Vi lager TV

Det er jo helt tydelig at ting ikke gikk helt som planlagt…

Ja, så spiller vi enn et tv-program. Dette begynte smått med et lite glipp hos Ann Marielle – fordi noen fikk øye på en mikrofon på hennes snapchat eller noe slikt. Etter mye om og men ble dette spredt på nettet, og ja, så er vi vel avslørt. Men til informasjon: Dere som blir sure for at vi ikke forteller hva vi spiller inn – og at vi i det hele tatt spiller inn noe, men later som ikke noe… Vi har jo ikke noe valg! Når man lager et tv-program kan man ikke bare fortelle alle hva det er med en gang, det skal jo bygges opp litt spenning. Om vi bare hadde spyttet ut hva det var vi er med på nå, så ville jo ingen av dere synes det er noe gøy når det kommer på tv. Alt jeg kan si er at dette skal sendes senere dette året, og det blir veldig gøy! Jeg håper dere kan forstå at vi har taushetsplikt, og skulle mer enn gjerne sagt hva dette er for noe om vi fikk lov. Men katten er i alle fall ute av sekken: Vi har laget tv her i Spania. Ann Marielle og jeg har en tendens til å ramle sammen i varme spansktalende land med tv-kameraer på slep. I skrivende stund sitter jeg alene på flyet til Norge, og jeg tenkte oppsummere turen vår kort for dere.

HØYDEPUNKTER:

1

Jeg elsker jo enhjørninger, og jeg holdt faktisk  på å dåne i går da jeg fikk øye  på to store enhjørninger på utestedet vi var på! Altså, jaaa… Jeg forstår at de ikke var ekte, men jeg følte meg skikkelig bra sammen med dem, de var så nydelige.

2

Det skulle jo bare mangle at om jeg noensinne skulle ha en tatovering, da ville det vært  en enhjørning – og se hva det ble! Jeg vet jo ikke enda om jeg kommer til å beholde den, men alle sier den er veldig søt, og det synes jeg også. En enhjørning symboliserer noe magisk, verdifullt, enestående og vakkert. Enhjørninger minner meg på at det er lov å drømme, og at jeg faktisk er ganske unik.

3

Turen på Party-båt var faktis overraskende bra! Foruten om at Ann Marielle klarte å tirre på oss en skikkelig hissig brite, så var alt helt topp! Vi drakk masse sjampanje, gjorde leker på vannet og danset! Været var også helt nydelig, og det er jo jeg kunne tenkt meg å gjøre igjen. 

4

Klar for tur! Dette bildet tok jeg på doen på Gardermoen. Her var jeg bare sykt spent på alt vi skulle oppleve, og jeg hadde ingen anelse om hva som ventet oss! 

5

Denne dagen og flere fikk jeg solt meg skikkelig! Jeg har blitt veldig brun på denne lille uken, og det er en perfekt start på sommeren med litt brunfarge! Man føler seg fort litt “ny” og fresh med farge. Jeg synes jo også jeg kler å være litt brun heller enn å være helt blek, i og med art jeg har brune øyne og får veldig gylden brunfarge.

Dette var alt for i dag. Jeg skal laste opp videobloggen vi laget forleden til dere i morgen ♥

The Crazy girls

Hiv o´hoi!

I dag er dagen for enda en ting jeg aldri har gjort før, og som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre i løpet av livet. The Classy girls har blitt The Crazy/Trashy girls på denne turen. Vi har utfordret oss selv på veldig mange punkter, og vi bare elsker å slå ut håret! Jeg vet at det er mange som synes jeg er ganske hoven, overflatisk og materialistisk, og dette kan jeg forstå. Allikevel synes jeg dere nesten skulle blitt med meg og bevitnet oss på denne turen – for nå har vi vært veldig åpne for nye vibber og opplevelser. Jeg har tatt tatovering, vi har møtt fremmede gjennom jodel, vi har kjøpt rare klær og i dag skal vi på Mtv boat party. Herregud, jeg har alltid synes partybåter virker griseharry!!! Og her er vi, klare for båttur i hele dag…… Kill me! Haha, dette tar helt av. Jeg kommer til å være en helt ny person når jeg kommer hjem! Kanskje jeg til og med begynner å handle på cubus? hehehe. Jeg skal være forsiktig med å love for mye, det kan hende jeg bare har blitt bitt av en Spansk basill, men hvem vet? Jeg gleder meg!

Når jeg kommer hjem er det tilbake til den litt kjedelige hverdagen med jobb og ansvar. Det er dette jeg liker best ved å dra på ferie – null ansvar. Hjemme er alt så lite spennende, men heller kjedelig og repetetivt. Jeg tror jeg er nødt til å gjøre noen små endringer slik at jeg ikke blir gal. Jeg er ti ganger mer enn gjennomsnittet eventyrlysten, så det føles jo helt krise å komme hjem fra ferie. Ikke fordi jeg misliker hverdagen min, men fordi jeg blir helt overstimulert når jeg gjør så mye nytt og spennende ♥

Men hallo! GOD NYHET til dere som faktisk liker The Classy Girls! Vi skal lage en videoblogg nå, som vi går inn for å laste opp i morgen ♣


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Jeg løy til dere

Jeg er virkelig ikke glad i å lyve, men av og til tror jeg nok vil alle har gjort det. Jeg løy til alle mine følgere, venner og lesere. Hvorfor gjorde jeg egentlig dette? Mange vil vel kalle dette for en desperat jakt etter lesere, men det ligger litt mer bak dette enn bare penger. Bak denne løgnen har jeg ilagt en god del energi og tanker om hvordan verden rundt oss fungerer per dags dato. Den er helt gal og skrudd, og jeg skulle ønske at den ikke var så idiotisk og hensynsløs. Jeg og Ann Marielle løy om at vi skal utføre en rumpeoperasjon. Det var veldig mange som forsto dette umiddelbart, og som bare ble sittende som spørsmålstegn. Som en kommentar jeg fikk “det lyser ironi av hele innlegget”, og det gjør det også. Jeg har for søren ikke mistet så mye integritet for den jeg er og hva jeg står for, selvfølgelig skal jeg ikke operere. Jeg ble imponert over hvor søte noen av dere var, ved å faktisk skrive at jeg må få lov til å gjøre hva jeg vil med kroppen min, og det er jo helt sant, selvfølgelig bestemmer man selv.

MEN OVER TIL HVOFOR

Hvorfor risikerte jeg å lyve til mine følgere, få noen til å miste respekten for meg, fremstå som et nek og ikke minst motta de styggeste og drøyeste kommentarene jeg har fått i mitt liv? Jo, det skal jeg fortelle deg. Budskapet her er så aller mye viktigere enn denne bloggen og min kropp. I første omgang startet dette som en vill idé fra Ann Marielle sin side, som var å bare skrive noe sykt som alle skjønte var tull – litt for å gjøre narr av hvordan blogg-Norge fungerer. Alt er jo nesten clickbaits, og det er få av bloggerne som har særlig integritet, men som heller gjør hva som helst for penger. Jeg synes det ble litt for galt å bare skrive et slikt innlegg for å tulle med følgerne mine. Det måtte vel være noe godt å få ut av dette? Jeg håper at dere forstår hva jeg nå skal prøve å forklare. Se hvor mye reaksjoner man fremprovoserer av noe slikt som “Jeg skal operere rumpa”. All den negative energien som folk gulpet fra seg i mitt og Ann Marielle sitt kommentarfelt – og ikke minst den positive energien også! Det sier så mye om hvor langt dette med kroppspress og operasjoner har gått. Jeg synes faktisk ikke det fantes en eneste direkte fornuftig kommentar angående samfunnet og kroppspress. Alt handlet om at vi enten skulle være stolte og ikke bry oss om hva folk sier, eller så bestod kommentarene av direkte hat. Og alt dette hatet!!! Er dere klar over hva dere finner på å skrive til andre mennesker? Å gå til angrep på andres utseende er jo bare så vanvittig lavmål og kvalmt. Hva ville jeg egentlig følt om jeg faktisk skulle utføre en operasjon og folk oppfordret meg til å fikse nesen min og gå ned 10 kg? Dette er grenseløs ondskap som ikke bør få lov til å finne plass noe sted. Skam dere, nett-troll.

Så poenget mitt med hele denne løgnen, det er å åpne opp for hvor mye oppmerksomhet en operasjon får, sammenlignet med et godt formål, som for eksempel å bidra til miljøet eller redde dyr. Og for å ikke snakke om alle de jeg kunne ha påvirket med en ekte operasjon – jeg blir direkte dårlig. Selvfølgelig skal jeg fortsette å trene, så vil rumpen min bli så fin som bare det… Og trening er i det minste naturlig og sunt. Jeg kan selvfølgelig forstå at folk velger å operere når de har hatt store komplekser over lengre tid – men samtidig kan du komme langt sammen med en god psykolog for 50.000 kroner. Det er så sykt mange ting som er viktigere enn utseendet vårt!!! Vi har så mange fantastiske trekk ved våre personligheter som heller bør hylles. Jeg nekter å hylle de som fremmer et usunt forhold til kroppen vår. Jeg hyller heller Mads Hansen, Lene Alexandra Øien, Joakim Kleven og Charter-Svein. Nå er jeg møkk lei av å se hvordan SoMe bidrar til å ødelegge så mange lykkelige jenter og gutter- som har alt å være stolte av. Ja, vi kan godt fiffe oss opp litt, føle oss fine og pene, men det finnes faen meg finere og mye viktigere ting her i verden enn en falsk rumpe.


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Mamma kommer til å drepe meg

Uff, jeg vet vel ikke helt hva jeg skal si.

I går gjorde jeg noe helt sykt… mamma kommer virkelig ikke til å synes dette er ok. For å ha det sagt, så er mamma min nærmeste referanseperson. Hun er den jeg lar ha mest innflytelse på meg og mine valg. Hun er så vakker, klok og omsorgsfull. Allikevel hender det at jeg gjør ting som strider imot mammas verdier. Dette kan være ting som å dra på Paradise Hotel, ta tatovering, og så videre. Og vet du hva jeg har gjort? Jeg har tatt en tatovering, Haha, det er nesten så jeg ikke tror helt på det selv, det er jo helt sykt. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg at jeg skulle gjøre noe sånt. Jeg har alltid ansett tatoveringer som harry og milevis unna mitt image. Men det er lov å forandre mening, og jeg har åpnet meg litt mer for å være litt crazy på denne ferien sammen med Ann Marielle, og jeg elsker det. Så hva tror du at jeg har tatovert? Selvfølgelig for de som kjenner meg, så har jeg tatovert en enhjørning. Jeg elsker enhjørninger fordi de er helt unike, sjeldne og magiske. Det var faktisk en person som hater meg og stalker meg den dag i dag som første gang sa at jeg er like unik som en enhjørning, og det var på den tiden noe av det fineste jeg har hørt i hele mitt liv. Jeg skal selvølgelig ikke skuffe dere med at “Bilde kommer senere”, jeg skal gi dere det her og nå. Det falt på en litt morsom enhjørning og ikke en sånn som ser realistisk ut. Jeg fant ut at jo mindre og enklere – jo bedre.

Se her, da!

Dette er virkelig ferien for forandring. 


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Dette har jeg aldri gjort før

Denne ferien, denne uken, denne måneden og dette året er tiden for nye ting. Plutselig føler jeg at jeg bare har mistet alle hemninger og er ikke redd for noe. Forklaringen er kanskje Ann Marielle- for jeg tror jeg blir litt crazy av å være med henne. Jeg få følelsen av å bare ha lyst til å gjøre rare og gale ting. Vet du hva? Jeg elsker det!

For å snakke om annet enn rumpeoperasjoner skal jeg gjøre noe i kveld som jeg ALDRI har gjort før, og som jeg egentlig har sagt at jeg aldri skal gjøre heller… og jeg har ikke ord, det har vel bare klikket helt for meg! Det jeg skal gjøre er noe de som kjenner meg aldri hadde trodd, og da er det faktisk ekstra gøy! Jeg kommer nok til å overraske ganske mange! Sannsynligvis blir nok noen av mine hatere og følgere ekstra glad, i og med at jeg går litt ut av denne hovne og classy rollen jeg har tatt på meg. Jeg tror det er veldig sunt å utfordre seg selv, være litt gal og bare ikke alltid ta ting så høytidelig. Noe mange ikke vet om meg, det er at jeg faktisk ikke tar meg selv så høytidelig. 80% av det jeg sier er jo faktisk som regel tull, men jeg har det veldig gøy. «It is better to be absolutely ridiculous than absolutely boring». Sånn er jeg bare, og jeg tror jeg må omfavne det, for det gjør ting enklere for meg.

Jeg skal fortelle dere alt om denne gale tingen i morgen! Akkurat nå sitter jeg i en skjønnhetssalong og fikser negler på fingre tær. Det har sett helt forferdelig ut ganske lenge nå, så da er det på tide å gjøre noe med det. Jeg har valgt å ikke ha lange gelenegler denne gangen, men heller korte negler med enkel fransk design.

Vi snakkes <3

Vi gidder ikke trene – nå skal vi operere

Det er jo helt sykt at jeg skriver dette innlegget, men nå skal jeg fortelle noe…

Akkurat nå skal vi på en veldig kjent klinikk her i Barcelona, for vi har faktisk funnet ut at vi skal gjøre et ganske stort inngrep – og dette sammen! Har dere sett hvor flat rumpe jeg har? Attpåtil har Ann Marielle også de siste månedene snakket ganske mye om dette – både for min og for hennes del. Vi er jo aktive, trener mye og spiser sunt. Allikevel kommer aldri resultatet på stumpen, den forblir rar og flat. Vi har jo ganske kvinnelige former begge to, men dette gjelder mest pupper og hofter. Vi har jo sett mange mislykkede operasjoner av dette slaget, så vårt mål er å finne en kirurg vi stoler på, og som vil gi det beste resultatet. På klinikken vi skal jobber en kirurg som er svært anerkjent her nede for å blant annet operere flere av de mest kjente kvinnene blant annet i Spania. Vi går for det beste, og tar ingen risiko. Dette er jo sykt tilfeldig nå som sangen “sommerkroppen” er i vinden, men vi gidder faktisk ikke trene, vi skal operere… Jeg vet at vi sikkert får veldig mye hate for å gjøre dette, og ikke minst skrive om det, men det er vår kropp og vårt valg. Dessuten er dette noe folk vil legge merke til uansett, så det er ingen vits å  prøve å skjule det. Det er verre å late som at vi har sånne rumper naturlig, for det er det ingen som har. Så om du synes det blir stygt, da får du la være å gjøre det selv. 

Jeg tror helt ærlig at våre rumper kommer til å bli de fineste i Norge, med tanke på at vi oppsøker en profesjonell kirurg som vet hva han driver med – og vi har tross alt lært at det finnes ganske mange stygge resultater i kjendisnorge allerede, så vi skal ikke ende opp med slike rumper. I og med at jeg allerede har tatt silikon i puppene, så føler jeg at det vil se mer naturlig ut at rumpa “henger med”, og at den ikke er så flat sammenlignet med puppene. Det skal bli veldig spennende å gå gjennom et slikt inngrep. Vi vet fortsatt ikke om vi skal transplantere fett, eller om det skal legges innlegg. Vi legger egentlig skjebnen vår i kirurgens hender, for han vet best. Jeg hadde aldri typ reist til Thailand eller Asia for å gjøre dette her, så Spania føles en god del tryggere.

Vi snakkes senere! Still gjerne spørsmål ♥

Det er in å kle seg stygt

Jeg elsker klær. De forteller mye mer om en person enn hva vi tror. Klær kan avgjøre førsteinntrykk, fordi det viser identitet og personlighet. Det sier seg selv at om en person stiller opp på jobbintervju i joggebukse, bør du kanskje sterkt vurdere å stryke kandidaten fra listen.. Om man ikke en gang orker å gjøre en skikkelig innsats på jobbintervju, hva får deg til å tro at personen vil gjøre en god jobb?

Før i tiden var ting bedre. Folk hadde faktisk vett til å kle på seg ordentlig før de forlot hjemmet sitt, og folk hadde generelt mer selvrespekt. Det var INGEN på 50-tallet som hadde synes det var pent om noen hadde kommet vandrende i en knall rød tracksuit eller med shortsen inn i underlivet. Folk ville antakelig tro det var noe forferdelig galt med deg, og at du kanskje hadde ramlet utpå kjøret. Call me old fashioned – men jeg tenker faktisk dette når folk går rundt som trash. Jeg nevner ikke navn, men for en stund tilbake skulle jeg ut og reise, og da var det en person som løp rundt i hettegenser, slitte jeans og noen briller vedkommende ikke hadde behov for…? Jeg var faktisk pinlig berørt. Spesielt når jeg er i store byer blir jeg ofte opprørt over hvordan folk går kledd. Det er også slik at jeg egentlig ikke er alene om å “dømme” på grunn av folks klær. I et av mine fag “Forhandling og påvirkning i arbeidslivet” leste jeg en gang om hvordan folk som er pent kledde og ser bra ut lykkes bedre i livet, har flere venner, tjener mer og er mindre syke og deprimerte. Alt er en evighetssirkel hvor det ene fører til det andre. Men hallo, liksom? Hvor lite selvrespekt har folk når de ikke bryr seg en døyt om inntrykket de gir til seg selv? Det er jo å vise lite respekt for andre ved å for eksempel kle seg dårlig på et stevnemøte eller ved et bryllup. Det er faktisk mindre hovent å kle seg etter forholdene.

Det er helt greit å sitte hjemme i sin egen sofa med joggeklær, men jeg synes faktisk man kan kle seg som folk når man er blant andre. Amen. Og om du er usikker på hva som er fint eller ikke, så er det bare å ta kontakt med for eksempel en stylist som kan hjelpe deg med å kle deg etter kroppsform, hudtone, hårfarge og situasjon. 


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

Vi måtte løpe

Hei!

I går møtte jeg Ann Marielle i Drammen, så dro vi hjem til meg! Vi snakket masse, lo, snakket om tiden fremover og også tiden bakover. Senere var vi ute for å få i oss litt mat, men vi måtte faktisk legge oss ganske tidlig… fordi.. vi skal til Spania! Som mange av dere har sett, så reiser Ann Marielle veldig mye til Spania, og det er en fryd å få bli med henne dit. Vi har jo aldri fått dratt på tur bare oss to, det har alltid vært store grupper med en viss variasjon i hvem vi faktisk setter pris på å være rundt. Endelig kan vi bare være oss, og vi kan gjøre de tingene vi to liker – og best av alt: Ingen blir sendt hjem!!! Akkurat nå sitter vi på Flytoget og forbereder oss. Vi har valgt å droppe sminke, i og med at huden blir så hardt belastet av den tunge luften på flyet. Vi finner oss heller en god ansiktsmaske på Tax-Free etterpå. I tillegg må jeg huske å kjøpe tannbørste og en shaver! Jeg føler meg egentlig som en skikkelig charter-turist, men det hjelper å ha den mest Classy jenta jeg kjenner ved siden av meg.

Hva vi skal i Spania? Jo, det som to Classy jenter ville funnet på: Sole oss, ta en fest eller fem, shoppe, møte mennesker, spise god mat – ja… Altså, vi skal ha oss en skikkelig jentetur som bare vi to klarer å ha. Det blir nok mer latter enn de fleste rundt oss ønsker å ta del i, men dette er vår tur, og jeg håper vi får veldig mange fine minner! Spania er jo et veldig ålreit sted å reise til. Jeg var der mye da jeg var yngre, og de har en veldig fin kultur, bra mat og stor variasjon i hva man kan finne på. Fordelen er at Ann Marielle er kjent, slik at det blir enkelt å reise litt rundt til forskjellige steder. Jeg håper vi kan få dratt for å ri et sted. Ann Marielle eier en ponni der nede, det hadde vært sykt kos å få hilse på den – og gjerne ri litt. Dette får meg til å tenke på at jeg virkelig kommer til å savne hundene mine… De tror dette var en vanlig dag der jeg dro på jobb, imens sannheten er at jeg ikke kommer tilbake i kveld. Dette dreper mammahjertet mitt, og jeg må bare stole på at de er i gode hender av mennesker jeg er glad i. Hundene betyr jo alt, og det verste jeg vet er å dra fra dem, eller at de blir syke eller skadet når jeg ikke er tilstede. Jeg kunne gjort hva som helst for dem, om det så hadde kostet meg mange millioner eller relasjoner. 

For dere som venter på oppdateringer angående hvilket tv-program vi etter hvert skal være med på – jeg tror vi kan fortelle dette nærmere høsten. Akkurat nå skal vi bare nyte denne turen til Spania, ta masse fine bilder og bare kose oss litt der før det braker løs med andre ting etter hvert. Nå skal jo vi to få en skikkelig morsom mulighet etter hvert, og da er det greit å pleie vennskapet der vi trives best – på en solseng med et glass sjampanje!

Vi snakkes ♥

The Classy Girls Vol.2

Hei, alle!

Nå er det straks helg, og jeg har masse gøy i vente. I ettermiddag for jeg igjen besøk av Ann Marielle, for vi skal nemlig gjøre noe skikkelig gøy sammen! Jeg skal plukke henne opp etter jobb, så skal vi hjem til meg – prate masse tull, gjøre noe hemmelig og forhåpentligvis ta en tur ut for å spise, det kommer an på hvor slitne vi blir! Jeg fikk tilfeldigvis melding av en veldig god venn av oss i går om at han skal være i Drammen-området i helgen, så jeg håper vi får sett ham! Jeg elsker sammenkomster, så jeg skal ikke gå glipp av dette. 

Ann Marielle og jeg har fått mye tilbakemelding på videobloggen vår, så jeg skal foreslå for henne at vi lager enda en! Eventuelt kan vi kjøre en livesending på instagram ♥ Send gjerne tips om hva vi skal snakke om eller gjøre. Jeg elsker egentlig å svare på morsomme spørsmål og dilemmaer, og det tror jeg Ann Marielle også liker! Vi finner uansett på noe moro for de som skal se på. Vi er jo en dynamitt-duo som drar hverandre opp både på de litt gale sidene, men også alle de gode! Jeg gleder meg seriøst som et lite barn til å fortelle dere hva det er vi skal, men inntil videre har jeg satt glidelås på munnen min. Vi får heller underholde dere med videoer. bilder og hint ♥


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER