På vei…


Solbrent, brun og med en ny tatovering sitter jeg snart på flyet hjemover. Gleden av å få oppholde seg i sol og varme har vært enorm, og jeg er veldig heldig som har fått være med på en tredje innspilling av Charterfeber. Denne sesongen blir nok annerledes i fjor, men det er jo bare bra, for det er jo kjedelig om hvert år skulle være helt likt. Blant annet har jeg hatt det bedre med meg selv, kanskje fordi vi også har gjort en del aktiviteter jeg trives godt med. Jeg har også fått mulighet til personlig utvikling ved å gå ut av min egen komfortsone. Dette er så sykt viktig!!! Det er jo slik man blir en bedre person ♥

Sånn ellers…. Vi sees i Norge, og vi kan snakke litt mer om Camp Kulinaris. Nyt de solvarme bildene under!

JEG GJORDE DET!

Siste dag med innspilling er vel overstått, og det føles helt merkelig skulle hjem i morgen. Frykten for Corona har roet seg ned, og det føles greit.Formen min er eeeendelig bra, og det er typisk at jeg skal hjem når jeg endelig fysisk kunne vært mer klar for eventyr. Allikevel, dere skulle bare visst hva slags artige påfunn det har vært, virkelig.

I kveld sier jeg yolo, og spiste derfor en svært bombe av karbohydrater til middag, nemlig en hjemmelaget Calzone. I tillegg bøtter jeg ned Pringles i skrivende stund. Planen er nemlig å skjerpe meg greit når jeg kommer hjem igjen… En annen ting er at jeg ikke helt har gitt opp å være vegetarianer, for jeg har ikke ren samvittighet på kjøtt, selv om jeg prøver å ikke tenke sånn. Det er jo riktignok bare en bra ting, samtidig som jeg har lett for å gi meg selv alt for mange prosjekter på én gang, siden jeg elsker å ha mange baller i luften. Jeg skal prøve å lage meg et prosjekt i forhold til kjøtt når jeg kommer hjem, i alle fall… I kveld håper jeg at jeg får tatt meg noen glass vin, for jeg har vært ganske rolig på mengdene her nede. Det hadde kanskje vært fint å slå ut håret siste kveld.

MEN EY! Jeg gjorde det…. Jeg fortalte dere at jeg vurderer å merke meg for livet, ikke sant? Nå er det gjort!!! Jeg har tatt en liten chihuahua-tatovering på det andre håndleddet mitt, og er sykt fornøyd! Jeg fikk inn mange kule forslag på instagram, og ble sykt inspirert. Valget falt på denne under fordi mine hunder er langhårs, og jeg ville det skulle synes på tatoveringen. Denne ligner mest på lille Toby, faktisk! Det er meningen at tatoveringen skal gi meg kjærlighet i stunder der jeg trenger det som mest. Hundene er ekstremt gode på å vise følelser, og de betyr sykt mye for meg. Jeg kommer nok alltid til å ha en chihuahua i livet mitt, og derfor passer denne tatoveringen bra.

OMG! Hva synes dere???

Siste dag med….

I dag er nest siste dag her på Tenerife. Jeg har blitt både solbrent, fått frykt for Corona, opplevd en utrolig Calima, hatt tidenes mensen, vært syk… og ikke minst spilt inn min tredje sesong av Charterfeber! Dere har fått et par hint til hva som er gjort på denne turen, men jeg har selvsagt ikke kunnet avsløre absolutt alt. Dere må bare glede dere til denne sesongen, jeg håper og tror at den kommer til høsten på TV. Jeg vet allerede et par av de andre deltakerne, og jeg tror dette skal bli en kul sesong!

I dag er siste dag med innspilling, så det gjelder for min del å virkelig nyte dagen. I morgen skal vi bare sole oss litt før vi reiser tilbake til kalde Norge! Her om dagen tok Haakon og jeg noen bilder sammen, for det har vi veldig lite av. Vi sliter jo litt med selve romantikken, så jeg tror det er sunt å gå litt utenfor komfortsonen. Da blir vi tvunget til å le og tulle litt, og det et sunt! Sjekk bildene:


❤️❤️❤️❤️❤️

Jeg vurderer å merke meg for livet

Herregud!

Jeg er en veldig spontan person, og er sykt utålmodig når jeg får lyst på noe… I dag lå jeg ved bassenget, og plutselig fikk jeg en syk idé… For et par år siden tok jeg en enhjørning-tatovering, og den har jeg aldri angret på. Jeg digger den, og den betyr mye for meg. Meningen bak er at jeg skal huske at jeg er både unik, spesiell, og det finnes ingen som meg. Jeg fikk plutselig en tanke om at jeg kanskje skulle hatt en tatovering til. Først var jeg litt sånn: “Hva skal det være??”, før det slo meg at det selvfølgelig isåfall må symbolisere noe av det som betyr mest for meg i hele verden, nemlig hundene. Jeg kan ikke ta en som ligner på bare én av dem, så derfor falt tanken over på en kul chihuahua i samme stil som enhjørningen jeg har fra før av., altså kun noen enkle linjer.

Det er så rart hvordan man forandrer seg… Husker noen 2014 da jeg mente at tatoveringer bare er sykt harry? haha. Nå synes jeg det kan være fint, så lenge de er små og betydningsfulle. Jeg har enda ikke bestemt meg 100% for å ta en ny tatovering, men jeg er jammen ikke langt unna! Hva synes dere, skal jeg bare kjøre på??

UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: FOUNDATION

Reklame | LYKO

Endelig en ny onsdag og nydelige tips til dere ♥

Etter min mening er type foundation helt avgjørende for det sminkede resultatet. Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke, men jeg er opptatt av at huden skal gløde, ujevnheter skal dekkes, og det skal være enkelt. Jeg har derfor valgt ut mine topp 3 foundations. De har én ting til felles, og det er at de har god dekkevne, men de er alle tre litt forskjellige. Det kommer litt an på hva du foretrekker. Jeg bytter litt på avhengig av huden min. Først må jeg skyte inn at jeg ALLTID bruker et tynt lag av denne concealeren under øynene, i t-sonen, på haken og under kinnbena for å danne en base der jeg vil lyse opp og dekke.

1.Mineralfoundation

BareMinerals sin originale foundation er helt gull når huden i utgangspunktet har det bra. Jeg er veldig glad i å bruke denne på sommeren fordi den ikke blir så “mye”. Den er perfekt over litt concealer, og det beste med den er at den gir en helt fantastisk glød, virkelig. Ellers er den jo litt god for huden, siden den ikke stopper til porene og er mer naturlig. Den er i pudderform, og jeg bruker en litt tett sminkekost for å jevne den ut.

2. Loreal Paris Infailible

Om du ønsker en skikkelig dekkende foundation, kan jeg fortelle at jeg har brukt denne i mange år. Den er blitt utbedret slik at huden fortsatt får puste, og i tillegg føles den lett på huden. Jeg liker den også veldig godt fordi den ikke er tørr på huden, men den føles heller myk og god når man tar den på. Jeg brukte vel denne foundationen nesten hver dag på Camp Kulinaris, og jeg synes den ser fin ut på tv. Jeg ser for det meste opplagt ut.

3. Matte foundation

Dette er en som ligner litt på den over, bare at denne er er veldig matt. Om du liker et flawless resultat er denne en sikker vinner. Denne føles litt tyngre på huden enn den over, men det er ikke noe problem, for resultatet er jo sykt fint. Denne bruker jeg om jeg skal noe spesielt, for eksempel en fest der det blir tatt bilder og så videre. Med denne kan man legge på perfekt highlighter og leppestift med glans i. Det blri alltid sykt fint!

Jumsuiten kjøpte jeg på marked her på Tenerife ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Det skjer rare ting med meg!

I dag skal jeg gi dere en skikkelig oppdatering. Det er vanskelig for alle å henge med i svingene når jeg befinner meg i et annet land, for livet her på innspilling er ganske spesielt, og ligner ikke så mye på det som skjer hjemme. Jeg elsker å leve i bobler, det føles liksom beskyttende og bekymringsfritt. Allikevel skulle ikke innspillingen her være dramafri.

Dette har skjedd med meg:

♦ Calima ♦

Det hele startet med et værvarsel om en kraftig Calima i helgen som var. Jeg har ikke opplevd dette før, og var derfor ikke så preget av tanker om hvordan det ville bli. Jeg ble derimot helt satt ut da jeg så hvor sykt drøyt det var. Tenerife lignet en ekkel film av typen horror sci-fi.. Det var bokstavelig talt helt gult ute, og jeg angrer så sykt på at jeg ikke brukte en ordentlig maske for å ikke puste inn så mye sand. Calimaen roet seg ned igjen i går og i dag, og den er under moderat nivå.

♦ Ble syk ♦

Det gikk ikke mange dager etter ankomst før jeg begynte å bli syk. Det startet med mensen og en ekkel følelse i kroppen. Før jeg visste ord av det hadde jeg feber, vond hals og snørr. Dette har enda ikke gitt seg, og det var like før jeg begynte å vurdere å sjekke meg for Coronavirus. Men vet dere hva???? Det siste året har det skjedd små tilfeller av at jeg får SNØRR I ØYET når jeg er syk og snyter meg… Fy faen. Dette er så sykt ekkelt.

♦ Coronavirus ♦

Bare et par kilometer unna er det svært hotell med 1000 mennesker i karantene på grunn av at det hadde bodd en mann der med coronavirus. Jeg fikk totalt noia siden jeg var syk, men har begynt å roe meg litt mer ned nå. Jeg er bare bekymret for om det skal dukke opp flere syke i nærheten, for da tror jeg faren er stor for å enten bli hindret fra å fly hjem, eller at vi ender i karantene i det flyet lander i Norge. Jeg satser på at jeg får komme hjem uten problemer på lørdag…

♦ Innspillingen ♦

 Vi har totalt spilt inn cirka halvparten av det vi skal. Jeg tror dette blir en bra sesong av Chartefeber, definitivt. Riktignok aner jeg aldri akkurat hvordan det ser ut på tv. Charterfeber klippes på en litt annen måte enn for eksempel Camp Kulinaris, og derfor vet man aldri helt hva som blir tatt med på tv og ikke. Jeg håper i alle fall det skaper latter hos dere som ser på, for moro skal det nok bli.

♦ Ferie…? ♦

Jeg må si at jeg ikke har hatt noen særlig feriefølelse. Dette kommer av alt dramaet + lange innspillingsdager + at jeg har vært syk. Jeg har likevel tatt meg frihet til å shoppe litt kule billige klær her nede, vært litt på spa og karaoke. Brunfargen blir spennende å se, for vi soler oss ikke like mye som jeg pleier på ferie, så det kan hende jeg ikke blir så sykt brun. Samtidig går det greit for meg, for jeg er mye mer obs på dette med kreft og rynker enn hva jeg har vært tidligere.

 

Alt i alt har jeg det altså bra, men det virker som at denne turen nesten er en test. Å bli testet er bra, for da utvikler man seg og lærer. Frem til lørdag skal jeg prøve å kose meg ekstra mye, for tiden går så fort her nede. I forhold til innspilling vet jeg at de neste dagene bare blir gøy, så jeg gleder meg masse!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Frykt for Coronavirus

God morgen!

Nå som Calimaen har lagt seg har endelig hodet mitt fått litt ro. Jeg kjemper fortsatt mot en sår hals etter mye innhalering av sand… Jeg hoster stadig, og formen kunne absolutt vært bedre. I går tullet jeg faktisk om at jeg kan ha fått Coronavirus, fordi jeg følte meg skikkelig dårlig: så dårlig at jeg vurderte å dra til lege for å få litt sterkere smertestillende.

I går kveld leste jeg Dagbladet på nett, og der oppdaget jeg noe skummelt… En italiensk mann sør på Tenerife (der vi er…) har fått påvist Coronavirus, og han er fraktet til Madrid for flere prøver. I tillegg er 1000 mennesker i karantene på hotellet som denne mannen bodde på! Helt ærlig blir jeg litt bekymret, for ingen vet hvor denne smitten kan ha spredt seg… Jeg er faktisk fornøyd med at vi skal hjem på lørdag, for nå blir det litt mye… BÅDE Calima og Coronavirus på samme tur, det blir litt for mye for meg å deale med akkurat nå. Mitt verste mareritt er å havne i karantene når vi lander på Gardermoen, omg..

Litt dramatisk har jeg lett for å tenke, men man vet jo aldri? Faren finnes jo, og det er så lett å tenke at «dette skjer ikke meg», så jeg prøver å innse at jeg ikke et fredet fra livet på en måte. Noen ganger føler jeg at det er lett å ta lykke for gitt, og at vi ikke lever livet til det fulle fordi vi tror hver dag er en selvfølgelig bra dag. Hvem vet hva vi vil oppleve i morgen?

ENDELIG ER DET OVER!

Reklame | NA-KD

I går var ekstremt spesielt…

Kjole fra Na-Kd

Været her på Tenerife i går var helt fryktelig… Luften var bokstavelig talt GUL. Jeg tror nesten ikke på det når jeg ser på bildene fra i går. Dette et visstnok den værste Calimaen som har vært her på 10 år. Jeg kan banne på at jeg hadde veldig mye sand i lungene i dag morges, for det føltes virkelig ikke bra, jeg var ordentlig hes. I tillegg var hotellet ekstremt skittent, og dere skulle bare sett bassenget… det var faktisk ikke lov å bade i det ene bassenget i dag siden det var fullt av sand.
Ting er heldigvis mye bedre her i dag. Det har vært fint mulig å sole seg, bade og nyte livet. Det ble litt vind og overskyet i 15-tiden, så da gikk Haakon og jeg til spaet på hotellet og tok pedikyr. Tærne og føttene mine har altså fått det veldig fint, det trengte jeg. Til og med Haakon har fått stelt føttene sine – for første gang i sitt liv(!), og nå har han silkemyke føtter.
Nå er vi på en restaurant for å få i oss middag! Det ble ingen lunsj i dag fordi den ene restauranten her var stengt, så nå er vi skrubbsultne. Jeg kan i alle fall betrygge med at Calimaen har roet seg ned, og resten av turen skal virkelig nytes!

Jeg gråt i to timer

Jeg har ikke lov til å avsløre så alt for mye innhold når vi spiller inn Charterfeber, men jeg er bare nødt til å gi dere litt innsyn i et sted vi var i går, nemlig K9 Tenerife. Dette er et drevet av frivillige med hjerte for hunder. Jeg skal ikke si så mye om hva vi gjorde på dette stedet, det må dere vente med å se på TV. Allikevel vil jeg bare gi dette stedet den oppmerksomheten  som det fortjener. Tenk at noen vier livet sitt til å hjelpe dem som trenger det mest? Jeg begynte seriøst å gråte med en gang vi kom dit. Det ble så sykt overveldende for meg. Tankene fløy, og både tanken på hvor fint dette er fikk meg til å gråte, men også at det finnes mennesker som er slemme mot dyr… På bildene kan dere se tre valper. Disse hadde blitt etterlatt til seg selv bak et skur. Hva slags mennesker gjør sånt? Er det rart det skjer forferdelige ting i verden når det finnes sånne folk?

Dyrene har ikke samme mulighet til å be om hjelp som vi mennesker har. Med dette innlegget vil jeg snakke på vegne av hundene på K9 Tenerife. Jeg håper de som har mulighet til det vil hjelpe med en støtte, kanskje fortelle om dette stedet til andre, eller til og med adoptere en hund ♥ Disse hundene har fått en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det var også vanvittig rørende å se alle de frivillige som kom for å hjelpe til på shelteret. Takk Gud for snille og gode mennesker. Man kommer langt i livet ved å være god ♥

VI MÅ AVBRYTE INNSPILLINGEN

Herregud… I dag våknet jeg til feber og snørr, men kastet i meg smertestillende for å være klar for en ny dag med filming. Vi visste at det skulle være Calima i dag, men var ikke så bekymret. Vi gjorde oss klare for dagens aktivitet, og var i bilen på vei. Plutselig blir hun ene i produksjonen ringt og fortalt at vi er nødt til å snu.. Det er altså nå ekstremvarsel over hele Tenerife, og jeg vet om noen deltakere som ikke får fløyet hjem i dag på grunn av at mange fly er innstilt….
Filmingen for i dag er inntil videre avbrutt, så nå er Haakon og jeg på en italiensk restaurant og spiser sen lunsj og tar en drink.. Herregud, dette er nesten litt skummelt. Det er helt tåkete og gult ute på grunn av all sanden i luften, og man anbefales å være lite ute fordi man kan bli syk av å puste inn all sanden.,

 

Under ser dere bilde fra i dag kontra til vanlig fra balkongen vår. Det er helt sykt!