling i dag var nettopp det jeg trengte for å føle meg fresh igjen. Huden føltes tør og slapp før jeg kom…

Denne behandlingen har jeg fått:

SHINE DE LUXE

Etter en grundig hudanalyse tilpasset vi denne behandlingen etter min hudtype og mine personlige behov. Dette inkluderte rens, peeling med damp, utklemming, 20 minutters ansikt- og skuldermassasje og maske.
Shine De Luxe pakken inkluderer flere behandlinger som er alt av det huden trenger.
Behandlingen er rensende og talgregulerende, fuktighetsgivende og lett oppstrammende

Behandlingen avsluttet med serum, øyekrem og dagkrem.

Pakken inneholder:
55 minutter ansiktsbehandling.
20 minutter ansikt- og skuldermassasje.
20 minutters behandling med elektriske apparater som kan kombineres mellom.
Vakumbehandling som er rensende, drenerende og lett oppstrammende.
Lontoforese som er fuktighetsgivende, beroligende og rensende.
Frimator som øker blodsirkulasjon, fjerner døde hudceller og øker desquamasjonen.
Høyfrekvens behandling som er beroligende og antibakteriell behandling.
Lifting som bedrer muskeltonus, virker generelt styrkende på musklene og er oppstrammende.
Ultrasonic Peel som løsner døde hudceller, renser og jevner ut huden.
Brukt idag:
Lontoforese som er fuktighetsgivende, beroligende og rensende.

Nå føles huden så utrolig myk og digg, og jeg tror virkelig det var sunt for den. Jeg har også lært meg litt om min egen hud, nemlig at den trenger mer fukt enn jeg visste. Jeg lå og nøt behandlingen, og det var ekstra deilig å få massasje midt opp i alt. Ikke alle skal ha samme behandling, for det er tilpasset nettopp din hud, og derfor kan det hende du eventuelt skal ha mer maskiner for talg og lignende. Heldigvis trengte jeg ikke det, men det tilbys ganske så avanserte virkemidler for å få skikk på spesielt fet hud, så dere som har det bør absolutt vurdere en behandling.

Jeg skal tilbake til Shine Clinic og Drammen i august en gang, og jeg gleder meg allerede! Jeg har ikke så mye erfaring med denne type hudbehandlinger fra før av, og derfor synes jeg det både var gøy, lærerikt, behagelig, beroligende og nyttig. Jeg fikk beskjed om at huden min er ganske så fin, men at jeg med fordel kan tilføye enda mer fukt og bruke mer solfaktor. Jeg har jo hatt perioder med mye kviser, og det kan faktisk hende at jeg har gitt for lite fukt slik jeg skjønner nå. Jeg har brukt produkter med ikke fullt så mye fukt, og derfor kommer jeg til å skaffe noe nytt i nærmeste fremtid, slik at jeg får mer fokus på fukt.

Tro meg, dette stedet var himmelsk! Du kan booke time på instagram HER.

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Ukens spørsmål: Treningsresultater, hest, bosted+++

Hvilken hårfarge har du naturlig?

Den er mørk blond, så på en måte er den tilsynelatende brun, men den er mer grå enn brun, om du skjønner? Jeg hadde denne fargen frem til da jeg var 16 ish. Siden da har det godt i litt ulike blonde farger. Jeg prøvde brun én gang, men angret skikkelig.

Har du noen gang hatt trekant?

Nei, heldigvis ikke. Tror at jeg ville angret. I mitt hode skal sex foregå mellom to personer.

Hvor har du kjøpt t-skjorten med Lana Del Rey?
Denne fant jeg ved å søke på Lana Del Rey på appen Wish. Tror jeg bare betalte 150 kroner. I går bestilte jeg et mobildeksel med Lana på også, hehe. Gleder meg til det kommer.

Utseende eller personlighet?

Jeg vil helst ha en slags kombinasjon, hehe. Da kan de liksom veie hverandre litt opp. Når det gjelder venner tenker jeg kun personlighet. Kjæresten skal jeg jo tross alt gjøre flere ting med, så jeg synes han må passe til det jeg selv mener er en kjekk mann.

Rir du fortsatt?
Nei, for hesten jeg red ble flyttet på, så det er litt for langt for meg å pendle så mye. Dette er andre gang på ikke så lenge et hesteprosjekt blir avsluttet, og det er veldig synd. Samtidig krever det mye energi, og jeg liker å ri mye om jeg først skal det, og det har jeg egentlig ikke tid til.

Beskriv stilen din med tre ord.

Feminin, tidløs og elegant.

Drikker du brus med sukker?

Nei, det gjør jeg ALDRI. Sukker er en stor fiende i mine øyne, og jeg spiser kun åpenbart sukker i godteri og sjokolade en sjelden gang. Ellers går alt i sukkerfrie produkter for min del.

Er du bifil?
Nei, det er jeg nok ikke. Jeg har aldri hatt noen slik form for kontakt med andre jenter.

Hvor lenge har du igjen av utdannelsen?
Jeg er i teorien ferdig neste vår. Jeg har fullt semester nå til høster, så skal jeg bare ta ett fag + bachdeloroppgave til våren. Det blir sååå digg å være ferdig,

Anbefaler du å skaffe hund?
Ja, om du er klar for å ta vare på den på godt og vondt. Hunden fortjener mye oppmerksomhet, tur og kjærlighet, og det er ikke noe man bestemmer seg for før man er sikker. En hund er et familiemedlem, ikke bare et dyr. Om du har barn må du lære dem å respektere dyret og sette grenser.

Hvordan var din personlighet før du ble kjendis?
Jeg vil si at jeg har sånn cirka samme personlighet, hehe.Det som har forandret meg er alder, kunnskap og mennesker jeg møter på. Jeg var mer overflatisk før, nå har bena mine blitt plantet mer på jorden, og jeg er mer åpen.

Siden du nevner å flytte, hvor kunne du tenke deg å bo?
Akkurat nå spisse vi oss inn på Oslo, men jeg kan bo alt fra Drammen-Oslo. Altså er Lier, Asker og Bærum også aktuelt. Jeg vil være nærme Oslo i alle fall.

Hvem er din beste kjendisvenn uten om Erlend E lias?
Det er Sofie Frøysaa vil jeg si. Vi knyttet også bånd inne på Camp Kulinaris. Ellers liker jeg mange andre også, men har ikke blitt så godt kjent enda.

Hvordan forholder du deg til døden?
Jeg er vel egentlig veldig nysgjerrig på døden. Jeg er ikke redd for å dø, men vil ikke dø enda, så klart. Jeg tror at ingen vet sikkert hva som skjer, men jeg håper at vi på sett og vis går opp i level og blir klokere og går inn i en slags annen dimensjon? Hehe, jeg har jo ikke snøring. Jeg håper også at man får møte de man savner som er døde.

Kunne du hatt en “vanlig” jobb?
Kanskje. Det kommer an på. Isåfall ville jeg jobbet med mote, skjønnhet, interiør eller HR. jeg trives godt nå fordi det er spennende og skjer rare ting støtt og stadig, men noen ganger frister det selvsagt med noe mer stabilt.

Hvordan ser en drømmedag ut?
Det er en dag sammen med mine beste venner, et vakkert sted, ridning på hest, god vin og kanskje i et vakkert land langt borte? Jeg livnærer meg på andres positive energi, og blir fort melankolsk om jeg ikke er sosial på en stund.

Siden du trener, kommer du i bedre form, tar du før og etter-bilder?

Ja, jeg kommer jo i bedre og bedre form, men det tar tid å bygge muskler. Jeg tok opp treningen på nytt etter corona i juni (med mye ridemuskler); og formen begynner å vise seg når jeg strammer på magen blant annet, men jeg trener jo ikke bare for utseende, men også fysisk og psykisk helse. Hadde jeg hatt strengere kosthold i helger osv tror jeg at jeg hadde sett enda mer trent ut. Men hallo! Det er sommer, og jeg liker god mat og vin. Om dere vil se før-bilder må dere nesten bare bla litt på bloggen, hehe.

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Topp 6 sminkeprodukter

Reklame | Lyko

Hei!

Dagene er late, og jeg synes derfor det er mer givende å skrive innlegg med tips til dere, kontra hva jeg bedriver, for det har ikke vært så mye action de siste dagene. Jeg gleder meg faktisk sykt til august, for da er det litt mer sprell på gang, blant annet kommer også Chartefeber på tv igjen. Jeg tror det kan bli en artig sesong.

I dag vil jeg gi dere tips til noen av mine favorittprodukter når det kommer til sminke! Alle produktene er brukt på bildene under, slik at dere vet cirka hvordan resultatet kan bli om dere vil gjøre samme look som meg. Jeg elsker gylden look!

  1. BRYN: Jeg har prøvd litt forskjellige produkter på bryn i det siste, men jeg har falt tilbake på denne fra Wet n Wild. Grunnen er at den er veldig lett å tegne opp og fylle inn ønsket form, og resultatet blir mer “hårete” enn med andre produkter jeg har prøvd. Fargen kan også gjøres sterkere for en mørkere look. Den er sykt billig nå, då du bør absolutt slå til!
  2. MASCARA: Her har jeg prøvd mye forskjellig, og jeg liker jo at vippene blir litt lengre enn normalt. Min favoritt som jeg har derfor brukt lenge er denne fra Loreal Paris. Den støver ikke, og den har enkel kost å bruke.
  3. FOUNDATION: Jeg sverger til dette mineralpudderet fra BareMinerals. Huden min får mindre kviser og urenheter om jeg kun bruker denne en peroide. I tillegg blir resultatet naturlig, og den har solfaktor 15. Jeg føler også at det gir ekstra glød.
  4. CONCEALER: I det siste har jeg testet ut dette nye produktet, og jeg liker det godt fordi det er enkelt å blende og dekker fint. Jeg bruker som regel concealer under foundation, spesielt fordi jeg bruker en lys farge. Fordelen er at den er stor og inneholder mye, så den har enda ikke gått tom for min del. Prisen er også en bonus.
  5. PUDDER: For å jevne ut og matte ned bruker jeg et pudder som er veldig enkelt og matt. Pudderet er fra Rimmel, og du finner det her. Det finnes mange greie pudderet, og jeg prøver stadig nye. Ofte velger jeg de som har transparent farge for å heller skape farger med andre ting.
  6. SOLPUDDER: Dette pudderet kan man bruke både til contour og til å skape farger. Jeg bruker faktisk solpudder som øyeskygge ofte, fordi jeg liker at fargene er noe like. Jeg har ingen rosa toner i kinnene på bildene, for jeg er mer glad i den gyldne looken.

Håper noen av produktene faller i smak. Dere kan finne lignende leppefarge her, men den på bildet er ikke for salg lenger, dessverre. Den jeg har linket til er heldigvis veldig populær og gir nesten samme farge!

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Alt om mine p-piller!

Reklame | Affiliates til Farmasiet

Det finnes så mange p-piller der ute. Jeg får spørsmål hele tiden om hvilke p-piller jeg bruker, så derfor tenkte jeg skrive et innlegg om de jeg har gått på de siste årene.

P-piller kan være viktig å vite noe om fordi de kan ha uheldige bivirkninger, slik som følsomme reaksjoner, vektoppgang, ustabil menstruasjon, dårlig hud, og så videre. Jeg har brukt totalt tre andre merke enn det jeg bruker nå, deriblant Diane mot dårlig hud, Loette  og Mercilon. De andre har dessverre fort gitt meg store humørsvingninger, spesielt Loette. Ellers følte jeg at Diane ga meg uregelmessige blødninger. Spørsmålet er hva du synes er viktig…

Fordeler ved pillene jeg bruker nå er at de ikke har økt risiko for blodpropp, du får ofte liten eller ingen mensen, jeg merker ingen humørsvingninger som ikke er naturlige, og kroppen virker normal. Mange anbefaler den som bra å starte med når du ønsker å starte med prevensjon for første gang. Et bonus er også at den er ganske rimelig fordi den har billigere versjoner som de ofte tilbyr på apoteket. Jeg synes produktet rett og slett virker trygt og fint, og det er ofte slik at det ikke passer å ha mensen, og derfor er de virkelig å anbefale. Du finner enda mer informasjon og pakkevedlegg til dem her. Jeg forstår at ikke alt virker helt likt på alle, men dette er i alle fall min erfaring med den typen p-piller. Jeg håper at dere som eventuelt prøver får samme erfaring som meg!

For all del, ikke dropp prevensjon med mindre du faktisk vil ha barn. Uheldigvis har jeg for lang tid tilbake vært en av de uheldige som måtte gjennomgå abort fordi jeg hadde surret med pillene mine. Det gikk bra, men jeg unner ingen å måtte gå gjennom abort, for det er mange som synes det både er trist, smertefullt og skummelt. Vær heller på den sikre siden og bruk kondom om det skulle være at du har glemt noen piller. Det er så bittert å angre på et lite samleie med typen, og måtte gjennomgå så mye fordi du var uforsiktig. Det er ikke verdt det.

Håper dette innlegget kan hjelpe litt om du er på jakt etter nye p-piller ♥

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Slik skal vi spise denne uken

Reklame | Affiliate til Farmasiet

For meg er trening og kosthold viktig. Ikke bare fordi jeg bryr meg om utseendet, men fordi jeg blir eldre for hver dag som går, og jeg vil ha en kropp som ikke kjennes særlig eldre ut enn hva jeg selv vil. Jeg har alltid vært sunn og frisk, til tross for spisemønstre her og der som virkelig ikke er bra – det kan vi snakke om en annen gang. Det er derimot slik at jeg nå merker at kroppen min ikke lenger kan tulles med. Spiser jeg usunt merker jeg det med en gang på energi, humør og følelse av velvære. Som alle andre koser jeg meg ofte i helgene, men det får holde. Immunforsvaret vårt er viktig, og om du vil gjøre noe ekstra, anbefaler jeg deg å ta en titt på disse for å holde seg sunnere.

Jeg kan jo fortelle litt om hvilke middager vi ser for oss her.

Mandag – I går hadde vi faktisk taco med grove lomper, lettost, salat og karbonadedeig. Taco MÅ ikke være usunt, man må bare bytte ut ellers usunne ingredienser med noe bedre. Kylling funker også.

Tirsdag – Kyllingburger med cheddar, grillet hjertesalat og mager bacon.

Onsdag – Speltlompepizza. Enkelt og greit lomper med lettost, peppes pizzasaus og toppinger. Med salat ved siden av.

Torsdag – Clubsandwich med salat istedenfor brød.

Fredag – Hjemmelagde kyllingkjøttboller med squashpasta, tomatsaus, lettost og organo.

Dette er bare idéer, men det er mye vi kan lage. Noe mat har vi uten om bildet også, så vi får se hva det blir til. Å handle for en hel uke er ganske lett. Vi er dårlige på å ha kjøttfrie dager, men spiser nesten ikke svin, og unngår mye rødt kjøtt. Det vi kan bli bedre på om vi vil er å få inn litt kalkun eller fisk i rettene, for nå er det veldig mye kylling. I tillegg kan vi bytte ut burgerne med vegetar neste gang. Vi kan også få inn enda mer grønnsaker, men det er lett å snike inn om man finhakker og tilsetter i for eksempel kjøttdeig.

Brusen kjøper jeg for å ha noe å drikke om jeg får litt søtsug eller vurderer å spise bare fordi jeg kjeder meg. Uten om denne maten skal jeg trene styrke tre ganger denne uken + at jeg gjør 15 minutter yoga hver dag når jeg står opp. Kroppen min kommer til å takke meg!

Ser du noe som frister?

Immunforsvaret vårt er viktig, og om du vil gjøre noe ekstra, anbefaler jeg deg å ta en titt på disse for å hjelpe kroppen til å holde seg sunn og frisk.

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

Svar på test av Covid-19….

Reklame | Richmond&Finch

Gjett om jeg har kjedet meg siden jeg ble forkjølet her om dagen!!!

Jeg har trent én gang denne uken, og ellers vært inne og kjedet meg. Formen har vært dårlig, så jeg kunne uansett ikke trent hjemme uten å slite. Som den ansvarsfulle nordmannen jeg er, gikk jeg selvsagt for å teste meg! Jeg har faktisk vært veldig spent, for hvem vet? Noen har viruset, andre ikke…

PS: Du får sykt fine mobildeksler på 30% tilbud her.

Men nå kan jeg få sagt det! Jeg har IKKE påvist koronavirus! YOHOOO! Dette feirer Haakon og jeg med å dra på spa i morgen, så jeg gleder meg ellevilt. Noe som er litt teit er at det ikke kom noen varsel da resultatet var ute. Jeg fant det ut ved å logge inn hos helsenorge.no støtt og stadig… Da jeg oppdaget at det var lagt ut, ble jeg faktisk nervøs. Jeg føler at vi er i en slags krig mot viruset, og det er en seier å ikke ha det. Jeg kommer selvsagt til å fortsette å være forsiktig som før, men nå vet jeg at jeg ikke har smittet folk jeg er glad i!

Nå er jeg offisielt en fri person for denne gang, og jeg håper at spaturen i morgen blir helt nydelig. Jeg skal fortelle meg om det i morgen, men et hint er at vi må ta båt for å komme dit ♥ Spa er det beste i hele verden, virkelig… Det blir med overnatting, for hva er vel ikke gøyere enn en aldri så liten utflukt? Dette blir nok det nærmeste jeg kommer å reise i sommer. Koronaviruset har virkelig satt sine spor i livene våre, og det har lært meg en del om å være takknemlig for det jeg har.

Helgen skal nytes! Håper dere andre som tester også får samme resultat som meg, og at vi fortsetter i riktig retning og holder dugnaden gående ♥

 

PS: Du får sykt fine mobildeksler på 30% tilbud her. De har sykt mye fint å velge i!

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude