Ting å gjøre i helgen når det er høst!

Nå er det høst, og det kan føles som at det blir mindre ting å finne på, for det frister lite å dra på stranden eller sitte ute og spise reker og drikke vin. Jeg er en sånn som ofte kjeder meg, og har derfor begynt å bli litt mer kreativ for å alltid ha noe å finne på. I dag er planen å dra og ri. I kveld skal jeg i bursdag. Da er ting litt enklere… men hva hadde jeg gjort om dagen var fri? Her er mine forslag for helgen!

 

♥ Dra på Tusenfryd. Parken er faktisk åpen hver helg frem til siste helg i oktober! I tillegg er det Halloween-tema i oktober, og da har de Zoombieslipp. Jeg elsker virkelig denne parken. Den får frem barnet i meg, og vekker vanvittig mye minner fra da jeg var barn og vi var der hele tiden.

♥ Dra på tapas og vinkveld. Det finnes mange fine steder der man kan kose seg inne med god mat og drikke. Dette er høstens svar på reker og vin. Tapas er nice fordi du har mye å velge i, og de fleste serverer vegetar om du ikke spiser kjøtt.

♥ Dra på kino og bowling! En klassiker… I disse dager kan du blant annet se IT II. Vi så denne forrige helg, og jeg synes den er verdt besøket.

♥ Dra på tur med kakao og engangsgrill. Dette er sykt koselig å gjøre om det er deilig og mildt høstvær. Ta med din kjære, venner eller familie og nyt naturen litt. Det er så lett å glemme at vi har en hel verden i skogen bak huset.

♥ Besøk Vrden i Oslo. Dette er et aktivitetssenter der alt går i virtuell virkelighet. Vi skulle egentlig dit her om dagen, men så måtte vi endre planene. Der kan man kjøre rally, karusell, skytespill og se på nordlys! Jeg tror det er sykt gøy å være der.

♥ Dra på Langedrag (eller andre åpne gårder). På Langedrag kan du dra både med og uten barn, og du får kose med dyr, se ulver på nært hold, dra på ridetur, besøke gauper +++. Dette er en drømmedag for mange, for det er så sykt fint der! Du kommer tett inn på dyreliv og natur du ellers ikke ser. De tilbyr også overnatting.

♥ Dra på Museum. Vær litt nysgjerrig! Det er mye vi ikke vet, og det er mye å se for den som er villig til å være litt nysgjerrig. Lær litt historie på plassen du kommer fra, eller reis til en av byene i landet og få med deg kultur. Her må man bare ha litt lyst til å lære.

 

Det finnes selvsagt mye mer å gjøre, men dette er de tingene som er spesielt gøy å gjøre nå som det er høst! Det må absolutt ikke være kjedelig, selv om temperaturen faller litt. God helg!

Kombiner 100% jobb og studier!

Jeg tenkte viderebringe et viktig budskap i dag, som både kan hjelpe dere med trivsel, utvikling, læring og motivasjon. Mange har jo gjort ferdig en utdannelse, og er i faste jobber – og slik ser det ut. Andre har kanskje ikke tatt en utdanning, men er såpass fornøyd på stedet de er, at de ikke har lyst til å hoppe av og bli studenter igjen. TRO MEG, jeg var 23 år og i 100% stilling da jeg bestemte meg for at det var på tide å få seg en utdannelse. Jeg var riktignok ikke villig til å ofre jobben min, og ønsket å ha en OK økonomi. Derfor falt valget mitt på nettstudier. Jeg startet med å studere 50%. Jeg synes det var såpass gøy at jeg neste semesteret gikk over til å jobbe 80% og studere 75%. Vet dere hva dette ga meg? Det ga meg masse kunnskap som jeg kunne bruke i jobben min. Jeg ble mye mer effektiv enn før, og jeg forsto mye mer av hvem jeg var på arbeidsplassen. Jeg lærte ufattelig mye da jeg kombinerte mye studier og jobb, og det er enorm fordel å ha erfaring på CV´en kombinert med studier, for du lærer ganske mye mer fordi du kan gjøre ting i praksis.

Et annet veldig viktig aspekt…. Det er ikke alltid at vi er lykkelige, og det kan ofte føles som at man er låst fast i en evig karusell. Om man er spesielt avhengig av inntekten sin for å betale ned gjeld, brødfø barna sine og i tillegg ha mat på bordet, så virker livet som student avskrekkende for de fleste. Men hva om du kan gjøre begge deler? Det krever tid og energi, men om du er motivert til å lære, så vil bare det å lære i seg selv gi deg gnist i hverdagen fordi du blir bedre i det du gjør, samtidig utvikler du deg som person – noe som har mye å si for trivsel! Det er faktisk sånn at vi blir glade av å lære nye ting, og at vi har mål foran oss. Jeg mener ikke at du skal ta en hel bachelor nødvendigvis, men man kan for eksempel ta en årsenhet i et tema man interesserer seg for – på nettstudier. Det finnes veldig mange emner å velge i, så det kan gjøres alt etter hva du er interessert i å lære mer om. Det kan også bidra til at du kan vokse i bedriften du jobber i, fordi du blir flinkere, og du har mer kompetanse. Om du ønsker deg opprykk, så kanskje dette kan gi deg muligheten!

Kunnskap gjør oss ofte til bedre mennesker, fordi vi selv føler oss bedre, i tillegg til at vi ofte kan lære ting som kan gjøre andres dag lettere. Om du for eksempel er leder og lærer mer om å være en god leder – så kan du glede dine ansatte ved å få mer kunnskap rundt å lede riktig. Det er veldig mange nyttige faktorer i utdannelse, selv om du ikke en gang tenker å jobbe med det du leser. For eksempel har jeg et fag nå som handler om kreativitet – og det er PERFEKT nå som jeg jobber med blogg og sosiale medier. Det kunne ikke passet bedre. Tenk litt på det…. Lag deg en god frokost og sett deg inn i hva man kan lære og bygge videre på, for livet er ikke over, du kan både bli klokere og flinkere på alt.

Eggene er bare til pynt… Det var min frokost i dag.

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

Disse bildene kom ikke på bloggen

Det er lenge siden jeg har hatt et innlegg med bilder som ikke kom på bloggen. Det er jo litt morsomt, for det viser på sett og vis en ufiltrert versjon av ting, og litt historie bak bildene som taes.

 

Om vi starter med dette kleine bildet fra solariumet, så kan jeg ikke annet enn å si at jeg prøvde ut litt forskjellig… Jeg skulle jo reklamere for Brun og Blid, og tenkte jeg måtte prøve og feile masse, slik at bildene skulle bli best mulig. Hvor denne posituren kom fra, det aner jeg ikke…

Da dette bildet fra Oslo ble tatt, hadde vi dårlig tid fordi vi skulle i en bursdag. Jeg angret på antrekket, det var sykt varmt, og håret falt sammen…

Det hender man må blunke, men det er noe jeg har pleid å prøve å la være med når jeg tar bilder.

Det er sykt slitsomt å ta bilder når det blåser. Da får man håret både i øyne, munn og nese, slik som det var i ferd med å gjøre en solfylt dag i Tønsberg…

Dette er en klassisk selfie som kanskje kunne vært brukt, men som ikke ble det til fordel for en annen. Bildet er ikke redigert, så det mangler litt lys og farger.

“Joachim, vi må ta et bilde”. Før vi skjerpet oss var dette mission impossible. Vi bare lo og tullet det bort til å begynne med. Vi begge så rare og klamme ut på de første bildene.

Til sist… Et bikinibilde der jeg ikke føler meg bra nok. Jeg velger å ta det med fordi kroppspress ikke bør ha så mye å si… Jeg har en kropp, og det bør ikke være sånn at jeg er redd for å vise den fordi samfunnet har klikket.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

5 Antrekk jeg elsker – stjel stilen!

Reklame | Bubbleroom

Det er alltid gøy å hente inspirasjon, og derfor tenkte jeg dele noen av antrekkene fra det siste året med dere. Det er viktig å påpeke at linkene jeg har lagt ved ikke er de samme plaggene, men lignende typer. Dette er for at dere skal ha mulighet til å gjøre stilen mer individuell, istedenfor at dere direkte kopierer. Poenget er altså å “stjele stilen”. Jeg går gjerne i antrekk som kan lages veldig enkelt, og det må ikke være de samme fargene på alt. Om dere lurer spesifikt på et antrekk, så skriv i kommentarfeltet, så svarer jeg hvor du eventuelt får kjøpt det gjeldende plagget. Noen av plaggene er det mulig har utgått, og derfor har jeg linket til lignende plagg hos Bubbleroom. Håper dere finner noe dere liker! ♥

 

ANTREKK TIL HØSTEN MED HVITT OG LEOPARD

Hvit strikkegenser HER // Leopardskjørt HER. Sorte sandaler HER.

 

ANTREKK TIL SOMMER, FEST ELLER ANNET.

Topp i hvitt HER // Kamelfarget skjørt HER // Lyse pumps HER.

 

DENIM OG HVITT.

Hvitt topp HER // Denimkjole med knapper HER // Denimskjørt HER // Kombineres med sorte pumps HER.

 

DEN LILLE HVITE MED SORTE DETALJER.

Hvit blondekjole HER // Sort veske HER // Sorte hæler med reimer HER.

 

TRENCHCOAT, MØNSTER OG BØYLE.

Mønstret overdel HER // Trenchcoat HER // Leggings HER // Hårbøyle HER.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

Verdi = Det naboen sier

I går hørte jeg en person snakke om at «Jo, men hun er veldig bra og smart. Hun får bare gode karakterer, har jobbet som….».. Enklere forklart er det ofte slik at når venner skal fortelle om meg til andre, prøver de hente frem informasjon om meg som er sosialt akseptert. Ofte har folk en feil oppfatning av meg, da de tar alt de ser på TV 100% seriøst, og de tror jeg har en ganske snever personlighet, basert på den jeg er i en snutt på 5 minutter på for eksempel Charterfeber. Dette skjønner jeg jo, for de fleste kjenner meg ikke på andre plan, men samtidig er det litt sykt at folk virkelig ikke skjønner at virkeligheten har flere aspekter. Dere som leser bloggen vet jo godt at jeg har et helt liv her hjemme med samboer, dyr, studier, familie og venner. Det ville vært sært om jeg var den jeg er på TV i alle situasjoner her hjemme også. Vi mennesker tar jo på oss forskjellige roller basert på hva vi gjør og hvem vi er sammen med, og det er jo også sånn at personligheten formes av andre rundt oss. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har møtt kjendiser «alle» synes bare negativt om, men gang på gang opplevd at de egentlig ikke er så verst. Folk må rett og slett slutte å dømme så fælt.

Et poeng med dette innlegget er også at jeg synes det er dumt at jeg og andre personer skal måtte nærmest forsvares av vennene våre når vi ikke er tilstede. «Omg, hun skrev DET på bloggen», «Er hun så dum i virkeligheten??», «Hvorfor sa hun at…?». Går det ikke an å tilnærme seg andre på en annen måte? Hver gang jeg selv møter noen jeg kunne hatt fordommer mot, jobber jeg ekstra med meg selv for å ikke være en sånn dårlig person. Jeg velger å ikke synes noe stygt uten grunn, og heller være interessert i å bli kjent med mennesket bak. Det som også er litt sjokkerende er hvordan folk føler de må bruke studier, jobb og så videre som argument for at noen skal være bra eller smarte nok. Man er da søren ikke et bedre eller smartere menneske KUN på grunn av studier eller CV? Det som bør veie er hvem vi er mot menneskene vi er glad i og de vi omgås. Om man er varmhjertet, omsorgsfull, snill, imøtekommende og god, så er man kanskje bra nok, uavhengig av hva man sier på TV eller hvor gode karakterer man har? Samfunnet dømmer de som stikker seg frem på ikke-normale måter, men moraliserer tørre og verdiløse verdier fordi det er sosialt akseptert. Give me a break. Det finnes så sykt mange fine mennesker, men du finner dem ikke om du ikke åpner øynene litt… Da vil du faktisk kunne finne noen ekte enhjørninger. ♥

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

Bare én drink…

Kvelden er kommet! På nåværende tidspunkt sitter jeg på Olivia sammen med en av min beste venner, Joachim, Haakon og hans søster og kjæreste. Dagen har vært nydelig, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne fortelle dere absolutt hver eneste lille detalj fra dagen. Jeg har nemlig mange spennende spennende planer for fremtiden, men alt sånt kan man ikke snakke om før det er lansert eller sluppet. Allerede neste uke skal jeg til Oslo og prøve å  litt ting, og da er det heldigvis snakk om noe som kommer snart, og ikke om mange måneder. Jeg gleder meg! I dag har jeg også vært i nydelig humør, for Joachim er en av personene i livet mitt som alltid får meg til å smile, le og glemme det negative. Vi har spist masse(!!) mat, drukket drinker og ledd MYE. Det beste av alt var i stad da Haakon møtte oss, og jeg tror ikke han ante at vi hadde drukket noen enheter før han hentet oss.. Hehe.

Nå må jeg tilbake til selskapet jeg er i! Man ser alltid dårlig ut om man bare sitter på telefonen….

 

Dette skjer i dag + store nyheter

I dag stod jeg opp før 09:00, og det er første gang jeg har klart dette siden jeg kom hjem for litt over en uke siden. Jeg trenger å starte dagen positivt, for om ikke alt for lenge skal jeg innover til Oslo. Først og fremst skal jeg i et møte som jeg håper blir veldig spennende. Det handler om noen tv-ting, så det kan fort bli interessant. Etter dette skal jeg møte en kjempegod venn som jeg har savnet mye, for det er veldig lenge siden sist jeg så ham. Jeg tipper at vi skal spise en god lunsj, mimre om alt som har skjedd den siste tiden og snakke om fremtiden. Jeg føler at vennene mine og jeg som regel er på litt samme sted i livet – et stadie der hver dag egentlig er en ny mulighet for noe nytt og utviklende.

En annen nyhet dere kommer til å ELSKE blir også avslørt snart. Jeg avslører ingenting nå, for jeg vil overraske dere med nyheten en gang neste uke. I hvert fall er jeg i startgropen på et veldig kult samarbeid, som jeg tror dere vil like. Dette samarbeidet er med en person mange av dere kjenner til, og det er også blitt en god venn for meg. Sammen har vi store planer for tiden fremover, og det blir kjempegøy å dele alt sammen med dere.

Nå må jeg svinge meg rundt, for snart skal jeg til Oslo. ♥

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

Planene denne uken!

Denne uken har jeg flere planer, og det gledes med litt mer aktivitet!

Først og fremst kan jeg fortelle at jeg startet dagen i dag med å reise til stallen og ri litt. For en gangs skyld var været veldig bra, og jeg kunne nyte ridningen utendørs. Jeg brukte hele økten min på å være ute på de nybarberte jordene – det blir nemlig kjempefine treningsområder på denne årstiden. Denne mandagen ble altså ikke så verst, siden den ble tilbragt i solen og på en hesterygg ute i det fri. Ellers har jeg følgende plan denne uken.

Mandag – Ridning og planlegging av uken.

Tirsdag – Oslo. Spennende møte + date med en av mine bedre venner.

Onsdag – Ridning, studietid og maildag.

Torsdag – Spadag + studier.

Fredag – Bursdag til en venninne.

Lørdag – Show på Latter + bursdag til Haakons søster.

Søndag er ikke så relevant å snakke om. Det skal være en hviledag der jeg spiser god mat, slapper av og lader opp for en ny uke. Det høres kanskje enkelt ut å leve i min uke, men midt i de spennede og gøyale tingene, så har jeg ansvar for å være student, ta meg av fire hunder, være en god kjæreste, prøve å holde kontakt med de jeg bryr meg om, holde bloggen i gang og være kreativ. Det er veldig viktig med struktur om man skal ha en slik hverdag som jeg har. Dette vet nok alle som driver sin egen bedrift. Jeg har mange idéer om dagen, og det gjelder for meg å finne ut hvor frøene skal plantes, og ikke minst følge opp der jeg vet det kan høstes. Livet har vært veldig spennende den siste tiden, og jeg gleder meg til reisen fremover.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

Jeg svarer på spørsmål! Penger for sex, nakenbilder, sminke ++

Skal du besøke Erlend Elias snart?

Ja, om han kan begynne å ta telefonen når jeg ringer… hehe. Jeg skal noen turer til Oslo snart, og da håper jeg at det passer for Erlend at jeg kommer. Da skal vi finne på mye sprell sammen, og jeg gleder meg masse!

Kunne du ligget rundt for penger?

For meg er sec en ting mellom to personer og ikke ti. I tillegg synes jeg ikke penger og sex heller har en sammenheng. Jeg er verken nymfoman eller prostituert, så jeg kommer aldri til å ligge med noen for penger. Det er forferdelig at det finnes mennesker som ser dette som sin eneste utvei til å overleve, men jeg har det heldigvis bedre enn som så. Jeg har aldri møtt noen prostituerte, men jeg mistenker vel at jeg kan ha møtt noen som har en sugardaddy, som går litt for det samme.

Kunne du tjent penger på nakenbilder av deg selv?

Igjen… Dette ville blitt feil for min del. Det er sykt mye på nettet om nakenbilder som sprer seg, og jeg har ikke lyst til å være involvert i noe sånt. Jeg har også kjæreste, og jeg trenger ikke selge ham bilder av meg selv… Jeg vet faktisk om noen kjente personer som har solgt nakenbilder av seg selv, så det er tydelig at mange gjør dette om de er single og trenger penger. For min del ligner dette litt for mye på prostitusjon.

Hvem er dine beste venner?

Jeg er veldig glad i mange mennesker, og synes noen ganger det er litt vanskelig å skille dem fra hverandre på hvem som er “best”. Om vi ser på tillit, antall år og humor, så har jeg en venninne jeg har kjent helt fra jeg var liten. Hun har alltid vært der for meg, og hun kjenner meg best av alle. I tillegg har jeg flere personer jeg stoler helt og fullt på, og som jeg vet ønsker meg alt godt. Her har jeg venner fra alle mulige steder. Noen av dem ser jeg sjeldnere enn andre, men jeg vet de alltid er der.

Hva synes du om kjendiser som skal i fengsel? 

Jeg synes generelt at folk skal la være å bryte loven, enten om de er kjendiser eller ei. Om man utøver vold, snylter på skatten, svindler, stjeler eller annet, så synes jeg det skal unngås. Det er faktisk flere kjendiser som skal i fengsel snart, men det virker til at kun én av dem blir snakket om. Personlig vet jeg ikke noe om historien bak, og gidder ikke dømme noen før jeg har hørt hva de selv har å si om hendelsen, med mindre de på generelt basis er drittsekker, men alle er jo ikke det (bare noen).

Hvilken sminke bruker du i ansiktet?

Her varierer jeg litt, men jeg er veldig glad i å starte med “More than concealer” fra L´oreal under øynene, i T-sonen, på neseryggen, nedre del av kinn,  på amorbuen og midten av haken. Deretter bruker jeg ofte L´oreal 24H infallible foundation over hele. Etter dette bruker jeg et mattende pudder, for eksempel Max Factor Creme puff. Etter dette legger jeg litt contour under kinnbena, øvre del av pannen, langs kjeven og på siden av nesen. Jeg avslutter med litt blush og highlighter etter ønske.

Har du gått på medisiner mot depresjon før?

Nei. Jeg har heldigvis alltid hatt kontroll på ting, til tross for noe motstand i livet. Jeg er veldig glad det ikke har gått så langt. Skulle jeg møte veggen en dag, så vet jeg i hvert fall at det er mye jeg ikke har prøvd, og kan derfor være takknemlig jeg ikke har vært så langt nede. Det må være vanvittig tungt å ikke klare å komme seg opp på egenhånd, samtidig som det er bra det finnes ulike utveier basert på ulike behov.

Hvor mange barn vil du ha?

Akkurat nå, så er svaret ingen. Jeg er ikke klar for barn. Jeg tror at om jeg noen gang får lyst på barn, så vil jeg kun ha ett.

Hvordan holder du deg i så fin form?

Tusen takk! Helt ærlig føler jeg at jeg er litt ute av form etter en pause på 5 uker. Ellers er løsningen å holde seg unna usunne ting (godteri, pizza osv) i ukedagene, og trene 3-4 ganger i uken. For min del driver jeg med ridning, noe som er veldig bra for store deler av kroppen. Jeg har tidligere trent mye på senter med program for hele kroppen, og da har jeg også vært i veldig god form.

Tror du at du og Haakon kommer til å være sammen for alltid?

Det blir jo feil å svare noe annet her. Det som er viktig (tror jeg) for at et forhold skal vare, det er at begge parter får lov til å leve det livet de ønsker. Behov må tas hensyn til, ønsker må bli hørt, og det er viktig å beholde gnisten ved å ikke bli for dratt med av den vanlige hverdagen. Å overraske den man er glad i med små gester, gaver eller opplevelser kan være en piff i hverdagen. I tillegg bør man fortelle hva man føler for personen jevnlig – akkurat det er jeg dårlig på…

Er ditt største ønske for dette året nådd?

Svaret er definitivt JA. Dette året har innfridd på veldig mange måter. Jeg er nesten litt ferdig med året allerede, hehe. Nå må jeg finne noen nye mål å sette meg, slik at 2020 bare kan komme. Denne høsten trenger jeg ikke stresse så mye mer, for ting er i boks.

Ditt ønske for neste ting å gjøre?

Jeg trenger en tur på spa. Dette gjør jeg egentlig alltid, men nå kjenner jeg at jeg hadde virkelig kost meg med et opphold der jeg bare kan nyte tiden litt. Jeg kunne også trengt å reise avgårde en tur. Nå er hele måneden booket, men kanskje oktober kan gi noen minnerike opplevelser?

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

Deprimert og full av kviser

God søndag. Jeg har vært litt passiv de siste 24 timene, fordi jeg har trengt det. Saken er at jeg trenger å ta litt mer vare på meg selv. Jeg har lært mye den siste tiden, og en av tingene jeg har lært, er at jeg må ta mer ansvar for mitt eget velvære. Jeg har følt meg smålig deprimert den siste uken. Dette er antakelig et resultat av at jeg har vært sliten, hatt dårlig hud og ikke vært så sosial som jeg liker å være. Deprimert er et sterkt ord, og jeg kan love dere at jeg ikke kaster det ut og bagatelliserer det. Jeg har oppriktig ikke hatt det noe fint den siste uken, og ting har føltes meningsløst. Jeg har alltid vært en dyp tenker, og derav havner tankene fort på meningen med livet. Jeg opplever også en merkelig sammenheng mellom å lære mer om meg selv og mennesker rundt, og det å mistrives mer. Jeg synes mennesker blir mer og mer enkle og forutsigbare, og det plager meg. Derfor er jeg alltid på jakt etter personer som er uvanlige – for de tilføyer noe nytt til fordommene mine. Det kjedeligste jeg vet er å følge fastsatte mønstre og tanker.

Den siste tiden har jeg tenkt mye på at jeg er ekstremt tilpasningsdyktig. Veldig lett setter jeg meg inn i nye situasjoner, nye mennesker og omgivelser. Jeg havner sjeldent i konflikt, og jeg er flink til å unngå andres minefelt. Men til hvilken pris? Det jeg har begynt å forstå, er at jeg til tider må bli flinkere til å spørre meg selv hva jeg ønsker og vil, og ikke hele tiden tenke på å please andre. Jo mer jeg går inn for å tilfredstille andre, jo mer undergraver jeg mine egne behov. Blant folk jeg kjenner godt er jeg flink til å ta egne valg, beslutninger og stå opp for disse. Det er heller i møte med bekjente, kolleger og nye mennesker at jeg har en underbevisst trang til å ikke bli upopulær. Dette gjør jo at jeg ikke tar hensyn til min egen indre stemme, for hva sier egentlig den? Jeg tviler på at jeg er alene om å være litt konfliktsky og litt for hensynsfull.

Jeg blir eldre for hver dag som går, og klokken tikker. Jeg synes man skal leve livet til det fulle. Min største og vanskeligste oppgave fremover er å ta mer ansvar for min egen lykke. Om jeg ikke vil noe, hvorfor skal  jeg det? Da må det i hvert fall være for en rimelig god grunn. Hvorfor skal jeg pine meg gjennom scenarioer jeg hater, om den andre personen ikke vil gjøre det samme i gjengjeld? Jeg skal rett og slett bli mer egoistisk. Samtidig tror jeg at om jeg jobber med å gjøre meg selv lykkeligere, så vil dette smitte over på de rundt meg. En glad Aurora er så mye bedre enn en likegyldig eller deprimert en. Om jeg ikke ønsker å føle meg deprimert, så må jeg ta ansvar og legge til grunne for meg glede og lykke. Jeg vet jo hva jeg trenger, men jeg må også klare å gjøre det. Følelser skal ikke bagatelliseres. Vi er alle viktige, og alle fortjener å ha det bra.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER