Det skumleste jeg har opplevd

♠ Den lille gutten ♠

I sommer var jeg på tur til sørlandet. Det var en spennende tur, jeg jeg koste meg masse. Jeg skulle sove på en liten hytte rett ved vannet. Jeg hadde følt at det var noe mystisk ved hele området, men kunne ikke sette fingeren på hva det var. En kveld da jeg skulle legge meg, fikk jeg følelsen av at det var noe eller noen nær meg. På soverommet stod et  vindu på gløtt, med en persienne foran. Plutselig kunne jeg se noe som lignet på en finger som tullet og dro på baksiden av persiennen. Det utviklet seg videre til å ligne en hel hånd som dro gjennom persiennen. Jeg ble så redd at fornuften stakk i meg, og jeg begynte å snakke til persiennen: “Hold opp å tull, jeg vet det er noen der!”. Dette gjentok jeg flere ganger. Jeg delte rom med en annen, som også bevitnet det samme. Vi var virkelig lamslått at hva vi så foran oss. Nok en gang begynte jeg å spekulere i hva slags fornuftig teori som kunne forklare fenomenet. Ingen svarte bak persiennen, og derfor tenkte vi å dra den opp for å se hvem som stod bak. Til stor forbauselse dro vi opp persiennen, og ingen stod bak vinduet. I tillegg oppdaget vi det skumleste av alt, som var at vinduet bare hadde en bitteliten åpning, som gjorde det umulig at noen skulle ha fått armen inn og hold hånden opp mot baksiden av persiennen. Det grøsset gjennom hele kroppen. Jeg var egentlig sikker på at det stod en person og tullet med oss bak persiennen, men det gjorde det altså ikke…

Noen dager senere. Jeg hadde helt siden forrige hendelse vært litt nervøs, men hadde verken sett eller hørt noe besynderlig. Dette var en kveld der jeg gikk og la meg, i trygg vitenhet om at vinduet var lukket, og at det var varmt og godt under dynen. Det var stille i rommet, men jeg hadde en gyselig følelse av at det stod en person i rommet ved klesskapet. Jeg er ganske flink til å skremme meg selv, så derfor valgte jeg å lukke øynene for å ikke tro at jeg så noe i mørket. Da jeg lukket øynene, skjedde noe ekstremt merkelig… Jeg fikk et enormt ubehag, og begynte å se syner med lukkede øyne. Jeg hadde null kontroll på det jeg så. Jeg prøvde å kontrollere tankene mine, men ble oppslukt av disse synene. Det jeg så til å begynne med var masse hender som så ut til å strekke seg etter noe, nesten som i vann. I og med at jeg ikke klarte å se noe annet, valgte jeg å bli nysgjerrig. Derfor begynte jeg å prøve å forstå det jeg så. Etter hvert dukket det opp et bilde av en liten gutt med håret skrått ned på begge sider. Jeg prøvde å spørre ham “Hva vil du si?”, men jeg følte ikke at jeg mottok noe svar. Omsider slapp synene mine, og jeg kunne endelig tenke på noe mer koselig.

Jeg har aldri opplevd noe så overnaturlig som dette før. Etter dette har jeg sett litt rare ting her og der, og hatt noen flere syn og følelser på ting. Det er soleklart for min del at det finnes mer mellom himmel og jord enn det som vi kan forklare. Om du ønsker litt spooky stemning, anbefaler jeg at du tar deg en tur på Tusenfryd denne helgen – som er siste helg de holder åpent for i år. Der kryr det av zoombier, skumle saker og stemingen er til å ta på.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

 

5 NYDELIGE FARGER JEG BRUKER PÅ LEPPENE

I min verden er lepper alfa og omega. Derfor går jeg all in og tipser deg om de leppestiftene jeg selv sverger til! Dette er produkter jeg har brukt i flere år, og som jeg selv varierer i. Dere kan stole på meg, at dette er bra produkter som gjør sminken din en stor tjeneste.

Om du ønsker noe som er rødt og skinner av naturlig fukt, bør du kjøpe denne. Jeg har brukt denne typen i flere år. Den størkner på, også tar du på balm etterpå som gjør at fargen skinner. Disse er de jeg har prøvd av alt som virkelig holder lengst. 

På dette bildet bruker jeg en farge fra Nyx, som er helt nydelig. Den passer virkelig til alt! Jeg synes den er så sykt naturlig på, i tilegg til at den ikke smitter av når du spiser og drikker.

På dette bildet bruker jeg en nydelig farge fra Nyx, Dette er av typen som er metallisk, slik at den glinser, selv om den er helt tørr på. Denne skinner skikkelig, og passer bra til fest eller en ekstra bling til hverdags.

Dette er fargen dere ALLTID spør om når jeg har den på. Den er virkelig helt nydelig! Denne er mettalisk, så den skinner, selv om den er tørr på. Trykk dere inn, for denne er verdt alle pengene!

Dette er samme type som den jeg har linket til over, bare i en annen farge. Denne rosatonen er helt nydelig, og den passer virkelig til det meste. Akkurat som den andre, er dette en farge som sitter hele dagen, og som gjør sminkehverdagen din lekende lett.

 


Jeg gjentar meg selv, dette er virkelig de fineste leppestiftene jeg har og vet om. De er også rimelige, slik at du ikke må tømme hele lommeboken din. Disse kommer jeg til å bruke så lenge de eksisterer på markedet, virkelig.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

5 Ting jeg er redd for

Kreft

Som noen vet, døde pappaen min av kreft. Ikke nok med dette, men store deler av hans familie har gjort det samme. Av utseende og noe personlighet ligner jeg mest på ham. Dermed er jeg redd for å ha anlegg for kreft, og i ung alder. Det er nesten så jeg er forberedt på at jeg plutselig en dag blir alvorlig syk. Jeg har også en søster som har vært utsatt for hudkreft. Kreft er en forferdelig sykdom…

Miste noen

Jeg har ikke opplevd å miste så mange, men jeg mistet som sagt pappa. Etter en sånn opplevelse har jeg tenkt at jeg ikke hadde tålt å oppleve det igjen. Å miste min mor, søsken, nære venner eller lignende, det ville knust meg. Jeg har ikke ord for hvor mye kjærlighet jeg egentlig har i meg, og den hadde ikke tålt å miste noen som står nær. En dag kommer det jo… dagen jeg mister noen, men jeg blir livredd av tanken…

Fjell

Denne idiotiske fobien har fulgt meg i flere år, og jeg skjønner meg fortsatt ikke på den. Hver gang jeg er blant store fjell, klikker det helt for meg. Jeg har som vane å ikke reise til fjellet når andre gjør det, for da mister jeg kontrollen. Hjertet begynner å hamre, irrasjonelle tanker dukker opp, og jeg får en enorm sorg over meg, som om noen har dødd. Det er helt grusomt. En dag skal jeg prøve å bli kvitt fobien, men det krever at jeg tilbringer mer tid med fjell, noe som ikke frister.

Et kjedelig liv

Jeg er nærmest besatt av at livet mitt skal være verdt å oppleve. Hadde jeg vært singel, hadde jeg sikkert vært på reisefot hele tiden. Det er vel på grunn av dette jeg har satset en litt annen vei enn mange andre. Jeg er helt avhengig av at ikke hver dag er lik, og at det stadig skal skje noe spennende. Jeg føler ikke at livet er verdt å leve om jeg blir fanget i et mønster der jeg tenker, handler og gjør som alle andre.

Bli gammel

Så var vi der igjen… Jeg har en barnslig idé om at jeg ikke vil bli gammel. Jeg ønsker ikke at kroppen min skal bli svakere og hodet tregere, jeg ønsker å alltid være ung. Å være ung er så spennende og frigjørende. Tanken på å ikke lenger ha et stort mål eller en drøm, føle man er til bry for andre, og tanken på å ikke kunne alt lengre. Også er man jo nærmere døden… Det frister ikke, selv om det definitivt bør være bedre å dø gammel enn ung.

 

Er du redd for det samme som meg? 

Jeg tok steget

Før i dag skrev jeg et litt deprimerende innlegg om litt forskjellig. Både i går og i dag har vært preget av litt vel negative tanker, og jeg tror jeg brukte over en time i badekaret i dag bare for å slippe alt fra kroppen. Sånn sett er jeg takknemlig for at jeg jobber med blogg, fordi det faktisk hjalp hodet mitt å kunne skrive litt om hvordan jeg har det. Jeg fikk en veldig fin kommentar på det forrige innlegget, om hvordan trening og endorfinene man får er bra for oss når vi er negative eller lei oss. Jeg var på et stadie der jeg vurderte å offisielt komme i gang med treningen fra og med i dag, men jeg manglet en ekstra piff for å gå skikkelig inn for det. Den lille kommentaren lyste opp dagen min, og ga meg ekstra motivasjon til å gjennomføre. Da jeg satt meg i bilen i treningsklær og skulle kjøre, var jeg allerede stolt over valget. Da hadde jeg gjort hva som skulle til for å presse meg selv ut i noe som skremte meg litt. Du vet at det å melde seg inn er det verste, fordi da har man offisielt sagt man skal begynne å trene.

Jeg er så fornøyd. Jeg gikk bort i skranken på mitt utvalgte treningssenter, og sa at jeg vil melde meg inn. Det var sykt digg. Jeg gjennomførte styrkeprogrammet mitt, og det føltes som at jeg alltid har gjort det. Jeg hadde masse energi og styrke til å gjennomføre. Jeg presset meg akkurat nok til å gidde å komme tilbake og trene igjen snart. Jeg er litt forsiktig med vektene i starten, for det så dumt om jeg blir alt for støl, og om jeg i verste fall får vondt noe sted. Derfor startet jeg med lette vekter. Etter økten tillot jeg meg selv å ligge og slappe av i badstuen. Det er seriøst noe av det diggeste som finnes når musklene blir stive etter trening, og for å ikke bli iskald. Det kommer til å være en stor motivasjon i vinter når det blir ordentlig kaldt.

Noen ganger gjelder det å ta seg selv i nakkeskinnet. Jeg trengte å dra meg selv ut av den negative sirkelen jeg var i. Treningen kommer til å gjøre at jeg føler mestring, har en sunn kropp, og føler meg fin. Det er mye viktigere å holde seg i form enn man tror, og det kan ha store konsekvenser for hvordan vi føler oss. Nå har jeg det ikke så verst allikevel, og det er så godt.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

Destruktive tanker


Noen ganger leser jeg kommentarfelt, for det meste holder jeg meg unna. Jeg har den siste tiden ikke fått så mye stygge kommentarer på mine egne kanaler. Det er jeg glad for. Jeg har derimot oppdaget litt andre kilder til slemme ting, og må si at jeg både er imponert og skuffet. Jeg har ikke vært med på noen «store» ting siden PH. Charterfeber er jo et litt mer avslappet program det seerne forbruker veldig raskt. Jeg har ikke opplevd noen storm av hat eller ytringer, noe som i og for seg er greit. Det som jeg ikke er fornøyd med, er vel heller klippingen, i og med at jeg fremstår veldig klagete og negativ, og generelt misfornøyd med alt. På turen var jeg også sykt sliten fordi jeg ikke fikk nok søvn og alenetid. Dette kommer tydeligere frem enn jeg var klar over. Familie får gjerne frem det verste i deg, og litt pusterom skulle jeg ha prioritert. Jeg trodde det skulle være litt morsommere å se på, men det føles bittegrann feil når jeg ikke føler jeg var helt meg selv. Jeg vet mange synes det er gøy å se på, og det skjønner jeg egentlig, det er bare vanskelig å føle på rollekonflikter. Jeg har så lyst til å vise dere den jeg er når jeg har det ordentlig bra, der jeg smiler, ler, er omsorgsfull og har noe å gi andre.

Psykisk og fysisk helse henger ganske godt sammen. Jeg er avhengig av mange ting for å ha det bra. En av de tingene jeg trenger er glade mennesker som drar opp andre. Denne uken hittil har jeg ikke vært så sosial, og de menneskene jeg har sett har hatt veldig mye negativt å fokusere på. Jeg hadde ikke helt plass til så mye negativt i disse dager, så derfor har dette satt meg litt tilbake, og ting føles plutselig tungt og vanskelig å fordøye. Jeg sliter med mye dårlig samvittighet for å ikke trene (noe jeg skulle ha begynt med denne uken), følelsen av at dere ikke blir kjent med meg på TV, kviseutbrudd, stress…. you name it. Jeg hadde nok følt meg en del bedre om jeg ikke hadde så mye negativt fokus.

Det er kjipt å skrive et så negativt innlegg, men dette er sannheten og hva som har opptatt meg i to dager nå. Jeg vurderte å reise på dagspa i dag, men så kom jeg på at jeg heller bør få begynt på trening, og heller ta badstu etter økten, for å føle meg bedre. Jeg vet så godt at jeg gjør meg selv en stor tjeneste ved å prioritere fysisk helse foran ren avslapning. Det kan jeg eventuelt gjøre i morgen igjen. Jeg tror også det er viktig at jeg er sosial og tar meg tid til en god venn denne uken, bare for å få en pause. Jeg vil også bare si at jeg er veldig heldig som ikke alltid føler meg så nede som nå, og at jeg vet det finnes andre der ute som går gjennom en kamp som er fryktelig mye større enn min. Jeg har ganske overfladiske problemer om man bryter det ned til stykket, men allikevel har jeg ikke kontroll nok til å la det gå. Trøsten er i at det alltid er en ny dag på vei, full av nye muligheter.

Jeg legger ved et par bilder med et antrekk jeg likte veldig godt. La oss fokusere på noe positivt….

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Drømmenegler og psykisk knekk

Reklame | Winnies Velvære

Hei, alle sammen! I skrivende stund ligger jeg på sofaen og har gitt opp livet for i dag. Jeg vet ikke hva som skjedde, men etter jeg kom hjem i dag, så har jeg bare knekt helt. Humøret mitt var egentlig veldig bra. Det kan kanskje være en sammenheng at stalkeren som jeg har fortalt dere om tidligere fortsatt er en del av livet, og vedkommende har ikke gitt helt slipp. Har du noen gang møtt en person som synes det er viktigere å gjøre ting vondt og ubehagelig for andre, enn det er at de selv har det bra? Dette er en sånn person, og det er ren terror å være blandet inn med slike. En liten periode så det ut som at ting var over, men det var en dum tanke. Uansett, så vil det før eller siden bli bra, men det er vanskelig å fokusere riktig når stormen holder på. Jeg er klar for kamp, og å få dette avsluttet ganske raskt. Jeg har kun plass til positiv energi hos meg om dagen, for det er mye bra som skjer.

I dag har jeg faktisk fått meg skikkelig fine negler! Jeg fikk negler hos Winnies Velvære, som nettopp har etablert seg i Tønsberg. Jeg fikk veldig fine farger på neglene, én finger med sølv, og resten i en nydelig rosatone. Prosessen var veldig hyggelig, for hun som legger neglene har en chihuahua-valp, og det traff meg virkelig midt i blinken. I tillegg snakket vi masse om ting som har skjedd, kommer til å skje, og hennes erfaring i bransjen. Det er jo veldig viktig at ting blir gjort ordentlig, og at neglene holder seg fine. Jeg gleder meg så til å bruke hendene mine fremover, Hehe! Man føler seg så sykt mye finere når sånt er i orden!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Dette skulle jeg gjøre med kvisene

Jeg var hos legen i går. Jeg hadde ventet en stund på legetimen, og var spent på å endelig få tatt tak i problemet mitt. Det var nesten litt irriterende at jeg akkurat i går hadde en «god kvisedag». Det har vært mye opp og ned med kvisene, og derfor kan jeg fort bli lurt til å tro at det er på vei til å bli bedre, men så er det bare tilfeldig. Jeg hadde planer om å dra et sted etter legetimen, og sminket derfor over kvisene. Når man ser nøye, ser man veldig godt alle «bulkene» i huden, selv om det er sminket.

Jeg måtte vente i hele 40 minutter på legekontoret før det var min tur. Jeg hadde til og med stresset for å rekke timen min, men det hadde jeg visst egentlig ikke trengt. Jeg var smålig oppgitt, men det er jo ikke sjeldent man må vente en del, har i alle fall jeg erfart. Da det endelig var min tur, var jeg klar for å få forklart utfordringen min. Jeg har hatt kviseutbrudd helt siden ut i august en gang, og det går aldri over. Jeg har prøvd å bytte p-piller, hudpleie og sminke. Jeg har hittil klart å holde huden i sjakk, men det går aldri helt over. Huden min har fått en del arr etter alle kvisene som har være, og dette må jeg behandle en vakker dag når det ikke er flere kviser igjen. Legen stilte meg mange spørsmål som jeg synes var litt for enkle. Jeg hadde jo aldri gått til legen om jeg ikke har prøvd så og si alt… jeg følte helt ærlig at han kanskje ikke tok meg hundre prosent seriøst, og at jeg heller bare bør slutte med sminke. Det er i mine øyne normalt å sminke seg, men jeg følte meg som en skikkelig sminkedukke da jeg satt der, fordi samtalen gled inn i at å sminke seg ofte kunne være et problem for kvisene. Kanskje jeg var litt hårsår?

Inntil videre fikk jeg ikke noen antibiotika eller medisin. Jeg fikk derimot en resept på en form for krem som heter Differin. Den fikk jeg beskjed om å prøve en god periode, før jeg konstaterer om den virker eller ikke. Om du selv har prøvd Differin, så skriv gjerne i kommentarfeltet hva din erfaring er. Jeg er helt umåtelig lei av kviser nå, og håper det jeg har fått vil fungere. Arrene kan heldigvis behandles, men det får jeg ikke gjort før selve kvisene er borte. Jeg kommer til å virkelig gledes når huden ser vanlig ut igjen.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

Forrige ukes mål + Nye mål

Forrige ukes mål gikk i å kutte karbohydrater, finne et treningssenter og meditere daglig. Jeg klarte ganske godt å holde meg unna karbohydrater, for uten om helgen. Jeg tror jeg har funnet treningssenter, men jeg har ikke meldt meg inn. Jeg vurderer å ta en prøvetime på et annet senter også, bare så jeg ikke angrer. Med tanke på meditasjon, var jeg veldig flink de første dagene i uken, men mistet litt grepet fordi jeg hadde mye å gjøre, og det er ikke godt nok i mine øyne. Jeg har bestemt meg for å være enda strengere denne uken, og skal derfor stramme inn målene mine, og jobbe hardere.

De nye målene for denne uken:

♦ NULL ALKOHOL
Det har vært veldig mye festligheter i det siste, og jeg kjenner at kroppen kunne hatt godt av en pause. Det er straks julebordsesong, og jeg må spare meg til den tid. Derfor dropper jeg alkohol denne uken, og kanskje neste? Det vanskeligste er jo om man skal på fest, men jeg skal ikke noe slikt til helgen, så dette skal jeg klare. Isteden skal jeg sjekke ut noe annet kult å gjøre.

♦ LEGGE UT HOUSETOUR

Denne er egentlig helt klar, men det er på en måte litt skummelt å åpne seg sånn. Jeg er blitt vandt med bloggen, der jeg heller skriver enn å snakke. Jeg har som mål å laste opp videoen i dag, så jeg må bare bite tennene sammen, så skal dere få se! Det blir gøy å starte med YouTube, virkelig. Jeg er egentlig veldig kreativ av meg, så jeg føler det er et bra sted for meg å produsere ting.

♦ TRENE MINST 3 GANGER

Jeg er nødt til å være fysisk aktiv fremover, slik at ikke alt av muskler forsvinner. Jeg har derfor som mål å ha trent 3 ganger når uken er over. Dette blir lett om jeg får meldt meg inn i et treningssenter, men verre om jeg ikke gjør det… Om jeg tar en prøvetime til, så vil jo jeg ha trent 1 gang allerede da… Ønsk meg lykke til, for trening skal gi mening.

Jeg er klar for å gi jernet denne uken, og gleder meg til å bare få satt i gang med alt. Akkurat nå må jeg stelle meg litt, for jeg skal til legen i håp om å få hjelp med huden min. Det er litt spesielt, for jeg har ny lege, og det er alltid litt rart å hilse på en lege første gang. Man trenger jo til tider litt tid til å bygge tillit. Jeg har hatt et par leger før som jeg har vært veldig fornøyd med, så jeg håper det blir det samme med den nye.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Ukens spørsmål + Noe spennende jeg har gjort idag

Heisann! Denne uken har vært litt død på mange måter, men samtidig har følt at jeg har hatt hendene fulle. I dag har jeg filmet housetour til dere, og det blir sykt spennende å legge den ut. Jeg er ikke rutinert på YouTube enda, og er litt redd for at det jeg lager ikke er bra nok. Samtidig er det vel sånn at jeg bare må kaste meg ut i det, for at det skal bli bra. Etter en del øving, så blir jeg sikkert flinkere. Til forskjell fra mange andre, så er jeg nøye på at jeg ikke filmer selv, men at jeg har en kameramann, da blir det mer reality-like. Det eneste som er litt dumt, er at jeg er så lav, og jeg så på videoen at det hender vinkelen ikke ble så bra, fordi det er mye ovenfra-filming. Allikevel, jeg skal gjøre alt jeg kan for at det blir en bra video for dere å se på. Jeg satser på å få den ut i morgen.

Jeg ser også at jeg ikke har fått inn like mange spørsmål som jeg pleier. Jeg tar i hvert fall det jeg har fått, også kan dere heller skrive i kommentarfeltet om det er noe annet. Husk at jeg er som regel dønn ærlig, så ikke vær redd for hva du spør om. Alt er jo anonymt. Jeg synes åpenhet er viktig, så spør meg gjerne om både sex og samliv, kropp og slikt.

HVOR ER DEN BLÅ GLITTERKJOLEN FRA?

Den er fra Femme Luxe (sponset). Den glitrer virkelig helt sykt! Jeg fikk masse komplimenter da jeg hadde den på NRJ-festen på fredag. Dette er en kjole som vekker blikkfang.

HAR DU SETT EXIT?

Ja, vi så alt her hjemme bare på noen få dager. Det er en veldig mørk serie, men jeg synes den var verdt å se. Jeg tror det er mange mørke sider ved hva mange tilsynelatende ser på som gode liv. Det er også fælt å se hva mye penger blir til i feil hender.

ER DET MYE AV DEG IGJEN PÅ CHARTERFEBER?

Tja. Jeg vil tippe 3 episoder eller noe slikt til, for det er snart slutt. Vi har igjen badeland, siste dag og vinsmaking, tror jeg. Jeg lover at det som er igjen blir like gøy som det har vært hittil.

NÅR ER DU PÅ CHARTERFEBER IGJEN?

Dere får se meg igjen i episoden som kommer i morgen (mandag). Da er vi på vinsmaking, hehe. Det var ganske artig. Husk også at selv om jeg klager mye på tv, så klager jeg sjeldent like mye i virkeligheten. Det er klippet veldig i retning at jeg nesten aldri er fornøyd med noe, og at jeg bare klager. Så ta ting med en teskje.

OPPDATERING PÅ KVISENE?

Det er i alle fall verken bedre eller verre… Jeg er lite glad i huden min om dagen, og jeg føler helt ærlig at jeg skulle ha vært på en skikkelig rens… Typ drikke juice på Bali i 1 måned, for kroppen min er ikke helt fornøyd. Jeg har legetime i morgen, og da skal jeg snakke med legen om kvisene, og håper på å få noe som fungerer, for slik som dette orker jeg ikke ha det mer.

HVA HAR SKJEDD MED KINNENE DINE? FILLERS?

Jeg ønsker ikke å snakke om fillers til eller fra på bloggen. Dette er et dårlig fokus som jeg ikke ønsker. Man må få gjøre hva man vil, men som blogger føler jeg at jeg har litt ansvar for å ikke “reklamere” for botox, fillers og operasjoner. Man må starte på innsiden.

HVILKET TRENINGSSENTER VAR DU PÅ HER OM DAGEN?
Jeg var på Revetal treningssenter. Det var veldig pent og fresht der, og badstu, som er et skikkelig pluss. Det er også bittegrann mer intimt, og det liker jeg.

HAR DU BEGYNT Å TRENE NÅ?
Nei, jeg tok en prøvetime. Men det kan se ut som at jeg mest sannsynlig begynner å trene igjen når som helst. Jeg vil bare være 100% sikker på at jeg velger et treningssenter jeg kommer til å være fornøyd med. Jeg har ikke prøvd mer enn ett, og det virket veldig bra.

HVOR ER TAPETEN PÅ SOVEROMMET DITT FRA?

Den er fra Designers Guild, og fåes kjøpt på Maxbo. Den finnes i flere farger og nyanser, og er sykt fin. Jeg kommer til å bruke mer av denne tapeten i fremtiden når anledningen byr seg. Vi har litt ulike prosjekter her hjemme når vi gidder, som å male og legge tapet diverse steder, for at alt skal matche her.

HVOR ER SPISESTUEN DIN FRA?

Den er kjøpt hos A-møbler. Jeg kjøpte en pakke med både bord og stoler som matcher. De har sykt mye fint, så det er høyt sannsynlig at jeg handler mer fra dem i fremtiden. Jeg driver å sikler på et tv-bord.

HVOR ER JAKKEN FRA?

Denne kjøpte jeg på en random butikk på Gran Canaria, men jeg vet at de selger nesten helt lik hos Dennis Maglic, sist jeg sjekket. Jeg vet riktignok ikke om de har den i den fargen. Det er også mulig å lete på wish og ebay, for jeg vet den ikke kommer fra noe spesielt merke.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER