DETTE TV-PROGRAMMET ER JEG MED PÅ

Endelig er det på tide å kunne fortelle om noe som jeg har holdt hemmelig helt siden mai-juni. Jeg hater å lyve, unnvike og la være å fortelle sannheten når noen spør. Jeg har fortalt om dette til mine nærmeste som jeg vet aldri hadde sagt det videre, men jeg har ikke hatt tillatelse til å si hva det er før i dag. Dette kommer nok både som en overraskelse og ikke for dere. Noen har gjettet helt riktig og andre helt feil. Det er i hvert fall ikke Farmen, selv om jeg godt kunne imponert noen ved å vise hvor flink jeg er med hest, men neida.

JEG ER MED PÅ CHARTERFEBER! I sommer reiste Ann Marielle og jeg ned til Gran Canaria. Jeg har ledd, grått, vært sur og bare hatt en skikkelig artig opplevelse. Ting gikk jo ikke helt etter planen for The Classy Girls i vinter under Paradise Hotel, så det var perfekt å få en charter-tur sammen der det bare var oss – og best av alt der ingen blir sendt hjem! Jeg skal ikke avsløre for mye om innholdet, men en del av dere fulgte godt med på oss i sommer, og har kanskje en liten smakebit av hva som kan forventes. Jeg kan love at vi både viser nye og gamle sider ved oss selv. Om du elsket The Classy Girls i 2014 er dette den ultimate muligheten til et gjensyn. Jeg bare elsker at jeg fikk lyst til dette, og jeg håper det blir minst like gøy for dere som ser på som for meg ♥ Jeg er både flau, stolt og imponert over denne charterturen, og det blir gøy å se meg selv på godt og vondt! Og hallo! Det er så sykt mange andre kule personligheter med! Jeg kjenner to andre som er med, og de er virkelig dødsrå, så jeg gleder meg skikkelig!♥

Så når kan dere forvente å se Charterfeber? 
PREMIEREN ER 17.september!

Kreft, tv og London

Jeg foretrekker at det er litt kaos i livet mitt. Ikke fordi jeg liker å være sint eller lei meg, men fordi det fort gir meg inspirasjon. Jeg har hendene fulle nå, både med jobb, skole og artige hendelser… Men midt i dette prøver kroppen å fortelle meg noe, å gudene vet hva den vil meg. Jeg starter med å gi ut de dårlige nyhetene:

Den siste måneden har jeg hatt store smerter ved lyd mot det ene øret, og for ikke lenge siden begynte det på det andre øret også. Dette gjorde at jeg oppsøkte legen min, som igjen henviste meg. Akkurat nå er det uvisst akkurat hva plagene skyldes, og jeg bare bønnfaller om at det ikke skal være annet enn sensitiv hørsel. Og om ikke dette var nok, gjett hva som har hendt! Jeg har fått en stor klump på halsen min. Den ligger under huden, og den kjennes som en geleklump. Hovedregelen er at man skal sjekke slike kuler om de dukker opp, for det er ikke noen spøk om det skulle være noe ondt i kulen, slik som kreft. Jeg er blitt eldre, og den siste tiden har jeg begynt å forstå at helse ikke er noe å tulle med. Jeg har dessverre veldig mye kreft i pappaen min sin familie, og det ville ikke vært en enorm overraskelse om jeg på et punkt i livet selv skal bli kjent med denne sykdommen, da jeg også mistet pappa veldig ung på grunn av dette. Men i en alder av 26 vil jeg helst bare vær ung og fri. Men tenk om… Jeg er så sinnsykt paranoid, og jeg tror jeg hadde mistet grepet om en slik sykdom skulle ramme meg. Det ville vært grusomt både for meg selv og de som er glad i meg. Jeg skal heldigvis til legen etterpå, og da kan jeg få avklart om det bør sjekkes nærmere. Jeg hater å skrive dette, men det er liksom litt terapi å dele det, da det er godt å sette ord på det jeg tenker. Dette er en kul som er godt synlig i speilet, og den skremmer meg. Jeg roper sikkert litt ulv, men jeg hadde angret så bittert om det skulle være noe ondartet, og at jeg da ikke tok det på alvor. Det finnes mange forferdelige skjebner der ute, og det er derfor viktig at man selv tar ansvar i tillegg til at legene tar dette på alvor.

Over til det positive… I morgen får dere endelig vite hva slags tv-program Ann Marielle og jeg skal være med på i sommer! Det blir så sykt gøy å endelig bare kunne være åpen om dette og slutte å unngå temaet. Jeg var i intervju med VGTV, så det blir lagt ut klokken 14:00 i morgen. I morgen skal jeg også på en høstlansering der jeg får møte mange fjes fra tv-bransjen, noe jeg synes virker veldig spennende, og det er enda en grunn til å fiffe seg opp, og det liker jeg! På fredag reiser jeg til LONDON(!!!) og kommer hjem igjen på søndagen. Jeg har aldri vært på byferie, da jeg egentlig trives mye bedre på evige sandstrender, så det skal bli spennende å gjøre noe nytt. Jeg må huske å ta litt vare på meg selv – i og med at jeg er høysensitiv, så det er viktig at hotellet er rolig. Jeg lover å ta en drøss med bilder underveis ♥ Det er mye mer moro å blogg når man har noe litt mer spennende å gjøre, så vi oppdateres underveis ♥

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA IG

1. Hvor er solbrillene fra

Disse solbrillene er fra Chanel. Jeg vet ikke hva de koster, for de var en bursdagsgave ♥

2. Har du egen hest?

Nei, men skulle ønske jeg hadde det. Jeg er veldig heldig, for jeg har fått passe en helt nydelig hest om dagen. Jeg rir nesten hver dag, og bare dressur på denne hesten nå. Det er en DV hoppe på 8 år som står på Tranby som heter Jazzmin. Hun er guds gave til alle hestejenter! Jeg er så utrolig heldig som får være så mye med henne.

3. kan du beskrive en arbeidsdag for deg?

En arbeidsdag for meg består i å komme på jobb, alt fra mellom 08:00 og 12-tiden. Jeg snakker med mennesker i hele Oslo som trenger å bli satt over til forskjellige personer og tjenester i kommunen. Så jeg sitter ved en datamaskin hele dagen. I pausene lager jeg ofte en god lunsj, ringer noen jeg kjenner eller bare sitter ute i solen. Jeg er fortsatt ganske ny, og det tar lang tid å bli kjent med folk i jobben, noe som er synd, for jeg tror egentlig jeg har mange kule kollegaer.

4.Hvor gammel er du?

Jeg fylte 26 år 14.juni nå i år.

5. Hva spiser du i løpet av en dag?

Dette kommet veldig an på hvilken dag det er. En normal ukedag spiser jeg for eksempel:
Frokost: Yoghurt + mussli + ett egg.

Lunsj: To speltlomper med salat og kyllingfilet

Mellom: Speltlompe med kalkunskinke, egg eller en brødskive.

Middag: Kyllingtaco: Kyllingfilet, fullkornslomper, lettost og salat.

 – Ja, jeg elsker kylling. I helgene skeier jeg mer ut med for eksempel pizza, pasta, grillmat osv.

6. Hva studerer du?

HR og personalledelse, nettstudier. Det er veldig spennende! Anbefaler denne utdannelsen til dem som er interessert i mennesker og å gjøre folks arbeidsplass bedre å jobbe på.

7. Når avslører du hva du og Ann Marielle skal være med på?

ÅÅÅ, dette vet jeg ikke… men det kan ikke være alt for lenge til nå! Jeg skal på en lansering snart, og håper det er denne dagen det blir avslørt for dere ♥

8. Hvor er jumpsuiten fra?

Denne er fra Shein.com. Jeg elsker klærne der. Det er masse ingen andre har, og det er sykt billig! Elsker virkelig den jumpsuiten!

9. Bruker du linser, eller har du brune øyne på ekte?

Mine øyne er helt brune, ja. Jeg har heller aldri brukt fargelinser, for jeg er veldig fornøyd med øynene mine slik som de er.

10. Har du fylt kinnbena?
Nei, overhodet ikke… Jeg har kun fylt leppene, men det har jeg snart ikke gjort på ett år.