Antrekk til julebord

GOD JULEHELG, ALLE SAMMEN!

Jeg må være veldig rask, for her detter gjestene inn. Jeg sitter sammen med et par venner og drikker vin. Haakon står på kjøkkenet og tilbereder litt juletapas. VI har julebord i kveld, og planen er ta dette skal bli veldig gøy. Som vanlig kommer ingen til tiden som er satt, men fort et par timer senere. Jeg tror det er en norsk kulturell greie som vi ikke blir kvitt med det første.

Antrekket i kveld er en kjole fra Dennis Maglic, sko fra Zalando og livsglede fra meg selv. Jeg har også fikset hår og sminke selv, og er sånn middels fornøyd. jeg er tross alt ikke stylist, og ønsker meg mer kunnskap på feltet. Hva synes dere om loopen?

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

5 ting som irriterer meg – GJESTEINNLEGG

Hei, alle sammen!

Lenge siden sist! Jeg har vel ikke skrevet noe her siden i sommer? I dag skal vi ha julebord/julefest/førjulsbord hjemme hos oss og vi har invitert en del gjester. Aurora rekker ikke å skrive noe blogginnlegg akkurat nå fordi vi har veldig mye å gjøre i dag. Mye skal klargjøres, vi skal lage litt mat og må ut og hente folk og fe med bil… Sånn er det når man bor litt avsidesliggende.

Aurora har ved gjentatte anledninger den siste tiden kommentert at jeg irriterer meg overstadig over rare ting. Altså mener hun at jeg ser irritasjon i ting det fleste ikke ville brydd seg noe særlig om. Det kan nok stemme når jeg tenker litt på det. Jeg har enkelte ting jeg er spesielt, og ekstremt, detaljefokusert på… lurer på om jeg har en mildt form for OCD.

På grunn av dette har jeg lagd en liste over 5 ting som irriterer meg, men som mange kanskje ikke en gang bryr seg om. Her kommer den:

5.

Folk som står i en kø (fks på Narvesen) og sier: -“Jeg kan få en pølse i brød og så kan jeg få en vaffel med brunost”. KAN FÅ?? Ja, vær så god! Her har du en gratis pølse og en vaffel, siden du insisterer på å ikke betale for det…

4.
Folk som har masse søppel og møkk i bilen sin. Veldig mange av oss bruker bil daglig eller flere ganger i løpet av en uke. Hvorfor skal man akseptere at bilen ser ut som en søppeldynge? Jeg liker best når avfall kastes i avfallsdunker. Hvis noen jeg kjenner tilbyr seg å kjøre meg, men jeg vet at jeg må sette meg ned i brusbokser, bananskall og gammelt pølsepapir fra Cirkle K, så tar jeg heller bussen eller går… (Eller sitter på med noen andre som har ren bil).

3.
Krangle eller diskutere med personer mellom 45 – 65 år. Folk i denne alderen tror de kan alt og at det som gjenstår er for resten av verden å lære av dem. De er også fortsatt ganske spreke fysisk, noe som kan bidra til at de fortatt føler seg litt ovenpå. Føl dere ikke støtet, dette gjelder så klart ikke alle i denne aldersgruppen. Irritasjonen oppstår fordi de ofte har lært seg argumentasjonsteknikker eller handlingsmønster som de har opplevd suksess med tidligere i livet. De tror at den samme retorikken, de samme argumentene og måtene å fremstille ting på alltid vil fungere. Det verste av alt er når de ikke får viljen sin. Da skal det tilkalles både guder, advokater, Forliksrådet, Forbrukerrådet, politi og annet svært tungt skyds for å likevel vinne tilbake sin vilje. Jeg får passe på å aldri bli sånn selv…

2. 
Folk som over hodet ikke klarer å kle seg når de skal ut blant folk! NEI… jeg sier ikke at man skal kjøpe bare dyre klær, men jeg kan love dere at jeg skulle greid å style opp en kar til å se ut som en million med bare klær fra H&M! Eksempel: Tursko, en slapp jeans, turjakke fra Bergans med oransje farge, grønt strikkesjerf, ryggsekk og en blå gammel topplue… mens man er på Nille og kjøper julepynt… TA´RÆ SAMMEN!!!!

1.
Android – telefoner! Hvem skulle trodd at JEG kom til å skrive dette? Frem til 2015 var jeg SUPERFAN av Android og jeg hatet Apple. Jeg hadde som regel telefoner fra Samsung eller Sony. Da jeg “konverterte” og byttet til iPhone 6 Plus i 2015 var det gjort. Jeg skal ALDRI gå tilbake til en telefon med Android igjen! Jeg forstår ingenting av dem lenger! Haha! Jeg hadde besøk av lillesøsteren min for noen uker siden og skulle hjelpe henne med å koble til WiFi… jeg klarte det ikke, enough said. Hvis du har en telefon med Android så aldri gi den til meg for å fikse noe… (dessuten suger emojis på Android).

Det var mye negativt fokus! Men sånn er det. Jeg tror jeg burde prøve å la være å se irritasjon i så mye rart fremover. Så da avslutter jeg heller med noen hyggelig bilder av hundene:

Takk for meg!

– Haakon

Alt er snudd på hodet

I dag var en gøyal dag. Jeg reiste inn til Oslo tidlig, og måtte være på plass i studio rundt 11. Jeg ble møtt av noen nydelige jenter som jobber beinhardt for å få meg til å stråle. Jeg fikk krøllet opp håret, lagt klassisk sminke med røde lepper, og de limte til og med på nye negler der jeg har mistet noen akrylnegler. Jeg følte nesten at jeg var med på en slags bli ny-dag. Det jeg likte var at jeg ikke så ut som noen andre enn meg selv da jeg var klar. Jeg så egentlig nesten lik ut som når jeg selv sminker, bare at jeg ikke er like flink med duse overganger som disse jentene var. Håret var også helt topp, og er like fint enda. Jammen skjønner jeg at disse har akkurat den jobben de har.. Selve shooten gikk smertefritt, og jeg hadde det veldig gøy, og det var ikke vanskelig å være komfortabel. Slike dager gir meg livsgnist.

Da jeg satt på café i dag med Fleur, fikk jeg plutselig en sms om noe jeg skal være med på neste uke, som gjorde at alt ble snudd på hodet. Jeg måtte umiddelbart flytte både en frisørtime, og deretter en negletime… Jeg har hatt noen døde uker, men plutselig var neste uke litt travel. Det skjer som tidligere nevnt noe morsomt på torsdag, og derfor må jeg forberede meg litt. Jeg gleder meg til å røske katta ut av sekken, og lover at det skal bli uforglemmelig. Aurora er virkelig tilbake til sitt glade og morsomme jeg.

Jeg kommer til å dele alt som skjer med dere. Det blir først noen museskritt i riktig retning, og når det faller ned i hodet på dere, så tar vi det derifra. Det er fredag kveld, og i morgen er det julebord!!! Jeg ble spurt om å lage en vlog fra forberedelsene til julebord, og det skal jeg prøve å få til, jeg lover. Det blir isåfall inkludert Joachim, om jeg klarer å lure ham med på det.

Vi blogges!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Akkurat nå…


Akkurat nå har jeg sluppet unna kulden ute ved å få satt meg på en buss inn til Oslo. Jeg valgte ut den nye favorittjakken min, et par nye sko og den lille LV-vesken min(alma). Den nye jakken er fra Vic, eller «Blu», som merket heter. Skoene kjøpte jeg hos Zalando. Noe som er annerledes i dag, er at jeg reiser uten sminke, og jeg har bare fønet håret. Da jeg stod opp rundt 08, tok jeg i en hårkur og ansiktsmaske. Jeg skal nemlig inn til Oslo i forbindelse med en fotoshoot! Denne skal jeg på fordi jeg må ta pressebilder til tv-programmet jeg skal være med på. Dere får vite hvilket program dette er allerede neste uke ♥

 

For godt til å være sant + slem person

God kveld, til alle mine lesere!

Denne dagen har vært ganske utrolig. Haakon har ferie, så jeg har tilbragt store deler av dagen med ham. Vi sov lenge, og dro deretter på trening. Imens jeg holdt på å omkomme på mølla, så jeg et kjent nummer som prøvde å få tak i meg. I selvdisiplinen sitt navn, ventet jeg med å ringe opp igjen frem til etter jeg hadde trent ferdig, for å ikke ødelegge økten. Jeg hadde ventet i spenning på denne telefonen, og måtte virkelig puste med magen da jeg skulle ringe opp igjen. Det interessante var at telefonen ikke handlet om det jeg trodde den skulle gjøre, men om noe annet, som jeg fant ganske morsomt. Det tok meg bare tre sekunder etter jeg la på, før en annen telefon var på vei inn – og med enda et spennende prosjekt, som hørtes artig ut.

Jeg føler tiden har stått stille i det siste, og at jeg egentlig har gått rundt og ventet på at mye skal skje. Plutselig i dag, begynte akkurat alle tingene å skje. Da jeg kom hjem og hadde spist, ringte nok en gang telefonen min… Det var faktisk fra en av mine favorittpersoner, Erlend Elias. Vi har jo litt av hvert på gang, og nå kan det se ut som det ikke er lenge til ting er i full sving. Jammen gleder jeg meg! Yoho! Jeg kaller denne dagen utrolig, for jeg har fått mer info og fremgang i ting enn jeg føler at jeg har fått på flere uker. Ganske tåpelig, egentlig… Men jeg er veldig fornøyd!

MEN… Midt i alt det postitive, snakket jeg med mammaen min. Kort fortalt har hun og jeg periodevis i livet vært knyttet til en person vi ikke visste at hadde store issues med seg selv. Mamma hadde våknet etter nattvakt med ganske aggressive meldinger på telefonen, der det var spunnet opp ganske stygge ting om mamma. Heldigvis har vi blokkert denne personen på alle mulige måter, men det er tydelig at det er en som ikke vil oss noe særlig godt. Jeg har hatt som mål dette året å kutte bort alle mennesker som ikke virker til å ønske meg noe godt. Jeg ble kvitt én, men det er tydelig at nummer to ikke har gitt helst slipp. Jeg blir også ekstra lei meg når folk angriper folk jeg er glad i. Slikt er virkelig ikke greit. Om det skulle gå så langt som at personen fortsetter å trakassere på andre måter (mamma blokket nummeret), så må vi vel ta flere grep. Inntil videre ønsker vi oss bare fred og ro.

 

Nå skal jeg ha en rolig kveld med Haakon og frustrerte fruer. I morgen tidlig går turen til Oslo! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Stuen fikk et ansiktsløft

Reklame | Annonselenker

Det er mye interiør om dagen, men det har jo blitt sånn fordi vi kjøpte hus i sommer. Det føles plutselig så mye viktigere ut at ting er fint, om dere skjønner? Vi har også tilpasset oss en del av fargene som var her fra før, og har derfor både kjøpt noen ting, men også byttet ut noe. I og med at vi har litt mer plass enn før, så er det mer handlefrihet.

Vårt siste irritasjonsmoment har vært tv-bordet. Vi har nemlig lenge brukt et pallebord til dette. Før passet pallebordet inn hos oss, fordi vi hadde mer chabby chick-stil. Nå har vi oppgradert til en mer elegant stil meg mye sølv og grått. Jeg vet ikke hva den heter på fagspråket, men den inkluderer møblement i blankt stål. Det jeg liker er at ikke så mange jeg vet om har denne stilen, men jeg selv har blitt inspirert på interiørmesse og instagram.

 

HER ER TV-BORDET  VI HAR FÅTT:

Om du har lyst på samme bord, så finner du det her. Bordet er egentlig ikke bare ment som tv-bord, men det er et konsollbord som du kan bruke til å ha andre ting på. For eksempel en svær vase med blomster. Jeg valgte dette til tvén fordi veggen bak er relativt smal, så det begrenset med utvalg i tv-bord som passer.

Pallebordet har endt et annet sted, nemlig i hallen. Der har det fått dekket seg med et pledd og puter, og ser mye finere ut enn før.

HVA SYNES DERE?

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Jeg er blitt klin gal

Jeg vet ikke hva som går av meg… I år har jeg blitt helt besatt av å pynte til jul. Haakon og jeg har brukt flere tusen kroner allerede, og det er på tide å bremse. I tillegg fikk vi på plass et helt nytt og lekkert bord til tvén i dag, så alt hjemme føles veldig bra. I dag dro vi for å handle litt til julebordet som vi arrangerer på lørdag. OMG, jeg gleder meg. Vi skal servere julepølser, medisterkaker, juleskinke og litt godis. I forbindelse med julebordet gikk vi til innkjøp av et nytt tre i dag, og mer julepynt. Vi kunne ikke sitte stille, så juletreet er stivpyntet.

Men EY! Se på dette, da? Det er mamma sitt forslag å pynte treet med røde roser, og jeg synes det gir personlighet til treet, og gjør ting litt særegent. Ellers er det for det meste dekorert med ulike sølvkuler. Det er også et par elger og juletrær i sølv, men jeg har tenkt at vi trenger flere, for de synes ikke så godt. Nå vil jeg bare få ferdig alle julegavene, slik at det er fullt under treet. Hvorfor i alle dager har jeg så hastverk? Ærlig talt har jeg ikke noe svar på det…

Nå er jeg faktisk helt utslitt. Haakon har tross alt ferie, og jeg har allerede latt meg påvirke av hans vaner, så senest i går ble det noen glass vin, jeg har sovet til halv ti, og det kan se ut som at det blir pizza til middag…. Gud bedre, jeg har lite selvkontroll når jeg ikke er alene. Men det er jo veldig godt med pizza, så jeg bør vel være takknemlig for at Haakon støtter meg i å spise det midt i uken, haha.

 

HÅPER ALLE FÅR EN FINN LILLE LØRDAG ♥ OG IKKE MINST AT DERE ER LIKE BESATT AV JULEN SOM JEG ER!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Mine treningsrutiner

Aldri før har jeg hatt en slik treningslyst som nå. Jeg tror det kommer av at jeg allerede var i litt form da jeg startet. I en lengre periode har jeg ridd på hest, så jeg hadde ganske mye muskler, som gjorde at det ikke føltes like tungt å starte å trene på senter igjen. Av en eller annen grunn føles det så sykt naturlig å dra på trening. Jeg er til og med på punktet der jeg sliter med å ikke dra, om det er en fridag. I og med at jeg har så mye energi, har jeg trent 5 ganger i løpet av en uke, noe som har gjort at forbrenningen er gått til himmels. Jeg er alltid ganske sulten, og jobber med å ikke knekke på raske og usunne alternativer.

Jeg kan godt forstå at noen synes trening er vanskelig å komme i gang med, siden det er et eget form for fag. Man må vite at man jobber mot et mål, at ting skal gjøres riktig, og at det mer sunt for kroppen. Noen trener jo for hardt… Andre trener ikke nok, og enkelte trener feil. Jeg selv gikk til personlig trener for å få et program og en gjennomgang av dette, for å forstå meg på hva kroppen skulle gå gjennom. Treneren stilte meg selvfølgelig spørsmål basert på mitt mål og hva jeg ønsker å trene. Det som var litt interessant, var at han sa at mange jenter kun ønsket program for mage, rumpe og lår… Jeg selv sa at jeg selvfølgelig vil trene hele kroppen!

Dette programmet har jeg vært kjent med i over 3 år, og gjør at jeg kommer fort i form. Det går gjennom både mage, armer, rygg, rumpe, lår, bryst… Hele kroppen! I tillegg er programmet laget for å alltid holde pulsen høy, slik at det blir en slags cardio i tillegg til styrke. Jeg trener dette programmet 3 ganger i uken, og i tillegg prøver jeg legge in 2 økter med cardio på mølle. Dette er en kombinasjon jeg trives godt med, for da blir det litt variasjon. Etter nyttår tenkte jeg også melde meg opp på noen nye gruppetimer på senteret. Trening gjør meg hel. Det eneste jeg faktisk trenger,er noen kule treningsklær, virkelig.

I forbindelse med disse rutinene… Ønsker dere at jeg deler treningsprogrammet mitt? Jeg kunne kanskje til og med tenke meg å lage en video av det, om jeg får lov å filme inne på treningssenteret.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Han blir hjemme

I dag forsov jeg meg… Med nesten 2 timer. Det er ganske utrolig, men kommer av den enkle årsak at Haakon skulle dra ned persiennen på vinduet, slik at det ikke kommer lys inn. Jeg våkner så og si ikke om ikke dagslys får slippe til. Vanligvis er jeg oppe rundt 8, men i dag var klokken godt passert halv ti. Heldigvis hadde jeg ikke noe akutt å gjør tidlig i dag, så jeg får ta den ekstra søvnen som en energiboost. Jeg våknet til en mail om en fotoshoot jeg skal på til fredag, så nå gleder jeg meg virkelig til helgen! Det blir dermed Oslo-tur på fredag, og julebord her hjemme på lørdag!

I går fikk jeg også en god nyhet. Jeg har vært inne i en liten dødperiode nå før jul, og har derfor vært mye bare hjemme, og det har egentlig vært ganske ensomt. Dette er definitivt det kjipe med å blogge, for dagene er noen ganger veldig usosiale. Vennene mine er jo også gjerne på jobb på dagtid, så det kan bli vanskelig å holde seg særlig aktiv. Den gode nyheten er at Haakon fikk beskjed i går fra sin jobb at han hadde en del ferie han må ta ut før jul. Han forsøkte dermed å søke om ferie fra tirsdag (i dag) og helt til tirsdag neste  uke. OG HAN FIKK DET INNVILGET! Jeg ble sykt glad, for da kan jeg ha ham hjemme litt. Dette er helt nydelig både for selskapet sin del, men også fordi vi har et par ting vi må fikse her hjemme, blant annet har ikke bilen min lys om dagen…. Og følelsen av å våkne med ham ved siden av meg, og at han ikke har dratt… Den følelsen er så god.

Det er rart hvordan det føles så mye koseligere ut hjemme når Haakon er her. Det blir liksom varmere, tryggere og jeg kjenner mer kjærlighet i kroppen. I tillegg har jeg en treningspartner, som også er hyggelig. Jeg føler jeg har levd litt for isolert den siste tiden, virkelig… Jeg håper vi også kan sette av tid i morgen til å reise og handle litt til julebordet og jul. Torsdag må vi prøve å vaske og rydde skikkelig, om det skal gå an å ha et selskap her. Hele fredagen går fort bort i Oslo-tur.

Nå har jeg mye glede i kroppen, og jeg gleder meg sykt til desember. Det er en magisk tid, og jeg har mye jeg vil dele med dere. Dere skulle bare visst!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Bildene bak fasaden – Dette fikk dere ikke se

Nå har jeg samlet sammen en del bilder som er tatt, men som aldri fikk se dagens lys, selvfølgelig fordi de ikke er så fine. Noen bilder har masse rot i bakgrunnen, på andre ser jeg rar ut, og på noen ser jeg vel ikke akkurat så fin ut…. Dette er en blanding av bildene som ikke kom på bloggen, og tilfeldige bilder tatt for eksempel ved festlige anledninger.

Altså. Den gule jumspsuiten er jo sykt kul, men bildet har masse rot i seg, og jeg står slik at jeg ser ganske bred ut. Egentlig er det ikke like ille om jeg bare hadde beskjært det litt. Bildet ble tatt i forbindelse med en innflytningsfest jeg hadde i sommer.

Vel, hva skal man si? Jeg har lovet meg selv å kaste dette antrekket om det noen gang skulle dukke opp i en sortering i garderoben. Toppen sitter helt galt på overkroppen, og et eller annet er i veien med shortsen. Vi hadde dårlig tid fordi vi skulle rekke bursdagen til en venn, Axel, så jeg tror ikke jeg så så fort i speilet…

Det var en solfylt dag, og en venninne tok dette bildet + et par andre som ble sykt fine. Men dette? Jeg vet ikke helt hva jeg sa til henne, for jeg tror jeg selv hadde en helt idiotisk idé om at det var en kul vinkel.

Slik som dette så huden min ut da den var på sitt verste i sommer/høst. Jeg gråt nesten fordi huden var så stygg. Jeg har ikke postet dette noe sted før, fordi jeg synes det er litt flaut.. Nå har jeg heldigvis ikke kviser lengre…

Man kan si det slik at denne poseringen fungerte dårlig. Jeg ser hoven ut i ansiktet, og håret…. er ikke så fint + et merkelig uttrykk i ansiktet.

Her ser man at Haakon har tatt bildet, for det er tatt fra for høy vinkel. Dette må jeg ALLTID minne ham på, om han skal hjelpe til med bilder.

Erlend var jo helt nydelig, imens jeg så ut som jeg ikke har sovet på et par uker…Huff. 

Sofie og jeg var begge enige om at hun stod litt rart. I tillegg synes jeg at jeg ser ut som en kjerring her.

Etter bildene ble tatt denne dagen, innså jeg at jeg hadde sminket meg alt for mye, virkelig… Jeg fikk et skikkelig brunkrem-ansikt i dagslys, og ville nesten ikke bruke noen av bildene.

Man kan vel si at denne poseringen var litt spesiell? I tillegg er bakgrunnen full av rot. Både tøfler og puter.

Dette var en nydelig høstdag, men jeg hadde vært ute og drukket dagen før, og dette så man nesten på alle bildene. Jeg var hoven og oppblåst + at jeg hadde store poser under øynene. Det var synd, for bildene kunne blitt helt nydelige med alle de fine høstfargene.

Eh, jaaa… Jeg trodde dette skulle funke, men halve sminken er jo falt av, og vinkelen er uheldig.

Dette bildet var vel bare tatt en dag jeg var veldig selvkritisk…Jeg tror håret var problemet.

Jeg kan ikke røpe formålet bak denne dagen med filming, men kan love at mamma IKKE var glad for å hoppe trampoline. Hun liker ikke ting som omfatter fysisk anstrengelse.

En mislykket selfie i hotellvinduet før jeg skulle sminke meg til fest. Haha, hva drev jeg med? 

Joachim og jeg trivdes med bildet, men bena og føttene hans så veldig rare ut fra denne vinkelen… 

For noen uker siden fikk hånden min en allergisk reaksjon der den føltes som om den var lammet. Shit, det var ekkelt. Det gikk over etter å smurt på litt kortison.

Eheheh. Ikke det beste bildet.

Stolt Aurora etter trening – med blå overtrekk på skoene….

Har var vi så glad at det nesten ble for mye…

Herregud, ånei… For en rar selfie. Fargene og alt… Blæh.

Enda en slags selfie tatt på dagspa….Elsker neglene, riktignok.

Joachim og jeg skulle bare ha ett glass vin til showet, men tror det bled 10.

Sist, men ikke minst… “Bare ta bilde daaa”.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER