Beauty: Finere hud uten sprøyter!

Sponset behandling av Skin Rehab As

Hei, alle sammen! Da er det tid for å fortelle litt mer om behandlingen jeg tok hos Skin Rehab (trykk for å komme til nettsiden). De holder til sentralt på Majorstuen (Majorstueveien 13A), og de som gjør den behandlingene er blant de mest erfarne i bransjen. Jeg kan blant annet røpe at hun ene har kjennskap til flere kjente ansikter . Jeg følte meg bokstavelig talt som en brannmanet rett etterpå, men med god tro på at dette blir bra! Så hva er denne mirakelbehandlingen og hva kan den gjøre for deg og meg?

Dermapen er en naturlig behandling som reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud. Den er også effektiv mot arr, ujevnheter, uren hud og store porer. Det er kanskje ikke så rart den plutselig er blitt så populær? Jeg er i hvert fall dødsspent! Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg bør vente to uker med å sammenligne før og etter, så dette er interessant å følge med på. Jeg tok behandlingen på fredag, så i helgen har jeg gått uten sminke(!), og jeg har sett hvordan huden har jobbet etter behandlingen. Dette er en type ting der det er mulig ting blir verre før de blir bedre, og de kunne jeg se i helgen da et par kviser koste seg på haken min. Per nå ser jeg at det hovne og røde etter fredag er begynt å forsvinne, og jeg har vært litt tørr og flassete her og der. Men vet dere hva jeg allerede ser? Jeg ser at huden liksom har freshet seg opp de stedene den ikke lenger er rød. Den ser friskere og yngre ut allerede. Jeg ventet med å vise dere før og etter- bilde, men gud så gøy det blir! Jeg har jo ikke vært rågod på å ta vare på huden hele livet, da jeg har eksponert den for mye sol og bakterier fra reiser, stall og husdyr. Da føler jeg dette er den rette tiden å begynne å rydde opp litt. Jeg skal tross alt leve ganske lenge, og da er det viktig å gjøre litt tiltak her og der. Fordelen med denne behandingen er som sagt at den er helt naturlig, så den er ikke like ekstrem å gjøre for dem som ønsker å gjøre noe som ikke er å fylle eller sprøyte.

Bildet under er tatt kvelden etter behandlingen. Der var jeg veldig rød! Som noen kanskje ser, så ble det ikke tatt noe under øynene, men i resten av ansiktet.

EN GOD NYHET TIL ALLE SOM KUNNE TENKT SEG Å TESTE EN HUDBEHANDLING AV HVILKET SOM HELST SLAG:
Skin Rehab har GRATIS konsultasjon i HELE OKTOBER. Det betyr at du kan booke en tid for å la dem se på DIN hud og se hva de kan gjøre som passer dine behov og akkurat din hud. Bestill time enkelt ved å booke via internett, instagram eller telefon: 92451112.

 

 

 

 

Denne kommentaren gjorde meg trist

“Hei! Jeg er en 21 år gammel jente, og har et lite spm..

Jeg har opplevd å bli tatt for gitt, manipulert og opplevd utroskap i et forhold. Men jeg klarer ikke komme meg, ikke slik at jeg er lei meg over å ha gjort det slutt, men det har ødelagt hele selvtilliten min. Jeg kan sitte å sammenligne meg med andre jenter konstant som følge av det forholdet jeg var i, og det har kommet til det punktet hvor jeg nesten begynner å hate meg selv.. Har du noen tips til hvordan man får bedre selvtillit etter å ha opplevd og blitt utsatt for sånt?”

Da jeg første gang leste denne kommentaren kjente jeg at jeg ikke bare ville svare en kort klisjé melding tilbake, men jeg forsto fort at dette fortjener litt mer oppmerksomhet, og isåfall et helt blogginnlegg. Grunnen til at jeg synes dette, er fordi denne jenta ikke er verken den første eller siste som opplever slikt som dette. Jeg kjenner mange, inkludert meg selv som har vært gjennom ødeleggende forhold med manipulasjon og ødeleggelse. INGEN fortjener dette, om det så er menn eller kvinner. Også utroskap? Kom igjen, a! Jeg mener fullt og holdent at om man ikke en gang har respekt for kjæresten sin, nei da har man langt å gå som menneske. Når man gjør en slik handling, uansett fylla eller følelser man sitter inne med, så tar man faktisk et valg – og man bør ta valg man faktisk kan stå for og som ikke kan bidra til å ødelegge andres liv. Til deg som er utro: Kan du se for deg hvordan du ville hatt det om personen du stoler mest på av alle skjøv deg til side og heller foretrakk en natt med en fremmed fremfor deg? Er det en edel og god handling, eller er det faktisk bare ondt og usmakelig? Jeg kan nevnte to mennesker som står meg aller nærmest som har opplevd dette, så det er tydelig en gjenganger hos dårlige og usikre mennesker. Alt jeg kan si om utroskap er at det er patetisk, og de som gjør det er søppel.

I kommentaren jeg fikk kan man legge til å bli tatt for gitt og manipulert – noe som henger sammen med utroskapen. Det henger ofte i en ond tråd av løgner og benektelse fra den syndige parten. Så hva gir deg retten til en slik makt over noen andre? Jeg har en mistanke om at personer som oppfører seg slik har en stor mangel på emosjonell intelligens, for hvem har vel aldri hørt om at “gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg?”. Det er ikke alltid denne typen personer kan reddes, da hvem vi er ofte ligger i oppvekst, miljø og andre faktorer som har påvirket oss i svært stor grad. Men da må vi lære oss hvem som er gull, og hvem som er gullfarget. Den personen man skal være sammen med skal elske deg ubetinget og ikke kunne vurdere så mye som et kyss på kinnet fra en annen. Vi må lære å sette oss selv høyt – og gi dette videre til vår utkårede, for dem skal vi også sette like høyt, men da må de fortjene det.

Over til spørsmålet: Har du noen tips til hvordan man får bedre selvtillit etter å ha opplevd og blitt utsatt for sånt?

Ja, det vil jeg si. Da jeg selv var i et lignende forhold brukte jeg gleden ved å ha klart å komme meg ut av det vonde forholdet for alt den var verdt. Jeg fortalte meg selv hvor bra det var at jeg ALDRI IGJEN skulle la noen behandle meg så dårlig. Dette ga meg en stor lettelse, for jeg hadde klart å nærmest rense livet mitt for noe nærmest påvirket meg som gift. Endelig skulle jeg lære å ha det bra, være med venner og pleie meg selv – nå kunne jeg hadde det litt gøy. Men selvtilliten? Den tok tid å få tilbake, men den kom.. Rett etter forholdet var slutt skjedde noe helt utenkelig som jeg ikke vil fortelle om her og nå. Dette gjorde at jeg følte meg enda mindre verdt, og det var en stor påkjennelse for meg. Ettersom jeg kunne føle på friheten ved å ikke bli nedringt og stalket hvor enn jeg gikk, begynte jeg å ta vare på meg selv. Jeg trente, var med mennesker jeg var glad i og jeg møtte mange nye personer. Jeg forsto etter bare et par måneder at jeg virkelig hadde gjort noe godt for meg selv. Det viktigste var å forstå at jeg fortjente å ha det bra, at jeg kunne være akkurat det jeg ville, for denne fæle fyren var ikke meg, og det hadde han aldri vært. Jeg var en sterk, vakker og fantastisk jente med hele livet foran meg, og vet du hva? Det er du også. ♥

Det er vanskelig, men tenk på at det faktisk blir bedre, for uten en sånn person kan du endelig bli kjent med den nydelige personen du egentlig er ♥