Et helt nytt kapittel

Nå skjer det snart, og jeg er så vanvittig spent på fremtiden. Av en eller annen grunn er jeg en av de menneskene som trives best når det er mange ulike ting som skjer rundt meg, og spesielt forandring. Jeg elsker å flytte, begynne i ny jobb, reise til nye steder, møte nye mennesker, ommøblere eller kjøpe nye klær. Noen andre er helt motsatt og limer seg til det de har som er trygt og godt. Jeg anser denne nysgjerrige siden av meg som et tegn på at jeg enda er ung og klar for å utvikle meg og smake på livet.

Jeg snakker jo om det hele tiden, men snart skal jeg faktisk flytte. Det ligger an til å bli allerede 01.juni, og det skal bli så gøy! Forskjellen er at denne gangen skal vi eie og ikke leie. Jeg merker at jeg får så mye mer glede ut av tanken på at denne gangen skal jeg ikke videre på en stund. Nå skal det skapes et ekte hjem… Som mange andre har jeg vokst opp i stor villa/enebolig, og har derfor aldri helt slått meg til ro med å bo i leieleilighet. Den vi bor i akkurat nå er på ca 100 kvadratmeter, men allikevel føler jeg dette som noe litt midlertidig – noe det også for så vidt er. Det er noe ved magien å eie noe mer enn bare innsiden av bygget, men også utsiden, hagen, tomten, og faktisk kjenne på at man har et helt område som er skikkelig privat. I mange leiligheter hører man folk trampe over en, dunke i vegger, snakke.. Det er slikt jeg hater. Nå er det verste som kan skje at jeg hører en gressklipper i ny og ne, og det skal bli så herlig.

Vi har siktet oss inn på ett hus nå til å begynne med. Vi mangler bare noen detaljer på plass før vi skal by. Jeg skal enda ikke avsløre hvor jeg skal bo, for det er ikke spikret enda. Det jeg kan si er at jeg ønsker å bo et sted med fin utsikt, over 200 kvadratmeter, gode solforhold, rolige naboer, kort vei til matbutikk, shopping og stallen. Jeg krysser virkelig fingrene for at det lander på boligen som vi har sett for oss!

Kan du gjette hvor jeg er i ferd med å ende opp?

Jeg rømmer min vei

Hei og takk for fine kommentarer på spesielt snapchat i går etter jeg åpnet meg om et par ting som er skjedd i livet mitt. Jeg ante ikke at jeg hadde et så nydelig publikum, og jeg skal definitivt bli mye flinkere til å snakke med dere på snap, for dere gir meg så utrolig mye! TUSEN TAKK!

Jeg snakket med en om at det faktisk kan være lurt å reise litt bort og få tømt hodet når ting er som de er. Jeg tror dette er en god ting, og det traff straight on point, da jeg i flere uker har hatt skikkelig reisefeber! Jeg har gått rundt og bare drømt meg bort i å ta avstikker et eller annet sted, og gjerne et sted jeg ikke har vært. Så her sitter jeg og har så syyyykt lyst til å reise et sted, men aner ikke hvor. Helst ønsker jeg meg en sånn retreat-tur til Bali, slik som Triana har vært på. Det hadde virkelig gjort susen for hjernen min. Men jeg må innse at jeg har litt vel mye å ta meg til om dagen, så jeg har ikke tid til å reise bort så lenge, det kunne bare blitt for noen dager. Hvor bør jeg reise? Jeg har aldri reist alene før (kjæresten får garantert ikke fri), så jeg tar helst imot innspill på hvor jeg kan reise alene noen dager der jeg kan kose meg litt. Jeg tar virkelig alt! Det har ikke noe å si om det er by eller strand, jeg trenger bare å finne meg selv i noen dager. Hva er ditt beste tips til meg? ♥

Jeg slenger med noen bilder fra Mexico i 2018… Dette er et av de stedene i verden som virkelig gir meg mulighet til å tenke på noe annet – ikke så rart da PH er hakket mer spennende enn livet hjemme. Allikevel, så er det noe ved Careyes som bare har etset seg inn i hjernehinnen min. 

Den mørke siden av livet mitt

“Du kan ikke svømme mot nye horisonter før du har mot til å miste kysten av syne.” – William Faulkner

For en gangs skyld skal jeg faktisk bare la tastaturet flyte uten mål og mening, for jeg har så mye på hjerte mitt som jeg ikke får ut. Jeg er lei meg, jeg er sint, jeg er oppgitt, jeg er glad, jeg er lettet… Men akkurat nå i øyeblikket har jeg fått nok, og nå er det faen meg nok også (Ler litt av meg selv, og beklager banningen). Dette er egentlig ikke noe å le av, men jeg tar som regel ting med et smil, selv om de er tunge å bære. Jeg har jo faktisk ikke “tillatelse” til å blogge om absolutt hva jeg vil, da dette også involverer noen andre enn meg. Men jeg er så involvert som jeg kan bli, og jeg har så lyst til å bare si det… akkurat hva som har skjedd, hvem som har gjort hva og hvor forferdelig det har vært å bevitne alt sammen, og ikke minst bli økonomisk, følelsesmessig og fysisk involvert. Visste du at ETT menneske kan klare å gjøre så sinnsykt mye skade? Ja, det tror jeg nok vi alle vet, men det er ganske spesielt å møte på slike personer, det tror jeg man sjeldent gjør. Jeg får lyst til å hyle og skrike, selv om det ikke hjelper mot noe. Jeg får virkelig lyst til å bare gå berserk. Aldri i livet må man la andre mennesker utnytte en så til de grader at man både blir hjernevasket og ruinert. Aldri må man la den selvrespekten slippe taket. Aldri skal jeg la noen få mer kontroll over mitt liv enn hva jeg har selv. Noen personer er det faktisk ikke verdt å ta vare på eller forsøke å redde, den eneste som kan gjøre det er dem selv.
Men joda… Nå er ting snart bra igjen, men jeg har ikke måttet ta en slik kamp med meg selv følelsesmessig siden jeg mistet pappaen min. MÅ livet være så tungt til tider? Neida, jeg klarer dette, og alt skal bli så fryktelig fint til slutt, bare med litt tålmodighet og rette mennesker rundt en. Egentlig er det bare positive ting å se frem til, det lover jeg, men følelsene som aldri fikk lov til å komme ut, de er der… og de må vel til syvende og sist ut.
Jeg vet at DU leser dette, og jeg vil vel bare si at “What goes around, comes around”. Kos deg med bloggen, den er ment for alle…

UKEN SOM GIKK

Denne uken har det skjedd veldig mye! Både oppturer og nedturer har det vært flere av, men alt i alt har jeg hatt det bra. Slik var uken som gikk…

UKENS OPPTUR

Her er det flere ting som har vært veldig bra, og det er vanskelig å velge ut hva som er det beste. Det må kanskje være at vi er enda et steg nærmere å kjøpe bolig! Jeg tror neste uke kan bli ekstremt spennende og avgjørende for oss. Vi har funnet ut at vi ønsker å by på en bolig, men vi må til banken og få finansieringsbevis slik at vi kan prøve oss. Dette betyr at vi faktisk kan bli huseiere fra og med slutten av neste uke (!!!). Omg.

UKENS NEDTUR

Dette er virkelig kjipt, men ukens nedtur er at noen jeg står nær har vært veldig uærlig med meg, og det går veldig inn på meg. Det som sårer mest er at dette gjaldt noe som var ganske avgjørende for fremtiden, og da er det synd at de man stoler på ikke alltid spiller kortene i en god retning. Jeg kommer til å bruke tid på å svelge dette, og det er vondt…

UKENS ANTREKK

Denne kjolen er fra Nelly, og jeg bare elsker fargen. Dette er en uke siden i dag, og jeg brukte den da vi var og shoppet i Sverige.

UKENS MÅLTID

Dette må ha vært noen kyllingburgere som vi kjøpte i Sverige. De var sykt gode! Jeg lagde det veldig enkelt med grove hamburgerbrød, ost på toppen og litt salat og ketchup. Burgerne hadde veldig mye smak, så jeg tipper det var derfor de var så gode.

UKENS FAVORITTSANG

Dette blir nødt til å være Roar av Katy Perry. Denne tenker jeg på som en sang der man endelig har ting klart foran seg, og man skal få til noe stort – eller har fått det til. Den er et stikk til alle som mente du ikke kom til å få det til, og de som ikke ønsket deg noe vel.

UKENS ØNSKE

Det jeg trenger nå er at ting på magisk vis ordner seg. Det er et par ting som gjør at jeg var nær ved å gi litt opp, men dette er ting jeg selv ikke har kontroll over. Jeg har tidligere hatt en person i livet som har sørget for å ødelegge alt han kan for en jeg er glad i, og dette har endt med å bli en del av mine problemer fordi jeg er involvert i å prøve å fikse ting. Jeg trenger at idioten får seg en skikkelig lærepenge og at ting skjer litt av seg selv nå.

UKENS TANKE

“De fleste som tror på skjebnen opplever at skjebnen har liten tro på dem.” Dette ordtaket er så sant… Det er mange som bare lar ting skje istedenfor å styre i den retningen man må for å få det til å skje… Noen ønsker ikke å ta tak i ting, og da får de ofte heller ikke et utfall som er godt for dem. Dette er virkelig noe å tenke på…

UKENS INNKJØP

Jeg liker denne genserkjolen skikkelig godt, og den er blitt en favoritt! Den er så fin å slenge på ♥

UKENS MIMRING

Jeg rir mye om dagen, og det er ofte at jeg og treneren min snakker om tiden tilbake. Jeg hadde en hest som het Cantus som jeg var så sykt glad i. Han og jeg hadde 4 år sammen, og jeg lærte så vanvittig mye… Han var en trøblete hest som hadde blitt alt for sent kastrert, og det gjorde ham ganske crazy. han var en type hest de fleste ikke hadde villet sette seg opp på, haha. Jeg falt stadig av, og det er et under at jeg ikke skadet meg noen gang skikkelig. Han gjorde virkelig alt for å kaste meg av det første halvåret… Løpe avgårde, bukke, steile, gni meg mot veggen i ridehuset, skvette av alt +++ Han var dessverre ikke så godt dressert, hehe. Det som var kult var at vi fikk det beste ut av ham, og han ble på en måte så fin som det gikk an, og han ble mye mer rolig etter hvert. Allikevel var han fortsatt ganske ustabil til tider, og en hest med sterke meninger. Jeg legger ved en liten videosnutt fra jeg red ham. Som dere ser var han veldig stor (178 mkh) og sterk…


Min siste pakke med klær

Reklame | Femme Luxe Finery

Endelig har jeg fått en ny pakke med klær fra Femme Luxe. Denne gangen valgte jeg noen antrekk som var litt utfordrende, og det var veldig kult. Jeg prøver å vise litt mangfold på klærne, slik at jeg møter litt ulike stiler. Jeg har valgt ut noen helt blanke bukser som minner om Grease, en rå jumpsuit, en litt utringet kjole og en mer chillo kjole-genser. Sjekk disse antrekkene:

Black High Shine Vinyl PU Trousers HER

Disse buksene skriker Grease! Hadde jag hatt på skinnjakke, så ja. Jeg digger disse. De er veldig kule til fest eller et kult antrekk for jobb eller kafé. Det kule med disse er at de er superstretchy, og det skal mye til for å ikke få dem til å passe. Jeg bestilte dem i min faste størrelse, og fikk dem fint på. De virker litt rare med en gang, for stoffet minner nesten litt om en søppelsekk, hehe. Men se på dem, da!

Rust High Neck Ribbed jumspuit – jasmine

Denne jumpsuiten var faktisk ganske lang, da jeg er 159 cm høy. Men den er skikkelig fin på, og jeg løste problemet med å ta på meg høye heler til, og det gjorde jo hele antrekket komplett. Denne er perfekt til fest eller uformelle selskap, eventuelt møter.

Black Give In To Me Slogan oversized t-shirt dress – Gigi

Denne kjolen er en must-have! Den er så chill å slenge på til hverdags eller en hjemme-dag. Den er tynn i stoffet, og er derfor veldig fin å ha selv om det er sommer – og fin på litt kjøligere dager. Den kan styles med sneakers for dem som liker det, men jeg selv går jo alltid med hæler. Teksten på brystet er “Give in to me”.

Black Halterneck Cut Out Tie Detail Bodycon Dress – Louisa

Helt ærlig må jeg si at denne kjolen er bitte grann utenfor min komfortsone, men allikevel må jeg si den er kul på sin måte. Det er mange som skrev til meg at denne var kul, så det var hyggelig! Denne passer vel helst til nattklubb og spesielle anledninger, kanskje også til Halloween om man skal gjøre noe crazy. Det er jo ganske in med “underboob”, og denne treffer helt. her skulle jeg nesten ønske meg litt mindre pupper fordi jeg ikke liker å vise så alt for mye, men for dem som bærer denne kjolen med masse selvtillit, så er det dødskult.

JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL! Bloggere+tv+veske+vekt

I dag står yogatime på planen klokken 12! Jeg gleder meg masse. I går hadde jeg en skikkelig suksessfull ridetime, og da er jeg litt stiv og støl, så det skal bli godt å tøye ut litt. Jeg håper at jeg nå har funnet en perfekt kombinasjon av trening som er bra for meg. Totalt blir det faktisk 6 treningsøkter denne uken, men uten å pushe musklene til bristepunktet.

Jeg har endelig fått svart på en del av spørsmålene dere har stilt, men har også spart noen godsaker til neste gang Som alltid må dere bare kommentere i feltet under om dere vil jeg skal ta med noe spesielt neste gang. Sjekk dette:

Hvilke bloggere liker du best?

Jeg leser ikke hundre prosent fast, men de jeg foretrekker å trykke meg inn på er Sophie Elise og Isabelle Eriksen. Det hender også at jeg er innom Martine Halvorsen og Andrea Sveinsdottir. Jeg synes alle disse er spesielt flinke og inspirerende.

Hva heter modellen på vesken din som du har på bildet på headeren?

Dette er Louis Vuitton Alma BB. Dette er altså den minste Alma-modellen. Den fåes i flere farger og mønstre, og jeg elsker den! Det følger med en praktisk skulderstropp, så man slipper å håndholde vesken. Noen har spurt om toppen også, den er fra BikBok.

Hva synes du om Ex on the beach?

Her skal jeg skille barken fra veden og være tydelig på at det faktisk er visse deltakere derfra som jeg finner ganske søte, hyggelige og flotte. Jeg må derimot si at jeg ser på programmet, men ikke akkurat med intensjon om å synes noe bra. Jeg mener konseptet er litt poengløst, da det bare er folk som lager drama og har sex. Jeg liker heller konkurransedrevet og målrettet reality.

Hamburger eller pizza?

Definitivt pizza.

Hvor mye veier du?

Det vet jeg faktisk ikke. Jeg unngår å veie meg i frykt for å bli opphengt i tallet som står. Jeg har pleid å ligge på 55-60 kg et sted, alt etter sesong, trening og  matvaner. Denne vekten er fint innenfor min BMI, og er å anse som en sunn vekt. Husk at jeg ikke er så veldig høy.

Hvilke tv-program har du vært med på?

Jeg har vært med to ganger på Paradise Hotel (2014 og 2018) og Charterfeber. Dere får snart seg meg igjen på skjermen, men jeg kan ikke røpe hva det blir, selv om jeg har veldig lyst.

Kan du legge ut link til treningstightsen? (Den med enhjørning)

ELSKER VIRKELIG DENNE! Du finner den HER. Den er helt vanlig i størrelse, så ikke bestill en størrelse opp, da blir den for stor. Og hallo, den er megabillig!

Hva er det som gjør at dersom noen har fredning på PH, så er det noen ganger sånn at de går først eller som nr. 2, mens andre ganger får de stå og vente til slutt? Sånn som på PH i dag, så kunne jo Jamila ha vært den som sendte ut Sofie, men så går hun såpass tidlig at Sofie heller får muligheten til å stille seg bak Andreas. Er det produksjonen som velger dette, alt ettersom hvilken retning de vil ha spillet / hvilket drama de vil skape? For det er jo sånn sett mer interessant at Andreas ikke valgte Sofie enn at Jamilla bare hadde sendt henne rett ut.. Gøy om du kan si noe om hva som foregår “behind the scenes”?

Jeg tror reglene er endret. Før gikk fredningen nesten alltid til sist, fordi en fredning på sett og vis var en makt til å sende noen hjem. Jeg gikk for eksempel sist selv med fredning i 2014, og sendte hjem Simone. Da hadde hun allerede stelt seg et sted, og ville ikke kunne redde seg inn. Jeg tror at de har endret reglene for at spillet skal oppfattes mer rettferdig. Det er mange ganger man føler seg sjanseløs når fredningen går sist, så det virker egentlig fornuftig.

Hvilke er dine favorittdeltakere i PH gjennom tidene?

Oi! I år er det Jamilla og Thea, i fjor var det Julie Grindbakken, før dette: Martine Sjøhaug, Birger, Vida Lill ++. Jeg har et par sesonger jeg nesten har glemt litt. De beste sesongene synes jeg er 5,6, 7, 10 og 11. Det er mange tøffe folk med, men lett å glemme bort en del.

Kunne du farget håret ditt brunt? Jeg tror du ville kledd det..

Beklager, men det tror jeg ikke… Jeg er blitt så glad i å være blond, og jeg føler meg mest vel med den hårfargen, og spesielt slik som jeg har det nå. Jeg har prøvd brunt hår for lenge siden, og da angret jeg skikkelig! På bildet under har jeg sykt mye ettervekst, og det er en antydning til hvordan jeg ser ut med brunt hår. Jeg vet det kanskje er kledelig, men jeg føler som sagt ikke at jeg er meg selv da.

Hvor mye kropp kan man legge ut?

Kroppspress-debatten er vel den vanskeligste debatten jeg har sett på en god stund. Motsetningene er som regel enten at man skal få lov til å legge ut hva f*** man vil eller at man skal begrense seg helt. Jeg vil tørre å si at det fortsatt ikke er kommet frem en tydelig grense på hva som er lov til å legge ut eller ikke. Vi har mange gode og sunne forbilder slik som Ulrikke Falck og Joakim Kleven – som klarer med god bakgrunn å vise oss at kropp er kropp, og at den vi er er bra nok. Jeg ble kraftig imponert av Tea Kristine i årets PH som også benyttet anledningen til å sende ut en nydelig budskap til publikum i beste sendetid! Det var fantastisk at PH, som har fått litt kritikk for mye fokus på kropp, faktisk fikk til å vise litt “ekte” vare og holdning til kropp og press. Presset er helt forferdelig, og jeg synes vel at PH kunne spart seg for fitness-tema, da det helt ærlig er vanskelig å leve opp til de som driver med fitness på fulltid… Og det handler i de flestes øyne kun om kropp. Jeg lurer på hva jeg selv hadde gjort om jeg selv skulle stå i en liten bikini og spille muskuløs…. UFF.

Så hvor går grensen? Jeg ønsker at dere som er lesere tar litt initiativ til å sette grensen for hva som er greit og ikke. Jeg synes i hvert fall det IKKE er greit å retusjere bilder for å se smalere/mer trent ut, men er for at man skal få legge ut noe kropp, så fremt man ønsker dette. Jeg vet like godt som mange andre hvordan det føles å endelig ha selvtillit til å legge ut et bilde av seg selv, og ikke føle at man ikke er fin nok… Det som er litt synd, det er at samfunnet har kommet dit hvor det virker litt som at man kun kan legge ut et bilde av kropp om man er “uperfekt”, hvis dere skjønner? Men det skal jo uansett være sånn at alle skal få lov, uansett om du er kjempe tynn, rund i kantene, godt trent eller hva som helst… Men man trenger ikke manipulere bildene. Ikke skap et ideal som er uoppnåelig! Alle kropper kan både trenes, slankes eller legges vekt på, men dette er som regel naturlige endringer vi gjør – både bevisst og ubevisst, og enkelte ting får vi ikke gjort noe med, slik som hoftebredde, puppestørrelse, skulderbredde og så videre. Å skulle nekte enkelte å legge ut bilder av sin kropp vil jo være litt i likhet som å nekte dem å gå på stranden, tenker jeg. Jeg gjentar, ikke photoshop “feilene”, for de er ikke feil, de er bare en del av kroppen din, og det er helt naturlig.

Jeg har lagt ut tre bilder, alle viser kropp, men de er bitte grann forskjellige… Er det noen av bildene under jeg ikke bør legge ut, eller er dette ok?

Snart huseier!

Den siste måneden har vel mildt sagt vært en berg-og-dal-bane... I det ene sekundet har det dukket opp problemer, og heldigvis i det andre; Løsninger. Som noen har fått med seg, så har moren min gått gjennom et brudd, og det var ikke helt smertefritt, selv om det er slik man ønsker det skal være. Tilfeldighetene klaffet godt, og plutselig sitter vi i en posisjon der vi er på jakt etter et fremtidig hjem. Nå har mamma solgt sitt eget hus, og vi er derfor klare til å finne et nytt. Vi har satt vår kjærlighet på et stort og fint hus der vi har hver vår del å boltre oss på. I og med at jeg ikke vet hundre prosent om det blir dette huset enda, så tør jeg ikke si så mye om hvor det ligger og så videre. Det jeg kan si er at huset har en nydelig sjøutsikt, fantastiske solforhold og walk in closet. Alt jeg trenger for å trives! Jeg gleder meg også sinnsykt til å kunne puste ut og se at mamma kan få litt ro i seg, da den siste tiden har vært utfordrende. Familie er familie, og det er vanskelig å konsentrere seg om det “vanlige” når ikke alt er som det skal. Fra og med i sommer skal livet nytes igjen. Ting skal bli så utrolig bra. Jeg gleder meg skikkelig til å flytte, hvor hen det blir(?). Og på toppen av alt, så får jeg ridd enda mer når jeg flytter! Jeg gleder meg masse til å bli hestejente på fulltid igjen ♥

Denne helgens planer er litt uvisse. Jeg skal i hvert fall ri masse, men vil også prøve å få med meg litt fra Drammen Spring Tour her i Drammen. På søndag har min yngste nevø bursdag, så selvfølgelig skal vi feire den lille! 

Jeg gikk ut av komfortsonen min!!

Jeg har den siste tiden vært opptatt av å lete etter ulike måter å utvikle meg som person på. For dere som ikke var klar over det, så er måten man utvikler seg på følgende: Du må ha lyst til å endre noe og utvikle deg, deretter må du gjøre ting du ikke er trygg på eller som skremmer deg. Enkelt fortalt. Fordelen og gevinsten med personlig utvikling er at man blir kjent med seg selv, og man blir rett og slett mer intelligent. Det å finne sitt “kjerne”-selv har alltid vært på filosofers nesetipp, og det er nettopp dit jeg vil komme – til det ene, hele og fullkomne hos meg selv der jeg på sett og vis blir komplett. Dette skal kunne være veien til et lykkelig liv. Det sies at mange ikke en gang kommer så langt, selv om de har et langt liv. Noen er rett og slett ikke så nysjerrige, og de ønsker ikke å bli ukomfortable, sånn er det bare.

Og gjett hva jeg gjorde! Hehe. Den siste tiden har jeg hatt så vondt i nakken og skuldrene, mye pga litt stress og mye fysisk aktivitet i stallen. Jeg kunne alltids dratt og tatt en massasje eller noe, men jeg tenkte at jeg heller skal utfordre meg selv. Jeg tittet gjennom Sats sine gruppetimer, og fant jammen meg en “Yin-Yoga”-time som jeg brått meldte meg på. Litt smånervøs dro jeg på meg det mest selvlysende treningsantrekket jeg fant, og tok turen ned til senteret. Da jeg ankom kjente jeg at det piplet litt i kroppen. Jeg hadde litt lyst til å snu igjen, men kjente at trangen til å presse meg gjennom noe ukomfortabelt var større. Jeg varmet opp med 10 minutters ganger og gikk inn på rommet der gruppetimen skulle foregå. Jeg ble møtt av et veldig stille rom med folk som lå og gned seg i alle mulige retninger. Det var fortsatt fem minutter igjen til oppstart, og jeg fant meg selv i en situasjon der jeg smått kunne føle på en sosial angst jeg har klart å utvikle den siste tiden. Etter hvert begynte “akten”, og jeg fokuserte på å gjøre det treneren sa istedenfor alle følelsene jeg hadde. Og vet du hva? Det gikk dødsbra. 

Etter denne opplevelsen kunne jeg i dag ri med mye mindre spenninger i kroppen, og jeg sov veldig godt. Jeg kommer definitivt til å fortsette på disse yoga-timene, også tar jeg noe mer utfordrende når jeg er kalr for det. Og den sosiale angsten, den skal i hvert fall bort!

Antrekk denne våren + syk hund

Reklame | Inneholder reklame for Chiquelle

Hei, alle! Dette innlegget blir litt kort, for jeg har nok å styre med da den ene hunden min er blitt ganske syk. Jeg vet ikke hva som er i veien enda, jeg må bare komme meg til dyrlegetimen senere i dag. I mellomtiden må jeg i stallen og ri, også skal jeg skvise inn noen måltid her og der også. Jeg hater når hundene ikke har det bra… Diaz har et par dager nå vært kjemperar. Han spiser ikke, og han krummer ryggen og har halen mellom bena. Det er vanskelig å si om det henger sammen med noe i muskler eller om det er indre organer. Jeg håper bare at det ikke er noe alvorlig, det må dyrlegen få finne ut av.

Er det en av de jeg samarbeider med som jeg blir ekstra glad for å høre fra, så er det Chiquelle. De har så mye fine klær, og jeg elsker å plukke ut favorittene mine! Forrige gang valgte jeg ut en rosa topp og en ganske unik grønn kjole. Toppen passer jo godt til hverdags, enten om man bare skal på butikken eller på jobb, imens den grønne kjolen er perfekt for sommerfest, bursdag eller annet. Jeg har også vist dere et par antrekk fra Chiquelle tidligere. Det blå skjørtet jeg har på headeren min er også derfra. 

ROSA TOPP HER

GRØNN KJOLE HER