Jeg aner ikke hvor vi skal!

Jeg følte meg bare nødt til å oppdatere litt her nå! Jeg hadde planlagt å komme meg på trening, handle litt, skrive en oppgave og bare ta fredagen for det den var. Slik ble det altså ikke! Jeg sitter nå plutselig i bilen på vei tip et sted jeg ikke aner hvor er: Haakon kom bare plutselig i stad og sa at jeg er nødt til å pakke sakene mine. Jeg måtte også ta med toalettsaker og skift, for vi kommer ikke hjem før i morgen. Nå er jeg skikkelig spent på hvor vi skal hen. Vi har nettopp passert Drammen, og jeg har ingen idé eller konspirasjonsteori enda, så Haakon har virkelig gjort en god jobb i å skulle overraske meg!! Jeg lover å oppdatere dere på hvor turen gikk hen etterpå ❤️

Dette gjør meg til en dårlig person

Er det noe som er viktig for meg, så er det andre mennesker.

Alt jeg har av venner betyr sykt mye for meg, og jeg hadde ikke vært meg selv uten dem. De beste øyeblikkene i livet mitt har vært sammen med personer som gjør hele livet mitt fargerikt. Takket være personene i livet mitt føler jeg på enormt med takknemlighet. Men vet du hva som er så rart? Jeg er jo egentlig en sykt utadvendt person, men til tider blir jeg innadvendt. Jeg er på en eller annen måte redd for å si høyt de fine tingene jeg føler for andre, fordi jeg er redd for å bli skuffet et eller annet sted bak i hodet mitt. Jeg har observert meg selv over en lengre periode, og kan se at jeg er dårlig på å gi andre ros, gi komplimenter og generelt vise andre at de er viktige. Det er som om jeg tror at de bare skal skjønne alt jeg føler på innsiden, men det er tross alt en umulig oppgave for mange. Da skal du være glup.

Denne observasjonen gjør at jeg føler meg som en dårlig person. Jeg har jo lyst til å si til de jeg bryr meg om alt jeg synes er fint, men det knyter seg liksom på innsiden, og jeg får ikke ut et pip. Jeg har derfor begynt å jobbe hardt med meg selv for å få ut følelsene og ordene. Jeg selv blir jo helt satt ut når folk er fine mot meg, og jeg vil jo kunne gi samme følelse ut til andre. Å få sagt alt jeg føler ville vært veldig befriende, og jeg ville nok fått mer igjen hos andre også, når de ikke lenger tror jeg er så hard og kald. Sannheten er jo at det nærmest brenner av kjærlighet på innsiden hos meg, men dette hjelper lite om ikke folk får varme seg litt i flammene.

Jeg tenker at vi alltid må jobbe med oss selv. Bare da kan vi bli bedre. Det krever noen ganger mye ekstra å orke å se oss selv fra fugleperspektiv, men det er mye å lære om vi tar oss bryet. Om jeg føler så mye fint for andre, fortjener de jo å få vite om det.

Er du selv god på dette?

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Dette gjør meg nervøs!!!

Dagen i dag har gått i rekordfart, og etter møtet hos VG tuslet jeg rundt og ventet lenge på Sofie.. hun hadde nemlig forsovet seg til lunsjen vår, og måtte derfor kaste seg i dusjen før hun kunne få hoppet på en trikk ned til Østbanehallen, der vi skulle møtes for lunsj. Valget falt på Olivia, for de har jo mye å velge i. En annen ting som er fint med Olivia i Østbanehallen, er hvor fine lokaler de har. Jeg synes taket og veggene har helt nydelig utforming, og bevarer en del kultur.

Sofie og jeg snakket selvsagt sykt mye om Camp Kulinaris. Jeg er så vanvittig heldig som fikk bli kjent med henne, og vi har jammen delt en spesiell opplevelse sammen! Vi snakket både om det vi har fått se på TV hittil, og det som er i vente. Dere skulle bare visst, men dere vil jo få vite hva som skjer etter hvert. Mest av alt hittil må jeg si at jeg synes humoren flyter over hele linjen, samtidig som programmet er klippet veldig spennende, slik at man blir spent på hva som kommer.

I kveldens episoder ser dere jo hvordan ting virkelig kunne bli snudd på hodet der inne. jeg trodde jo at jeg hadde stålkontroll, men så viste det seg jo at jeg hadde feilet skikkelig… Men hallo: Jeg har ALDRI laget fondant før, og jeg har ALDRI laget mat til så mange mennesker før. Det var i mine øyne et mirakel at serveringen ble gjennomført, og ikke minst godkjent… Det skal sies at Kjartan og Bjørn likte maten min, så helt håpløst var det visst ikke. Jeg har laget sånn fondant i etterkant, og den ble sykt god, virkelig.

Å sitte og se alt om igjen på tv, gjør meg nervøs. Det er som å oppleve alt litt om igjen, og jeg kan kjenne på stresset med servering. Det var jammen meg et sirkus å skulle servere så mange mennesker, og kjøkkenet var et kaos. Alt skal se perfekt ut. Det seerne sikkert glemmer, er at vi også må rydde av for gjestene, vaske alt sammen, planlegge tiden, og følge med på rekkefølgen på alt. Mye av maten ble forberedt allerede dagen før, da det kunne være lange prosesser.

Jeg håper dere nyter programmet så langt! Jeg har fått veldig mange fine meldinger, og setter stor pris på det! Tusen takk!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Akkurat nå…

 

Akkurat nå sitter jeg i bilen med Haakon på vei til Oslo. Haakon jobber i Sandvika, så jeg hopper av der og tar t-banen inn til Oslo sentrum. Jeg skal i et møte på VG-huset, men kan ikke si så mye mer enn det. Det er i forbindelse med noe gøy, så bare gled dere.

Etter møtet skal jeg møte Sofie for en lunsj. Det er veldig spennende for oss i disse dager når CK går på TV. Vi husker jo hele opplevelsen skikkelig godt når vi ser det på TV, men det er likevel sånn at jeg blir litt overrasket over enkelte ting som blir sagt og gjort, hehe. Men alt er veldig virkelighetsnært, og det er jeg veldig glad for! Det er en fryd hver gang en ny episode blir lagt ut på Viaplay.

Tidenes flaks + bilder fra premiere

Mandag og premiere var både dødsgøy og slitsomt. Til tross for deltakelsen i Camp Kulinaris er jeg fortsatt ganske så kresen på mat, og likte derfor ikke det vi fikk servert på festen (noe fiskegreier). Derfor gikk all sjampanjen til hodet på meg, og jeg kom til et punkt der jeg rett og slett fikk nok av meg selv, og dro derfor til hotellet. Jeg hadde tross alt et sykt fint rom, så det fristet veldig å få lagt seg etter å ha vært oppe siden 06:00.

Høy på livet kastet jeg meg inn i en taxi, og ble kjørt trygt til hotellet, og jeg var tørr og hel. Deretter tok jeg en god varm dusj for å klarne litt opp, og skylle av meg et vagt minne om å ha sunget James Blunt for Kjartan(!!!). Men men… sånn er livet.

Jeg våknet klokken 08:00 dagen etter, og var sykt klar for å nyte morgenen i den store hotellsengen helt alene med macen og første episode av CK, pluss god frokost på hotellet. Nam! Etter å ha chillet helt sykt, ble klokken farlig nærme 12, og dermed tid for utsjekk.

Jeg prøvde være sikker på å ikke glemme noe på rommet, men til min store skrekk oppdaget jeg at lommeboken min var borte, og at jeg bare hadde bankkortet mitt (heldigvis). Jeg ble sååå stresset… lommeboken var i seg selv ganske dyr, den inneholdt førerkort, ulike kredittkort, studentbevis og mye mer. Plutselig husket jeg en liten detalj fra morgenen…. et fremmed nummer hadde ringt. Jeg svarer aldri fremmede nummere, så derfor visste jeg ikke hvem det kunne være. Jeg bestemte meg derfor for å ringe nummeret opp igjen. Og hvem svarte i andre enden? «Oslo hittegods»! Omg.. jeg ble virkelig lettet!!! Og på toppen av alt holdt de til på Oslo s – rett utenfor hotellet mitt. Det tok bokstavelig talt ett minutt pågå bort for å få lommeboken. De fortalte at en vekter hadde funnet den på Oslo s. Jeg vet ikke helt akkurat hvordan det har gått seg til, men jeg er dødsglad for at det finnes slike tjenester. Lommeboken kunne vært i hendene på heeelt feil person, men Neida.. i tillegg frister jo en dyr lommebok for mange. De kunne jo solgt den og tjent litt penger på den.

Noen ganger tror jeg virkelig på mirakler.

Foto: Ser og hør

Mobbet på CK, Sex og Oslo øst

Hva synes du om barn som har sex i 16-årsalderen?

16 år er tross alt seksuell lavalder, så jeg tenker det er helt naturlig. Det er viktigst at man er klar for det man gjør.

Hvorfor følte du deg mobbet på Camp Kulinaris?

Dette tror jeg ikke at jeg kan svare på enda, for da avslører jeg innhold. Kort fortalt er det en person der inne som ikke oppførte seg noe bra, og vedkommende var ille mot andre også.

Tips til folk som sliter med hva de skal gjøre med livet sitt/studere/jobbe med?

Det viktigste er å ta tiden som hjelpemiddel. Jeg selv har brukt lang tid på å bestemme meg, men plutselig en dag falt alt sammen inn i hodet mitt, og nå er jeg dønn klar for å følge hjertet mitt. Lytt til hjertet, ikke forhast deg, ikke hør på andre, men deg selv.

Hva synes Haakon om deltakelsen din i Charterfeber og Paradise Hotel?

Haakon synes bare det er gøy at jeg er på tv. Seff er det ikke så kult med PH i 2014 når jeg kliner med andre, men det var jo ikke imens vi var sammen. Ellers støtter han meg, og vi ser alt jeg er med på sammen.

Fikk du god kontakt med Pia Haraldsen under Camp Kulinaris?

Ja, det vil jeg si. Hun er en veldig skjønn jente med en varm og god energi. Jeg synes det er leit at hun ble syk i episoden i kveld, og måtte dra. Pia var på den tiden jenta jeg følte mest bånd til. Å høre at hun ikke kommer tilbake var fryktelig leit.

Når var det sist du hooket?

Veldig lenge siden. Jeg er jo i et forhold, og da “hooker” jeg ikke. Jeg hooker selvsagt jevnlig med kjæresten min, hehe.

Hvem er den mest kjente personen du kjenner?

Det tror jeg må være Anna Anka. Hun er jo veldig kjent, både i Sverige og Norge, kanskje Usa også? I alle fall er hun den jeg ser på som mest kjent av alle jeg kjenner.

Vært utro før?

Ikke mot Haakon, men jeg var det mot en fyr jeg var sammen med i 1 måned da jeg var 17 år, men det er ikke noe jeg er stolt av. Problemet var at jeg ikke helt skjønte at det var et ordentlig forhold, og jeg var veldig uerfaren med kjærestegreien enda…. Derimot kunne jeg aldri vært det i voksen alder.

Sist du kranglet på byen?

Haha. Det må være typ 6-7 år siden. Jeg er veldig lite kranglete av meg, så det skjer som regel ikke at jeg driver å megger så fælt med folk. Jeg kan riktignok formulere meg litt teit innimellom.

Hvor gammel er du?

Jeg er 27 år gammel, født i 1992.

Hvordan går det?

Det går bra! Endelig er CK igang på tv, våren er på vei (ja, optimist), det er et nytt år, og jeg er dødsklar for å bare forme livet mitt slik jeg vil ha det. Jeg er veldig selvsikker, og har mange baller i luften.

Hva ville du valgt av hundene dine og Haakon?

Omg. Jeg ville valgt hundene. Det er jo slik at Haakon alltids kunne funnet en ny kjæreste og person som hadde elsket ham like høyt. Hundene føler jeg at er virkelig forsvarsløse, og skal aldri bo med andre enn meg. Vi er en nydelig flokk på 18 bein, og hører sammen.

Hvor viktig er sex i et forhold?

Jeg tror at dette er veldig individuelt. For meg er det vel egentlig slik at jeg tror mer på selve relasjonen enn at sex er dødsviktig. Det er selvsagt en del av et forhold, men jeg synes at man skal ha kontroll på instinktene sine, og ikke la seg styre så esktremt av dem.

Kunne du tenkt deg å bo på Oslo Øst en gang?

Det kommer litt an på hvor. Jeg synes det virker skremmende å bo i områder der det er mye bråk… Om det er et fredelig og hyggelig lite sted med koselige restauranter og parker, skulle jeg nok klart det. Holmlia og så videre ville kanskje blitt litt skummelt, da jeg vet om at det har vært både gjenopprør og andre uroligheter.

Har du blitt skikkelig såret av en person du er glad i, og hva gjorde du for å komme over det?

Ja, dessverre.. Det er ikke ofte at dette skjer, men det har skjedd. Jeg har ingen bedre svar enn at det er en prosess, og det er kun tid som er hjelp. Jeg sliter fortsatt etter en jeg er glad i såret meg, og vet enda ikke hvor lang tid det tar før jeg klarer å tilgi 100%.

Har du tatt noen plastiske inngrep eller injeksjoner?

Ja, dette vet dere… Jeg har både pupper og lepper som ikke er helt naturlige. Det er lenge siden jeg har gjort noe slikt, men jeg kan vel innrømme at jeg ikke er en som ikke lar meg påvirke helt. Det er fort gjort å bli litt hektet på det som angår utseende. Et tips er å aldri starte med noe som helst, for da blir du ikke avhengig av det.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Antrekk i går og nydelig opphold

Reklame | Comfort hotel Grand Central

Jeg koste meg virkelig mye i går.

Til tross for litt motstand (Strømpebuksene gikk i stykker i det jeg ankom festen og håret ble ødelagt av regnet)… klarte jeg å kose meg, og jeg lo så godt at jeg fikk magesmerter av første episode av Camp Kulinaris. Det var absolutt en suksess, og jeg gleder meg bare masse til de neste episodene. I forbindelse med festen slet jeg litt med antrekk, for vi ble fortalt at vi skulle på en middag.. Jeg vurderte derfor et litt kjedelig antrekk. Noe i meg ville heller gå kledd til fest, så jeg slang på en rød jumpsuit fra Gran Canaria, hehehe. Litt harry er det lov å være.

Jeg hadde tidenes søteste rom i går! Jeg har forelsket meg helt i Comfort Hotel Grand Central, De har en helt nydelig beliggenhet, rett ved Oslo S og Østbanehallen. Hotellet fremstår intimt, men har eget treningsrom som er døgnåpent, og personalet er alltid superhyggelige og imøtekommende. De tilpasser seg kundene sine! Jeg fikk gleden av  å bo på et skikkelig kult og girly rom, i rosa toner! Det var veldig fint, for jeg hadde med meg en venninne dit, og vi kunne sitte og drikke vin på den rosa sofaen.

Under ser dere bilder av både antrekket og rommet mitt. 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

I dag skjer det!

Akkurat nå sitter jeg på jobben til Haakon, og jeg er superspent på dagen. Om et par timer skal jeg inn til Oslo og spise lunsj med en venninne, før jeg må sjekke inn på hotellet mitt og gjøre meg klar til premiere i kveld. Å skulle få se første episode av Camp Kulinaris føles veldig spesielt. Nå som jeg har sett en del klipp, kan jeg ikke annet enn å tenke at denne sesongen blir rågod. Casten er en genial sammensetning av morsomme, selvironiske og gøyale personer som sørger for at du kan benke deg fast i sofaen og bare nyte førsteklasses underholdning. Jeg elsker disse menneskene, og det håper jeg du kommer til å gjøre også.

Så i kveld må du skru på tv´en din.. Jeg skal nok slutte å spamme som mye om Camp Kulinaris, for fra i dag er vi jo i gang. Selv om jeg ikke bør gjøre det, så leste jeg et kommentarfelt hos Viaplay. Videoen var fra da Kjartan slo ihjel en breiflabb… Mange var ganske besserwissere i kommentarfeltet, og påpekte hvor naturlig det er å ta livet av dyr. Selv om jeg fortsatt spiser kjøtt, vil det aldri føles naturlig i mitt hode å drepe, til tross for at det må gjøres om man skal kunne spise dyret. Jeg spiser faktisk ikke fisk, og derfor var det litt nytt for meg å se hvordan man avliver en breiflabb. Jeg har ikke sett fisk bli avlivet siden jeg var barn og på fisketur med pappa. Stakkars fisk, herregud… De svømmer liksom fritt, og plutselig skal de opp på land og bli kuttet hodet av. Jeg føler med dem.

Søvn var undervurdert i dag, og jeg stod opp klokken 06:00, noe jeg ikke har gjort på år og dag. Jeg tror faktisk jeg må sette av tid på hotellet i dag til en powernap, om jeg skal takle å være sosial og lenge oppe eventuelt i natt. Vi skal i utgangspunktet ha premieremiddag, men personlig foretrekker jeg om det kan bli en god fest. Jeg synes det er synd om det skal vare kort.

Jeg håper dere gleder dere masse til premiere i kveld, og at dere ikke blir skuffet! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Mine beste sparetips!

Januar kan være en tøff måned for mange.

Det er ikke uvanlig at vi sier litt yolo i julen og handler over vår egen evne. Straffen kommer gjerne i januar, og vi får frysninger for hver konvolutt som dropper ned i postkassen vår. Det kan være greit å være litt sparsom, enten om du sparer til noe du har lyst på, eller faktisk ikke kan bruke så mye penger en periode.

 

♦ Last ned appen “Mattilbud”

Om det er noe jeg stadig bruker mindre penger på, så er det mat. Mat er noe vi må ha, men som derfor er kjedelig å bruke penger på. Med appen “Mattilbud” får du oversikt over alle matbutikkene og hvilke tilbud de har. Jeg sjekker alltid denne før jeg skal handle, for da tar jeg den butikken som har flest varer jeg trenger på salg.

♦ Morsom sparing

Dette er en litt sær måte å spare på, men den er genial, for det er ikke alltid du en gang merker at du sparer. Jeg har det sånn i DNB at det går 50 kroner over til en ekstra konto for hver gang jeg drar kortet. Om man handler mye, vil det plutselig stå flere tusen kroner på konto, som du på en måte har spart.

♦ Sjekk varer som går ut

De fleste butikker har begynt å samle et utvalg varer som går ut samme dag eller dagen etter til redusert pris. Her kan du finne varer som er sterkt nedpriset. For eksempel fant jeg favorittosten min til 50 kroner der en gang, og da sparte jeg ganske mye! Det er en idé å sjekke om de har noe du kan tenke deg til middag, om du ikke vil spise det etter utgått dato.

♦ Kjøp klær nå

Det er faktisk på denne tiden av året det er mest salg, slik jeg ser det. Det er jo salg over alt, i alle butikker… Seneste i går fant jeg en kul kjole til 110 kroner + øredobber til 40 kroner. Dette er billig, altså! Uken før var jeg i Drammen med en venninne, og fant sykt mye fint på salg. I tillegg var alt fra min favorittmerke, Ole Henriksen på tilbud, så jeg fikk også en kjempegod øyekrem til rimelig pris.

♦ Bytt forsikring

Et par ganger i året vil det lønne seg å bytte forsikring.. Jeg trodde allerede jeg betalte lite der jeg var (1500 per måned for to biler), men klarte å få dette ned til 1200 bare ved å lytte til en selger som ringte meg! Det hender ofte at selskapene ønsker å konkurrere med hverandre, så det er lurt å høre hva de kan tilby. Man bør også sjekke innimellom om det er mulig å refinansiere boliglånet til et bedre et.

♦ Sjekk Ebay/Wish

Er det en dings eller noe småtteri du har lyst på? For eksempel kan du finne ting som mobildeksler, ørepropper o.l på Ebay og Wish sykt mye billigere enn i butikkene her i Norge. Du må fort ut med 200-300 for et mobildeksel i Norge, imens du kan få det for 20 kroner på Ebay!

♦ Handle for hele uken

Dette er et veldig velrennomert spareråd, men det er faktisk veldig effektivt. Bestem deg på forhånd for hva det skal være til middag hele uken, og handle inn alt på én dag. Da slipper du alle spontane ekstrakjøp som ofte følger når du handler støtt og stadig. Skriv ned en liste før du drar, så har du full kontroll!

♦ Betal ut smålån

Man kan fort være litt rask på avtrekkeren med å ta ting på kreditt, handlekonto og så videre. Om du for eksempel har et Ikea-kort, prøv å bare betale det ut så fort som mulig. Jo lengre tid man bruker på å betale ned disse tingene, jo mer rente betaler du også… Det er penger du kunne brukt på noe heeelt annet. Prøv å ikke ta nettshopping på kreditt, for det samler seg bare opp til en stor sum til slutt.

Reis på ferie utenom fellesferier

Her har du sykt mange lapper å spare! Jeg husker at da vi skulle til Bali, var prisen for å reise samme sted dobbel i sommerferien, men i september var det grei pris. Prisene går opp og ned, alt etter når det er mest populært å reise. Om det lar seg gjøre, søk heller ferie fra jobb på høsten, og nyt en skikkelig god tur til halve prisen.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

På tur med det kjæreste jeg har

Jeg er så uendelig takknemlig for været som vi har om dagen. Hundene og jeg går lange turer daglig, og det er så sykt deilig at det ikke er iskaldt, vått og sølete. Det er rett og slett perfekt vær for tur!

Vanligvis går vi kortere turer på vinterstid fordi det blir kaldt på potene og kroppen til hundene – chihuahua er jo en rase som kan fryse lett, for de er både nærme bakken, og har ikke samme fettlag i huden som andre hunder har. Allikevel ser jeg at for eksempel Diaz ikke bryr seg om vær i det hele tatt. Han er litt kraftigere og robust bygget enn de andre, så han trenger sjelden ekstra klær, og han ligger sjelden under pledd inne. De tre andre elsker å gjemme seg under pledd og i fanget mitt for å få varme, og de ligger mer enn gjerne foran peisen på kalde dager.

Når været er slik som nå, er det gøy å ta litt bilder. Hundene kan være litt vanskelige å få bilder av fordi de ofte er i bevegelse, men med litt godbiter hjelper det veldig! Jeg har alltid med godbiter på tur, for da får jeg ekstra lydige hunder, hehe. Diaz (7 år, hvit med flekker) er en duracellkanin, og kan gå i flere timer. Goose (tricolore), som er 10 år, trenger litt pauser innimellom, for han har en kneskål som ikke er helt på plass, altså patella. Derfor plukker jeg ham opp og bærer i noen minutter om jeg merker han er veldig treg. Holly (8 år, kremfarget) er i veldig god form om dagen, og løper litt foran med Diaz. Hun hadde en periode da hun var litt for tjukk, og da var hun ikke like sprek i det hele tatt. Vekt har MYE å si for at hundene skal ha det bra. Den siste hunden vår, Toby (1 år, hvit) går alltid litt bak, og helst sammen med meg. Han er veldig fin og lett i kroppen, og kan derfor gå langt uten å bli særlig sliten. Jeg jobber med at han skal få mer selvtillit, og ha de eldre hundene som forbilder for å ikke være redd for å utforske litt mer. Han er virkelig søt, og trenger å føle seg trygg.

På tur i går hadde vi en aldri så liten fotosession, sjekk disse bildene:

Dette er den type tur jeg ELSKER! Ingen mennesker på mils avstand, og masse terreng å løpe i for hundene.

Diaz er en duracellkanin, og det synes så godt på ham at han har det direkte GØY!

Her synes jeg Toby ligner litt på en mus, haha. Han veier bare 2 kilo, og gir hele sitt hjerte til meg. Jeg er uendelig glad for at jeg kunne få ham i sommer ♥

Noen aldri så små triks ute i skogen!

Goose har jeg hatt i snart 11 år!! Han er det mest dyrebare jeg har, og har vært ved min side så sykt lenge. Han henger litt med leppen fordi noen tenner er fjernet. Det hender at tungen også er langt på utsiden, hehe.

Han er virkelig vakker ♥

Toby og Holly prøver å stille seg opp for shoot.

Diaz fotobomber Holly…

Dette er et artig fenomen, men Diaz er virkelig ikke fotogen. På alle bildene gjør han noe rart..

Holly setter seg pent for å bli tatt bilder av ♥

Ut i det fri!

 

Dyr er virkelig noe magisk, og jeg ville aldri levd uten dem. Jeg elsker å bruke tid sammen med hundene, de er det som står mitt hjerte nærmest. ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER