Hva gjør jeg på fritiden min?

Vi har alle våre lidenskaper eller sysler vi foretrekker å bedrive tiden med når vi ikke jobber eller gjør andre “nødvendige” ting. Noen spiller Xbox og drikker øl, andre sykler og noen foretrekker kanskje å strikke? Det kan være så mangt!

Jeg tenkte å dele med dere, hva jeg pleier å gjøre når jeg ikke jobber! Den siste måneden har det blitt mye av disse tingene siden Aurora ikke har vært hjemme. Jeg må innrømme at jeg savner henne fryktelig mye og jeg gleder meg veldig til å se henne igjen! Men… noe må jeg fordrive tiden med når jeg ikke jobber.

Jeg er veldig glad i å lage mat!I dag lagde jeg entrecotê med hjemmelagde føtegratinerte poteter. I følten til potetene hadde jeg salt, pepper, to hvitløksbåter (knuste dem med et redskap jeg ikke vet navnet på), litt revet muskattnøtt og revet parmesan. Biffen stekte jeg med smør, frisk rosmarin og hvitløk. Det ble sååå godt! Generelt liker jeg best å lage italiensk mat. Italiensk mat er ofte veldig lett å lage og samtidig utrolig smakfult! Jeg liker best å lage spagetti både carbonara og bolognese, lasagne og pizza. Da snakker jeg selvfølgelig å lage det fra bunnen av. Dette er terapi for meg!

YouTube!


Se YouTube på iPad´en min. Det er litt tåpelig, kanskje? Men jeg er utrolig glad i å bare la ferden på YouTube lede meg videre, snutt etter snutt. Jeg kan se på alt fra matlaging til dokumentarer eller folk som går på snørra.

Vaske bil!

Dette er vel noe de fleste helst betaler andre for å gjøre tipper jeg? Jeg liker faktisk å vaske bil! Jeg tror ikke det handler om selve handlingen i seg selv, men heller resultatet. Følelsen når jeg er ferdig og bilen er skinnende ren både innvending og utvendig.

Se på TV – serie!

Jeg elsker når man finner en god TV – serie med mange sesonger og lange episoder. Dette liker jeg best å gjøre sammen med Aurora. Vi har sett mange serier sammen opp igjennom årene og jeg syns det er veldig hyggelig. Akkurat nå holder vi på med Desperate Housewifes, Aurora har sett den noen ganger før, men det har ikke jeg.

Drikke øl eller vin!

Haha! Nei, jeg er ingen alkoholiker. Men et er utrolig godt med noen glass vin eller litt øl på kvelden. Spesielt i helgene!

Se på ishockey!

Jeg har spilt hockey i 14 år og jeg er også veldig interessert i å følge med på det. Jeg følger spesielt god ned på norsk og svensk eliteserie samt NHL i Nord – Amerika.

Da vet dere litt mer om meg! Ha en strålende fredag!

God helg 🙂

– Haakon

Disse tingene burde du ikke si til en mann!

Jeg syns det er en god del mer hysteri rundt hva man ikke kan si til damer enn hva man ikke kan si til menn. Tar jeg feil? Jeg tviler egentlig på at damer blir lettere såret enn menn og enkelte ting er det ille å si til andre uansett hvilket kjønn man sier det til.

Her er en liste over hva jeg har oppfattet at menn flest tar seg nær av. Noen av punktene er av egne erfaringer, mens noen av dem også er mer generelle. Dere damer er flinke til å trykke på disse knappene og timingen er som regel upåklagelig!
____________________________________________

At han er tøffel!

Dette finnes det ikke en mann som har lyst til å høre. Alle menn har en indre maskulin tanke som sier at det å være tøffel er veldig pinlig. Så hvis man ønsker å virkelig gå en mann på nervene er den setningen veldig fin å fyre av! Nå vil jeg også nevne at jeg syns dette begrepet misbrukes ganske ofte. Det er foskjell på å være “gentleman” og på å være tøffel. Man er for eksempel ikke tøffel fordi man bærer en tung koffert for fruen, drar ut en stol eller åpner en dør for henne.

At han er lav!

Dette er et kompleks mange menn har hvis de er litt korte. Det har jeg selv merket på mange venner og bekjente. Dette er faktisk også ett av temaene jeg føler at menn har minst selvironi rundt. Jeg tror de fleste menn vet at kvinner ofte foretrekker at mannen er høyere enn dem. På grunn av dette er det ofte veldig sårende å poengtere overfor en lav mann at han faktisk er lav! Dette er etter min mening styggere enn å si at noen er tjukke. Fedme går det an å gjøre noe med ved å for eksempel være mer fysisk aktiv eller spise sunnere mat, men man får ikke gjort noe med høyden sin.

At han har du lagt på seg!

Denne gjelder både kvinner og menn. Det er minst like sårende for en mann å høre dette som det er for en dame. Jeg kan bruke et eksempel av egen erfaring: Før jul i fjor hadde jeg kanskje kost meg litt vel mye. Det ble mye julemat og generelt mat med mye kalorier. Jeg merket på klærne mine at jeg hadde lagt på meg litt. Men da en tidligere kollega av meg påpekte av “nå begynner nissemagen å bule”, så ble jeg veldig satt ut og fornærmet. Dette førte til noen gode måneder med hardtrening og mye cardio (nå passer klærne igjen).

At han tjener for lite penger!

Jeg har på inntrykk av at flesteparten av menn foretrekker å ta ansvaret for å tjene mest i et forhold eller i en familie. Jeg tror ikke dette handler om at det er viktig å “være best” eller at det handler om å hevde seg som mann, men jeg tror det ligger litt i naturinstinktet vårt, at mannen skal beskytte kvinnen. Jeg ønsker ikke å blande inn likestilling i dette da jeg absolutt mener at menn og kvinner skal ha lik lønn for likt arbeid.

At han ikke er handy!

Denne blir stort sett alle menn fornærmet over å høre. Det er for mange en skam å bli beskyldt for å ha ti tommeltotter. De fleste menn har lyst til å vise at de klarer å skru, banke og fikse.

At han er dårlig til å kjøre bil!

Her har vi en skikkelig sterk en! Det er veldig viktig for de aller fleste menn at andre syns at de er flinke til å kjøre bil og de aller fleste menn mener også at de er eksepsjonelt gode til å kjøre bil. Det virker også ofte som at mange tror at de er flinke til å kjøre bil bare fordi de kjører drit fort… Så hvis man vil irritere en mann er det bare å si at de suger til å kjøre bil.

At han er svak!

Det er mange menn som aksepterer at de ikke er sterke, men det er svært få som aksepterer at de er svake! Det er en ganske stor frykt hos mange menn å bli sett på som puslete av en dame.

At han er pysete!

“Tør du ikke å ta en edderkopp en gang?? Faen så pysete du er!!” Nei, den faller dårlig i smak hos menn. Menn er “nødt” til å være modige, så hvis noe annet indikeres mottas det som regel ikke positivt.

At han ikke kan gro skjegg!

Denne er litt stygg fordi det handler om hvordan man er født og det er ikke alltid så mye man får gjort med det. Det handler ikke nødvendigvis om skjegg, men hår generelt. Noen menn har generelt mindre kroppshår enn andre og for mange menn er det litt flaut å “ikke ha hår på brystet”. Det som derimot er litt morsomt er at “hårete menn” ofte ikke er lystbetont når damer snakker om det, så hva er egentlig vitsen med å ha hår overalt? (Tankevekker?).
____________________________________________

Mange har mye selvironi og tar seg ikke nødvendigvis så nær av ting som dette. Samtidig vil nok mange si at man er usikker på seg selv hvis man tar seg nær av ting som jeg har skrevet nå, men da er det kanskje en grunn til å droppe å si enkelte ting? Det finnes mange usikre mennesker der ute og det er veldig trist, jeg syns ikke at noen fortjener å være usikker på seg selv og den man er! Det er ofte andre som nemlig er skyld i denne usikkerheten…

Dette ble et innlegg med både seriøse og litt mindre seriøse ytringer. Hvis jeg har tråkket noen på tærne eller fornærmet noen så får dere bare si ifra. Jeg svarer!

– Haakon

Haakons bucket list

Ganske rart å skrive en bucket list når man bare er 27 år gammel, kanskje?

Jeg syns i grunn det er litt rart, og jeg er ganske sikker på at noen av punktene i denne listen kommer til å endre seg med årene. Men akkurat som ting er nå, så vet jeg godt hva jeg syns jeg burde gjøre eller oppleve før tøflene legges på hylla.

Se Coldplay og Lana Del Rey live!

Det hadde vært så utrolig moro å dra på én eller flere livekonserter med disse artistene. Jeg er mer fan av Coldplay enn av Lana, men jeg liker mange av låtene til Lana. Aurora elsker Lana Del Rey sin musikk, så det MÅ vi få til en dag!
_____________________________________________

Oppleve strender i Hawaii!

Dette er må jo være paradis og jeg er nødt til å oppleve det en gang!
____________________________________________________________

Eie en Patek Philippe!

De er dyre, men dette anser jeg absolutt ikke som en umulighet.
_______________________________________________________

Bo et sted der det ikke er nordisk vinter!

Tenk så deilig det må være å bo et sted der det aldri er vinter! Man trenger ikke vinterklær, vinterdekk til bilen, man slipper å måke snø og når våren kommer ser ikke alt bombet og støvete ut etter at snøen har smeltet.
________________________________________

Ha vært i Mexico!

Jeg har hørt så mye fint om det landet. Aurora har vært der to ganger og dette er virkelig et sted jeg har lyst til å reise til en gang (eller flere).
__________________________________________

Ha en Dodge Challenger SRT Hellcat!

Denne bilen vil jeg ikke legge ut bilde av, fordi Aurora hater den! SRT Hellcat er en skikkelig harry bil, typisk amerikaner. Nesten 800 hestekrefter og den har en motorlyd man aldri har hørt maken til!
___________________________________________

Lage en helt enorm overraskelse for Aurora!

Aurora elsker å bli overrasket. Hva det skulle vært er jeg litt usikker på, men jeg vet det er to ting hun har utrolig lyst på og det er en BMW Z4, men aller helst en hest! Vi får se når dagen kommer… Det blir sikkert blogget om!
__________________________________________________

Dra til en flyplass uten å vite hvor man skal og ta det første ledige flyet som går!

Jeg tenker at man får ha noen spilleregler slik at det ikke ender opp med at man havner i Sibir eller noe. Så man får bare holde på til man er fornøyd med hvor man lander (kan bli dyrt).
_________________________________________________

At Aurora er den jeg har tilbrakt livet mitt med den dagen man finner ut om jeg klarte å oppfylle bucket listen min eller ikke!

Som dere ser så er det ingen ønsker her om å hoppe i strikk, fallskjerm, paragliding eller lignende. Det kommer rett og slett av at jeg har høydeskrekk!

– Haakon

Første dag på jobb etter 3 ukers ferie!

Jeg må virkelig innrømme at dette overrasket meg enormt!

I går gjorde jeg klart alt jeg trengte for å dra på jobb i dag, la frem klær, strøk skjorter, pakket vesken min og så videre. Jeg la meg også tidlig i går. Vanligvis i ferien som var pleide jeg å legge meg en gang mellom 02.00 og 05.00… I går la jeg meg 22.00 og sovnet rundt 23.00, smart! I dag var det opp klokken 06.00, slippe hundene ut i hagen, gi hundene mat, gå tur med hundene, ta en dusj, på med “jobbklær” og kjøre innover mot Oslo. Jeg jobber i Sandvika og veldig ofte står køen fra Asker og innover, men akkurat i dag var det av en eller annen grunn fri flyt hele veien og jeg endte opp med å komme på jobb 30 minutter for tidlig.

Hva var jeg så enormt overrasket over? Jo… Dette er første gang, noen sinne, i hele mitt liv, at første dag etter en lengre ferie IKKE var tung! Denne dagen gikk kjempe greit! Både energimessig, følelsesmessig og resultatmessig. I tillegg følte jeg at hele dagen suste unna i en fei! Jeg kom inn døren og en kort stund etterpå var klokken 17.00 og tid for å vende snuten hjemover.

Jeg har faktisk ingen god forklaring på dette! Forrige sommer var nesten akkurat lik. Jeg tilbrakte ferien hjemme og hadde 3 uker i august. Akkurat som i år. Men i fjor husker jeg godt at det var fryktelig tungt å komme i gang igjen og det satt LANGT inne i forhold til hva det gjorde nå. Jeg har over hodet ingen forklaring, men jeg regner med at det sitter mentalt? Jeg er i alle fall veldig glad for at første dagen tilbake etter ferie gikk så innmari smurt!

Ha en strålende mandags kveld alle sammen!

– Haakon

Det FOSSER over av DI** – pics!!!

Hvor skal jeg begynne? Jeg pleier å poste et bilde sammen med innleggene jeg skriver, men jeg anser det som relativt upassende å gjøre det akkurat i forbindelse med dette temaet… Det får bli et bilde av tre auberginer isteden.

Helt siden jeg ble kjent med Aurora, for ca 5 år siden, har det fosset inn bilder av peniser på hennes sosiale medier. Både på Snapchat, Instagram og de fleste andre steder også… Jeg tar så ubeskrivelig god rennafart og driter i dere penisbildesenere sine meninger, at jeg velger å si det rett ut: DET ER NOE ALVORLIG GALT MED DERE!!! SØK OM HJELP ET STED RASKT!!!

 Hvorfor sender en person bilde av kjønnsorganet sitt til en vilt fremmed? Hva er hensikten? Tror disse menneskene at de på en eller annen måte skaper harmoni og en god følelse hos en uskyldig mottaker som for alt en vet sitter og spiser middag, for så å få servert pi** til dessert? Jeg har aldri sett det på menyen til en restaurant før…

Jeg skulle likt å se dette hendelsesforløpet fra flueperspektiv. Jeg ser for meg at en eller annen person nettopp har sett litt på South Park og fått trykket ned litt ostepop og cola. Deretter går han på do for å vaske bort det infernalske ostepop – helvete som har lagt seg rundt fingrene. På vei tilbake til sofaen stopper han opp og sier til seg selv: -“Jøss, jeg tror jeg har glemt å sende ut mine daglige bilder av kjønnsorganet mitt til SoMe – kjendiser og TV – profiler… det må jeg få gjort! Kan jo ikke skuffe dem!”

Til dere kjønnsorganbildesendere: Dere får svært negative tilbakemeldinger! Dere VEMMER FOLK! Hver gang Aurora sporadisk hyler av ren skrekk så er det én av to ting, enten en edderkopp eller et di** – pic. Det er ikke så populært som dere tror… dessverre. Det dere sender er en “turd sandwich” som ingen vil ha. Spesielt du som har vært og hentet en stanksopp (google it) i skogen og tatt et bilde av den som du støtt og stadig sender, lite imponerende. Dere blir nødt til å vinne damene på en annen måte. Dere starter i helt feil ende av løpet. Jeg finner det ganske unaturlig å innlede en dialog med noen man liker ved å sende et bilde av kjønnsorganet sitt. Hva med å kanskje starte med “Hei” i det minste? Hva med å være litt gentleman? Kjøpe en bukett med roser eller kanskje invitere på en middag? Bare et lite generelt tips. 

Det er jo en vakker søndag i dag, hva med å ta noen fine bilder av landskap eller natur til en forandring? Eller vent… dere har vel nok av bakgrunnsbilder å velge i fra før?

– Haakon

TRENGTE jeg ferie i år?

I dag er siste dagen min med sommerferie for denne gang. Dette er en av de minst begivenhetsrike feriene jeg har hatt, kanskje noen sinne. Da mener jeg det ikke nødvendigvis negativt, men annerledes. Aurora har vært bortreist i over 3 uker nå, så jeg har tilbrakt ferien hjemme. Dette har på mange måter vært en “ny” opplevelse for meg. Jeg har aldri opplevd å tilbringe en hel sommerferie hjemme uten at det skjer noe som helst. I fjor gjorde vi heller ikke noe spesielt i sommerferien fordi Aurora måtte jobbe, men det var annerledes fordi hun var hjemme store deler av tiden og vi hadde helgene sammen.

På en måte gleder jeg meg litt til å komme tilbake igjen i hverdagsrytmen! Selv om det kanskje høres ganske sykt ut? Jeg skal begrunne! Først og fremst må jeg innrømme at jeg hater å føle at jeg ikke gjør noe fornuftig. Jeg drives av å vite at jeg gjør noe produktivt. Det å være borte fra jobb i 3 uker i strekk gir meg nesten skyldfølelse. Det er litt som å ligge for lenge i sengen når det helg, man føler at man vil ut og at man har ligget der for lenge. Man havner i en slags boble og jeg føler at desto lengre jeg er hjemme, desto større blir bagatellene. Man skaper kunstige bekymringer og bagateller fordi verden midlertidig bare blir mindre og mindre. Det er også i en hektisk hverdag der det alltid skjer noe at man setter enda større pris på de rolige eller morsomme stundene, selv om de er kortere.

Men trengte jeg denne ferien? Jeg vil absolutt si at jeg faktisk trengte akkurat dette avbrekket. Hele våren og sommeren har vært preget av mye stress, hodebry og enkelte mennesker man ikke vil ha i livet. Spesielt mai og juni var veldig slitsomme måneder. I løpet av denne ferien har på en måte mye skjedd i den forstand at ting har stabilisert seg en del. Jeg trengte egentlig ikke ferie fra jobben, men jeg trengte ferie i hodet mitt og litt ro.

– Haakon

NÅ KOMMER VINTEREN!!!

Hahaha!!! Jeg kjenner faktisk ganske mange som sier at nå er sommeren uansett over, nå kan like gjerne vinteren komme! NEI! Jeg er sterkt uenig med dere!

Det virker nesten som om folk glemmer hva vinter innebærer når det er sommer! Har vi glemt hvordan vinteren er? Alt tar lengre tid! Bare det å gå ut med søppel tar lengre tid fordi da må man pakke seg inn i vinterjakke og støvler for å unngå koldbrann på på vei tilbake! All trafikk stopper opp og blir en farse av total idioti, en skulle trodde at nordmenn aldri har kjørt på vinterføre tidligere. Busser blir forsinket, tog blir forsinket, biler kjører av veien og lager milelange køer over hele landet. En skulle trodd det snør like skjeden her i Norge som det gjør i Madrid med tanke på hvordan hele landet blir et salig kaos. I tillegg må man stå opp to timer tidligere enn vanlig for å måke snø om morgenen før man skal på jobb. Der står man med frosne fingere, snørr som renner, bedøvet tryne, klissvåte og iskalde føtter. Når man videre skal ta en dusj brenner man seg halvt ihjel fordi man er dypfryst i det man går inn i dusjen.

Vær så snill da dere, la oss holde på sommeren så lenge som mulig! I fjor begynte det ikke å snø på østlandet før sent i november! Samtidig skal det sies at vinteren kan være en veldig vakker årstid, se på disse bildene Aurora og jeg har tatt opp igjennom:

Spiralen, Drammen.

Stoppenkollen, Lier.

Nøste, Lier.

Nykirke, Horten.

Nykirke, Horten.

La oss ikke glede oss for mye til snøskuffer og trafikkaos, selv om vinteren kan være veldig fin.

Fortsatt god sommer alle sammen!

– Haakon

Dette syns jeg om “Ex on the beach”

Jeg har nylig sett de første to episodene av Ex on the beach sesong 2 og jeg sitter igjen med noen inntrykk.

(Foto: Toke Mathias Riskjær)

Jeg kommer ikke til å kritisere noen av deltakerne, det er ikke de som legger opp programmet. Jeg har også møtt noen av fjordårets deltakere og jeg har ikke noe negativt å si om de jeg har møtt.

Dette er et konsept som er ganske likt uansett hvilket land som spiller det inn, etter hva jeg har forstått. Fire gutter og fire jenter starter showet og møtes på en strand for så å bli sendt videre til en villa der alt faenskapet skal finne sted. Programmet er ene og alene styrt at produksjonen som sender ut meldinger og direktiver til deltakerne via et nettbrett. Det kommer stadig inn nye deltakere som enten har en relasjon til, eller er eks – kjæresten til en av de eksisterende deltakerne. Noen deltakere må forlate villaen og enten reise hjem eller komme inn igjen litt senere. Alt dette styres også tilsynelatende av produksjonen. Jeg syns jeg så et mønster forrige sesong som tyder på at de som lager mest liv, røre og drama er deltakerne som beholdes. De som er litt mer tilbaketrukne og reserverte i forhold til de andre blir ofte sendt hjem igjen. Sånn som dette holder det på i noen uker, og plutselig er alt over.

Jeg må dessverre si at jeg syns hele konseptet er ekstremt meningsløst og jeg regner med at folk kun ser på grunnet intriger, drama og sex. Jeg syns det er dårlig gjort overfor deltakerne fordi jeg mener at de kastes inn i et sosiologisk og psykologisk eksperiment som de mest sannsynlig ikke er forberedt på selv om det tas hensyn i forkant av innspillingen. Vi snakker hovedsakelig om deltakere som er i starten av 20 – årene. Man er ikke voksen når man er 21 år gammel! I tillegg syns jeg at deltakerne skulle fått ett mye større honorar enn hva de fikk forrige sesong. Det var snakk om 5000kr til 15.000kr hvis jeg ikke husker helt feil. Jeg vet om flere TV – programmer som betaler deltakerne over 10 ganger mer enn overnevnt beløp. TV – selskapet tjener antagelig enorme pengesummer på å sende disse programmene og deltakerne sitter igjen med slikk og ingenting.

Det som er prikken over i´en for min del når det kommer til hva som gjør dette programmet meningsløst er at det ikke er en konkurranse eller hensikt. Det er ingen som vinner noe som helst. Alt handler bare om en klyse av drama og krangling uten mål og mening.

Det man kanskje får etter deltakelse i dette programmet er publisitet. Man selger seg selv som et varemerke og det kan gi mange et grunnlag for å starte en karriere i sosiale medier og i offentlig media. Det er som regel 1-2 deltakere fra hver sesong av slike programmer som klarer dette. Det krever som regel at de får mye TV – tid og at de senere har ork til å drive det videre. De som ikke gjør dette har ofte en vanskelig fremtid i møte hva gjelder å skaffe seg en jobb. Mye av dette ligger etter min mening i fordommene mot realitydeltakere og jeg mener at det egentlig handler om trangsynte arbeidsgivere som kun dømmer boken på omslaget. Det er veldig synd, men sånn er det og det virker ikke som at man får gjort stort med det. I såfall gjelder det å ligge lavt en stund, frem til folk har glemt hvem du er. Ingen av disse problemene i etterkant av deltakelse kompenseres på noen som helst måte, i så fall har ikke jeg hørt om det.

Jeg kommer nok ikke til å se noe mer på sesong 2 i år og det er på grunn av konseptet, ikke på grunn av deltakerne som blir dratt inn i det.

– Haakon

I dag var jeg innom Aurora!

Nå er jeg hjemme igjen! Det var en lang tur, men det var hyggelig. Skader ikke å fylle dagene litt nå som jeg uansett har ferie. Dessuten vet jeg at Aurora ble kjempe glad for at jeg leverte en del av tingene hun glemte å pakke med seg.

Jeg fikk, som tidligere nevnt, dessverre ikke lov til å møte Aurora… syns det er litt rart, jeg snakker jo med henne på FaceTime hver fjerde dag. Men jeg møtte en kjempe hyggelig jente fra produksjonen som tok i mot tingene jeg hadde med og skulle gi dem til Aurora. Hun lo godt da hun så den enorme enhjørningen og lovte meg å hilse masse!

Det er mange av dere som har prøvd å gjette hva Aurora spiller inn. Det er faktisk en del av dere som har hatt rett! Jeg kan i alle fall meddele at dette er det mest “prestisjetunge” programmet hun har vært med på til nå og det er et program som er veldig kjent i hele Norge. Jeg gleder meg veldig til å se dette på TV!


Mens vi venter på dette programmet, husk at Charterfeber snart har premiere!

– Haakon

I dag har jeg pakket! Jeg skal innom Aurora!

I dag bærer det avgårde!

Jeg skal innom Aurora med en del av tingene hennes som hun ikke tok med seg. Men hvor skal jeg? Det kan jeg dessverre verken ta bilder av eller si noe om. Disse produksjonsselskapene oppfører seg som FBI, jeg spurte om jeg får lov til å møte Aurora kjapt, men det lar seg angivelig ikke gjøre.

For å komme i kontakt med produksjonsselskapet måtte jeg gå med på å legge fra meg alt av gjenstander som kan spore meg. De ville at jeg også skulle kjøpe et sett nye klær som ingen har sett meg i før, for sikkerhets skyld. Før jeg dro fikk jeg en SMS fra ukjent avsender som ba meg om å stille meg noen meter ut på et jorde med ryggen til veien, så jeg gjorde det. Til angitt lokasjon og tid kom det to personer med masker for å dekke til ansiktene sine. De dro en sekk over hodet mitt og kastet meg brutalt inn i en varebil. Bilen kjørte i ca to timer til et sandtak jeg aldri har sett før. Der fikk jeg lov til å ringe produksjonen og snakket med en person med sensurert stemme. Telefonen jeg brukte ble destruert. Og nå skal jeg altså møte opp til de angitte koordinatene.

Nei, det var ikke akkurat sånn det skjedde… Det holdt med en vanlig telefonsamtale. Grunnen til at jeg skriver det jeg gjør er at disse selskapene virkelig slår på stortrommen når det kommer til å kjøre FBI – stil over arbeidet sitt. Nå skal det sies at der Aurora er nå, så er de veldig greie. Aurora får lov til å ringe meg hver fjerde dag og det er jeg veldig glad for.
_____________________________________________

Her ser dere hva jeg skal ta med!
Oppi bagen er det tre sommerkjoler, to jump suits og så har jeg også pakket ned litt såkalte “slækkeklær” til innebruk. Hun har også fått med seg rosa Canada Goose – jakke som hun liker veldig godt. Merkelig, ikke sant? Både sommerklær og Canada Goose! Jeg skal også kjøpe et par komfortable joggesko til henne. Det viktigste av alt er så klart enhjørningen, så den skal også med.

Dette blir en lang tur, men jeg har fortsatt ferie så en liten roadtrip er helt perfekt.

Dere får en oppdatering fra meg senere i dag!

– Haakon