Dette synes jeg om årets Paradise Hotel

Hva skal jeg si? Jeg kan begynne med å si at sesongen i år startet veldig kult med inndeling i lag. Det tok ikke lange tiden før disse lagene ble splittet opp, og folk ga etter press og fristelser som dukket opp. Jeg synes det var litt kjedelig at lagene sprakk opp så fort, og at det skulle så lite til. Det hadde vært beundringsverdig om noen av lagene holdt helt til slutt, og at prinsippet om å ta vare på laget forble der. Allikevel, så var det uansett kult.

Jeg kommer definitiv til å huske denne sesongen for at den hadde mye opp og nedturer på hver allianse. Det har vært veldig åpent og ærlig spill der folk har sagt rett ut at de vil ha hverandre ut, og det har vært kult å se på som seer. I tidligere sesonger (inkludert min) har det vært sånn at alle bare nekter for at de har prøvd å få ut hverandre, men så sier de noe helt annet på synk, Hehe. Jeg digger i denne sesongen da Sofie kom inn igjen og trodde hun skulle «ta» Adrian for å ha prøvd å få henne ut, og alt han svarer er at det stemmer, og at han synes det var lurt å få henne ut. For en åpenhet, og helt upåklagelig! Jeg anser denne sesongen som en av de beste, men det er et par småting som jeg er noe misfornøyd med, både av god og dårlig grunn. 

Jeg må være ærlig å si at jeg har blitt direkte kvalm av enkelte tendenser hos noen av deltakerne når det kommer til hvordan de snakker andre ned. Jeg synes Tix, Sofie og Mario definitivt scorer høyest på å snakke ufint og oppføre seg både dobbeltmoralsk og selvrettferdig. Det var mye mangel på ydmykhet hos egen person, og klart det provoserer. Men slik er det jo litt lagt opp – det er ikke meningen av vi TV-seere skal like alle, da ville det vært litt kjedelig. De finner alltid noen å ta med med mangel på selvinnsikt og som er eksperter på å sette seg selv i et dårlig lys. Jeg synes heldigvis at deltakerne er interessante på hver sin måte, og de har i hvert fall laget god TV.

Så til det endelige resultatet… jeg er både skuffet og ikke. Jeg ble alt for hengt opp i at jeg måtte se Jamilla eller Thea vinne. Jeg så faktisk ikke finalen i går, både fordi jeg holdt på med flytting, men også fordi jeg synes det var kjedelig uten «hovedrollene». Jeg var innerst inne sikker på at en av dem kom til å vinne, for slik ender ofte eventyr – altså med en lykkelig slutt. Men sååå fikk vi en tvist der i det minste Adrian (min favoritt nummer 3) klarte å vinne. Det var deilig å se at den andre alliansen fikk en siste smell i fleisen, da de virket litt vel fornøyde over at de «vant» til slutt. Når vi snakker om kuleslippet, synes jeg det er tullete. Ikke slippet i seg selv, men selve tvisten. Det var jo liksom ikke så krise for Marthe når hun uansett fikk 200.000, da var jo bare alle nogenlunde fornøyde på slutten… Det hadde kun vært skikkelig kjipt for henne om Adrian slapp den på 500.000, for DA hadde hun jo ikke fått et øre. Nei, jeg synes det ble kjedelig og nærmest falsk underholdning. Jeg tror nok at Nicolai og jeg var ganske så mer stresset da vi slapp kulen i 2014 og visste at en av oss ikke skulle få en dritt. Og seieren smakte nok bedre også… Jeg ønsker meg en tvist til der Thea og Jamilla får en egen premie for å ha holdt ut og vært så tøffe over så lang tid – og attpåtil når jeg forstår hvordan Tix har oppført seg mot Jamilla, det synes jeg er veldig lavmål. Jeg har ikke vært tilstede, så jeg har ikke noe grunnlag for å fyre meg for mye opp, men vi ser jo på TV hvor nedverdigende han kunne snakke om henne til tider. Det er leit, for jeg var egentlig sikker på at han var hakket snillere av natur, men folk er folk.

På et terningkast vil jeg gi sesongen en svak 5. Finalen irriterte meg grønn, for jeg var sikker på at mine favoritter skulle få til noe helt sinnsykt. Nå kan jeg endelig slappe av i hodet og ta en pause fra konkurransedrevet reality og heller se på repriser av Chartefeber i sommer, Hehe. Jeg blir alltid så revet med…. men spesielt denne sesongen, omg.

Hva synes du om sesongen?

Helt kaos

Jesus. I går holdt vi på å flytte fra klokken 10 på morgenen og helt til 12 på kvelden. Fordelen var at vi fikk flyttet absolutt alt vi har, men igjen ble jeg skikkelig lei etter hvert. Når man flytter blir man alltid overrasket over hvor mange ting man har. Nedturen var definitivt at det ble ødelagte et stort garderobeskap, og jeg var glad i dette skapet… Nå ligger det ute på gis bort på Finn slik at noen som ikke er så nøye på det kan hente det. Jeg hadde nok beholdt det til tross for skremmende tidligere, men jeg vil gjerne at alt skal være perfekt nå når vi har investert i bolig.

Under kan dere se leiligheten tom for ting. Disse bildene tok jeg sent i går kveld. Det dro meg tilbake i tid til dagen vi skulle flytte inn. Det var mars og 20 minusgrader ute, og ting var så spennende. Jeg var ikke særlig kjent i Drammen eller Lier, og visste ikke hvilken vei livet skulle ta fra da. Jeg ble raskt kjent med områdene, og trivdes bedre og bedre. Jeg likte veldig godt Lier fordi det er så grønt og fint, og mye hest i området. Takket være denne flyttingen ble jeg nok en gang bitt av hestebasillen og lovte meg selv at jeg aldri kommer til å slutte. Jeg er veldig takknemlig for at livet snudde den veien og lot meg minnes på hvorfor hest er livet. Å flytte til et nytt sted, selv om det bare var for ett år har gitt meg mye. Jeg har prøvd jobber jeg både har likt og ikke, jeg har vært med på ulike TV-program, jeg har gått lange turer ut i naturen, ledd og grått, blitt kjent med en rekke nye mennesker… livet har gitt meg et lærerikt og utfordrende år der ting ikke har vært helt A4, og jeg har blitt presset til å ta tøffe valg som går på både moral, livet og tillit. Jeg er takknemlig for denne delen av livet, selv om det har inkludert noen nedturer.

Jeg tenkte skrive et eget innlegg om Paradise Hotel i kveld, om hva jeg synes om finalen og dramaet som har vært i bloggverden. Stay tuned!

 

 

Leiligheten ser ut som trash

Da var i her… Flyttedagen. Det blir både gøy og trist å flytte. Vi har bare bodd her ett år, men det føles veldig lenge. Jeg har fått bli kjent med Lier og Drammen som bosted, og dette året har utfordret meg veldig mye. Vi har trivdes i og for seg i selve leiligheten, men det har vært litt utfordringer med mye bråk fra de som bor over oss, da de pusset opp de første månedene vi bodde her – også på søndager og sent på kvelden. I tillegg ligger boligen rett ved en veldig trafikkert hovedvei, og det er dårlige solforhold – selv om vi ble fortalt at det skulle være sol hele dagen. Jeg må virkelig lære meg forskjell på nord, sør, øst og vest…

Og nå ser leiligheten ut som et vandrerhjem. Plastikkposer og esker preger utsikten rundt meg. Vi skal som tidligere nevnt flytte alle tingene til mammas hus, før vi senere i juni flytter til det nye huset. Det blir litt prosess, men jeg tror at de to ukene vi har å mellomlande hos mamma kommer til å gå veldig fort. Det blir også enklere for min del da mamma bor nærmere stallen, så jeg vil spare drivstoff i tillegg til tid. Mamma bor også nærmere huset vi skal flytte inn i, så veien dit blir heldigvis bedre neste gang vi skal flytte på oss.

 

OMG. Her ser dere underveis – og etterbilde av garderoben min. Dette er så trist! Dette var mitt fristed. Men jeg skal skaffe meg et  nytt i det nye huset ♥

FØR

ETTER

Det er virkelig bare rot over alt, og jeg har måttet pakke en koffert med klært for to uker… Men det er jo ikke akkurat noen ferie jeg skal på. Jeg skal flytte, drasse, dra og slite, så det er ikke enorme heiarop. Jeg overlever vel, som med alt annet. XX


Uken som gikk

UKENS OPPTUR:

Herregud, dumt spørsmål. Det er to oppturer! Jeg er ferdig med eksamen, og vi har kjøpt hus!!! Dette er såååå gøy! Tenk på det! Dette har jeg sett frem til i så mange år, og nå er det skjedd. Det siste året har som fortalt tidligere vært tungt for meg selv og andre, nå kan det se ut som at ting går i riktig retning igjen.

UKENS NEDTUR:

Vi hadde nesten bestemt oss for et annet hus enn det vi endte med, men det ble faktisk solgt dagen før finansiering var i boks. Det var nesten litt merkelig, for huset hadde ligget lenge ute. Samtidig er var huset vi endte med å kjøpe hakket rimeligere, så det var ikke bare negativt. Alt i alt snudde nedturen da vi falt for det andre huset og vant budrunden. 

UKENS ANTREKK:

Denne kjolen kjøpte Haakon til meg i siste liten hos H&M, fordi jeg ikke fant noe å ha på meg på lørdag. De hadde bare én igjen av den i min størrelse, så jeg ble kjempeglad for at de hadde den! Den er skikkelig søt til sommersbruk. Skoene kjøpte jeg p Gran Canaria hos Guess og vesken er fra Victorias secret.

UKENS MÅLTID:

OMG. Det var denne sykt gode clubsandwichen jeg spiste hos Jonas B. Gundersen i Drammen. Jeg kommer enda ikke over hvor god den var. Aiolien var full av smak i tillegg. Denne må jeg få spist en gang til før jeg flytter helt!

UKENS FAVORITTSANG:

Hodet mitt har stått helt stille de siste dagene, for jeg har lest masse til eksamen og vært stresset for hvordan det skal gå med flytting og eksamen totalt. Alt ser heldigvis ut til å ordne seg, men jeg har nesten ikke hørt på musikk…

UKENS ØNSKE:

Jeg er sikkert godt over gjennomsnittet PH-fan, men jeg holder på å klikke av denne uken på tv. Mine favoritter er ute, og begge røk på en sånn sykt kjip tvist de selv ikke hadde kontroll over. Jeg er alt for engasjert i PH, men jeg tror man blir litt rar av å ha vært med selv. Det er så irriterende å se på nå at jeg vurderer å boikotte finalen om ikke noen av mine favoritter er med dere. Om Sofie og Mario skulle vinne, da føler jeg meg svindlet som tv-seer, haha. Ikke rart det blir ny sesong år etter år når det er så engasjerende!

UKENS TANKE:

Hjernen vår er i stand til utrolig mye rart, og til tider betrakter jeg den som en maskin. For eksempel fra å øve på eksamen til å utføre eksamen: På to dager kan hjernen min 10 nye ting. Det er som at når koden er knekt trenger man bare programmere hjernen… Sykt!

UKENS INNKJØP:

ÅåÅ! Denne uken har jeg fått en stor eske med diverse produkter fra Lyko. Dette er sponset, så jeg skal vise dere dette senere, men jeg tar det etter mini-flyttingen vår. Esken inneholder blant annet produkter fra Rituals, og det elsker jo jeg!

UKENS MIMRING:

Det er ca ett år siden mitt mini-eventyr i Mexico som legende. Reisen var kort, men det var utrolig hyggelig å få smake enda en gang på Mexico og PH. Da var jeg heldig å få se finalen direkte på festen, og jeg husker jeg synes det var så kjipt å se Leo slippe kulen på Julie. Dette ble et lite eventyr, og det var gøy å få være så nære på det. Virkelig gøy var blant annet å få se produksjonen om igjen.

 

Det var alt for i kveld ♥ ♥ ♥ ♥

 

Jeg bommet totalt på eksamen

Hva er det verste som kan skje på eksamen?

Når du er kommet deg til eksamensrommet, har fått i deg nok koffein, mat og vann.. Helsen er på topp, du har pugget og føler deg hundre prosent klar. Hva er det verste som kan skje? Det verste som kan skje er at du får en oppgave som du ikke kan svare på, og den ikke kan generaliseres eller prates rundt.

For første gang i min studietid var eksamen elektronisk. Dette i seg selv mener jeg at begrenset min kreativitet. Jeg elsker å skrive for hånd, til tross for at jeg får smerter i håndleddet etter et par runder. Nervøst åpnet jeg eksamensdokumentet i Wiseflow, og var dønn klar for oppgavene, for jeg hadde øvd så bra… Før jeg la meg i går kunne jeg svare på alle de ulike temaene jeg hadde pugget, og jeg følte meg uovervinnelig. Så skjedde det… Første del av oppgaven som teller 40% var en oppgave med matematikk. Det var tre ulike måter å regne ut dette på, og jeg kunne i teoretisk perspektiv forklare metodene og deres utgangspunkt, men jeg kan jo søren ikke regne. Jeg må virkelig lære av dette, for jeg visste det kunne dukke opp noen utregninger… men jeg valgte å pugge andre ting isteden, for jeg får helt angst av matte. Kalkulator var heller ikke tillat, og jeg klarer ikke gange og dele for hånd. Lol. Jeg gjorde alt jeg kunne. Utdypende forklare jeg de forskjellige metodene, men i matematikken gjettet jeg… Detter er så kleint! Herregud, hadde jeg bare giddet å pugge matten i faget, så ville dette gått veien.

Men i hvert fall.. Neste del av oppgaven som telte 60% var fyllt med fem spørsmål som jeg svarte på helt glatt, og med ekstra utfyllende kunnskap rundt pensum. På den teoretiske delen var jeg en gud. Er det noen som vet om man får A på 60%-delen, så kan dette veie opp for 40%-delen? Jeg ønsker meg virkelig at dette går veien! Sensurfrist er 19.juni, og jeg kommer selvfølgelig til å dele karakteren med dere. Dette blir sykt spennende…. UFF sier jeg. Lær av mine feil… neste gang skal jeg pugge den delen av faget som jeg hater også.

VI ER BLITT HUSEIERE!

Endelig er det skjedd! Vi har vært på veldig mange visninger, og det har vært så sykt mange ting å veie opp og ned, men endelig er alt i boks. Vi flytter inn allerede 12.juni, så jeg ser virkelig frem til at disse ukene bare skal gå. Da kan livet begynne å gå litt fremover igjen, og jeg kan planlegge mer langsiktig. I mellomtiden skal vi flytte innom mamma sitt hus, og dette allerede til fredag. Motivasjonen er heldigvis på topp, for dette er bare et lite stopp før den ordentlige flyttingen. Jeg gleder meg mest av alt til å selv bestemme interiøret fullt og helt. Når man leier er det kjipe at man må være så forsiktig, og man kan ikke endre farger på veggene, gulv eller andre ting. Heldigvis synes jeg at en del av fargene som er på det nye stedet er ganske fine, så jeg kan bruke mer penger rett i interiør! Jeg har mye mer motivasjon nå, og det blir så gøy å ta dere med på denne reisen i livet mitt! Mitt første kjøp av bolig… Det er skikkelig rart å si det. Jeg venter litt med å avsløre alle detaljer, men vi skal i hvert fall ikke bo midt i en by, hehe, snarere motsatt. Jeg forteller dere alt med tiden. Dette blir kjempebra. 

Nå trenger jeg bare masse masse lykke på eksamen i morgen, så blogges vi når jeg går ut av rommet og forhåpentligvis føler at jeg kunne svare bra på alle oppgavene. Jeg satt og red da budrunden foregikk, derav er det bilder fra stallen i dette innlegget. Herregud, så fort snur ting!

Jeg har gjort alt feil

Det er så kjipt å ha eksamen. Jeg føler meg bare som et vrak på sofaen full av rare ord og formler i hodet. Jeg må virkelig slutte å klage. Samtidig vet jeg at imorgen skal jeg få skrevet eksamen, og da er alt dette stresset over. Jeg skulle ønske noen ganger at jeg ikke brydde meg like mye om resultatet, og at jeg satt litt lavere krav til meg selv. Men ingen har vel blitt gode om de tenker sånn?

Det gikk litt opp for meg da jeg begynte å øve for alvor i går. Jeg har gjort sykt mye feil dette semesteret. Jeg har nærmest mistet meg selv, fordi jeg har vært for utslitt til å tenke på hva Aurora Gude egentlig ville sagt til seg selv. Jeg tar kun eksamen i ett av tre fag denne våren, og det plager meg. Hendelser jeg ikke har kontroll på har gjort meg fysisk og psykisk mer sliten. Jeg har deretter mistet litt kontroll og sett meg nødt til å utsette et par fag. Men jeg må akseptere at det er greit å mislykkes av og til, så lenge man har en plan og ikke dropper helt av. Jeg holder denne eksamenen hellig, og håper på å få toppkarakter, så er det i hvert fall vel prioritert. Men ja, jeg gjør alt feil nå… Jeg sa at man bør spise sunt når man øver. Gjett hva jeg har spist? I går spiste jeg pasta carbonara og potetgull… og i dag har jeg startet dagen med en toast med masse ost. Kan dette komme av stress? Eh ja. Jeg har fortsatt mulighet til å rette litt opp i dette. Jeg planlegger å dra i stallen snart og få ridd litt, slik at hjernen kan koble ut. I tillegg er fysisk mosjon bra for hodet, og jeg håper det kan hjelpe meg å lære litt i kveld.

Eksamen er faktisk veldig skummelt, men du vet følelsen når du går ut av rommet? Jeg elsker det! Uansett om man føler det gikk dårlig eller bra, så vet man at det er over, og man skal aldri ha det gjeldende faget igjen.

Om silikon. Angrer jeg?

Mange ganger når jeg ser på statistikken er noen av dere inne og leser et innlegg jeg skrev i 2014 om brystforstørrelse. Jeg var veldig åpen den gang, og er for så vidt ikke redd for å være det igjen. Nå har jeg tross alt mer realistiske meninger rundt dette, for puppene mine er faktisk blitt fem år gamle, og jeg har fått se det endelige resultatet, og ikke noe som er i prosess. Det var mye spørsmål om silikon en periode, og jeg tror det var veldig trendy før, kanskje ikke like trendy nå? Noen kjente ansikter har jo valgt å ta ut silikonen etter noen år, slik som Sophie Elise, Lene Alexandra og fler. Jeg tror det hadde vært skikkelig rart for meg å skulle gå tilbake tilbake til det som jeg hadde før. Jeg husker at jeg ble livredd etter å ha våknet opp med det som føltes som gigantiske pupper. Jeg ville jo ikke ha for store heller…

Per i dag tenker jeg lite på at jeg har operert puppene, men det er også noen antrekk jeg synes fort kan bli for vulgære når det er såpass mye pupp. Jeg kan også føle meg litt tjukk i feil antrekk fordi det blir mye former. Dette er jo skikkelig teit å tenke, men det er for eksempel ikke alltid så heldig med antrekk som ikke sitter inntil kroppen, da klærne havner lengre fra kroppen og skaper en illusjon om mer enn det som er. Jeg er også 159 og forsvinner fort i for store klær, det ser ikke riktig ut. Det store spørsmålet er om jeg er fornøyd eller ikke med å ha operert..? Helt ærlig, så er det både og. På noen dager er jeg kjempeglad for at jeg gjorde det, da det føles mer feminint, men på den andre siden er jeg nysgjerrig på hvordan det ville vært om jeg fjernet dem. Det er jo de samme puppene som før operasjonen, bare i forstørret format. Jeg tror ikke jeg skjønte at en forstørring i seg selv bare er en forstørring. Mins såkalte “feil” fulgte jo med, og er der fremdeles. Jeg hadde ikke trengt puppene for å bli lykkeligere, overhodet ikke. På en dag jeg ikke føler meg helt bra, så vil jeg til og med finne feil på noe som allerede er fikset på. Det viktigste er at jeg tenker på psyken min. Kanskje jeg en dag gjør en forandring, eller kanskje de forblir som de er…

Jeg er i hvert fall glad de ikke ser ut som to fotballer. Jeg ble heller ikke anbefalt den type operasjon som gjør at man får et slikt resultat. Nå kan jeg faktisk i mange situasjoner velge hvor mye pupp jeg skal vise. I noen antrekk kan jeg skjule det litt, og i andre vise det frem.

Ukens spørsmål: Kroppspress+Charterfeber+boligjakt+++

Hvordan går det med boligjakten?

Det går bedre.. Det har vært en lang og slitsom prosess, men det kan se ut til at ting begynner å løsne nå. Kan hende ting ordner seg allerede i dag eller i morgen. Vi har to aktuelle hus, og det står litt på selve finansieringen hvilket vi ønsker å gå for. Det er også litt skummelt om det oppstår en budkrig.

Er du singel?

Nei,  det er jeg ikke. Om du leser “Haakon” noe sted, så er det kjæresten min jeg refererer til 🙂

Hvorfor heier du på akkurat Thea og Jamilla på PH?

Disse har vært underdogs ganske lenge i sesongen, og hatt mye motgang, men vært beintøffe. Hele situasjonen kan kanskje minne litt om min egen sesong, bare at disse to jentene virker tøffere enn hva Ann Marielle og jeg var, vi gråt en del mer, hehe. Man skal være veldig tøff for å stå i mot gruppen, og i tillegg være så smart og kald i hodet som disse ser ut til å ha vært.

Ble du spurt om å være med på Charterfeber igjen?

Dette kan jeg vel ikke svare på. Kanskje, kanskje ikke? Jeg får sykt mye spørsmål om dette om dagen, spesielt av folk jeg kjenner. På sånne ting er det ikke alltid lov til å svare, og da blir det vanskelig når dere spør, hehe.

Hvem er din favorittkjendis?

Jeg har vel ingen favorittkjendis her i Norge, for kjærligheten min ligger hos Lana Del Rey. Jeg kan trekke frem at jeg har spesielt sansen for Triana, Sophie Elise og Anne Brith, så har dere noen. Jeg liker de kjendisene som ikke virker så høye på seg selv, men som er litt sånn “Her er jeg, og jeg er bare et menneske”. Det er så mange som virker stive og litt vel selvgode.

Kommer du til å fortsette å blogge?

Ja! Bloggen er et satsningsområde fremover, så jeg skal definitivt fortsette. Jeg har også begynt å titte på idéer å lage YT, det ville vært skikkelig moro. Skrik ut om du har noen tips. Jeg er nemlig helt grønn på å redigere, og det har stoppet meg fra å begynne ordentlig med YT.

Hva kan man jobbe med når man studerer HR?

Man kan jobbe med mye forskjellig. Selvfølgelig HR, som handler om å forvalte de menneskelige ressursene i en organisasjon på en lønnsom måte. Man kan jobbe med rekruttering, ledelse, administrativ HR (lønn, timelister ++)… Om jeg selv noen gang skal jobbe med HR ville jeg hatt leder- og personalansvar.

Hva koster en LV-veske?

Dette er veldig forskjellig. De billigste modellene kan man få for under 10.000, men mange koster fra 20.000 og opp. Dette varierer litt ut fra hvor mye dilldall veskene har, og om de er laget av for eksempel krokodilleskinn. Det koster også en del for mer detaljer. Om du vil ha en LV til en lav pris er Speedy og Neverfull fine vesker å starte med, og de er “must haves” for en som samler.

Kunne du hatt sex med noen fra et annet land?

Jeg må svare nei, for jeg har jo en kjæreste. Jeg kunne ikke hatt sex med noen andre uansett hvilket land de kommer fra. Hadde jeg vært singel, så er svaret sikkert ja.

Hva synes du om kroppspress?

Jeg synes det er forferdelig at presset er så høyt som det er blitt. Jeg vet om syltynne jenter som klager over egen kropp, unge jenter som virkelig sliter og venner som henger seg opp i egen kropp. Det hadde virkelig lettet på trykket om jeg og mange andre hadde sluttet å bry oss så mye om kroppens utseende, men vi er på feil vei…

Kjenner du selv på kroppspress?

Ja, veldig mye. Dette går mest på meg selv og egne tanker. Jeg er veldig kort, og det henger en forventning til at man skal være så tiny når man er det, og jeg er egentlig ikke så veldig liten bygd. Jeg har for eksempel ganske brede hofter, og kunne fort kledd litt mer høyde. Det er vanskelig, men jeg prøver å has det bedre med meg selv.

Har hørt at kjæresten din er gammel?

Om du tror at jeg har en sugardaddy på 40+, så er svaret nei nei nei… Jeg er sammen med en mann på 26 år, og jeg er 26 år selv. Dette ryktet var skikkelig teit.

Liker du Tromsø?

Jeg har aldri vært der, så jeg mener ikke så mye om det.

Vi blogges senere i kveld ♥

Å snike seg hjem fra festen + Visning i dag

Jeg har ikke fått satt meg skikkelig ned i sofaen før nå. Bloggen har ligget død i hele dag, og det har mye annet måttet gjøre også. Jeg stod opp, spiste frokost og begynte å øve til eksamen. Nå har jeg samme følelse som jeg har hver gang: Ganske nervøs og usikker på om jeg kommer til å klare å lære alt jeg skal innen eksamensdagen på onsdag. Jeg har kun fått lest gjennom halvparten av notatene mine, så hittil har jeg ikke gjort noen god jobb…

I går var jeg i Oslo og med gode venner. Det har vært veldig deilig å kunne bo med kun 30 minutters togtur til hovedstaden. Det blir rart å bruke lengre tid på å komme seg til Oslo, og spesielt om det blir enda lengre enn bare en togtur, men kanskje noe kjøring til og fra togstasjonen. Uansett, så var i går veldig hyggelig. Jeg merket at det var fint å komme seg litt ut, men jeg kunne merke at det var vanskeligere enn vanlig å holde humøret på topp, og det er vel fordi det har skjedd mye i livet i det siste, og jeg har ikke hatt like mye overskudd den siste tiden. Jeg synes mine venner fortjener positiv energi fra meg, så jeg var indirekte litt skuffet over meg selv. Jeg var helt avhengig av å ta toget hjem i går, så rundt halv ett så snek vi oss avgårde, riktignok ikke usett, men vi kom oss avgårde uten “Bli litt til”-talen som fort kommer. 

Og i dag var vi på enda en visning. Uken som kommer er en HELVETESUKE. Vi får finansiering i morgen eller tirsdag, og da gjelder det bare å by. På onsdag har jeg eksamen, og på torsdag må vi begynne å flytte ut av leiligheten her på Lier. Jeg kommer til å være sinnsykt glad når denne uken er ferdig. Da er mye stress passert!!! Jeg venter også på et par bloggsamarbeid som er på vei i boks, men det er ikke i nærheten av så dramatisk som flytte- og eksamensprosessen har vært.

Jeg ønsker dere en fin søndag kveld!