Ukens spørsmål: Forbilde, aldersgrense, undertøy ++

Hvilken aldersgrense tror du leser bloggen din?

Jeg tror ikke noe om dette, men derimot vet jeg via google analytics at alderen på de fleste som leser min blogg er mellom 18 og 34. Jeg tilpasser innholdet mitt deretter. Jeg vet selvsagt at jeg også har unntak, og at det selvfølgelig finnes både eldre og yngre som er innom og følger med.

Har du forslag til komfortabelt undertøy?

Jeg bruker nesten utelukkende truser fra Victorias secret fordi jeg synes de er komfortable. Du får dem også i veldig fine design – både veldig sexy og “vanlig”, litt etter dagsform, hehe. Av BH sliter jeg selv med å finne noe som er komfortabelt uten om sports-bh. Jeg trives best med BH uten spiler og kopp.

Kunne du vært utro mot kjæresten din for en annen om vedkommende hadde elsket deg mer enn typen din?

Om jeg noen gang ser for meg å være utro mot Haakon må jeg ta ansvar for hans og min trivsel og heller gjøre det slutt. Utroskap hører ikke hjemme noe sted, det kan såre mennesker mye mer enn det man tror.

Mener du selv at du er et bra forbilde for barn?

Jeg vil si at jeg er et ok forbilde. Jeg er veldig opptatt av at man skal være seg selv, og det er en viktig verdi. Jeg er også opptatt av selvverd og at man skal gjøre kloke valg som ung. Jeg har nok veldig sunne grunnverdier, men så klart er jeg nok ikke helt perfekt alltid heller.

Hvordan har du så fin kropp?

Det er et pent kompliment, så takk for det. Etter corona har selvbildet blitt dårligere fordi jeg ikke har vært flink til å ta vare på meg selv. Men i alle fall er kroppen min som den er fordi jeg er fysisk aktiv noen ganger i uken, og jeg er fokusert på å få i meg sunne ting, slik som grønnsaker, proteiner og slikt. Man bør ikke være så fokusert på kroppen i seg selv, men heller på måten du behandler den på.

Føler du deg litt som en «gammel influencer» siden du har vært i gamer ganske lenge?

Jeg føler meg jo eldre enn gjengen på PH for eksempel, men jeg er veldig glad for at jeg har klart å beholde meg selv midt i alt dette, og at jeg ikke føler meg som en kopi av noe eller noen. Jeg er jo ganske ungdommelig av natur, og føler meg ung.

Hvor mye tjener du i måneden?

Det varierer. Noen ganger tjener jeg som vanlige studenter, imens andre måneder tjener jeg sykt bra. Jeg har jo ingen fast lønn, så derfor varierer det.

Favoritt sex-stilling?

Ingen, egentlig.

Kunne du vært med på Kompani Lauritzen?

Haha, det kunne jeg sikkert. Det virker veldig krevende, men jeg liker jo godt å utfordre meg selv.

Topp tre fra Camp Kulinaris?

Det er definitivt Erlend Elias, Abu og Sofie.

Kunne du vært med på en legendesesong av PH?

PH vil alltid være i mitt hjerte, så jaaaa. Dette er faktisk på bucket-listen min, så det er kjipt om det aldri skjer, haha.

Hvilken rase er hesten du rir?

Det er norsk varmblod.

Hva er favoritt hesterasen din?

Jeg har egentlig ingen favoritt, men synes tyske raser er veldig fine + de spanske, slik som lipizzaner og andalusier.

Hva var drømmejobben din som barn?

Det var å bli underholdningsartist, hehe. Altså tv-personlighet. Jeg er ganske nær, men jeg tror jeg ville bli programleder, og det har jeg enda ikke fått til.

Når har du bursdag?

Je har bursdag 14.juni, så det er ikke lenge til! Jeg gleder meg veldig. Jeg skal (om alt går etter planen) ha en fest i Oslo, men må finne location + være sikker på at det er ok i forhold til corona.

Hva skal du i sommer?

Jeg aner virkelig ikke… Jeg ender vel opp med å ri masse, se venner, blogge mye, shoppe, sole meg… Tja. Jeg har lyst til å oppleve noe fartsfylt.

Har du noen gang dumpet på eksamen?

Nei, heldgvis ikke. Det dårligste jeg har fått er D, og det har bare skjedd én gang.

Hva er ditt største ønske?

Jeg drømmer om å være lykkelig. Jeg vil vite at jeg har levd et liv jeg kan se tilbake på og ikke angre et sekund på. Jeg er utelukkende avhengig av å følge hjertet mitt, og jeg tror jeg vil lide mye om jeg ikke gjør det jeg drømmer om.

Hvorfor har du fylt mer i leppene dine? Det ser helt jævelig ut.

Surprise! Jeg har ikke fylt noe mer i leppene…. Og vet du hva? Leppene mine er noe jeg er fornøyd med og som jeg synes er fint, så du får bare synes hva du vil.

Når kommer det flere YouTube-videoer?

Så fort som mulig! Jeg skulle ha laget i går, men rakk ikke… Derfor håper jeg å få laget i dag. Det er så gøy å lage, og det er digg å variere litt fra bloggen.

Hva slags videoer kan vi forvente?

Blant annet skal jeg lage housetour, sminkevideo, challenges, Haakon og meg +++. Det blir veldig gøy! Kom gjerne med ønsker, så skriver jeg det ned.

Hva er et av dine koseligste minner?

Et av mine fineste og beste minner må være fra hesteryggen. Det var en gang jeg red og hesten jeg hadde da bare gikk utrolig bra, og jeg var så sykt stolt over å ha jobbet så hardt og endelig fikk resultater. Det var en hest som var ganske vanskelig, men han var så fin etter hvert.

Det var alt for i dag ♥

Pasta som ikke legger seg på hoftene

Hei, alle sammen!

Akkurat nå har jeg det finere enn på lenge, for jeg sitter for første gang og jobber i kveldssolen, og det er såååå fint, virkelig! Solen varmer og jeg har foran meg et glass med livsglede som smakte bedre enn noen gang – ja, nå snakker vi. Uansett, så skal dere få en helt super oppskrift av meg i dag. Det er nemlig sånn at coronakrisen har vært en eviglang påskeferie for meg og mange andre, og dette merkes på kroppen, så jeg har hele uken hatt lette og sunne middager og akter å fortsette med dette til jeg føler at livsstilen er normal igjen, og at jeg føler at kroppen blir tatt vare på.

OPPSKRIFT PÅ SQUASHPASTA MED KYLLINGPØLSE

DETTE TRENGER DU:

♥ EN STK SQUASH

♥ EN PAKKE KYLLINGPØLSER MED URTER

♥ LETTOST

♥ TOMATSAUS (Bolognese om du skal ha samme som meg)

♥ ORGANO

♥ PARMESAN

  1. Ta frem en en spiralkutter eller ostehøvel. Lag spaghetti av squashen . Jeg liker dem selv så smale som mulig
  2. Kok opp vann i en gryte. Bruk en pastasil over gryten og damp squashen. Når den føles mør og varm kan du ta den av.

3. Kutt opp pølsene i biter og stek dem godt i smør eller olje.

4. Tilsett så mye tomatsaus som du ønsker, bland sammen med pølsene, legg deretter ost på toppen. Topp med organokrydder og revet parmesan.

5. Servér varmt, og gjerne med noe ekstra du liker av grønnsaker eller krydder.

 

Oppskriften holder for 2-3 personer.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Årets Paradise Hotel!

Herregud, så dere finalen i går?

Nå skal jeg fortelle dere hva jeg tenker om årets sesong, og ikke minst min mening om resultatet. Det er jo ingen tvil om at finalen i går var sykt spennende.

Men resten av sesongen? Hmmm… Det har jo vært et helt nytt konsept i år, så det er mulig at publikum trenger å vokse litt på den nye strukturen. Programmet har jo kun gått 2 ganger i uken, og for min del har jeg synes det har vært kjipt, for det har vært vanskelig å henge meg på hvilken dag det er for deltakerne og når det er parsermoni og så videre. Før i tiden hadde programmet fire episoder med fast struktur i form av innsjekk, parsplitt, date, pandoras eske og parsermoni. Nå? Nesten all struktur uten om parsermoni er fjernet. Personlig liker jeg å henge med på hva som skjer, og opplevde å falle litt ut i år. En annen ting er at casten var veldig ung totalt sett, og det hadde kunnet gi mer variasjon og mangfold i gruppedynamikken – samtidig tror jeg den unge målgruppen fint kan leve med unge deltakere. Noe annet som manglet etter min mening i årets sesong var spill. Det var sinnsykt mye tv-tid som kun var fyll, noe som ble kjedelig å se på, og det var mye drama som ikke hadde noe med resten av handlingen å gjøre. Jeg fikk følelsen av at programmet lignet mer på Ex On the Beach enkelte ganger…

Så hva var bra? Først og fremst bør castingansvarlig hylles for å få tak i deltakere som Yasmine, Martin, Karl Fredrik og Jenny. Disse har høy underholdningsverdi, og er de jeg kommer til å huske best fra årets sesong. Jeg var så heldig å få intervjue Yasmine i forbindelse med Paradise Auditions, her. Jeg var så imponert over Yasmine at jeg innerst inne så for meg at hun kunne vinne hele greien.. Og se hva som skjedde!

Alt i alt har sesongen vært noe kjedelig på grunn av grunnene nevnt tidligere, men takket være finalen i går har inntrykket virkelig gått opp. Jeg håpte så veldig at ingen skulle slippe kulen, men samtidig ble jeg imponert over at Yasmine allikevel dumpet den på 500.000,-. Og attpåtil skulle hun fordele hele potten på KF og de som hadde stemt på dem. Jeg har ikke sett en så bra finale siden min egen, haha. Det var en fryd å se på i går, og nervene ble satt i spenn da det kun var én stemme som avgjorde.

Så hva er dommen? SYKT BRA FINALE og litt kjedelig start og prioritering av innhold (fyll og sex). Jeg håper det blir mer fokus på spill og spenning fremover! Og en annen ting… hvor er reunion-sesongen? Hehehe.

Hva synes du om årets sesong?

Bilde fra sesong 10

Klein datinghistorie #2

Okei……

Dette er virkelig en historie noen garantert kan kjenne seg igjen i, og jeg kjenner jeg blir sykt oppgitt bare av tanken på at sånt som dette stadig skjer. La oss si det slik at da jeg datet mye var jeg ute etter å forelske meg, ikke ligge med alle og en hver, og i alle fall bli litt kjent med personen før noe sånt i det hele tatt ville blitt aktuelt. Jeg er tradisjonell sånn sett, og jeg var ganske bestemt på å ikke skulle ødelegge “planen” for å finne min neste store kjærlighet.

Det var vinter. Faktisk var dette vinteren 2013, og jeg skulle faktisk på mitt siste og avgjørende intervju til castingen av Paradise Hotel. Jeg hadde selvsagt fiffet meg skikkelig opp masse, og klar for å gi alt jeg hadde i håp om å få bli med på PH 2014. Fordi jeg skulle til Oslo hadde jeg også lagt en liten datingplan… Helgen før hadde jeg nemlig møtt en kjekk type på byen, og vi hadde blitt enige om å ta en date. Jeg avtalte derfor å dra rett ut på middag med denne karen etter jeg hadde vært på audition. Han visste selvsagt ikke om at jeg ville være med på PH, og han sa til og med i en setning av jeg var for ordentlig til å bli med på noe sånt, haha. Uansett, slik var daten:

Vi hadde avtalt å egentlig dra på en restaurant i nærheten der han bodde. Da jeg møtte ham i nærheten, og han virket skuffet, og fortalte meg at det var fullbooket på restauranten, og han lurte på om det var greit om vi heller lagde noe hjemme hos ham. Jeg ble litt forvirret, men tenkte jeg fikk si det var greit. Fyren ba meg vente utenfor matbutikken imens han handlet, og ut kom han med en pose med….. wait for it! Frossenpizza. Alle røde varsellamper skulle ha lyst hos meg, men det var bare så vidt jeg enset at dette var veldig spesielt.

Vi gikk inn i leiligheten hans, det var veldig pent og friskt innredet, og inntrykket av fyren steg oppover igjen. Allikevel synes jeg at det hadde falt godt da vi gikk fra restaurant til frossenpizza. Jeg tenkte at jeg får prøve å bli bedre kjent med ham, så jeg overså pizzaen. Etter jeg hadde satt meg ned spurte han om jeg ville ha noe å drikke, og han tilbød meg sjampanje. Jeg sa ja. For hver gang glasset mitt nærmet seg tomt, var han rask meg å fylle på igjen. Til å begynne med var det bare hyggelig, for vi hadde en fin samtale og jeg følte jeg fikk bli kjent med ham. Etter hvert ble han mer og mer “nær”, og til slutt ville han kysse meg. Et kyss har sjeldent tatt livet av noen, så jeg lot det skje. Jeg merket at det ble litt mer enn jeg hadde lyst til, og prøvde heller snakke om noe. Jeg snakket om leiligheten hans og hvor lenge han hadde bodd der. Han sa at han ville gi meg en omvisning, og jeg tenkte at det hadde vært hyggelig…

Jeg kjente straks da jeg reiste meg at boblene i drikken hadde gått til hodet på meg, og at det var på tide å komme seg hjemover snart… Fyren ledet meg rundt i leiligheten for å vise meg den, og han sparte ett rom til sist, nemlig soverommet… Plutselig hadde jeg fyren over alt. Han klådde, prøvde å skyve meg ned på sengen, og jeg kan enda huske hvor my sikkel jeg hadde i ansiktet, fordi han desperat prøvde å kline med meg. Jeg prøvde først rolig å si nei, men han ga seg ikke, og han holdt meg faktisk et øyeblikk godt fast etter å ha slengt meg på sengen.

Det var her varsellampene begynte å blinke, og for første gang denne kvelden ble jeg litt redd. Jeg sa at jeg trengte å bruke toalettet. På toalettet sjekket jeg togtidene, og så at jeg kunne rekke et tog om fem minutter, men da måtte jeg løpe. Jeg gikk ut i gangen, dro til meg vesken, og sa før han rakk å blunke at jeg måtte dra. Omtrent uten å si hade røsket jeg opp ytterdøren og løp ned trappene, deretter løp jeg hele veien til togstasjonen. Jeg husker enda jeg felte noen tårer, for dette hadde vært en veldig ubehagelig opplevelse.

Jeg rakk toget, og jeg var så sinnsykt lettet. Hvem vet hvordan ting ville utviklet seg om jeg hadde blitt hos denne fyren. Helt oppriktig tror jeg ikke han var direkte slem, men han trodde nok kvelden skulle utarte seg på en helt annen måte enn hva jeg hadde planer om. I alle fall klarte han helt fint å skremme meg bort for godt. Og på toppen av alt… det gikk bare noen dager, og plutselig fikk jeg en melding der han spurte om når vi kunne dra på date sammen neste gang…

 

Hvorfor tror enkelte at det er greit å presse andre til sex? Ærlig talt.

Jeg har naturligvis ingen bilder fra den kvelden…

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Helvetesuken + Rabattkode hos NAKD

Reklame | NAKD.com

Disse to dagene denne uken har vært bra. Jeg har stått opp bekymringsfri og motivert for en sunn uke med en del sunn mat og mosjon, og ikke minst er været bra. Meen…. Jeg er jo ekspert på fortrengning, så jeg glemmer hele tiden det jeg har gruet meg mest til med denne uken.

Bruk koden “gude15” for 15% avslag hos Nakd.com de neste 48 timene ♥

JEG HAR EKSAMEN…. I morgen har jeg eksamen i “Læringsperspektiver og pedagogisk psykologi”. Dette var et valgfag jeg tenkte kunne3 være interessant, men jammen har det vært mye jobb. Totalt har faget 5 innleveringer som må godkjennes før eksamen, og disse har hatt mye drøfting og slikt, noe som gjør at det tar mer tid. Heldigvis er dette faget 15 studiepoeng, så det teller som to vanlige fag – altså tar man to fluer i en smekk, da det er kun én eksamen. Jeg skal nok få skrevet en god eksamen i morgen, men jeg bare synes det er mye jobb, haha. Fordelen med hjemmeeksamen har jeg skrevet en del om her, så jeg er ikke så redd for å gjøre det dårlig.

Bruk koden “gude15” for 15% avslag hos Nakd.com de neste 48 timene ♥

På torsdag har jeg en dag med pause, og da skal jeg ri, sysle med litt ting her hjemme og bare kose meg. Jeg håper jeg får ladet meg opp litt, for på fredag er det en ny eksamen, og den er i “Internkommunikasjon og merkevarebygging”. Dette er et fag som jeg føler at jeg har veldig god kontroll på, og jeg føler at jeg har forstått hva det går ut på – her må jeg gå for høyeste karakter, men da må jeg jo jobbe hardt. Dette er også hjemmeeksamen, så den foregår fra 09 til 14, om jeg husker riktig…. Jeg er jo ingen morgenperson, så det er styrete å skulle ha hodet på plass allerede 09…

Jeg skal jo klare disse tingene, men jeg er lat av natur, og derfor prøver jeg alltid utføre ting på den enkleste og mest effektive måten. Fordelen er at jeg ALLTID blir ferdig med eksamen lenge før tiden er ute, så jeg er uansett ganske effektiv av meg, og det går ikke ut over karakterene. Såå…. Jeg får bare kjøre på! Neste eksamen er ikke før 26.juni, og det er i Bedriftsøkonomi, noe jeg virkelig ikke har kontroll på – men det er heldigvis lenge til!

Ha en fin kveld ♥ Lykke til om du også har eksamen i disse dager!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Ukens skjønnhetsprodukt: Balsam og sjampo!

Reklame | Ellos

Håret vårt har ofte mye å si for hvordan vi føler oss, men det er en jungel av produkter der ute. Helt basic er jo å ha gode hverdagsprodukter, slik som balsam og sjampo. Jeg har prøvd mye forskjellig, men nå skal jeg dele en safe all-time favoritt med dere som jeg har brukt veldig lenge, og som kan brukes på alle hårfarger.

Det som er viktig er at sjampoen eller balsamen dekker behovet som nettopp ditt hår har. I mitt tilfelle trenger jeg nesten alltid fuktighet, fordi håret mitt er tørt etter bleking og lysfarge. Jeg får lett slitte tupper, og jeg har små hår foran som fort ryker om jeg ikke behandler dem fra. Denne sjampoen og balsamen er der for å behandle slitt og tørt hår, og jeg opplever at håret blir supermykt. Ofte lar jeg balsamen være i litt ekstra, for da føles håret enda mykere. Et stort pluss er at disse produktene lukter veldig godt! Det beste av alt er at prisen på disse ikke er høy, og du kan kjøpe sto svære flasker i en duo HER. Det er veldig lønnsomt å kjøpe duoen, for om du bare kjøper liten balsam eller sjampo koster det nesten det samme som to store! Som sagt har jeg brukt disse flaskene i sikkert 6-7 år nå, og de har både blitt billigere med årene, men jeg har også kunnet teste dem lenge, og vet at de er helt supre for tørt og skadet hår. I tillegg oppleves den skånsom mot hodebunnen, og til og med Haakon digger den fordi håret hans lukter godt og er supermykt etter bruk.

Kjøpes her

 

Ps: Jeg legger ut “ukens kjønnhetsprodukt” hver uke. Gi meg gjerne ønsker om hvilken type produkt du vil ha tips om. Jeg tipser KUN om produkter jeg kjenner godt, og jeg har kjøpt produktene selv, de er ikke sponset. Det er viktig at jeg kan stå inne for det jeg skriver om.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

SUNN OG SMAKFULL SOMMERMIDDAG!

God kveld!

Av en eller annen grunn (antakeligvis været) har jeg hatt en så utrolig fin dag. Jeg stod opp og spiste frokost med Haakon og så på Paradise Hotel. Ettersom jeg våknet til dro jeg rett i stallen. Trian var så vanvittig komfortabel ute på det store grønne beitet, og det var en fryd å se hvordan hestene nøt det idylliske stedet de bor på. Jeg bestemte meg allerede i går for å dra på ridetur om været holdt, og det var virkelig konge. Jeg tok på barbaksal, for da er det allikevel ganske grei trening å henge på i trav og galopp. På toppen av alt måtte vi hoppe over et lite tre som lå i veien, men det tok hesten på strak hov, for han har vært spranghest tidligere – og jeg merket at han synes det var gøy med dette treet.

Et annet mål for denne uken er å legge tilbake kostholdet på bedre veier, for sammen med corona, dårlig vær og litt stress har måltidene bestått av bare mat som pasta, pizza og slikt, og det er ingen hemmelighet at jeg kjenner klærne er trangere enn før, og i tillegg har jeg hatt vondt i magen og vært litt energiløs. Nå skal dette snus om! Jeg har skissert en ukesmeny for meg selv, og i dag handlet jeg inn masse ok mat for uken. Jeg vil vise dere et godt eksempel på en middag som både metter, men som ikke gjøre at man får dårlig samvittighet eller ikke får i seg grønnsaker. I dag har vi nemlig spist angusburger med mais og brokkoli.

Først og fremst brokkoli… Brokkoli har innhold som kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse, og deriblant vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Så dette er en matvare av gull! På Meny hadde de også tilbud på dette, så det er bare å slå til. Man trenger bare koke det i 2-3 minutter, så er den spiseklar!

All maten uten om brokkolien gikk på grillen i dag, og følgende er brukt: Angusburger fra Meny, cheddar, kyllingbacon og mais. Alle disse er veldig enkle å grille, og det er mye smak i cheddarost. Legg merke til at jeg har droppet burgerbrød. Om man vil bruke det kan man ha grove, slik at man sikrer seg litt næring. Eller så kan du ha lyse om du skal kose deg litt ekstra.

Kyllingbacon inneholder veldig lite fett sammenlignet med vanlig bacon, og jeg synes den smakte ganske greit. Den bør dog stekes i panne og ikke på grillen etter min mening, for da holdt smaken seg bedre. Maisen blir god om du smører på litt aioli og krydder, eller kanskje noe annet du er glad i!

Som tidligere nevnt har denne dagen hittil føltes så bra. Jeg har vært meg selv i dag, og jeg har hatt mye kontakt med de gode følelsene på innsiden. Jeg er motivert for uken, for den skal sannelig bli tøff – jeg har nemlig to eksamener… Uansett, så er jeg supermotivert etter denne nydelige sommerdagen!

Ha en fin kveld ♥

TV-benken før og etter!

Noen har jo lagt merke til at TV-benken vår har vært dekket til med et pledd. Grunnen til det er at TV-benken er i mørk trefarge, noe som gjør at den ikke har passet med de andre møblene i TV- og stueområdet. Spisestuen vår er i lys grå velour og i speil, sofaen er i lysegrå, sofabordet … og daybeden er også i grå. Altså er ingenting i trefarge, så enten måtte vi velge å gi bort bordet på Finn – eller pusse det opp litt. Hva tror du vi gjorde? Jo, jeg kastet meg rundt og malte bordet i samme farge som vi har på veggen på kontoret og garderoben min. Nå trenger vi ikke lenger å pakke inn bordet i et pledd, men det kan få lov til å stå synlig. Dette er muligens ikke det fineste TV-bordet i verden, men det er originalt og passer bedre inn fra nå av.

sjekk bildene før og etter:

Hva synes du? Haha.

Slik gjør du det bra på hjemmeeksamen!

De fleste studenter har en soleklar fordel nå, og det er at eksamen foregår via internett hjemme og ikke ved oppmøte. Dette utgjør i alle fall en enorm forskjell for min del, da jeg slipper å pugge pensum så til de grader. Hjemmeeksamen er mer som en slags oppgave, og den gir større rom for å dra med mer relevant fagstoff og direkte sitater fra pensum. Personlig opplever jeg at det kan være vanskelig å få A på hjemmeeksamen, for jeg får for det meste B, sikkert fordi det kreves noe ekstra i og med at pensumet er tilgjengelig. I alle fall skal dere som ikke er så trygge på denne eksamensformen få noen gode tips som fungerer for meg.

♥ Les gjennom arbeidet du tidligere har gjort. I forkant av eksamen pleier jeg å lese gjennom tidligere innsendinger og notater – bare for å havne litt i bobla. Få et helhetlig bilde av hva som egentlig er den røde tråden i faget, og notér deg dette. Sørg også for å notere relevante navn på teorier som bør være nevnt og som har vært sentrale gjennom faget.

♥ Kjøp inn motiverende mat og drikke. Det er egentlig litt kjedelig å sitte hjemme og skrive eksamen, så sørg for at du har noe som kan gjøre deg ekstra skarp og giret. Personlig kjøper jeg ofte sukkerfri energidrikk og nøtter jeg liker godt + en ting som er mer usunn, men som smaker godt. Nøtter gir veldig raskt godt energi, og hjernen jobber godt på det.

♥ Husk kilder! Den største forskjellen fra vanlig eksamen og hjemmeeksamen er kildebruk. Du må forklare hvor informasjonen du skriver er hentet, og her kan du bruke chicagomanualen. Husk riktignok å ikke henge deg for mye opp i dette. Det holder å vise til kilder her og der, og du må ikke alltid ha med sidetall om det ikke er snakk om direkte sitat.

♥ Bli ferdig så fort som mulig. Mange somler mye fordi de har god tid, men mitt beste tips er å bare få ting gjort. Skriv masse så lenge du har energien og flowen der, og sørg heller for å ha god tid til å gå over oppgaven i etterkant. En oppgave uten vesentlige skrive- og formatfeil gir et bedre helhetsinntrykk. Føl heller ikke at du MÅ bruke all tiden som er gitt. Forrige hjemmeeksamen brukte jeg bare 1/3 av tiden, men fikk fortsatt B.

♥ Ikke stress. Husk at det på sett og vis ikke kan gå så galt på hjemmeeksamen, for du har boken rett foran deg, og det er bare å skrive ned det oppgaven du får ber deg om. Sørg bare for å være presis og tydelig, og fjern stoff som ikke er relevant. Hjemmeeksamen er gull, for du kan egentlig ikke stryke, med mindre du får ødelagt datamaskinen din eller får drypp.

Jeg har to hjemmeeksamener neste uke. Disse er i Internkommunikasjon og merkevarebygging og Læringsperspektiver og pedagogisk psykologi. Jeg gleder meg masse til disse er vel overstått, og at jeg er enda et steg nærmere en bachelor. Jeg ønsker alle som har eksamen i disse dager masse lykke til!!!

¨

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER