Derfor vil jeg ikke ha barn

Hvorfor vil jeg ikke ha en kopi av meg selv…. Ha ha. Hahaha… lol.

Når man runder tyveårene lander det et press og visse forventninger til at man skal få seg barn, eller i det minste begynne å se det for seg. Svært mange får barn på min alder, altså 25. For meg å ha et barn i min situasjon er helt utenkelig. Jeg er ikke ferdig med utdannelsen min, jeg eier ingen bolig og jeg har heller ikke lyst til å oppdra et lite barn når jeg fortsatt ikke føler jeg selv  er utviklet nok til å kunne fortelle absolutt om alt som er rett eller galt i livet. Kall meg dum, men jeg tror faktisk at mange (selvfølgelig ikke alle) som får barn i ung alder får det fordi de “mangler noe” i livet eller ikke kan tenke seg at abort er et alternativ.

Jeg mener at man sier fra seg veldig mye ved å få barn… Man kan ikke spontant bli med på en kveld på byen eller drikke seg full en sommerkveld når man har et barn som ikke kan være alene, og som ikke fortjener en full forelder. Om man skal på en skikkelig kjæresteferie for 2-3 uker må man skaffe seg barnepass.. og hvem har lyst til å passe barnet ditt så lenge? Kanskje må man ta med barnet, men da er det svært mye ansvar som må tas under hele reisen, og man må ofre en del strawberry daquiris og mojitos. Jeg vil heller ikke ha hengepupper – det hadde vært skikkelig kjipt.

Det er lett for meg å tilfredsstille mitt morsinstinkt når jeg har tre små hunder å dulle med, mate og ta vare på. Forskjellen er at disse tre er riktig så mye enklere å ha med å gjøre enn et barn. I tillegg synes jeg det er dårlig gjort mot hundene å plutselig putte en baby inn i livet deres, for akkurat nå er jo de førsteprioritet og ikke noen andre. Har noen sett Lady og Landstrykeren? Lady rømmer hjemmefra fordi hun blir oversett når eierne får barn. Det ville vært veldig stygt av meg å dytte hundene til side. I mine øyne er disse så  viktige for meg at de fortjener all den kjærligheten til de dør. Enda en ting til… hundene mine liker ikke barn. De liker spedbarn, men ikke barn som går på to ben og som er brå i bevegelsene, så det kunne blitt en svært dårlig kombo!

Men for all del. De som vil ha barn kan gjerne få det!


FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Dette kan du gjøre i dag

Søndag ansees av mange for å være en kjedelig dag: Alt er stengt og ingenting skjer. But still, man har jo fortsatt fri fra jobb eller skole, og det ville vært fint å gjøre noe artig selv om det er søndag. Kanskje var mange ute i går, så det er heller ikke aktuelt å spontant dra på skitur. Så hva kan man gjøre når man holder på å gå på veggen av kjedsomhet? Jeg har laget en liste over de beste tingene å gjøre når man ikke vil kaste bort den siste fridagen sin.

♥ Dette vet jeg er klisjé, men hjemmespa er en topp idé. Hårkur, ansiktsmaske, peeling og et langt varmt bad. I tillegg – gjøre det selv hårløs ved å få shavet alt du skal shave, men som du kanskje ikke har fått shavet fordi du har hatt mye å gjøre. Smør deretter hele kroppen inn i en god bodylotion.

♥ Dra til Sverige! Det er faktisk sånn at de ikke stenger alt i Sverige, selv om vi gjør dette i Norge. Du kan fint ta deg en skikkelig shopping i Sverige, til tross for at det er søndag. Det triste er at systembolaget er stengt, så dette er ikke dagen for å shoppe billig alkohol.

♥ MYE GØYERE enn hjemmespa – dra på “kveldsspa”. Dette tilbys blant annet av Farris bad, og jeg tror det koster 400 kroner. Det er jo ren luksus å kunne legge seg inn på et ordentlig spa – spesielt om man er fyllesyk og trenger å ta det med ro! Dette er vel det mest attraktive å gjøre på en søndag, synes nå jeg.

♥ Kino! Det er allitd mange filmer som går på kino på søndager, så det er bare å kline til. Denne helgen har blant annet den nye filmen “The shape of water” premiere, som har blitt nominert til 13 oscar!! Om du vil se noe annet, går fortsatt Fifty Shades of grey – Freed.

♥ Shopping på finn.no! Det finnes så mye fine brukte ting, og på en søndag kan man sette seg ned og shoppe seg alt fra nye vinglass, klær eller ny bil, det er kun ens eget ønske som setter grenser. Det er veldig mye som også gis bort, men der må man være rask! Plutselig har du en ny kommode helt gratis!

♥ Planlegge den kommende uken i form av å skrive handleliste, gjøremålsliste eller kordinere avtaler og viktige ting som må gjøres. Dette er jo nesten litt kjedelig, da det er en del av hverdagen, samtidig kan man ha gitt seg selv en god tjeneste ved å ha alle planer satt.

♥ Ta med en gjeng på Lazerworld! Har du nok energi i dag, kan du samle en gjeng til å skyte hverandre ned inne på Lazerworld. Dette er vanvittig moro, og man får faktisk trent en del også – i hvert fall om du orker å løpe mye.

 Dette var mine råd! Om ikke noe av dette faller i smak kan du også som mange andre legge deg godt til rette i sofaen med en kebab eller stor pizza for å tilfredsstille hangoveren.FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Hva du faktisk ikke visste om Paradise Hotel

Alle PH-deltakere skriver disse innleggene… Men Gud så mye som gjentar seg. Jeg tenkte å lage en utgave som tar for seg litt mer juicy detaljer, i og med at jeg nå håper at ALLE VET at det ikke er fredag, lørdag eller søndag på PH, det er kun mandag til torsdag og JA, det tar flere timer å spille inn sermonier. 

1. Triana er et av de vakreste menneskene som finnes, det er virkelig en grunn til at alle skal kommentere utseendet hennes.

2. Man må ikke automatisk dusje naken fordi man skal delta. Om man ikke ønsker å vise noe, står man fritt til å dusje i bikini.

3. Det er ikke lov til å hviske. Gjør man dette kan det regnes som juks, og da får man veldig mye kjeft.

4. Selve reisen fra man drar fra Norge og ankommer området man oppholder seg i Mexico kan i verste fall ta opp mot to døgn. Bilturen fra flyplassen i Mexico og til Paradise Hotel tar cirka fire timer….

5. Man får automatisk mindre tv-tid av å ikke involvere seg i spillet, da det er kjedelig for tv-seerne å se på en som bare vil sole seg og drikke mojito.. Det som blir tatt med er alt som kan skape drama og intriger.

6. Man får ikke shots i baren, men må fint forholde seg til vin, drinker eller øl.

7. Ofte må store rom og kulisser males før man lager Paradise Hotel. En vegg kan kanskje være helt grønn til vanlig, men males hvit fordi det ser bedre ut på tv. På det “gamle” hotellet (sesong 5-7) var heeele loungen malt om, den var egentlig helt gul til vanlig.

8. Som regel får de som skal sjekke inn aller først reise sammen i hver sin gruppe av samme kjønn. Deltakere som sjekker inn senere må ofte reise hele veien alene til Mexico.

9. Alt som skjer på Paradise Hotel er ekte, og ingenting er skuespill slik som flere tror. Noen ganger må man gjenta ting, men ingen ber deg si eller gjøre ting du ikke kan stå inne for.

10. Det nyeste hotellet er ganske kjipt sammenlignet med det forrige, da det ikke går an å sole seg ordentlig ved bassenget. I tillegg er bassengområdet kjempemye mindre enn hva det ser ut som på tv. Det skal sies at noen av rommene er mye større enn det forrige, og det er en bra bonus.

11. I mexico og andre deler av sør-amerika finnes et dyr kalt “tejon”, som ofte sniker seg inn på hotellene etter matrester. Disse kan faktisk være veldig farlige, da de har klør de bruker til å åpne kokosnøtter med og sylskarpe tenner. Det gjelder å holder litt avstand.

12. Under starten av årets innspilling ble flere av legendene syke, da vi måtte rett fra en laaang reise og rett på innspilling dagen etter. Vi fikk nesten ikke hvile, noe som resulterte i forkjølelse og feber.

13. Det er ikke helg på PH, vi får ikke ringe hjem, vi blir ikke kjent med Triana og sync-rommet er i kjelleren på hotellet.

 

 

Jeg håper dere likte innlegget, og at det ikke bare var masse gammelt nytt♥

 

Dagens antrekk + jeg blir gal

Processed with VSCO with f2 preset

Om jeg skulle beskrevet egen klesstil med tre ord er dette: Feminint, annerledes og tidløst. Jeg følger svært få moter, men forsøker heller å holde meg til hva jeg synes er fint. Jeg har alltid vært veldig glad i sløyfer, frynser, blonder og små detaljer som gjør at antrekket får et lite sæpreg. Jeg kunne ALDRI tatt på meg jeans, hoodie og sneakers for å dra ut og for eksempel spise. Ei heller kunne jeg tatt på sorte jeans og en genser. Av og til skulle jeg ønske at jeg hadde evne til å kle meg litt enklere, samtidig som jeg aldri heller stiller i galt antrekk i sosiale anledninger. Jeg skal innrømme at jeg til tider føler meg litt rar ved siden av venner og bekjente som går helt casual, da har jeg lett for å føle meg litt pyntet. Det kan være at dette stemmer litt, for det hender folk jeg kjenner og fremmede tror jeg har pyntet meg for en spesiell anledning eller kommer rett fra jobb, men så har jeg jo egentlig bare kledd meg slik jeg liker å gå. 

Jeg tenkte det kunne være gøy å ta litt mer bilder av antrekk, og dele hvor alt sammen er fra! Da skal selvfølgelig bildene ha litt mer fokus på klærne, og jeg skal sørge for å legge ut pris også om det er ønskelig. Alt jeg har av klær varierer veldig i pris. Noe er fra typ h&m, imens annet er i høyere prisplasser – alt etter hva jeg liker. Skjørtet og toppen jeg har på kjøpte jeg på VIC. Skjørtet er perfekt til denne tiden av året, da det er i ull. Lenge leve varme klær!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Hvorfor blir jeg gal? Jo, nå skal dere høre… Jeg gleder meg som et barn til å flytte inn i eget hjem igjen! Selvfølgelig handler dette om at jeg har behov for å ha et eget hjem, innrede selv, ha plass til alle tingene mine, hundene mine og mer.. men det er en annen ting jeg går og gnager på som ikke passer helt inn på bloggen – i hvert fall ikke enda. Det er mulig jeg skriver et mer personlig innlegg om dette når jeg har flyttet ut og kan klare å dele det med flere. I korte trekk handler det om en person som går rundt og har gjort veldig mye skade for meg og andre jeg er glad i. Dette er en person jeg ikke ønsker å ha i livet mitt, og som jeg vet ikke ønsker noe godt for meg og mitt. Det er helt fryktelig å leve med enn så dårlig relasjon i livet, og da er det klart at man må ta noen kjipe valg for å overleve selv. Jeg kjenner at jeg blir frustrert bare av å “hinte til” eller beskrive litt av situasjonen.. Vi mennesker må slutte å la andre behandle oss dårlig! Jeg tror ikke på karma lenger, jeg tror at vi må være våre egne skytsengler og ta lærdom av feilene vi gjør. Processed with VSCO with c1 preset

 


FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Bilen min så ut som trash

Sponset behandling

 

Ingen vil tro meg når jeg forteller hvordan bilen min så ut da jeg kom hjem fra Mexico… Den hadde stått nedsnødd på gårdsplassen til mamma, og jeg tror ingen tenkte så mye over at den stod der… Det så i hvert fall ikke slik ut ved første øyekast. Det er greit nok at jeg ikke eier en Bentley etc, men bilen min er i god stand, og det har aldri vært trøbbel med den i mitt eie. Da jeg kjøpte den var lakken skikkelig lekker. Den var liksom ikke bare svart, men den var skinnende sort slik som Silkesvarten. Den har et brun-ish skinninteriør som tar seg veldig bra ut sammen med sort lakk. Det beste jeg vet med bilen min er at den er så delikat.

Jeg reagerte først med lett sinne da jeg oppdaget hvordan bilen min såut etter mitt fravær, og jeg tror en hver ekte bilentusiast ville funnet den skyldige og forsøkt å rettferdiggjøre situasjonen. Jeg ble egentlig ganske lei meg, for jeg har ikke greie på bil, jeg bare vet at jeg synes min skinner som en stjerne. 

SE HER….. F*** i H******!!

Egentlig kunne jeg tatt en del flere bilder, men det er liksom ikke det første man gjør når man står i full fyr og flamme og lurer på hva i svarte svingene som hendte da jeg lå og koste meg i Mexico-solen….

Dere lurer sikkert på hva som til slutt skjedde. Jeg var så heldig at jeg fikk kontakt med et helt nytt bilpleie-senter på Kolbotn. Fast On Bilpleie ligger på Kolbotn Torg, og er eksperter på feltet. Jeg tenkte til å starte med at ingenting kan redde den stakkars bilen min, da det ser ut som den har drevet slavearbeid i gamle Egypt… Men selvfølgelig ønsket jeg å gjøre hva som var mulig i håp om at bilen min skulle friskmeldes. Fast On fikk oppdraget. Alt dette fikk bilen min av Fast On:

  • Motorvask
  • Innvendig vask
  • Lakkrens
  • Utvendig vask
  • Polering
  • Skinnbehandling

Alt dette fikk jeg gjennomført på en dag, og om bilen min hadde hatt en hjerne, så hadde den virkelig følt at den var på spa. Men helt ærlig… Bilen min så tusen ganger bedre ut. Jeg reagerte litt i sjokk og vantro da jeg så den ekstreme forandringen bilen min hadde fått. Jeg kan love at ripene i lakken var veeeldig dype, men allikevel kunne jeg ikke se et spor igjen av dem. Lakken var om igjen like sort som Silkesvarten og helt urørt. Hvem skulle tro at jeg som den fjollete personen jeg er skulle sitter her og skrive om bil… Men tross alt, så har jeg en bil, og det er viktig å ta vare på den, for biler er dyre greier.

Med dette anbefaler jeg alle som holder til i Oslo og omegn å ta turen til Fast On bilpleie. Dette er personer man kan stole på og som gjør en skikkelig ryddig og ordentlig jobb! Det finnes mye rart i denne bransjen, og man kan i verste fall få skadet bilen sin om man går til feil folk.

BESØK FAST ON PÅ:

FACEBOOK

NETTSIDE

Eller ring direkte på: 922 62 910

 

Se hvordan bilen min ser ut nå:

 

XOXOXO

Jeg har kjøpt babyvugge

Det lages så vanvittig mye søtt til barn… Ting som er koselig, rosa, lyseblått, classy og tidløst. Barn kan bo i prinsesserom og ha racerbil-seng… Barn lærer seg at alt er mulig, og at det kun er fantasien som setter grenser. Fra vi er små lærer vi om eventyr og “lykkelige alle sine dager”, og vi lærer at det gode vinner over det onde. Jeg husker så vanvittig godt da jeg var liten og kunne la fantasien bare løpe løpsk. Jeg elsker blant annet My Little Pony, og jeg er sikker på at jeg hadde opp mot 40 forskjellige ponnier.

Jeg lærte nylig av mamma at man kan finne vanvittig mye fint til en billig penge på finn.no. Det finnes til og med folk som gir bort ting som er skatter for andre. Det er jo kjempebra at markedet er blitt slik at vi kaster mindre og gir bort eller selger mer. Før i tiden var det nok ikke så lett som det er blitt nå. Jeg er veldig fascinert over hvor mye fint man kan finne brukt! Her om dagen fikk jeg en helt knall idé… Det skal sies at jeg overhodet ikke ønsker barn slik situasjonen min er akkurat nå. Men jeg har tre andre som står meg nært, nemlig hundene mine. Jeg har aldri brukt bur – selv om det kanskje er det lureste, men jeg har bare aldri helt klart å venne meg til tanken om å sperre de tre små inne på en sånn måte, selv om teoriene rundt sier at dette er bra så lenge de forbinder det med et trygt sted. Jeg kan ikke ha hundene i sengen om natten, i hvert fall ikke nå som det er tre stykker… Vanligvis har de den siste tiden sovet i forskjellige hus/senger, men problemet er at de kan finne på å vandre rundt etc om natten, i hvert fall den ene. Jeg er veldig glad i interiør, så det er viktig for meg at ting passer sammen og ser bra ut (derfor heller ikke bur). Så til den fantasiske idéen! Jeg fant ut at jeg kan kjøpe en sprinkelseng til hundene, akkurat som man har til barn! jeg så dette virkelig for meg, og kunne tenke meg at det vil fungere veldig bra da det er god plass å boltre seg på, og det blir på sett og vis et bur. Som en galning begynte jeg å lete rundt på finn.no etter forskjellige sprinkelsenger. Problemet etter hvert var at jeg ikke synes de var fine nok, jeg ønsket noe med mer særpreg. Plutselig foran meg på skjermen så jeg det…. En kjempesøt seng/krybbe med sengehimmel og sløyfe – og på toppen av alt, den var bare noen få kilomter unna!!! 

Jeg visse at denne vuggen/krybben/sengen måtte jeg bare ha. Mamma var helt ærlig i at den så kjempefin ut, så vi dro for å hente den! Jeg møtte en kjempekoselig jente som hadde brukt den til sine “ekte” barn. Nå var det hundene mine sin tur til å nyte av dette lille mirakelet av en seng.

Denne sengen har blitt benyttet aktivt siden jeg hentet den. Hundene føler seg veldig trygge i den, da det er lunt trygt og skjermet. Og hel ærlig, så er de vanvittig søte når de ligger der! Det er sikkert noen som synes dette er vanvittig teit og spesielt. Men for å si det slik, koster ekstra fancy hundesenger flesk! Man må ut med flere tusen kroner for en skikkelig kul eller fin hundeseng. Hvorfor skal senger til barn være så mye billigere? Hundene mine trenger i hvert fall bar et trygt, mykt og fint sted å sove, så det spiller ingen rolle for dem om det er en menneske- eller hundeseng.FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

Blir jeg skikkelig harry?

Nå er det bare én og en halv uke til jeg endelig flytter! Jeg har vært veldig heldig som har hatt mulighet til å bo hos mamma i nå fire måneder. Mamma holder til landlig på Nykirke, så jeg har lært meg at Subway og Tønsberg pizza ikke alltid er nærmeste nabo. I tillegg har jeg blitt kjent med restauranttilbudene i Horten, og jeg har blitt vandt med å handle i Holmestrand. Det er uansett alltid gøy med nye steder. Verken Horten eller Holmestrand er nytt for meg, da jeg gikk både barne – og ungdomsskolen i Holmestrand, men det er klart at ting forandrer seg i løpet av ti år. Jeg ble helt ærlig litt lei av Tønsberg da jeg bodde der, for selv om det er bra uteliv og bra restauranter blir man liksom vandt til alt. Og det er tross alt bare ett kjøpesenter, og dette blir man fort veldig lei av.

Så nå flytter jeg som tidligere nevnt til Lier. Vi skal bo i et område som heter “Nøste”, med utsikt over Drammensfjorden. jeg har sett på bilder av området fra sommeren, og det virker så vanvittig koselig der. I tillegg ligger Nøste rett ved Bragernes, så det er veldig sentralt! Det jeg gleder meg aller mest til er å begynne å innrede. I leiligheten er det to gjesterom, og det ene skal jeg forsøke å lage et walk in closet av! Dette er jo alle jenters drøm, å kunne gå inn i klesskapet sitt og ha fullt system på alle kjoler, sko, jakker og så videre. Leiligheten er på 100kvm, så det vil være god plass til å gjøre det pent. Mitt verste mareritt er en trang leilighet. Dette var veldig viktig å tenke på under visningene. Jeg falt for akkurat denne leiligheten fordi den er helt nyoppusset, ligger sentralt, den er ikke sokkel og den har god plass.

Men litt om Drammen, som blir mitt nærmeste sentrum… Er det slik at jeg flytter til et skikkelig harry sted, eller er det bare ryktet rundt Mjøndalen, Krokstadelven og Hokksund som får meg til å tenke dette? Jeg har forstått det slik at Drammen er på vei opp, og at byen i seg selv har blitt veldig fin den siste tiden? Jeg håper om jeg har noen lesere i Drammen, som kan kommentere og fortelle litt! Hva er de beste restaurantene? Hvilke utesteder er bra? Hva kan man finne på? Hvor er det fine turområder? Seriøst, hvor er beste pizza-takeaway? Hvilke frisør- og velværetjenester bør jeg benytte meg av? Dette blir jo mitt nye sted å gjøre ting, så jeg er skikkelig takknemlig om noen tar seg tiden til å skrive litt om Drammen og omegn. Jeg vil i tillegg om jeg får tid ri litt på hest, så jeg vil gjerne høre om Drammen sin rideskole også. Jeg vet jo at Linnesvollen i seg selv er veldig flott, men om jeg skal gå på rideskole vil jeg vite hvor jeg bør dra!

Skrik ut! Jeg vil vite alt om Drammen!

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

Facebook: HER

Når jeg ikke er i Mexico

God fredag, alle! 

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er i Norge nå, og ikke i Mexico. Jeg kommer til å skrive litt mer om Paradise Hotel og Mexico når det kommer på tv. Jeg har fine bilder å dele med dere, men jeg venter til det er litt mer aktuelt. Men hva skjer i mellomtiden? Det er jo overhodet ikke planen min å ligge på sofaen og spise ostepop. Jeg er rastløs, og jeg trenger at ting skjer i livet mitt. Allerede siden jeg kom hjem har jeg klart å finne leilighet å flytte til i Drammen/Lier. Jeg ønsket å komme meg nærmere Oslo uten å bo i Oslo, så Lier blir perfekt, og Drammen blir min neste by å bli ordentlig kjent med. Mest av alt gleder jeg meg til å innrede den nye leiligheten, og bli kjent med nye mennesker. Jeg elsker nye miljøer, da jeg er veldig rastløs og liker at det skjer noe nytt hele tiden.

I tillegg til å planelegge denne flyttningen er jeg også på jobbjakt. For de som ikke vet det, er jeg nettstudent på deltid for å kunne jobbe nok til å ikke måtte leve på nudler og bo i hybe. Trivsel er viktig for meg i et hjem og det er viktig for meg å ha råd til ting jeg ønsker meg. Uten ordentlig med jobbing vil jeg ikke kunne gjøre som jeg vil. I tillegg får jeg muligheten til å utvikle meg og opprettholde en ok CV ved å jobbe mye ved siden av studiene. Alt må jeg jo ta med forbehold, men jeg har en veldig stor arbeidskapasitet og evne til å levere topp både i jobb og studier. Det gjelder å ha motivasjon, for da klarer man hva man vil. Hittil har jeg imponert meg selv når det kommer til hva jeg får til om jeg går inn for det. Hver gang jeg får noe jeg bare “MÅ” gjøre, har jeg alltid troen på meg selv. Jeg skulle faktisk ønske flere klarte å ha selvtillit nok til å ta det første steget ut i en slik tro, for litt selvtillit og tro kan gjøre underverker.

Frem til jeg finner en jobb kan jeg bruke mye tid på å planlegge flytting, blogging og studier. Jeg elsker når det er masse som skjer rundt meg! Akkurat nå er jeg så vanvittig motivert for alt som er nytt og spennende. Jeg føler at jeg om kort tid skal starte nok et nytt kapittel i livet, til tross for at jeg bare er 25 år.

Så dette er hva jeg gjør bakom kulissene om dagen.

XOXOXO

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

Facebook: HER

Dette gjør meg sint

Hva er vel bedre enn å ha det bra og være glad? Allikevel går det ofte opp for meg at kontrastene er det vi lærer av, og som antakelig kan avgjøre hva slags ting vi får glede av. Helt ærlig, selv om dere ikke tror på meg, så har jeg en anelse om at jeg har opplevd noe så vondt i livet at jeg tror jeg vet hva det verste som kan skje er. I min alder er det tenkelig at man er for ung og har for lite livserfaring til å påberope seg en slik kunnskap, men for de som har opplevd store, traumatiske og vonde ting i livet, så er det mulig man har fått en smaksprøve. Fordi jeg har opplevd noe stort og vondt i livet, er jeg heller ikke redd for noe særlig. Jeg er ikke redd for å dumme meg ut, gjøre det dårlig på eksamen eller kle meg feil til en fest. Jeg er redd for å miste de jeg er glad i, og jeg er redd for at de ikke har det bra. Når jeg ser andre som sliter fylles jeg ofte at takknemlighet for at ikke jeg er så uheldig og er i samme situasjon, og at jeg er sunn og frisk, har ok økonomi og ikke er utsatt for noe voldsomt akkurat på dette stadiet i livet.

Det blir mye vondere når dette er en av personene som står meg nærmest. Akkurat slik som ting er nå har jeg en person som betyr hele verden for meg som ikke har det bra. Hun er mye lei seg, blir utsatt for mye urettferdighet og står overfor noen svært vanskelige veivalg. Hun har alltid vært der for meg, og uten henne ville jeg aldri blitt den jeg er i dag. Hun har alltid hjulpet meg, og hun har alltid hatt de rette svarene når ting er vanskelig. Å se denne personen ha det slik uten at jeg får gjort noe gjør meg ekstremt sint. Veldig mange av dere har sikkert opplevd å se noen dere er glad i bli dårlig behandlet, og ikke føle at man kan påvirke det. Jeg er veldig frustrert om dagen, og dette er hovedtema i hver samtale jeg har med mine nærmeste hver dag, for det finnes ikke noe viktigere enn at de jeg bryr meg om har det bra… Heldigvis er vi flere som bryr oss, og som ønsker å støtte alt vi kan. Sammen er man definitivt mye sterkere, klokere og utholden. Men av og til må vi også ta upopulære valg som får oss til å stille spørsmål ved vår egen moral, verdier og hvem vi virkelig er. Jeg tror livet er “et evig lære, man må alltid lære”. Vi formes av opplevelsene våre, og slutter aldri å endres og forandres. Jeg lurer på om en person hadde kunnet bli 500 år. Hvor klok hadde vel ikke denne personen vært med så vanvittig mye kunnskap..

Av og til er det så godt å ha en blogg. Det er en perfekt arena for å lufte tankene. Budskapet mitt med dette er vel at livet er for kort til å bruke tid på mennesker som ødelegger for oss og som har vonde hensikter. Bruk tiden på de som virkelig bryr seg, og ta vare på hverandre ♥

Norge er egentlig litt fint

Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har bannet over været siden jeg kom hjem… I går måtte jeg måke bort sne to ganger i løpet av dagen, og bilen min så ut som en iglo. Jeg blir såååå frustrert over sånt, man føler jo at det er helt håpløst når det faller ned en halv-hel meter med sne. HERREGUD. Og vet dere hva? Resten av uken er det meldt enda mer av dette været. Til alles informasjon er jeg i tillegg den største frysepinnen jeg vet om, så det er ekstremt utfordrende for meg når det blir skikkelig vinter i Norge. Heldigvis har jeg jo hatt en Mexico-tur i år, så HELT håpløst er det ikke… 

Men gud.. Da jeg stod opp i dag og tittet ut vinduet ble jeg møtt av et helt nydelig vær. Himmelen var lyseblå og skyfri. Det er lenge siden det oppriktig har fristet å bevege seg ut i naturen når det er så kaldt. Jeg går heller en tur på en sandstrand i Mexico! Men som sagt: I dag var det turvær, så jeg jumpet ut med hundene for å kjenne om været stod til forventningene. Det skal sies at det er litt mer stemning å gå tur på bondelandet hos mamma enn om jeg hadde bodd midt i byen. Det blir liksom koseligere her. 

SE HER DA!

XOXOXO