3 TING JEG GLEDER MEG TIL

♥ JULEBORD

Om bare litt over en uke, så arrangerer vi vårt årlige julebord! Jeg ELSKER denne festen. Jeg føler at dette er måten vi hvert år offisielt ringer inn julen. Vi lager juletapas, har morsomme leker, får besøk av nisse, drikker masse livsglede, og er med hverandre. Det er på en måte en sånn fest der det hvert år er mange samme gamle, men gjerne også kommer et par nye ansikter som jeg har blitt kjent med det gjeldende året. Det skal bli ekstra spennende å ha festen i huse4t vi bort i nå. Vi har mye mer plass, og jeg føler vi kan bråke så mye vi vil, i og med at vi eier boligen. Ekstra gøy blir det å pynte enda mer!
♥ FØRJULSEFEST 

Den 05.desember skal jeg på førjulsfest i regi av Nent. Denne festen var veldig hyggelig i fjor, og jeg har derfor forventninger til at den er minst like bra i år! Det som er så kult, er at en stor nyhet også kommer ut denne kvelden! Jeg har nemlig holdt en hemmelighet for dere ALT FOR LENGE NÅ, og det skal bli en ordentlig fryd å bare skrike ut hva jeg ikke har kunnet si enda… Det er mange som kommer til å digge dette! Det er noe annet enn hva jeg har gjort før, så her er det bare å telle ned til 05.desember! YEY!

♥JULAFTEN

Det blir en ny jul i år. For det første feires den i et hus jeg aldri har feiret i, men i tillegg får vi både nye gjester og en gjest jeg er veldig glad for å se igjen. Haakons foreldre kommer for å feire med oss. De har aldri feiret jul hjemme hos oss, men vi har vært hos dem én gang. På toppen av dette kommer en tante som jeg er veldig glad i, som ikke har hatt anledning til å feire med oss på flere år. Julen skal virkelig bli noe magisk. Mamma er alltid sånn at “nei, ikke for mange og dyre gaver”, imens jeg selv aldri klarer å motstå å kjøpe ekstra fine ting til folk. Jeg elsker å gi – og gleder meg til å se hva Haakon har planlagt i år. Han skuffer sjeldent.

ER IKKE JULEN MAGISK?

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Jeg svarer på rykter….

Rykter er en interessant ting. Da jeg var yngre gikk det sykt mye rykter om alt og alle. Helt ærlig vet jeg det går mye rykter om den ene og den andre fortsatt, men det er blitt mer hemmelighetskremmeri takket være jodel, snaphat og sånne typer ting. Jeg husker for eksempel at jeg ble beskyldt for å skrive på en vegg at noen var en hore da jeg var 16 år… Jeg skjønte INGENTING, for jeg hadde ikke gjort det, men folk sa at det var meg… Sååå…. Nå skal jeg avkrefte og bekrefte noen rykter!

JEG HAR HATT EN SUGARDADDY

Heldigvis har jeg bena såpass plantet på jorden at jeg ikke trenger noen Sugar Daddy. Jeg er veldig glad i luksus, men ett sted går grensen.. Jeg synes det er veldig ille at enkelte er så desperate som det der. Da bør man vurdere integriteten sin litt mer.

DU HAR LITE PENGER, MEN LATER SOM DU HAR MER

Det siste året har jeg gått over til å jobbe kun med blogg, tv og SoMe, så jeg har tjent mindre enn jeg har pleid når jeg har jobbet 100% i “vanlige” jobber. I denne bransjen kommer pengene noen ganger litt stykkevis, så på sett og vis er jeg “fattig” i en periode, imens jeg plutselig har masse penger. Det blir nok mer stabilt etter hvert, men slik har det vært i oppstarten. Men jeg later vel ikke som noe som helst.

VI HADDE MANUS PÅ CHARTERFEBER

Jeg skjønner nesten av dere tror det, for blant annet mamma er en gullkornmaskin, men nei. Alt er ekte, og det ble ganske vellykket å ha med mamma. Jeg håper sånn at hun får tilbud om å være med på andre ting, for hun er veldig bra som realitydeltaker.

JEG SKAL VÆRE MED PÅ EN TREDJE SESONG AV CHARTERFEBER

Dette vet jeg ingenting om. Jeg kan i hvert fall avkrefte det akkurat nå. Jeg vet ikke en gang om de har begynt å planlegge en ny sesong. I fjor fikk jeg spørsmål om å være med igjen i desember cirka, så kanskje jeg hører noe igjen?

JEG ER FRA BYEN HOLMESTRAND
Jeg tilbragte flere år av oppveksten min der, så dette er delvis riktig. De som bor i Holmestrand tror jeg ble født der, men dette stemmer ikke. Jeg bodde flere steder før vi flyttet til Holmestrand. I ettertid har jeg bodd på Nøtterøy, Tønsberg, Lier og nå et annet sted. Jeg mener at man er fra der man kjenner mest tilhørighet. Akkurat nå føler jeg vel bare at jeg er fra Tønsberg, kanskje?

JEG PRØVER Å BLI TIK TOK-KJENDIS

Jeg må innrømme at jeg ikke har lagt så mye energi på Tik Tok. Jeg laster opp noe her og nå, men har ikke “satset”. Allikevel har noen av videoene fått ganske mye visninger, så kanskje jeg bør legge ut mer?

JEG HAR VÆRT MED PÅ NORSKE TALENTER

Haha. Dette stemmer. Men det var i 2010, eller noe? Kort fortalt hadde jeg noe som skulle være humoristisk, der jeg liksom gikk i forskjellige roller. Jeg har alltid hatt mange rare idéer, og dette var én av dem. For å si det slik, så ble jeg X´et ganske raskt. Klippet ligger ikke ute lenger.

JEG HAR TATT ABORT

Ja, dette stemmer. På det et av de mest gale tidspunktene presterte jeg å bli gravid. Heldigvis var prosessen ganske grei, og jeg var veldig sikker i mitt valg. Hadde jeg fått dette barnet, ville det vært en ekstremt dårlig situasjon – og med en far som ikke hadde vært så ålreit.

JEG FINNER PÅ SPØRSMÅL TIL BLOGGEN SELV

Det virker som at mange ikke tror at spørsmålene i “ukens spørsmål” er ekte. Der kan jeg si så mye som at spørsmålene er ekte. Jeg får de fleste inn via Yolo-appen til Snapchat. Andre ganger tar jeg også med spørsmål som er mer generelt spurt, men nei… jeg sitter ikke og spinner det opp.

 

 

ER DET NOE MER DU HAR HØRT?

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

TIPS til julegaver!

Reklame | Annonselenker

Å finne julegave til de vi er glad i kan være utfordrende. Hva skal vi gi? Jeg har valgt ut en rekke gaver til han og henne som jeg tror kan passe både til venninner, kjærester, søsken og kanskje foreldre? I hvert fall er det litt variasjon i pris, og det er ting som jeg tror vil glede de fleste! Ta en spesiell kikk på den gule genseren under her, den er jo dødsrå! Håper dere finner noe som passer deres kjære ♥

 

TIL HENNE

NYDELIG SORT KJOLE//SYKT KUL GENSER

SETT MED SMINKEKOSTER//NYDELIGE ØREDOBBER//VELVÆRESETT FRA RITUALS//HERLIGE DUFTLYS

SORT BODY//CK BH//HVIT BODY

TIL HAN

BEIGE GENSER//SKJORTE MED DETALJER//LACOSTE-GENSER

SORT DEKSEL//LADEPLATE//CAMOUFLAGE DEKSEL

CAPS FRA RL//LOMMEBOK//3 PACK BOKSERE

 

Jeg skal lage flere av disse innleggene nå før jul, så kan jeg inspirere til litt fine gaver! Det kryr av tilbud der ute, og av og til hjelper det med litt rettledning ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Slik gikk det hos dyrlegen


Jeg hadde med meg Goose til dyrlegen i går, fordi han den siste tiden har vært veldig hissig og irritert. Han har spesielt knurret på den yngste av hundene her. Jeg håpte på at bare kan være at kastrat-chipen går ut, og at det ikke handlet om store smerter, og i verste fall en oppdagelse av noe jeg ikke visste om. Goose er 10 år, og har tidligere vært litt stiv i kroppen, i tillegg til at han har patellaluksasjon i knærne bak. Han har levd fint med dette, og heldigvis sluppet operasjon. Dyrlegen har riktignok nevnt at det kan oppstå fare for at Goose deler av livet sitt kan bli avhengig av smertestillende, da knærne ikke kommer til å bli bedre, i verste fall verre.

Jeg hadde heldigvis ingen vond magefølelse da jeg gikk inn til dyrlegen. Jeg hadde med meg Toby også, fordi jeg synes Goose er et bra forbilde for ham når det kommer til å ta det med ro hos dyrlegen. Toby kunne erfare at det ikke bare er kjipt hos dyrlegen, i og med at han bare var med som gjest. Goose var kjempesnill med dyrlegen, og lot henne tøye og bøye på rygg og nakke. Hun nevnte at han kanskje et litt stiv i nakken, men ikke noe som skulle være av alvorlig grad.

Heldigvis fant ikke dyrlegen noe umiddelbart. Jeg var jo ikke selv 100% sikker på at det virkelig er noe galt, men det et fint å være på den sikre siden. For å se om det har noe for seg, har Goose fått en litt sterk smertestillende kur som han skal gå på. Forhåpentligvis er det bra for ham, og det tar bort eventuelle vondter i kroppen hans. Det et også betennelsesdempende, om han har noe slikt på gang. Goose fikk sin første kur i går, og virket veldig rolig og fornøyd. Jeg merket spesielt at han ikke var så hissig, og at han var rolig og ikke spent i kroppen.

Jeg krysser fingrene for at Goose er god som ny i løpet av dagene som kommer. Skulle det ikke hjelpe, må jeg vurdere større utredninger i form av blodprøver, røntgen og så videre.

Briller uten å se dårlig

Altså, hallo….

Da jeg for snart ett år siden gikk til Synsam for synsundersøkelse, var jeg livredd for utfallet. Jeg håpte nesten at det heller var en sykdom, og at jeg isteden måtte medisineres. Men neida… jeg måtte begynne med briller igjen. Dette var et sykt nederlag, fordi jeg selv hadde så dårlig erfaring med briller som barn. Jeg gikk så langt at jeg skrev dette innlegget om at man ikke må la barna sine bruke briller. Ja, det var litt hardt, men jeg skrev det med mye emosjon.

Dette innlegget skal ikke handle om meg og min brillehistorikk. Kort fortalt, så bruker jeg briller når jeg ser på tv, blogger og leser. Jeg bør bli flinkere til å huske dem ellers også, men den lille redde brilleslangen fra jeg var liten, sier jeg må ta dem av. I det siste har jeg lagt merke til noe jeg finner utrolig merkelig. Det er nemlig enkelte som bruker briller for moro skyld, altså uten å se dårlig. Ok? Dette er den dummeste trenden jeg har sett på lenge. Det er akkurat som å ha på falsk tannregulering eller sitte i rullestol uten å trenge det. JA, folk må få gjøre hva de vil, jeg bare klarer ikke forstå hvordan noen står opp om morgenen og tar på seg briller før de går ut døren – når de ser helt fint uten.

På en annen side, kanskje dette bidrar til å normalisere dette med briller. Da jeg var barn, så følte jeg meg som et utskudd på grunn av brillene. Det hadde jo vært fint om det ikke var sånn lenger, og at barn og unge slipper å få et eller annet teit stempel bare fordi de ser litt dårlig.. Samtidig virker det nesten som at disse som går med briller og ser godt, at de nesten gjør briller til en teit greie? Det jeg har sett mest av, er store runde briller som er syltynne og uten styrke. Hvor får man kjøpt sånne? Det må jo være på en kostymebutikk….

 

Hva synes du? Er denne trenden HOT eller NOT?

Til dyrlegen…

Dere er nok hundre prosent klare over at hunden min, Goose, det er min hjertesten. Goose er ekstra spesiell for meg, siden jeg har hatt ham helt siden jeg var 17 år. Goose har på en måte vokst opp med meg, fra jeg var tenåring til jeg ble voksen. Han kjenner meg bedre enn mange andre. Fordi Goose er så spesiell, blir jeg alltid nervøs om han skal til dyrlegen. Jeg er ekspert på å overtenke. I sommer var jeg redd han hadde kreft, fordi han hadde en kul i nakken. Dette så ut til å gå bra, og jeg pustet lettet ut.

I dag skal vi til dyrlegen igjen… Goose har den siste tiden vært veldig hissig mot den nyeste og yngste hunden, Toby. Alt gikk egentlig bra, til Goose i det siste har vært veldig sint. Jeg tenkte først at kanskje den unge hunden har blitt mer hormonell og tester grenser, men så har jeg også merket at Goose er generelt i dårligere humør. Han spiser og slikt, men i perioder i løpet av dagen kan han være ganske gretten. Jeg fant også ut at kastrat-chipen hans går ut i januar, og at det kan være at denne må fornyes. Kanskje han har vært hissig fordi hormonene bobler på vei tilbake, hehe.

Det jeg ikke håper, er at han har vondt et sted, og at det dukker opp noe jeg ikke så komme… Jeg håper at jeg som vanlig overtenker, og at alt har en logisk løsning og forklaring. Jeg synes det er så vondt når dyrene har vondt, for de kan jo ikke si fra på samme måte som oss mennesker. Dyr er også veldig gode på å skjule smerte, og det er veldig leit. Jeg skulle ønske de bare kunne sagt det rett ut.

Ønsk oss lykke til hos dyrlegen! Jeg oppdaterer når jeg vet mer. ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Ukens spørsmål: OVERFLATISK, FORHOLD, INSTAGRAM

 

FRA EN TIL TI, Å VÆRE OFFENTLIG PERSON, HVOR SLITSOMT ER DET?

Dette varierer veldig. Noen ganger er det helt greit, men andre ganger er det litt slitsomt. Det verste er at mange har forutinntatte meninger om meg, selv om de egentlig ikke kjenner meg. Jeg vil si at det ligger på 6 på skalaen.

HVORDAN KOM DU MED I CHARTERFEBER?

Første gang sendte Ann Marielle og jeg en mail til de som castet, og vi fikk veldig god respons. Vi var i et møte, deretter var alt i boks.

HAR DU KJÆRESTE?

Ja. Han heter Haakon, og er like gammel som meg.

HVOR MANGE GANGER HAR DU HATT SEX?

Jeg har ikke telt. Men sikkert flere hundre ganger. Det er vanlig å ha det med kjæresten sin, så ja…

HVA ER FAVORITTMATEN DIN?

Jeg er en pizza – og pastaelsker. I tillegg er Club Sandwich virkelig en slager.

ER DU VEGETERIANER?

Vel, jeg skulle ønske det, men har ikke klart det. Jeg spiser riktignok veldig lite gris, og jeg kjøper som regel produkter som påståes å ta ekstra hensyn til dyrevelferd. Noe annet er at jeg ikke spiser kjøtt til frokost.

DU FREMSTÅR SOM SVÆRT OVERFLATISK. HAR DU NOEN SIDER VED DEG SOM ER MER JORDNÆRE?

Som mange andre, har jeg forskjellige roller jeg tar. Jeg har kanskje vært litt lite jordnær på sosiale medier, men har tenkt litt over det i det siste. Jeg kan garantere om du kjente meg, at du virkelig ikke hadde sittet med samme inntrykk. Jeg har ekstremt mye kjærlighet til venner, familie og dyr. I tillegg er jeg en god motivator, flink til å lære bort ting, glad i å glede andre, og elsker å bli kjent med folk.

SKAL DU SKAFFE DEG FLERE HUNDER?

Dette må jeg virkelig ikke gjøre. Nå har vi fire, og det holder.. Jeg elsker hundene mine av hele mitt hjerte, men der er et ansvar å ha dem, og jo flere, jo mer. Jeg kommer alltid til å ha hund, men må prøve å ikke ha for mange.

HVA GJØR AT FORHOLDET DERES FUNKER SÅ BRA?

Jeg har kanskje gitt inntrykk av at forholdet til Haakon er bra, og dette stemmer. Allikevel har vi som alle andre utfordringer. Fordelen er at vi er aldri slik at vi eksploderer når vi er uenige. Ingen av oss er fyiske eller crazy. Haakon er også veldig tålmodig og hører etter når jeg blir sint og lei meg. Hadde han satt seg på bakbena, tror jeg vi ikke hadde vært sammen lenger.

HVA ER DINE STØRSTE MÅL JOBBMESSIG I LIVET?

Min største drøm er virkelig å jobbe som programleder. Jeg er jo glad i å være i rampelyset, men har spesielt beundret de som kan alltid være der, som fenger publikum og som gjør showet. Jeg kunne tenke meg noe lignende legenden Triana, men kunne også gjort programmer som er viktige og handler om sterke temaer.

HVORFOR HAR DU PRIVAT INSTAGRAM?

Her har jeg simpelthen slengt meg på en trend. Jeg tenkte teste det ut. Jeg har også som mål at følgerne mine skal være spesielle, og at de som bare er inne og snoker ikke kan få se innholdet mitt uten å følge. Jeg går ofte gjennom følgeforespørslene mine, og ser til at det ikke er noen jeg ikke vil ha som følgere.

HAR DU LYST PÅ BARN, ISÅFALL NÅR?

Jeg har en bitteliten fantasi langt baki hodet om å få en liten jente en vakker dag… Andre dager tenker jeg at barn ikke er noe for meg. I tillegg er jeg veldig redd for å ha ansvaret for et helt liv, det er virkelig ikke noe å tulle med! Å være forelder virker ekstremt krevende, og jeg er nok ikke klar for det med det første. Om jeg skal få det, så tenker jeg 35 er en fin alder.

BOR DU MED MOREN DIN?

Vi bor i generasjonsbolig, så på sett og vis gjør jeg det. Det blir som å dele opp huset i to leiligheter. Kort fortalt ble det generasjonsbolig i forbindelse med at mamma ble enslig, og da passet det seg slik. Det er viktig å ta vare på hverandre i en familie. Fordelen ved å ha mamma så nære, er at det er enkelt å kommunisere, hjelpe hverandre og tilbringe tid sammen.

HAR DU NOEN SKJULTE TALENTER?

Dette må være at jeg egentlig er veldig smart når jeg vil. Jeg kan for eksempel øve i bare en dag til eksamen og så få A. I tillegg er jeg en ekstremt god ansatt når jeg jobber for andre. Jeg er flink i det jeg gjør, og jeg er til å stole på.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Kriminelle tv-favoritter

Er det én ting som har vært på manges lepper de siste 24 timene, så er det at tidligere Paradise Hotel-deltaker Carl Aksel har svindlet unge jenter for flere millioner kroner. Jeg selv har tidligere vært ærlig på at jeg ikke har hatt så mye til overs for denne karakteren, og dette er av den enkle årsak av at jeg kjente lusen på gangen. Om man er vokst opp med trygge rammer, hatt avstand fra vold, narkotika og kriminalitet, så vil man ofte forstå hvem som er lovlydige og ikke. Jeg har aldri likt personer som lager sine egne regler i samfunnet, og som driver med dop. Det var på sett og vis fint at sannheten kom ut, og at Carl Aksel ikke lenger får gå fritt rundt og ødelegge andre sine liv. Det må være forferdelig å måtte bli lurt på en slik måte, og å føle seg så dum…. Fyren er virkelig flink til å manipulere, noe vi lærte av sesongen av PH han var med på i 2016…

Dette innlegget skal ikke bare handle om Carl Aksel, men det skal handle om en problemstilling som jeg mener produksjonsselskaper og tv-kanalene skal ta på alvor. Det har ved flere tilfeller vært slik at personer med kriminell eller tvilsom bakgrunn får delta på tv-programmer, og får sole seg i rampelyset. Det ble mye fokus på dette da Robin (eksen til Sophie Elise) fikk delta i Paradise Hotel, til tross for voldsdom fra tidligere. I tillegg finner vi flere personer som får mye oppmerksomhet på tv den dag i dag, som har tvilsomme røtter, og som de fleste er nødt til å forstå at ikke bare drikker sjampanje eller øl i helgene, men som tar litt sterkere stoffer. Til og med i min egen sesong av Paradise Hotel, var det flere av deltakerne som åpenlyst snakket om dop – som om det var normalt. Produksjonen måtte be de nevnte deltakerne om å snakke om andre ting, fordi det faktisk ikke er kult å ta dop. Jeg husker det skremte meg, for jeg har alltid vært redd for dop, og mener at det ikke hører hjemme noe sted.

Hvem skal ta ansvar? Hvem er forbildene til unge mennesker? Jeg mener virkelig at de som caster til de ulike tv-programmene må ta MYE MER ansvar enn hva de har gjort hittil. Mange av de som blir med på programmer som Paradise Hotel og Ex on the beach, blir i etterkant ganske kjent, og får mulighet til å påvirke en stor gruppe unge mennesker. Om jeg selv hadde hatt et barn, hadde jeg virkelig ikke villet at hun eller han skulle ha forbilder som tar dop, gjør kriminelle handlinger, og blir anerkjent for helt gale verdier. Det skal ikke være kult å være gangster, herregud. Her må det snart tenkes mer etter… Hva slags ansvar tar egentlig produksjonsselskapene og kanalene når de bevisst gir denne typen profiler ekstra oppmerksomhet? Jeg vil si at de kun er ute etter å tjene penger, og at det blir ren kynisme, der de ser potensial i mediedekning og oppmerksomhet rundt tv-programmene sine. Hva med å finne noen hakket sunnere forbilder, som allikevel er spennende, morsomme og kule å se på?

Man må gjerne gi en sjanse til noen med dårlig bakgrunn, men ikke gjør dem til forbilder eller influensere! Gi dem heller mulighet til å ha en vanlig jobb, betale skatt og tjene rettferdige penger, istedenfor å bygge opp et ego – der det går rett vest når følgertallet synker på sosiale medier. Uten å nevne navn, så vet jeg om en rekke avdankede deltakere av denne “typen” som ikke har taklet overgangen til et vanlig liv, som ender med å ruse seg og gå på NAV. Jeg er oppriktig bekymret for hvilke signaler unge mennesker mottar, når typer som Carl Aksel får 40 minutter av kveldene deres, 4 ganger i uken. Nå er det på tide å være mer oppmerksomme på samfunnsansvaret som ligger i å lage et program som er rettet mot unge mennesker. Jeg mener at dette kan få fatale konsekvenser.

Så… TIME TO TURN THE TABLES?

Jeg hadde ikke noe fint bilde av med og Carl Aksel, så jeg plukket et random bilde av meg selv fra arkivet…

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

FØRSTE GANG UTEN…..

Reklame | kommersielle lenker

LEPPESTIFTEN FINNER DERE HER!

Jeg var redd denne dagen aldri ville komme, men den er virkelig her. Etter en lang periode med et problem jeg anså som uhelbredelig, har jeg skjønt at jeg virkelig tar enkelte ting forgitt. Ting som strengt talt ingen skulle ha måttet tenke på. Den urene huden ga meg virkelig en knekk i selvbildet, og jeg følte meg så stygg og fæl hele tiden. Det var som å få en forlegen sykdom, og jeg visste ikke at folk med kviseproblemer kunne ha en slik følelse, jeg måtte oppleve det selv først.

I DAG ER MIN FØRSTE DAG UTEN EN ENESTE KVISE!!!♥ Jeg har vært sykt nære de andre dagene, men i dag er den offisielle dagen. Jeg kan altså konkludere med at jeg klarte å knekke koden for huden min, på magisk vis. Jeg føler meg sykt fin, og jeg bestemte meg for at i dag vil jeg sminke meg litt ekstra, trene en ekstra økt, og ta på noen ekstra fine klær. I dag skal jeg gi meg selv lov til å føle meg litt vakker, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å være snill mot meg selv, og ikke være så kritisk. Jeg er virkelig takknemlig for at huden min er på bedringens vei, det trengte jeg virkelig nå. Jeg jobbet mye med å akseptere kvisene, og nå er de endelig borte.

LEPPESTIFTEN FINNER DERE HER!

Hva var det som egentlig fungerte? Totalt sett, så er jeg ikke helt sikker, for jeg prøvde ganske mange løsninger. Jeg byttet p-piller, brukte nye kremer og produkter, slutten med en spesifikk foundation, spiste sunnere, begynte å trene, tok litt sol… LISTEN ER LANG….Men det jeg så til slutt, det var at produktet jeg fikk fra legen var ganske heftig. Jeg har vel hatt det noen få uker, og det gjorde ganske raskt underverker. Selv om jeg ikke følte legen tok meg seriøst, så fikk jeg i det minste en resept på en slags salve å smøre direkte på kvisene. Den har på en måte fått det til å flasse av hud på kvisene, helt til de er helt borte.

De eneste rådene jeg kan gi etter denne erfaringen, er å rense huden godt – det er alfa og omega. Hver gang huden var helt ren og fikk luft, føltes det som at kvisene roet seg ned. Men til syvende og sist.. Har du et problem som ikke virker naturlig, gå til legen! Ingen skal måtte lide slik som jeg og mange andre gjør. Det knekker en del av selvtilliten, selv om det virker teit. Jeg unner ingen å ha problemer med huden sin. Jeg sitter igjen med MYE arr i form av røde merker der kvisene har vært… SKRIK UT OM du vet om en bra behandling for å bli kvitt disse arrene…. Det er sjenerende å gå uten sminke når de synes så godt.

HA EN FIN LØRDAG ♥

Ex on the beach

Skal jeg tørre dette?

I kveld hadde jeg lyst til å finne på noe. Det vet alle som følger meg på sosiale medier. Jeg føler liksom at det er å kaste bort livet å sitte og se på tv… Man bare setter hjernen på pause på sett og vis. Problemet ligger i at det ikke alltid er noe å gjøre, for jeg er ikke lenger 20 år og ute hver helg. Nå er jeg blitt en middelaldrende røy som så vidt tåler en to-dagers. Neida, jeg hadde lett runna PH, for jeg er så sunn og frisk.. Problemet er at folk i min alder blir mer og mer tamme, fordi de enten får barn eller ikke orker like mye lengre. Jeg derimot… Kunne gjerne hatt det dobbelt så moro i helgene.

Men ey. Jeg vurderer å utfordre meg selv litt. Alle vet sikkert at jeg er fordomsfull overfor Ex on the beach-deltakere. Greien er at jeg faktisk kjenner en fyr som var med uke 1 i fjor, og han er faktisk ganske ålreit. Denne typen spurte meg for en liten stund siden om jeg vil bli med en tur ut i Drammen denne fredagen, på et event der de har leid inn noen av årets deltakere i EOTB. Haha. Jeg vurderer det faktisk, for de har det definitivt gøyere enn meg akkurat nå. Om jeg kaster meg rundt og får på partyskoene, så kan jeg jo gli rett inn – foruten at jeg lager drama og ligger med diverse i kveld. Jeg er fredleig sånn sett…

Såååå…. Skal? Skal ikke?

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER