De var utro

Når jeg skal skrive dette innlegget er jeg dypt provosert. Jeg er så lei meg på andres vegne, og det er helt forferdelig å tenke på at det faktisk finnes så mange dårlige mennesker der ute. I dette innlegget er jeg helt nådeløs, for her er det faen ingen som kan komme og korrigere det jeg har å si, for om man sympatiserer med gruppen jeg vil skyte i hode, så er man søren meg ikke noen god person selv heller. Det som er så sykt ille, det er at det jeg nå skal fortelle om, det har skjedd sykt mange ganger, men jeg er en av få som velger å bruke stemmen min og si ifra.

Mange ganger i livet har jeg sett og hørt om scenariene jeg nå skal ta dere gjennom.

Første konkrete tilfelle:

Ann Marielle og jeg var i Ålesund i 2014, da vi hadde blitt leid inn til et arrangement sammen med noen andre personer fra vår sesong av Paradise Hotel. Vi var der en helg, og det var totalt sett en sykt morsom helg! Men vet dere hva? Jeg skal ikke nevne navn, men en av de andre deltakerne som var leid inn hadde en helt nydelig kjæreste som var sykt forelsket i ham, og som til og med så for seg en fremtid med ham. I løpet av kvelden flyr guttene rundt og skal hooke med alt og alle – de synes jo det var så kult at jenter plutselig ville ligge med dem siden de hadde vært med på Paradise Hotel. Uansett, så bodde Ann Marielle og jeg på samme hotell som guttene, og vi fikk med oss at en gjeng jenter ble med inn på hotellrommet til guttene. Det er helt ok at noen av guttene ville ha sex… MEN, det var én av dem som hadde kjæreste, og som da helt teoretisk ikke kan ha sex med andre jenter. Av typisk karakter braser Ann Marielle for moro skyld inn på guttenes hotellrom for å skape litt kvalme, og der oppdager hun altså gutten som hadde kjæreste NAKEN i en seng sammen med en annen jente…. Du kan bare gjette hva vi gjorde dagen etter – vi ringte rett til kjæresten hans og fortalte hva som hadde hendt. Jenta ble sykt lei seg, men det er jo ingen som vil være sammen med en sånn drittsekk??? 

Tilfelle nummer to: 

Stedet er i Trondheim, og dette hendte nylig. Jeg, Lloyd og Ali var leid inn for kvelden til å være på Nattergalen som er et koselig utested i Trondheim. Tidlig denne dagen ble jeg introdusert for en hyggelig gutt fra Trondheim, og jeg synes faktisk han var ganske ålreit og morsom. Ettersom kvelden går merker jeg at han kanskje var litt mer interessert enn jeg hadde forstått. Han satt ved meg så og si hele kvelden, snakket med meg og så videre. Da kvelden var over ønsket jeg å ta en taxi til hotellet, for jeg orket ikke gå, og jeg tror vel det regnet også. Den nevnte gutten sier at han kan spandere taxi for meg. Jeg synes dette er sånn en gentleman skal være, så jeg var veldig takknemlig, selv om jeg kanskje bare skulle kalt en spade for en spade og forstått hvorfor han var så spandabel. Når jeg er fremme ved hotellet blir han ikke sittende i taxien, men han følger etter ut og insisterer på å følge meg opp til rommet. Naiv som jeg var, sa jeg bare ja og lot ham gå med meg opp. Om ikke det var nok, går han inn og setter seg på sengen. Ettersom jeg da forsto veldig godt hvilke tanker og ønsker han hadde for natten. Jeg spurte ham rett ut “Har ikke du kjæreste?”(Han hadde nemlig vist meg bilder av henne tidligere samme kveld!!). Han mumlet noe sånt som “jaa, meeen ehhh”. Jeg husker ærlig talt ikke helt hva den dumme unnskyldningen hans var. Det endte med at jeg ikke kunne lenger bare hinte til at han skulle gå, så jeg sa rett ut at det ikke var noe å hente hos meg. Dagen etter tok jeg kontakt med kjæresten hans.

HALLO??? Hva er i veien med folk? Jeg blir så sur av alle som skal gå rundt og være utro, det er så syyyyykt stygt gjort. Hva ville du følt selv om kjæresten din gjorde noe med en annen person? Om et forhold er dårlig, så betyr det ikke at man bare kan gå rundt og gjøre sånne ting, isåfall: Gjør det slutt først.. Utroskap kan gjøre noe med mennesker livet ut, det sårer helt vanvittig mye! Jeg har (som jeg tror jeg vet) aldri opplevd utroskap, men hadde noen gjort det, så vet jeg at jeg hadde blitt helt sinnsykt lei meg. Jeg har faktisk opplevd det i den forstand at eksen min sendte sex-meldinger til masse andre jenter…. Han var og er en drittsekk, så han er jeg blitt kvitt – det er forresten mange år siden, bare så ingen tror dette er en uskyldig person, hehe. Uansett, DRIT I Å VÆRE UTRO. Jeg og sikkert de fleste andre har så mange ganger vært vitne til at folk enten prøver å være- eller er utro.  Jeg kommer aldri til å være det mot noen, whatsoever. Om jeg noen gang blir direkte fristet, da skal jeg gå langt inn i meg selv og vurdere om jeg faktisk ønsker å være i et forhold jeg ikke har respekt for. Folk må også begynne å si fra!! Og spesielt vi jenter… Vi er så dårlige på å ta vare på hverandre til tider, så dette må vi seriøst bli bedre på!

SHOUTOUT TIL ALLE SOM TAR SKIKKELIG VARE PÅ OG HAR RESPEKT FOR KJÆRESTEN SIN ♥


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Jeg er i en ny by

Alle som følger meg på snapchat og instagram vet hvor jeg er på vei! Jeg bruker et gammelt bilde, for jeg sitter på flytoget, og det er sykt kleint å begynne å ta selfier midt i folkemengden på toget. Dette bildet tok jeg før jul, ikke lenge før jeg skulle til Mexico!! Gud, så mye som jeg gledet meg akkurat da jeg tok dette bildet.

Processed with VSCO with c1 preset

Nå er jeg nettopp kommet til Trondheim Jeg landet rundt halv tre, og skal bare få sjekket meg inn på hotellet i sentrum, deretter har jeg lyst til å shoppe litt, men jeg hørte noe om en shoot, så kanskje jeg ikke rekker noen shopping. Men jeg var heldig der, for jeg rakk å kjøpe litt småtteri både på Gardermoen og på flyplassen i Trondheim.. I kveld skal jeg på Nattergalen i Tronheim sammen med blant annet Lloyd som er med i Norges første sesong av Ex on the beach. Jeg har kjent Lloyd siden 2014, da lagde vi sangen Keep on trying, og hadde det sykt mye gøy sammen! Det blir veldig gøy med en kveld igjen sammen med Lloyd. I tillegg kommer Ali fra årets sesong av Paradise Hotel. Det blir sykt moro å se om han er like flink til å rappe i virkeligheten som på tv! Jeg håper at det er mange som kommer til Nattergalen, selv om det kanskje er liv andre steder i Trondheim i kveld også. Ali, Lloyd og jeg skal i hvert fall ta alle som dukker opp imot med åpne armer!

Over til hva jeg fikk kjøpt i dag. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har brukt egne penger på fine solbriller… Dette er rett og slett fordi jeg er alt for dårlig til å ta vare på små ting man kanskje ikke bruker så ofte. Men klimaet vi har i Norge, så kan det fort gå mye tid mellom hver gang man trenger noen fine solbriller. Den siste tiden har jeg fått skikkelig lyst til å finne meg et par jeg liker – OG som jeg skal prøve å ta vare på! Jeg gikk inn på Tax Free i Trondheim og plukket meg noen sykt fine solbriller fra Versace. Jeg gleder meg skikkelig til å få brukt dem i dag og fremover – og når sommeren virkelig setter inn. Det blir en bra lærdom for meg å ta vare på en sånn ting. Utenom solbriller fikk jeg kjøpt meg en ny dusk til vesken.. Det virker sikkert sykt teit, men for dere som ikke visste det, så finnes det pynt i form av dusker og nøkkelringer man pynter vesken sin med. Det er i hvert fall vanlig å ha på en dusk eller litt dilldall om man for eksempel har en helt klassisk veske fra for eksempel Louis Vuitton. Jeg har en Speedy 35, så den er helt ordinær. Dermed er det gøy å gjøre den helt personlig. Jeg har kjøpt en grå dusk! I tillegg fikk jeg kjøpt en skikkelig jentete penn. Den var sølvfarget med en falsk diamant på toppen. Jeg elsker sånne ting! 

Jeg vet at jeg blogger lite om dagen,. men det er fordi jeg har hatt veldig mye å gjøre! I mai/juni har jeg i tillegg tre eksamener som er veldig viktige. Jeg nøyer meg bare med karakter A og B, så jeg gjør det jeg må gjøre før eksamen!

Sjekk solbrillene, da! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

Dette studerer jeg, og er det å anbefale?

Dere skulle seriøst bare visst hvor glad jeg blir når dere stiller dette spørsmålet. Jeg har merket at jeg har fått mange meldinger om akkurat dette den siste tiden, og da er det sannelig på tide å skrive et innlegg om det! Jeg blir seriøst så glad for at dere der ute er interessert i fremtiden deres, og at jeg får muligheten til å bidra med noe som faktisk har noe godt å tilby unge mennesker. Her snakker vi kunnskap, og vet du hva? Kunnskap er makt. Jeg får bare lyst til å skrike høyt ut at alle må ta seg en utdannelse. Jeg hører sikkert ut som mødrene deres, men det er så utrolig mange bra ting ved å ta seg en utdannelse, uansett om utdannelsen er innenfor ledelse, helsefag, ingeniør, IT og så videre. Utdannelse gjør deg smartere på så mange måter. For det første lærer du om ting som er med å forme samfunnet vårt. Du lærer deg å stille deg kritisk, tenke selv og å forstå at “klokest er hu/han som vet det hun/han ikke vet”. Det finnes så mye kunnskap der ute, og jeg kan love deg at du uten utdannelse vil ha ganske mye mer begrenset kapasitet, i og med at man faktisk lærer en del av å lese i 3-10 år… Det er en grunn til at man bare ikke kan ta en kurs i et halvt år.

Uansett, “Du må ta en utdannelse”-blogginnlegget har jeg skrevet tidligere HER for de som er interessert i dette, men nå skal jeg faktisk forklare hva jeg studerer. Svaret er at jeg studerer Bachelor i HR og Personalledelse. Dette er en utdannelse innenfor administrasjon og ledelse, men den er mer rettet mot hvordan man behandler mennesker, for å forklare det enkelt. Forskjellen på dette og en Bachelor i Administrasjon og Ledelse er at sistenevnte inneholder mye mer administrative og såkalte “tørre” fag. Jeg er verken flink i matematikk eller jus, så jeg valgte å tilnærme meg mennesker i organisasjoner. Med en bachelor i HR og Personalledelse kan jeg jobbe på veldig mange forskjellige felt, for eksempel rekruttering, ledelse, HR (menneskelige ressurser) med mer. Akkurat nå har jeg straks fullført ett av tre år, og jeg kan trives veldig veldig godt. Jeg har hittil lært mye om hvordan organisasjoner fungerer, arbeidsmiljø og psykologi, temaer rundt motivasjon, sykefravær, rekruttering +++. Neste år skal jeg kaste meg ut i blant annet leder- og talentutvikling som jeg tror blir kjempespennende! Det eneste jeg er litt bekymret for er fag som bedriftsøkonomi, da jeg er helt elendig i matematikk. Samtidig har jeg hørt at dette bare er helt basic og ikke noe svære skumle greier.

Et annet interessant spekter for mange er at jeg studerer på nettet. Dette forklart enkelt er at jeg slipper å møte opp fysisk utenom eksamen, og alle forelesningene ligger på nett, sammen med øvingsoppgaver og litt diverse. Jeg valgte nettstudier fordi jeg hater å måtte stå opp sykt tidlig for å møte opp i hytt og gevær, i tillegg til at jeg liker å jobbe nok til å ha god økonomi og ikke leve på nudler. Jeg studerer per i dag 75%, dette vil si at jeg tar 3 av 4 fag per semester. I praksis bruker jeg dermed 4 år istedenfor 3 år på en bachelor. Jeg kan virkelig anbefale nettstudier til de som ikke liker å måtte sitte i en forelesningssal for å lære, men som heller vil kose seg hjemme i egen stue med ubegrenset kaffe og egne tidsfrister. Jeg elsker å sitte helt i fred og ro med studiene, i tillegg til at jeg får være mer med hundene ♥

Jeg håper dette gjorde dere som har stilt spørsmål litt klokere! 

Bildene ble tatt første halvår jeg hadde begynt å studere. Jeg var sykt lykkelig dette halvåret, for en helt ny verden åpnet seg for meg! ♣FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

Photoshoot

 

Av en eller annen grunn synes jeg dette bildet er skikkelig stygt, men jeg klarer ikke helt sette ord på hva som gjør det så ille. Uansett, så bruker jeg dette bildet fordi jeg rett og slett ikke hadde noe annet. Jeg flyr ikke rundt og tenker at jeg skal bli tatt bilde av overalt hvor jeg er, men kanskje jeg må begynne å gjøre det.. Uansett, så tenkte jeg fortelle litt om uken som har vært.

For dere som faktisk har fulgt med, så har jeg begynt i ny jobb. Jeg ønsker ikke å blande bloggen og jobben, i og med at jeg har to nokså forskjellige roller å fylle, og de passer ikke helt sammen. Uansett, så vil jeg jobbe for å ha en cv. Man kan ikke være realitykjendis resten av livet, en dag kommer virkeligheten og smeller i ansiktet, så det er greit å føle seg litt smart og ha arbeidserfaring, om man ønsker å ha et bra liv i senere tid også. Jeg kan avsløre at dette er en ålreit jobb som ligger i Oslo, og jeg gleder meg veldig til å bli ordentlig kjent med mine nye kollegaer. Tidligere har jeg jobbet som leder, men det gjør jeg ikke denne gangen, og det er faktisk slik at man må ha en seriøs utdannelse for å være leder i en seriøs bedrift, så jeg får smøre meg med tålmodighet og studere ferdig. Jeg tenkte også å skrive et eget innlegg om hvordan det er å studere slik som jeg gjør, og ikke minst hva jeg faktisk studerer. Det er en veldig stor del av meg, og jeg elsker å dele noe som faktisk er av kunnskap og nytte – istedenfor å bare fortelle dere hvor løshåret mitt er fra. Jeg vil faktisk våge å si at jeg er det man kaller for “legally blonde”. 

Så hvorfor overskriften? I stad ble hele leiligheten rengjort. I den forbindelse er hundene veldig redde for støvsugeren, så de løper alltid langt bort fra den. Nederst i stuen har jeg et stort speil og steinteppet fra India som jeg fikk sponset for en stund tilbake (les mer om det her.) Goose, min eldste sønn la seg plutselig skikkelig tilrette på dette teppet. Denne hunden er faktisk sykt fotogen. Han vet akkurat hva han driver med når han har fotoshoot. Han er fokusert, glad og holder seg på plass. Dette varte ikke lenge, fordi de to andre ble sjalu, så de ville også være sammen med Goose på steinteppet. Ingen av de to andre klarer å sitte eller ligge i ro, så det ble ikke så mange bilder av dem. Her er i hvert fall litt fra shooten:

Måtte bare avslutte med dette bildet av Goose ♥


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

10 tips for Hvordan sjarmere kjæresten i senk

Man glemmer av og til å vise den man elsker hvor mye han eller hun betyr. I tillegg har vi dager i året, slik som valentines, bursdag, brylluppsdag,”dagen vi ble sammen” og så videre. Dette er dager man bør sette av ekstra tid til å glede sin utkårede. Her er mine innspill til hva man kan gjøre. Noen passer begge kjønn, men jeg er jo jente, og skriver med utgangspunkt i hva jeg selv hadde blitt glad for.

1. Romantisk weekendtur til London, Roma eller Paris.

Dette er alltid en vinner! God mat, god vin og shopping er det umulig å si nei til. Jeg ville blitt så sykt glad. Husk at opplevelser man deler er ofte det man husker best, og som bidrar til å definere forholdet, og i tillegg krydre hverdagen.

2. Levende lys, god mat, vin og roser.

Om du er nødt til å gjøre noe på budsjett, så er denne klassisk. Det er bare viktig å ikke bruke den opp – altså gjøre det for mye. Overrask kjæresten når h*n kommer hjem fra jobb, skole etc. Lag favorittmaten til personen, tenn masse levende lys og sørg for at personen helt glemmer hverdagen, og heller fokuserer på der og da, og dere to ♥

3. Spa-weekend

Før var det litt vanskeligere, men de siste årene har en helg på for eksempel Farris Bad blitt noe folk flest har råd til. En weekend på spa er balsam for sjelen, og det er en intim og avslappende ting å gjøre som par. 

4. Gaver

Alle elsker gaver, og noe som er sykt sjarmerende er å til stadighet overraske med små og store gaver her og der. Dette må jo ikke være svindyrt, det kan være alt fra hårstrikker til en ny bil, hehe. Poenget er at det er moro, og det kan gjøre underverker på en dårlig dag. 

5. Fornøyelsespark

Det er sykt moro å være litt spontan og barnslig innimellom. Her snakker vi Tusenfryd, Badeland og parker i lignende kategori. Ofte glemmer man at det finnes sånne muligheter for å ha det gøy. 

6. 50 grunner til at jeg elsker deg

Skriv ned 50 post-it lapper med grunner til at du elsker vedkommende. Gi dem disse i en boks som hun eller han kan ha et sted og ta frem hver gang det måtte være ønskelig. Man aner ikke hvor mye glede og kjærlighet dette kan gi, og det føles også godt å tømme hjertet litt.

7. Noe ingen har gjort før

Forskning viser at man danner sterke bånd til personer som man deler sterke opplevelser på godt og vondt med. Detter er forresten grunnen til at PH-deltakere er så knyttet. Dra og hopp i fallskjerm, dra på escape-room eller ligndene. Rett og slett noe spennede og med adrenalin som gjør at opplevelsen er noe begge husker i lang tid. Dette vil føre dere sterkere sammen.

8. Verdikuponger

Skriv ned for eksempel ti forskjellige ting kjæresten din kan få en kupong på som han eller hun kan bruke når som helst. Dette kan være kupong på en massasje, et kinobesøk, en flaske vin og så videre. Her setter bare fantasien grenser, og det vil definitivt glede din utkårede.

9. Lunsj/Middag

Overrask han eller hun på jobb med lunsj eller middag! Om du sitter alene og kjeder deg fordi kjæresten din er på jobb og du savner vedkommende er det bare å plukke opp telefonen, ringe til peppes pizza og slenge deg avgårde og overraske kjæresten. Dette er så sykt koselig, og det lyser virkelig opp en ellers kjedelig hverdag. 

10. Gjør noe dumt

Dette er et generelt tips, men folk er alt for tilbakeholdne. Det er bedre å sende ti buketter på døren med roser enn å gå bort og gi noen en klem- om ønsket er å være romantisk. Sleng deg i sofaen og se en romantisk komedie, og jeg kan love deg at du lærer litt om hva en god kjæreste kan finne på å gjøre. Jeg prøver å forholde meg til at ikke alle kan kaste penger rundt seg i dette innlegget, men om kjæresten din elsker dyre vesker, diamanter og sko – så kjøp det, da vel?

Processed with VSCO with c1 preset


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

ALT ER FALSKT

 

6-åring synes hun ikke er pen nok, er tjukk, Wtf? For ikke lenge siden fikk jeg høre en sann historie om en jente på SEKS ÅR, som til stadighet påpeker at hun ikke er pen nok, og at hun synes hun er tjukk…….

Hvordan i alle dager skal vi rydde opp i dette rotet?

Kroppspress-debatten har aldri vært så viktig som den er nå. Jeg har ikke 5.000.000 følgere eller 500.000, men jeg har noen, og de ønsker jeg å nå ut til. Jeg la ut et bilde for en stund siden på Instagram med følgende tekst: «Ser jeg tjukk ut i denne kjolen?»🐷 Hver gang jeg prøver et plagg er dette det første jeg tenker over. «Ser jeg slank nok ut?», «Får jeg store lår?», «Er armene mine feite?»🤯 Alle disse spørsmålene er avgjørende for hvordan jeg føler meg når jeg prøver en kjole… Hadde det ikke vært for debatten i går, hadde jeg ikke hatt mot til å spørre meg selv hvorfor det er slik ☹️ Svaret er jo enkelt – og jeg har følt meg helt tom i dag… Hvorfor klarer jeg ikke motstå presset? Hvorfor er det så viktig med utseendet, være tynn, ha bra pupper, flat mage og fyldige lepper? 🔪 Jeg tar vare på meg selv når jeg trener vanlig, spiser sunt og føler meg vel.. men helt ærlig føler jeg meg ikke vel når jeg skal legge ut et bilde. Jeg føler meg uvel, fordi jeg er redd det ikke er bra nok, at jeg ikke er tynn nok, og ikke fin nok❌ @ulrikkefalch og @kristingjelsvik: Stemmen din er høy og tydelig, og i dag har du satt en støkk i meg, og jeg håper dette er skrittet mot en bedre fremtid for meg selv og alle de unge menneskene som snublet i denne forferdelige fellen av usikkerhet – kun fordi samfunnet har skapt noe man ikke kan leve opp til.

Problemet er at ikke alle ønsker eller klarer å ta ansvar. Først og fremst synes jeg det er megaviktig at saken blir tatt opp på stortinget, da det rett og slett bør være opp til lovverket å regulere et sånt megastort press som gjør mennesker syke. Da snakker jeg om alle som går rundt og aldri føler seg bra nok fordi de ikke ser ut som toppbloggerne, modellene og instagrammerne – som deretter slutter å spise normalt på grunn av presset. Jeg snakker både på vegne av meg selv og sinnsykt mange andre. Man trenger ikke være 12 år for å bli påvirket, man kan være 10, 15, 20 eller 50 år, poenget er at dette ofte er en underbevisst prosess, det er noe som påvirker i det skjulte og som slår oss i ansiktet først når det er for sent. Dette skjedde i hvert fall med meg da jeg plutselig innså at jeg aldri kommer til å få et sunt forhold til mat: Det vil alltid handle om hva som er sunt og ikke sunt, hva man blir tjukk av og ikke, hvor store mengder mat jeg skal spise for hvert måltid og tanken: “Hvor mange kalorier er det i dette?”. Hadde jeg enda bare vært opptatt av å være sunn mot kroppen min, hadde det vært bra. Det som ikke er bra er at jeg aldri vil føle meg bra nok, og jeg vil alltid ha dårlig samvittighet etter å ha vært på Peppes eller spist pasta bolognesé. Hele tiden, hver eneste dag plager jeg meg selv med hva som kan spises og ikke. Dette er jo helt avskyelig. Og vet du hva? Sånn har det vært helt siden jeg var 15-16 år, dette vil si i 10 år. Jeg har bare ikke forstått det før nå, da jeg ikke tenkte over hvordan jeg tenkte da jeg var yngre.

Jeg vil at menneskene som bidrar til dette fokuset skal forstå alvoret. Man er IKKE et godt forbilde når alt man selger er sex, operasjoner og alt man spiser. Hvor ble det av å selge inn til sine følgere at man skal gjøre noe større og viktigere med livet? Om man som daglig leser kun inntar informasjon om at du må se bra ut for å lykkes, og at det ikke er feil å stappe rumpen og  kroppen sin full av greier, så tror jeg fremtiden vår ser mørk ut. Fokuset på hva som er viktig forsvinner helt. Jeg mener at et sunt forbilde er en person som oppfordrer til selvutvikling, læring og å være et godt medmenneske – ofte slik som foreldrene våre gjør. Og HELDIGVIS er familie ansett som den nærmeste referansegruppen vår, og vår største påvirker… 

Men jeg blir så frustrert. Hva slags verdier innehar man når man er villig til å ofre alt for penger? Mange skulle ønske de var toppbloggere – men til hvilken pris er dette egentlig? Jeg kunne selv aldri hatt på samvittigheten at en jente på 15 år hadde vært helt besatt av å ha lik kropp som meg – og spesielt ikke om hele kroppen var operert til det ugjenkjennelige. Det er en grunn til at jeg ikke ønsket at Se og Hør skulle skrive om at jeg hadde tatt silikon i 2014, da det siste jeg ville var å sende ut et signal til unge mennesker om at silikon er normalt å ta. Unge jenter skal være ute og ha det gøy, drive med fritidsinteressene de liker, være med venner og leve livet. Det siste man skal bruke tid på er å ikke føle seg fin nok… Det vakreste vi har er personlighetene våre. Bare se for deg selv sammen med meg nå: Hvem er det beste mennesket du vet om? Jeg kan banne på at du ikke kunne brydd deg et fnugg om hvordan dette mennesket ser ut utenpå. Det er jo faktisk de gode egenskapene personen har som menneske du bryr deg om – og vakrere mennesker finnes ikke. De som derimot ikke er vakre er de som både er falske på innsiden og utsiden.

Vi må huske på hva som er viktig, så får hele plastikk-gjengen gå inn i seg selv. Man kan selvfølgelig være en helt fantastisk person til tross for operasjoner, sminke og parykker, men poenget er hva du forteller følgerne dine om verdier og hva som er et sunt fokus. Det er IKKE følgernes ansvar eller deres foreldre alene, men ansvaret må tas av ALLE, og spesielt de med mye påvirkningskraft i mediebilde. Jeg vil i fremtiden se leger, politfolk, politikere, lærere og forskere, og ikke en haug av hodeløse høns med falske rumper, pupper og personligheter, som tjener penger på å skade andre.

SE HVA JEG HAR KJØPT

Jeg titter innom med et lite innlegg i dag, for jeg har første dag i ny jobb! Jeg er skikkelig spent, men gleder meg alle mest til å bli kjent med nye og spennende mennesker. Jeg er så glad i folk!

Haha, herregud. For bare en kort stund tilbake hadde jeg aldri sett for meg å gjøre et kjøp som dette… greit nok at jeg liker nye ting, men jeg liker helst ting som er hakket kulere!

Se på denne:

Jeg vet ikke om jeg skal kalle den teit, søt eller bare en bil. Jeg skal som sagt jobbe i Oslo, og da trenger jeg en bil som ikke forbrenner og forurenser. Denne i3’en er selvfølgelig en 94ah, slik at jeg kommer meg et lite stykke om gangen. Jeg valgte den som er sort og med brunt skinninteriør, da det vel er den peneste man får tak i etter min mening. Mer kan man strengt talt ikke forvente. Etter noen år tror og håper jeg at BMW får inn finere el-biler, slik at det passer meg bittelitt bedre..

Nå skal jeg kjøre på jobb!

GODE NYHETER

God mandag, alle sammen!

Først og fremst må jeg si noe tilbake til alle som lot seg fornærme av innlegget om trash. Jeg fortalte hva jeg legger i ordet, og til informasjon, så var poenget at man måtte ha flere av punktene, og ikke bare ett. Dette vil si at alle unge mødre eller folk med tatoveringer ikke nødvendigvis er trash, men at om du er ung mor, er full av tatoveringer, har vært i fengsel, ruser deg og attpåtil kler deg ganske dårlig, da er du faktisk trashy etter min mening. Til informasjon var målet med innlegget å provosere, og det klarte jeg helt fint, så det er jeg fornøyd med.

Over til fremtiden: Denne uken skjer det mye i livet mitt. Jeg har tidligere nevnt at jeg har vært på jobbjakt, og nå har jeg fått jobb! Jeg har faktisk sett på denne sosiale medier som jobben min den siste tiden, men det er litt svingene inntekt, og da er det greit å stålsette seg med en mer forutsigbar jobb. Jeg skal jobbe i Oslo, og jeg gleder meg til å være litt mer i hovedstaden vår, det er lenge siden jeg fartet rundt, så dette blir et friskt pust. Jeg bor som tidligere nevnt i Drammen/Lier, så jeg har bittelitt pendlervei til Oslo. Derfor skal jeg avgårde i dag og kjøpe ny bil! Dette blir en BMW i3. Altså er dette overhodet ingen sporty og kul bil, men av og til må man svelge litt kameler for å få andre fordeler. Hadde jeg kjørt bilen jeg har nå til jobb hver dag, ville dette kostet over 8000 kroner bare i drivstoff per måned, og det er ikke aktuelt, de pengene kan jeg heller bruke på noe annet enn forurensning. Mange av dem jeg kjenner ville vel se for seg at jeg skulle hatt Tesla, men jeg har faktisk ikke lyst på det.. Om jeg skal bruke 700.000 og opp på en bil, da kjøper jeg en som er hakket mer rå enn en Tesla. jeg er jo BMW-elsker, så det skal svært mye til for at jeg går over til et annet merke.

Det er kanskje teit å høre at jeg skal kjøre bil til Oslo hver dag, men dette må jeg av praktiske årsaker. Om jeg skal ha tid til å trene, ta meg av hundene, studere, blogger og i tillegg holde leiligheten ryddig og ren, da er ting nødt til å gå litt raskt… I tillegg har jeg ikke sko tilpasset å reise kollektivt, jeg har bare høye heler. Det går greit med en buss eller et tog i ny og ne, men skoene kommer til å bli nedslitt om dette skal være på daglig basis. I tillegg er i3´en jeg har sett på så godt som ny, så jeg trenger ikke bekymre meg for at den skal gå i stykker med det første.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Om noen lurer, så er håret mitt fra Luxushair.no, og det er sponset ♥

 


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

Dette er TRASH

Jeg får mange spørsmål fra folk som er trash, hva jeg egentlig mener med dette. Det er helt rettferdig å forlange en utdyping, så den kommer her. Man kan forresten være en hyggelig og ok person å være rundt, til tross for dette.

Veldig mange har hørt om “white trash”, gi det et lite googlesøk…. Dette er slik det startet, men når jeg bare sier trash, kan vi si farvel til USA, Trump og hudfarge. Trash betyr “søppel” på engelsk, noe som også kan beskrives som avfall. Dette høres veldig hardt ut, men her kommer noen punkter du kan sjekke for å finne ut om nettopp du er trash. Om du ikke hører til flere av punktene nedenfor kan du puste lettet ut. Det beste er så klart om alle punktene er ting du aldri kunne ha gjort eller sympatisert med, men det er klart at de fleste av oss har vært eller er unge og har fortsatt mye å lære, eller så har vi forandret oss.

 • Du går med hjemmelagde og gjerne hullete klær.
 • Du ruser deg på fritiden din, på fest eller ved andre anledninger.
 • Du ser ned på mennesker med høy utdannelse og inntekt, og du kommer ikke til å utdanne deg selv.
 • Du har gjerne en del tatoveringer og/evt piercinger.
 • Du mener hasj bør legaliseres og at alkohol er mye farligere, og dette må du fortelle hver gang du er på fest.
 • Du hører nesten utelukkende på rap om hvor tøft livet er og du rapper gjerne selv.
 • Du har sittet i fengsel for vold, narkotika, tyveri etc.
 • Som kvinne kombinerer du kort og utringning (altså f.eks kort skjørt og dyp utringning). Etikette sier at man skal velge kun én av delene.
 • Du lyver ofte eller hele tiden.
 • Du bor i campingvogn, båt eller telt.
 • Du har tatoveringer i ANSIKTET – foruten microblading, pmu osv .
 • Du bruker jeans sammen med dressjakke på røde dager, i bryllup, begravelse og andre anledninger hvor antrekk skal være pent.
 • Du har lav impulskontroll, og klarer ikke diskutere uten å bli sint og heve stemmen.
 • Du får barn i svært ung alder.
 • Du har verdiene dine i ræva, ærlighet og rettferdighet har aldri streifet tankene dine.

Takk for meg!

Jeg elsker å ta opp ting som dette og forsøke å skape litt debatt.. Livet er for kort til å holde igjen så mye –  i tillegg til at alle hele tiden er redd for å være ærlige.


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

jeg skrev til Erna

Dere ler sikkert av meg når jeg skal fortelle dere om at en Paradise Hotel-deltaker løftet opp macen og begynte å bønnfalle Erna om endring. En ting må sies, og det er at jeg selvfølgelig vet at Erna alene ikke bare kan bestemme alt, men jeg er veldig nysgjerrig på hva våre politikere har å si om saken min, og Erna skal få lov til å få ordet, da hun snakker på vegne av resten at regjeringen og stortinget.

Jeg startet med å legge inn et googlesøk på saken jeg bryr meg om, og ble utrolig overrasket over at det så og si var INGENTING å finne. Jeg var helt sikkert på at denne saken må ha vært et tema en eller annen gang, men det så ikke ut som den har fått særlig oppmerksomhet, og det gjør meg sint og lei meg. Jeg snakker for dem som ikke har en egen stemme, men som allikevel snakker til oss hver eneste dag, hver gang vi kommer hjem fra jobb og skole, hver gang vi er lei oss, hver gang vi er glade, hver gang vi egentlig ikke vil ut og gå tur, hver gang vi føler alt er over, altså dyrene våre. 

HER ER INNLEGGET JEG SKREV TIL ERNA:

Jeg har tenkt mye på dette, og motargumentet for noen er vel at “Om du ikke kan ha råd til å ta dem med til dyrlege, eller ikke har forsikring, så kan du ikke ha dyr”. Jeg sier bare straight at ya: JO, det finnes så mange fantastiske mennesker som skulle hatt dyr, i motsetning til mange som faktisk oppfører seg stygt mot dyr, og som ikke gir dyrene det de trenger. Jeg ville heller gitt hundene mine til en fattig person med et hjerte av gull enn en rik person som ikke ga dem alt de trenger av kos, oppmerksomhet og pleie. Har det forresten noensinne falt dere inn at det er lov å avlive dyr, men ikke mennesker? Et menneske kan havne i en helt grotesk bilulykke, måtte kappe av både armer og ben, bli lam fra halsen og ned – men allikevel kjemper man med nebb og klør for at mennesket skal overleve. Hvorfor skal vi da avlive en hund eller hest med brukket ben eller rygg? 

Dette er våre beste venner, de som alltid er der for oss, og som livnærer seg på gleden ved å se oss hver eneste dag. Penger skal ikke avgjøre om disse har det bra eller ei, det skulle vært en selvfølge at de får hjelp på samme måte som vi mennesker gjør. Det er faktisk ikke gammelt nytt at dyr også kan ha smerter, føle seg dårlig og være redde. Dyrene våre kan ikke fortelle oss i nærheten av hva et barn kan, men de kunne hatt det så mye bedre om ikke folk kviet seg for å betale for helsesjekker, tannrenser, vaksiner, kontroller og så videre. Dyrlege her i Norge er faktisk svindyrt, uansett om det er gjennom forsikring eller ikke, bruker man mangfoldige tusener om man har et dyr og jevnlig tar det med til dyrelegen! Det er mange mennesker som ville vært perfekte dyreeiere, men som kanskje ikke kan være der for dyrene, kun på grunn av noe så overflatisk som penger. Jeg elsker hundene mine, og kunne gjort hva som helst i verden for dem. Jeg kunne havnet på luksusfellen med forbrukslån på mange millioner, så lenge det kunne reddet mine skjønne små. Jeg er sikker på at det finnes mange dyrevenner der ute som føler akkurat det samme for sine dyr. Jeg snakker både hamstere, hester, pinnedyr, hunder, katter, marsvin, kaniner og alle andre dyr vi har tatt til oss! Penger skal ikke være avgjørende for liv eller død, og ingen skal lide fordi penger er et hinder. Se for dere en liten hund som har fått en liten kul på kroppen. Eieren ringer dyrelegen og spør “hva koster det å sjekke dette?” Dyrelegen svarer at det kan koste flere tusen. Eieren drøyer en god tid på grunn av uforutsette kostnader, og når han merker at hunden slutter å spise, tar han dem med til dyrlegen, og dyrlegen finner ut at hunden har uhelbredelig kreft. Skal dette være greit at skjer? Mange her vil oppfordre alle til å ha forsikring på hunden sin. Men dyrene våre er ikke biler, vesker og sykler, de er levende vesener, og det skulle da være en rett å få hjelp når helsen ikke duger, eller en ulykke skjer?

Jeg håper dere som leser har hjertet på plass for dyrene våre. Den kjærligheten de gir til oss, den fortjener de sannelig tilbake ♥

Grunnen til at jeg blogger om dette, er fordi jeg ønsker at denne saken reises opp og få oppmerksomhet. Jeg synes det skulle vært helt merkelig om noen har store motsatte meninger på dette feltet. Jeg tror heller dette er en sak vi har glemt midt i alle de andre viktige sakene når det kommer til dyrs rettigheter! Jeg håper så mange som mulig kan engasjere seg, sammen kan man faktisk utrette en forskjell!


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER