Mine flaueste øyeblikk

MINE TOPP TRE FLAUESTE ØYEBLIKK

  1. En gang da jeg kanskje var 15 år gammel skulle jeg prøveri en hest. Denne hesten var kjent for å kaste av folk, så jeg var ganske nervøs. Treneren min ble selvfølgelig med for å se hvordan det kom til å gå. Hun var jo klar over at hun satt meg på en gal hest. Jeg selv ble fort veldig stolt, for hesten gikk veldig fint, og han føltes god å sitte på. Treneren min virket også fornøyd. Etter hvert som hun så hvor bra det gikk, tenkte hun gå en tur opp i huset sitt og drikke litt te… Jeg fortsatte stolt å ri rundt. Før jeg visste ordet av det, kastet hesten seg rundt, og jeg ble liggende i grusen. Hesten stod stille, og jeg fikk heldigvis kommet meg opp igjen. Resten av økten gikk knirkefritt. Da jeg kom opp til stallen igjen, spurte treneren min hvordan det hadde gått. Jeg svarte at det hadde gått veldig bra, og fortalte ikke om fallet jeg hadde. Etter treneren min var gått, kjente jeg noe vått på siden av kroppen min. Jeg tok på siden av kroppen min, og så på hånden at den var full av blod. HELE siden av kroppen min var full av blod. Selvsagt hadde treneren min sett dette, men hun sa ikke et ord. Og jeg som sa at det hadde gått så bra……..
  2. En gang da jeg jobbet som teamleder i en salgsorganisasjon i 2015, hadde jeg tatt på meg en kjole jeg likte veldig godt. Sannheten var at jeg hadde vært på vinkveld kvelden før, og var rimelig utslitt på jobb. Allikevel gikk jeg rundt og smilte og lo sammen med kollegaene mine. Det var et veldig fint arbeidsmiljø, og alle smilte, lo og tullet en del. En kollega av meg begynte å sette på litt musikk, og av alle sanger valgte han “Rumpa mi” av DDE. Jeg synes det var skikkelig teit, og kunne ikke annet enn å flire. Alle andre i rommet begynte også å le, og jeg kunne ikke forstå hva som kunne være SÅ fryktelig gøy. Etter hvert var det en kvinnelig kollega som følte hun var nødt til å si noe… Sannheten var at jeg hadde nylig vært på toalettet, og underkjolen på kjolen min var ikke dratt ned ordentlig. Dette innebar at alle så på en måte rumpen min. Jeg hadde på strømpebukser, men ja…. Det så helt fryktelig ut.
  3. Det var en solfylt dag i Oslo. Jeg hadde nettopp møtt en av mine beste venner. Vi var klare for en skikkelig fest til kvelden, men først skulle vi få kommet oss ut for litt mat. Planen var å gå ned på Lawo terasse for å spise, siden de holder til veldig sentralt. Jeg hadde tatt på meg en grønn luftig kjole med tynne stropper.. Denne hadde jeg fått av en venninne, og jeg gledet meg til å ta den i bruk. Imens vi vandrer nedover gatene, kjenner jeg at kjolen virket litt i overkant luftig. Jeg tenkte at “Vel, vel, den er jo det…”. Etter hvert som vinden fortsatte, måtte jeg sjekke. Til min store forskrekkelse var den ene puppen på utsiden av kjolen!!!! Det hadde den vært en stund…… Omg. Jeg trodde jeg skulle dø. Min venn ved siden av meg må ha være tidenes minst observante, som ikke hadde sett den ene puppen som var på luftetur.

Har noe lignende skjedd deg?

Disse marerittene gjør meg gal

Tidligere denne uken har jeg nevnt for dere at jeg har sovet uten alarm. Det vil si at jeg sover til jeg våknet, noe som i og for seg er veldig behagelig. Jeg ser på denne uken som en ferieuke, og stresser ikke med noe, verken jobb eller privatliv. Det er min måte å ta ferie på, selv om jeg holder bloggen i gang. Jeg har hatt ridning på timeplanen i tre dager nå, og er uendelig glad jeg prioriterer det, for det gir meg masse energi. I går da jeg kom hjem klarte jeg å vaske nesten hele huset! Det var skinnende rent her.

Den siste tiden har jeg nok en gang fått problemer jeg ikke helt blir kvitt. Jeg skrev tidligere et innlegg HER om at jeg var fanget i et ondt mønster, der jeg slet med å være ganske utmattet og full av negative tanker hver morgen. Jeg fikk hjelp til å takle dette av en veldig hyggelig dame, og jobbet med å stoppe de negative tankene. Jeg har delvis klart det, og er ikke lenger slik at jeg tynges om morgenen (eller ut over dagen). Problemet er at nå har det heller kommet til utløp i søvnen min. Jeg har den siste tiden opplevd økende mareritt og at jeg våknet midt på natten. Til eksempel drømte jeg i går at jeg var holdt som gissel/fange av noen fæle folk hjemme hos meg. Hver gang jeg prøvde å ringe politiet, kom jeg bare til telefonen til en av disse fæle folkene. Jeg prøvde også skrive til en venninne at hun måtte ringe politiet, men hun tok det ikke seriøst. En annen natt drømte jeg at vi skulle inn og filme i et hjemsøkt hus… En annen kveld drømte jeg at en av mine beste venner døde…

Om du har noen idé for hvordan jeg kan jobbe meg gjennom dette, skriv en melding eller kommentar under. Husk at offentlige kommentarer kan hjelpe flere som sliter med det samme, så det er bare topp å skrive under innlegget. Om jeg sliter med noe, så er det hyggelig å dele en eventuell løsning med andre lesere.

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

Jeg innredet et eget rom til hundene

Jeg er skikkelig nørd for hundene mine, og derfor fikk jeg en brilliant idé for det ene gjesterommet. Det var nemlig slik at sengen vi hadde planlagt skulle stå i rommet var for stor. Det ble et rom med en seng i, og det er ikke særlig koselig. Sengen er derfor fjernet, og rommet ble plutselig tomt. Noe måtte gjøres, for det er i hvert fall ikke nyttig med et rom uten noe i. Før vi har noen annen løsning valgte jeg å plassere et sminkebord i rommet, da det er perfekt lys å sminke seg i. I tillegg har jeg tatt inn flere ting som tilhører hundene. Hunder liker jo å ha et eget sted de kan ligge når eieren er på jobb, eventuelt om de bare vil være litt i fred. Min eldste hund pleier å ville være i ro på kveldstid, og da legger han seg ofte inn på dette rommet. Planen er å få inn en gjesteseng eller sovesofa etter hvert, men inntil videre er det faktisk et genialt rom som hundene og jeg bruker hver dag. Sjekk før og etter! Det ser ikke ut som samme rom, tenk på det!

Ble det ikke koselig? 

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

Drøye dilemmaer

Jeg vet alle andre gjør dette også, men jeg synes det er så gøy! Jeg har også prøvd å plukke ut noen dilemmaer som sitter litt. Hva ville du selv gjort i disse dilemmaene?

 

HELST VASKE OPP DIARÈ ELLER OPPKAST?

Oppkast, definitivt. Det er i det minste fortsatt mat, imens diaré er omgjort til en smørje.

INNLAGT VANN ELLER ELLER STRØM?

Jeg hadde nok gått for strøm. Jeg svetter lite, og kunne badet sjeldnere.

RIK OG I ET DÅRLIG FORHOLD, ELLER FATTIG OG I ET BRA FORHOLD?

Definitivt fattig og i et bra forhold, så fikk jeg heller jobbe hardere for å tjene mer.

SHAVE ARMHULENE ELLER LEGGENE FØR EN DATE? 

Her måtte jeg ha valgt armhulene… Jeg får heldigvis ikke særlig synlig hår på leggene, så derfor ville jeg håpt på å ikke bli oppdaget. Æsj.

REISE PÅ BRYLLUPSFERIE MED BARN ELLER UTEN BARN?

UTEN BARN! Det er jo liksom meningen å feire hverandre, og da må det kunne gå an å ha litt barnefri, tenker da jeg…

MISTE 100 KR HVER GANG DU TAR OPP LOMMEBOKEN, ELLER MÅTTE GÅ PÅ DO PÅ NÆRMESTE BENSINSTASJON RESTEN AV LIVET?

Haha. Her ville jeg ha mistet 100 kr…. Jeg bor ikke akkurat ved siden av en bensinstasjon, så det ville være et mareritt!

VILLE DU DRUKKET EN SHOT MENSBLOD ELLER SPIST TILSVARENDE MENGDE AV EGEN BÆSJ?

Omg, så sykt ekkelt!!! Tror det måtte ha blitt blodet….. Men det er kun for helsen min sin del,

HA HIKKE RESTEN AV LIVET ELLER HA OSTEPOP PÅ HENDENE HELE TIDEN?
Er det noe jeg hater, så er det faktisk å hikke. Det er helt grusomt. Derfor blir det ostepop på hendene.

HA KRONISK SIKLING I MUNNVIKEN RESTEN AV LIVET ELLER TATOVERE EN HITLER-BART?

I og med at jeg er kvinne, så ville jeg siklet. Menn kan i det minste prøve å dekke barten med sin egen vekst..

HATT BESTIKK SOM HENDER ELLER HJUL SOM BEIN?

Hjul som bein. Det ville kunne gått ganske fort! Litt mer praktisk enn bestikk som hender.

INGEN SOM MØTER I BRYLUPPET DITT ELLER INGEN SOM MØTER I BEGRAVELSEN?
Ingen i begravelsen. Da slipper jeg forhåpentlgivis å vite om det. På min store dag vil jeg gjerne ha alle jeg er glad i tilstede.

VÆRE KONSTANT BRISEN RESTEN AV LIVET ELLER VÆRE DRITINGS FREDAG 17:00 TIL SØNDAG 17:00 HVER HELG?

Konstant brisen! Da er man alltid litt glad.

Å IKKE KUNNE LESE ELLER IKKE KUNNE SKRIVE RESTEN AV LIVET?

Det måtte bli å ikke kunne lese. Da kan jeg i det minste gi beskjeder.

SE UT SOM MARILYN MANSON ELLER BO MED SIV JENSEN?
Bo med Siv! Hun kunne lært meg masse om finans + hjulpet meg med bed.øk.

SPISE BEGGE TOMLENE DINE ELLER ETT AV ØYNENE DINE?

Æsj….. Ååååh. Tomlene… Da fikk jeg bruke hansker resten av livet.

ALDRI MER SEX IGJEN ELLER ALDRI MER TRENE/IDRETT?

Aldri mer sex…

ALDRI LIGGE MED NOEN ELLER LIGGE MED ALLE?

Aldri ligge med noen! Jeg er ikke så sexavhengig at jeg hadde villet ligge med alle…

ALDRI KLIPPE HÅRET ELLER ALLTID VÆRE SKALLET?

Da hadde jeg heller gått for å bli Rapunzel. Skallet kunne jeg aldri blitt…

VÆRE OVERBEVIST OM AT DU KOMMER TIL Å DØ HVER DAG ELLER VITE DU SKAL DØ OM 10 ÅR?

Heller leve de ti årene fullt ut! Å ha angst for å dø hver dag kan umulig være særlig hyggelig.

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

Arbeidsgiveren din kan være en drittsekk

Av og til forteller jeg historier, men denne gangen skal jeg fortelle om noe litt mer alvorlig, og ikke minst trist. Det jeg ønsker å ta opp er arbeidsgivere, og hvordan disse tidvis kan virkelig oppføre seg som tyranner, eller faktisk bryte retningslinjer for hva som er greit og ikke. I og med at jeg studerer HR og personalledelse, har god ledelse og behandling av mennesker blitt ekstra interessant for meg: Jeg kan fortelle dere selv at jeg vet veldig godt hvordan det er å ikke ha det bra på jobb, og ikke minst vet jeg mye om hva som foregår i kulissene enkelte steder.

For det første, så har jeg jobbet steder med skyhøy rate på sykemeldinger. Jeg har også jobbet steder der enkelte ikke en gang er blitt gitt en kontrakt. I tillegg har jeg jobbet steder der enkeltpersoner ikke har fått penger når de skal, og dette er blitt gjort med de personene som “tåler” det… listen er lang. Mitt første budskap er at om du mistenker noe er på grensen eller ulovlig, så er det som regel det. Jeg har blant annet hadde en tidligere arbeidsgiver som var ekspert på å utnytte unge mennesker, da de ikke har like mye kunnskap om arbeidslivet som de litt eldre. Det ble blant annet oppfordret til å ikke “minne” de ansatte på å bruke egenmelding om de var syke en dag, eventuelt få dem til å bytte vakt. Jeg skammer meg den dag i dag, men jeg hadde fått et skikkelig helvete med mine overstående om jeg ikke hadde gjort som det ble fortalt. Et annet “triks” var å oppfordre syke til å komme på jobb, for så å la dem dra hjem igjen, for da kunne de ikke bruke egenmeldingen sin. ALT handlet om å spare hver mulige krone og øre,

En annen gang gikk det direkte ut over akkurat meg. Jeg lå hjemme med feber, og skjønte at jeg måtte kaste inn håndkleet, og ringte derfor til nærmeste leder. Jeg forklarte at jeg ikke kunne kommet. Svaret jeg fikk var helt sykt… Indirekte sa lederen min at om ikke jeg kom, så var det ingen andre som kunne. (Morsomt at en “leder” sier noe sånt, da nettopp en leder skal kunne stille opp i kriser). Det endte med at jeg ikke hadde noe valg, og måtte sitte på jobb kjempedårlig, og i fare for å smitte andre. Den såkalte “lederen” dro selv hjem. Jeg husker at jeg sterkt vurderte å gå til arbeidstilsynet, men igjen var jeg redd det skulle gå direkte tilbake på meg selv, og turde ikke si fra. Aldri turde jeg dette, til tross for flere brudd som ble begått. Jeg var redd, fordi jeg hadde sett hvordan andre tilfeldigvis kunne sakte, men sikkert miste jobben sin. En hyppig brukt teknikk var å forsøke å psyke ut ansatte som ikke var ønsket lenger. Det er jo veldig vanskelig å spare folk i Norge, så derfor gikk teknikkene ut på å jobbe for at enkelte skulle ønske å si opp selv. Ja, ganske stygt.

Budskapet mitt er at man må være forsiktig med hva man finner seg i. Når man er ung er det veldig lett å ikke tørre helt å si noe, og tro på rare ting som blir fortalt. Om du noen gang opplever å ikke få kontrakt, bli tvunget på jobb når du er syk, ikke får lønnen når du skal, eller bare merker at noe er galt, da må du si fra! Enten kan du ringe LO og snakke med dem, eller ta kontakt med arbeidstilsynet for rådgivning. Det er mange ting som man ikke vet om, men det er viktig å tenke at alt som virker litt rart, er som regel det. Det har selvfølgelig vært unntak i mitt a4-arbeidsliv, men jeg vil advare spesielt dere som kanskje ikke har så mye erfaring, eller dere som opplever ting, men ikke vet helt hva dere skal gjøre.

Lykke til i arbeidslivet! På riktig arbeidssted vil det være gull å jobbe, men vær obs på at det finnes vanvittig mange useriøse aktører som gir fullstendig F*** i sine ansatte, og kun tenker på penger. Hadde de vært litt smartere, ville de forstått at glade ansatte presterer bedre, men den gang ei. ♥ 

Denne uken skal jeg…

Denne uken tror jeg kommer til å gå ganske fort for min del. Starten av uken er ganske rolig, men slutten er noe annet. Jeg kommer til å reise bort fra og med lørdag, men oppdaterer dere litt her og der. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg kan legge ut og ikke i den perioden, så vi får se! Dette er i hvert fall planene mine:

♥ PAKKE! Jeg har så vidt begynt å pakke, men må gjøre meg helt ferdig. Derfor er jeg nødt til å skive en liste til meg selv, slik at jeg ikke glemmer noe. Det verste jeg vet å glemme er saker som p-piller, tannbørste, mobillader og sminkefjerner. Det er alltid et eller annet som ligger igjen hjemme, men det gjelder å huske det viktigste.

♥ ZEN! Denne uken trenger jeg å lade opp batteriene og finne meg selv litt. Derfor er det bra for meg om jeg sover uten alarm, bruker tid alene på rolige steder, gjør mindfullnes, og lar meg selv slappe av ordentlig. Jeg skulle ønske jeg var bedre på for eksempel yoga, men dette kan jeg ikke annet enn når jeg har vært på gruppetimer.

♥ Jeg skal SPISE mye sunnere enn jeg pleier denne uken. Nå har jeg i løpet av sommerferien spist ganske usunt, og da igjen føler jeg meg ikke så vel. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke bare alltid spiser sunt? Da hadde jeg følt meg mye bedre med meg selv. Det har også vært en del alkohol i sommer, noe jeg også merker på kropp og hud.

♥ På torsdag skal jeg til FRISØREN igjen. Det føles egentlig ikke så lenge ut siden sist jeg var der, men om jeg ikke gjør det nå, så vil det potensielt bli veldig lenge til neste mulighet. Jeg elsker også å være helt fresh på håret, så det skal nytes å bare få tatt litt ettervekst og stusset tuppene.

♥ På fredag skal jeg ha VIPPETIME tidlig på morgenen. Jeg gleder meg til å legge ut litt om dette, for hun jeg skal til er helt rå. Jeg har faktisk lat ut reklame for henne tidligere, og mamma er blant annet fast kunde der. Om dere leter etter noen som er gode på vipper i Vestfold, så gled dere til å høre om denne!

♥ TRENING er også viktig for meg, og derfor skal jeg som vanlig få ridd en del. Det er mulig at jeg rir litt mer enn vanlig, bare for å “ta igjen” litt før jeg reiser bort. Det blir veldig rart å ikke få ridd på en stund. Det er typisk om jeg mister masse muskler. Og tro meg: Ridemuskler bygges over tid, og det er veldig vanskelig ri bra om man rir sjelden, for det krever en del muskler som man ikke får fra annen trening.

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

UKENS SPØRSMÅL: POLITIKK, INNTEKT, FAVORITT PH-DELTAKERE

Favorittsang om dagen?

Dance monkey! Digger den. Den er så fengende!

Hvilket parti stemmer du?

Dette er litt privat, men jeg kan i hvert fall si at jeg er på den blå siden. Jeg trives altså med regjeringen som sitter nå. Politikk kan debatteres til man blir grønn, og jeg tror ikke det er noen vits å sette i gang en diskusjon her på bloggen.

Er du interessert i miljøet?

Ikke over gjennonsnittet, men jeg får bedre samvittighet når jeg gjør ting som er miljøvennlig. Den ene bilen vi har er en el-bil, og det er jeg fornøyd med. Jeg synes det er mye lettere å være litt miljøbevisst nå som samfunnet er på vei i riktig retning. Det hender jeg kjøper vin og mat som er økologisk. Jeg har også kuttet mye på rødt kjøtt.

Hvilken parfyme bruker du?

Dette varierer veldig, jeg bruker flere forskjellige. Mine all time favoritter er Chanel No5, Cinique Aromatics elixir, Chanel Mademoiselle og Miss Dior.

Hund eller hest?

Det er for meg et helt umulig dilemma. Hunder er riktignok mye billigere å ha, imens hester er større, dyrere og bruker mer tid. Jeg kunne nok ikke levd uten noen av delene. Jeg elsker dyrene i livet mitt, virkelig.

Hva synes du om at andre PH-deltakere er kjærester?

Det er litt av et fenomen, men jeg forstår det litt. De parene som blir sammen der inne har jo hatt en vanvittig opplevelse sammen, og de er heldige som finner hverandre, da PH gir rom for å bli kjent på en veldig unik måte. Samtidig ser man at for noen sprekker boblen, og da er ting annerledes. Jeg ser også at folk finner hverandre på tvers av sesonger, og det er litt interessant. Jeg tror det har mye med omgangskrets å gjøre.

Hvor ser du deg selv om ti år?

Jeg håper at jeg er lykkelig. Det kuleste hadde vært å ha sitt eget talkshow, det er faktisk en av mine største drømmer! Jeg trives så godt i underholdningsbransjen, så jeg håper på en fremtid der. Om ting er stabilt, kanskje jeg til og med er gift og har barn!?

Har du kjæreste?

Ja, Haakon er fortsatt en stor del av livet mitt, og jeg har ingen planer om å kvitte meg med ham.

Hvor mye tjener du på bloggen og sosiale medier?

Dette er litt privat, og i tillegg har jeg ikke satser lenge nok til å anslå et cirka tall. Det har også vært litt labert i juli på grunn av ferier. Slik det ser ut vil inntekten min gå en del opp nå til høsten og vinteren, så det skal bli spennende. Jeg har ikke noe spesifikt tall enda, men det kommer nok når jeg er mer inn i alt sammen.

Skal du se på Ex on the Beach?

Jeg synes reality er veldig gøy, så det kommer jeg nok til å gjøre. Det er litt teit, for jeg er i utgangspunktet negativ til selve konseptet, men allikevel skal jeg se på, haha.

Skal du ut og reise snart?

I hvert fall ikke til utlandet. Det er litt kjipt, men jobb kommer først. Vi skulle egentlig reist til Bali, men det ble avlyst. Jeg håper på å reise litt senere i år, men har ingen satte planer nå.

Skal du ha meetup?

Hehe, det går sikkert an. Dere må bare komme bort og si hei om dere ser meg, det er bare koselig. Jeg kan nok virke litt sjenert i første omgang, men det er jeg egentlig ikke.

Dine favoritt PH-deltakere gjennom tidene?

Hmmm… Martine Sjøhaug, Isabell Andersen, Erik Sæther, Thea Gudmundsen, Stian Thorbjørnsen, Kristian René, Louis.. Dette er de jeg kommer på i farten. Fra min egen sesong må det være Labi, hehe.

Hva synes du om sex og aldersforskjell?

Folk må få gjøre som de vil, så fremt de er voksne. Jeg synes ikke for eksempel 13-åringer skal ligge med 19- og 20-åringer. Dette handler om modenhet. Jeg mener at man bør vente med sex til man er 16.

Hvor mange unger har du lyst på?

Akkurat nå: 0. Men om jeg skal se for meg noe, så tenker jeg ett. Jeg har lyst på ett barn å skjemme bort og vie all min tid.

Er du gravid?

Nei… eller? Jeg fikk noia denne uken, men jeg er nok ikke det. Skulle jeg bli usikker må jeg ta en test til.

Driver du med sprang eller dressur?

Dressur! Jeg digger sprang og på grunn av farten og spenningen, men jeg er og forblir en dressurrytter.

Har du stor familie?

Neee, ikke sånn veldig. Jeg har litt her og der, men det er litt avstand på oss, så vi sees litt sjeldent.

Kunne du operert deg mer?

Både ja og nei… Det kommer veldig an på hva det skulle vært. Jeg prøver å jobbe med meg selv innenfra, slik at jeg har det bra med meg selv og ikke føler på press om å endre utseendet mitt. Det kommer nok en dag jeg vil endre litt på puppene, men det er isåfall om jeg synes de er for store. De tar litt plass per i dag, og noen ganger tenker jeg de kunne vært mindre.

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

Han hadde tatt viagra

Hei, alle sammen! I går gikk det hardt for seg. Jeg våknet klokken halv ett i dag på hotellet, og det spant rundt i hodet mitt. Jeg dro den ganske ut i går, jeg shottet til og med tequila. Haha, jeg elsker egentlig det, men det hender at det er oppskriften på en elendig form dagen derpå. Mildt sagt. I hvert fall hadde vi det veldig gøy, og jeg tror at Axel fikk en fin bursdagsfeiring. I gave fikk han ostepop, energidrikk i en Victorias secret-pose. Vi holdt på å glemme å ta med noe, og da gikk det den veien.

Men hallo! I løpet av kvelden begynte det å spinne rundt en person som hadde tatt viagra, og det ble bare tull og surr. Jeg tror det til sist viste seg å være sant, men ikke at personen gikk rundt med stå**** på festen. Jeg skjønner ikke greien med at folk tar sånne ting? Det er jo svært få som orker å holde på så sykt lenge, og da blir det nærmest tortur for begge parter, da akten aldri blir overstått. Jeg har inntrykk av at å ta viagra er på mange menn sin bucket list, bare fordi de er nysgjerrige? Det har jo forekommet dødsfall på grunn av bruk av den slags, så det kan jo være litt skummelt.

Hotellet var upåklagelig, men vi fikk dessverre ikke tid til å prøve relax-avdelingen, noe jeg egentlig var veldig giret på. Nå er jeg hjemme igjen, og håper på å få formen mer på plass. Senere skal jeg poste ukens spørsmål, så gled dere! Vi blogges.

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

Kveldens antrekk!

Nå er jeg kommet frem til kompisen min. Vi tok el-sparkesykler opp til Frogner, og er skikkelig klare for en kveld ute! Antrekket er fra Pretty Little Thing eller  Shein. Jeg husker helt ærlig ikke akkurat hvilken av dem. Begge selger jo sånne type sett, og jeg digger det! Vesken har dere sett en del ganger før, men i hvert fall er den fra Louis Vuitton, og heter Alma BB. Veldig mange har den, men det er ikke så rart, for den er så søt!

Jeg håper dere også får en fin kveld! Jeg skal kaste i meg noen glass vin, så håper jeg at kvelden blir topp. Vi blogges i morgen!

Jeg har mistet all tillit til disse…

Det begynte med at jeg har tullet litt frem og tilbake med at man ikke skal reise kollektivt på grunn av forsinkelser. Jeg tenkte i første omgang at jeg har hatt uflaks, og at det ikke alltid er sånn. Nå har jeg i løpet av de siste månedene reist en del med nettbuss for å slippe å ta bilen inn til Oslo, og har vært positivt innstilt til dette. Men nå… ALLE gangene jeg har sporadisk reist med nettbuss, har det vært forsinkelser. I dag var bussen 40 minutter for sen, og sist ca 30 minutter. Er dette godt nok? Jeg kan bare forestille meg hvor grusomt dette ville vært om jeg for eksempel skulle rekke et fly eller et viktig møte. Jeg har en tvangstanke om å møte til tide, og da er forsinkelser mitt verste mareritt.

Jeg prøver vel egentlig ikke å få folk til å slutte å reise kollektivt, men jeg synes ikke det er rart at mange velger bil fremfor VY og Nettbuss, da aktørene ikke er til å stole på, og de ser ut til å forlange at forbrukeren venter i det uendelige og svelger hvert eneste minutt med forsinkelser. Dette er skammelig! Hvem skal man reise med, om de som er tilgjengelige ikke kan settes tillit til? Den eneste grunnen til at jeg fremover reiser kollektivt, er utelukkende fordi Oslo by ikke ønsker at man bruker bil. Det er UMULIG å parkere i sentrum, og det er som regel til sentrum jeg skal.

Jeg sitter endelig på bussen nå, men har mistet nesten én time med relax på hotellet. Jeg hadde gledet meg til å slappe av og nyte dagen før jeg skal i bursdag i kveld, men den gang ei. Bildene er fra en gang Haakon og jeg skulle ta tog fra Lier til Oslo. Til og med da presterte toget å ikke være til tide…..

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude