Vi er forsinket til Paradise Hotel

Hey! Som mange muligens har fått meg seg, har vi av diverse grunnet gått på grunn i Amsterdam. Flyet vårt fra Oslo til Amsterdam ble forsinket, så Dermed mistet vi flyet til Mexico City med TO MINUTTER …. to minutter ja…

Vi har fått hver vår mobil til å ta bilder under opplevelsen med, som har nattbordsbildet vårt som bakgrunn!

Heldigvis kan det være ar vi får fly i kveld, og i verste fall i morgen tidlig, men da må vi isåfall innom USA.. helst vil vi få til å fly allerede i kveld til Mexico.

En trøst er vel at vi har et stort eventyr i vente! Det er ikke hvem som helst som har mulighet til å være på vei til Mexico og Paradise Hotel akkurat nå!

Ønsk oss lykke til!

Hvordan få silkemyk hud på 15 minutter

Sponset produkt

Huden min veksler mye. I det ene øyeblikket er den oljete og i det andre øyeblikket helt tørr. Den siste tiden har jeg slitt med at huden føles tørr og dehydrert. Dette er heller ikke helt uvanlig på denne årstiden. Vi går mye fra varmt til kaldt og huden utsettes for mye forurensning ute. Det er ikke så rart at man føler at man ser sliten ut på vinterstid når vi både blir blekere og blir utsatt for mye skitt. Dette er litt skummelt å tenke på også, spesielt for de som bor i byer der det er veldig mye forurensning fra blant annet biler.

For ikke lenge siden ble jeg kontaktet av Swiss Clinic som lurte på om jeg ville teste blant annet Face Dry Mask(kjøpes her) som er en ansiktsmaske man kan bruke opptil tre ganger. Denne er tørr og kjennes ut som en tørr ansiktsserviett. Denne skulle på kun 15 minutter hjelpe til å redusere fine linjer og rynker, få en jevnere hudtone og fuktighetsbevare og forynge huden. 

Jeg ble nesten litt skeptisk da jeg leste at den skal kunne gjøre såå mye. Jeg har nå prøvd den to av tre ganger, og hittil er jeg imponert. Jeg følte meg først som en idiot da jeg gikk rundt og lignet på en av massedrapsmennene i The Purge. Samtidig skulle jeg massere lett på masken for å aktivere ingrediensene. Jeg merket ikke så veldig mye etter første gang, men nå etter andre gangen kjente jeg at jeg virkelig fikk en behandling av ansiktet. Det deiligste er at huden føles så utrolig myk og godt, og jeg ser at til tross for fregnene jeg har etter solarium, så har noe magisk skjedd. Mulig dere synes jeg er dritstygg på bildet, men dette er faktisk et mer behagelig syn enn hva det var før.. 

Jeg er fornøyd. Egentlig egentlig står det at den bør brukes opp til ni ganger, så da kan man jo bare drømme om hvordan resultatet blir om man følger det opp til den grad. Kjøp Face Dry Mask HER!

 

Ps: Jeg holder også på å teste Hair renewal serum, men jeg skriver ikke om dette før jeg har en mening om det!

 

KJØP HER
KJØP HER
KJØP HER

I morgen reiser jeg

Jeg hadde egentlig aldri trodd jeg skulle få oppleve noe slikt igjen..

I skrivende stund ligger jeg og blogger fra mobilen på et hotell midt på Karl Johan. Jeg har nettopp spist en hel sub alene, og det er noe av det mest tilfredsstillende jeg har gjort i hele dag! Dagen startet med å dra på trening for så å bli kjørt inn til Oslo av min kjære mamma. Etter dette gikk jeg 2 kilometer til et lite møte i forbindelse med Paradise Hotel. Dette er kombinert med veldig lite mat i dag.

Tro det eller ei, men jeg orker ikke gå særlig langt, så nærmeste Subway lå i… wait for it… SKIPPERGATA. Haha. Hadde jeg ikke hatt så lavt blodsukker hadde jeg aldri gått i den gaten..

Jeg tenkte legge ut dette blogginnlegget for å på sett og vis ha skrevet et offisielt innlegg før jeg reiser til Mexico i morgen… Herregud, det går virkelig ikke opp for meg. Etterpå skal jeg se Ann Marielle og catche opp litt minner, siden vi er så heldig å få reise sammen i morgen <3

Jeg var så lei meg for å dra fra hundene i dag.. det er ikke tull at jeg begynte å gråte. Jeg elsker de små av alt på jord, og en verden uten dem er utenkelig… Goose sov sånn her inntil skulderen min i natt:

Jeg blogger når jeg kan, stay tuned!

Dette var seriøst så digg…. jeg pleier å ha kylling, bacon, ost, salat og salt og pepper

Sånn så jeg ut før jeg kreperte i hotellsengen..

Mitt 2018

Jeg tenker sjeldent over at et nytt år settes i gang, for er veldig opptatt av å ha en kontinuerlig utvikling av meg selv som foregår hele tiden. Men denne gangen skal jeg sette meg noen mål, for jeg ser helt klart at 2018 kan bli et veldig spennende år med nye muligheter for meg. Jeg har gledet meg veldig lenge til dette året, og jeg håper inderlig at det står til forventningene. Nå er det bare 2 dager til jeg reiser ned til Mexico, det er helt sykt å tenke på! Jeg håper at alle som har stemt på meg ikke har gjort dette forgjeves, om ikke takker jeg allikevel for engasjement og innsats fra både de jeg er glad i og alle jeg har møtt gjennom desember.

På facebook skrev jeg nylig at 2017 har vært et veldig bra år for meg. Det har dessverre ikke vært slik for alle rundt meg, og jeg håper og tror at 2018 kan bli et år som også de jeg er glad i vil sette pris på, og hvor det dukker opp positive overraskelser. For at jeg selv  skal kunne gå det nye året i møte på en best mulig måte har jeg satt ned noen punkter å forholde meg til. I fjor klarte jeg ALLE nyttårsforsettene mine, og det hadde vært gøy å klare dette enda en gang.

HVA JEG SKAL GJØRE MER AV/ BEGYNNE MED:

♥ Fortelle mennesker jeg er glad i at de betyr mye for meg.

♥ Vise hundene mine masse kjærlighet i form av kos, tur og oppmerksomhet.

♥ Tenke mer på meg selv og vurdere hva som er bra for meg og ikke alltid sette andre foran.

♥ Tilegne meg ny kunnskap og viten gjennom studier og nye opplevelser.

♥ Reise! Det er så mange steder jeg ønsker å oppleve!

♥ Spise sunt og trene. Dette har gjort mye forandring for meg, og jeg ønsker å fortsette med dette.

♥ Lytte mer til egen hjertefølelse.

♥ Ta mer initativ til å være med venner.

HVA JEG SKAL GJØRE MINDRE AV/ SLUTTE MED:

♠ Dømme andre for tidlig.

♠ La andre mennesker herse med meg.

♠ Jobbe på et sted med lavt kunnskapsnivå.

♠ Å være naiv.

♠ Tro det beste om mennesker det er åpenbart at ikke ønsker meg noe godt.

♠ Snuse Onico. Har ikke klart å slutte med denne etter jeg sluttet å snuse.

♠ Være rundt mennesker jeg mistrives med.

♠ Klage over ting som angår eget utseende.

Er det noen av dere som har noen bra nyttårsforsetter? Jeg tror det er veldig viktig å ha motiv og grunn til å gidde å utføre, om ikke hopper man  så lett av toget. Jeg håper å klare å beholde motivasjonen for alle disse punktene. Dette er mye jeg har jobbet med fra før av, men jeg ønsker jo å oppnå den beste versjonen av meg selv. Klarer jeg det, vil jeg også ha det bedre i generell forstand.

Godt nytt år!

Få 20% på negler!

Sponset behandling

 

Ingenting er som følelsen av pene negler, og spesielt negler som holder seg pene lenge!

Helt siden jeg oppdaget gelenegler har jeg vært utrolig fascinert av de uendelige mulighetene i forhold til design. For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg ikke kan ha for mye dilldall – men heller ikke for lite. Jeg elsker det som er pent og rent, men med den lille særegne piffen.

Da jeg nylig var hos Elisabeth Vik i Tønsberg på Wilhelmsen House (rett ved sykehuset) ønsket jeg noe som er sommerlig, smålig pyntet, ikke alt for lange og elegant siden jeg straks reiser til Mexico. Sammen med Elisabeth fant vi ut av det du ser på bildet. Ble ikke dette lekkert??? Neste gang pratet vi om å legge unicorn-negler for dere som kjenner til dette! Det som også er litt moro med Elisabeth er at hun i tillegg til å være negldesigner legger vippet og er fullt utdannet frisør, så hun har mye skjønnhet å dele med seg. Jeg har tidligere latt henne fikse håret mitt, og det ble akkurat slik jeg ønsket det! Hun er en kjempekoselig jente som alltid lytter og forstår hva man ønsker og vil. Fordelen er også at hun holder til veldig sentralt i Tønsberg på Wilhelmsen House som ligger rett på andre siden av sykehuset.

Fordelene med gelenegler:

♥ Holder lenge, bør fylles på etter 3-4 uker ut fra ettervekst.

♥ Holder seg pent, skaller ikke av osv.

♥ Faller sjeldent av, slik som negler man limer på gjør.

♥ De kan designes unikt etter hva du selv ønsker av form, farge, pynt osv.

Jeg har satt på negler hos Elisabeth tidligere, betalt for dette og alltid vært veldig fornøyd. Det er utrolig deilig å kunne reklamere for noen man har tillit til, og det var faktisk jeg selv som tok initativet, siden jeg ønsket negler av noen jeg vet gjør en god jobb! Siden jeg har vært så heldig og fått så fine negler skal dere som lesere få 20% avslag på negler i hele januar! Alt dere trenger å gjøre er å booke time hos Elisabeth og si at dere har lest på bloggen at dere får 20% rabatt ♥

FØLG og bestill time hos Elisabeth på følgende kanaler:

FACEBOOK

♦ INSTAGRAM ♦

♦ SNAPCHAT: elisabeth_tb ♦

XOXO

Ukens spørsmål

Først og fremst! GODT NYTT ÅR!

Jeg håper alle hadde en god feiring i går, for det hadde i alle fall jeg! Jeg følte at det nå var på tide å besvare litt spørsmål som har dukket opp den siste tiden. Mye er relatert til Paradise Hotel, og noe går rett på meg og mitt. Kos dere!

 

 

1.Er du fan av Trump?

Godt spørsmål! jeg synes faktisk han er underholdende, men at han styrer et helt land er kanskje litt galt….  Helt ærlig kan jeg ikke noe særlig om amerikansk politikk, så jeg har ikke viten og kunnskap nok til å mene noe om hans styreform. Han kunne kanskje tatt det roligere mot muslimer.

2.Hvor mye har du gått ned i vekt? Hvor ofte trener du?

Sist jeg sjekket har jeg muligens gått ned to kilo det siste halvåret, og jeg veier meg ikke lenger fordi jeg aldri har vært overvektig, så jeg har ikke vært nødt til å miste vekt i seg selv, men jeg har hatt fokus på å få en sunnere kropp.. Jeg trener cirka annenhver dag, men det er ofte jeg hopper over litt her og der, men det er minst tre ganger i uken. 

Processed with VSCO with c1 preset

3. Hadde du blitt glad hvis Mats (Slyngstad) døde?

Jeg synes dette er en litt syk ting å spørre om.. Jeg hadde aldri blitt glad om et menneske hadde dødd, uansett hvem…

4. Hvem andre enn deg selv (og AM) mener du var verdig en seier? Du kan velge blant begge kjønn og alle deltakere.

Jeg synes Gabriel hadde fortjent det. Av andre deltakere jeg likte godt kom ingen så langt at jeg vet om jeg synes det ville vært fortjent. Jeg føler at alle de “gode” røk tidlig.

5. Synes du EGENTLIG Isabell er en legende? Hun røk jo tidlig i sin sesong og er ikke husket for annet enn operasjoner.

Vel.. Som deltaker i seg selv husker jeg ikke så mye av hennes rolle. Grunnen til at hun er en legende er fordi hun har klart å utrette veldig mye etter PH. Svært få klarer å bli så store som henne etter PH.

6. Har du silikon?

Ja. Dette må jeg vel svare på mange ganger før alle er klar over det..

7. Hvor mange hunder har du? Jeg ser du legger ut flere på snap.

Jeg har tre hunder av rasen chihuahua. De heter Goose(8), Holly(6) og Diaz(5). Hundene betyr ALT for meg, og jeg kunne aldri vært i en verden uten dem. 

8. Har du brune øyne eller bruker du linser?

Jeg har ekte brune øyne, hehe.

9. Hva slags gutter liker du?

Jeg liker høye, kjekke og snille MENN. Det er viktig med litt selvtillit, bra klesstil og at personen viser at han liker meg.

10. Hvor kjøper du klær?

Jeg kjøper klær overalt utenom Cubus. Jeg har en greie med Cubus som jeg aldri blir kvitt, jeg går aldri inn døren engang. Jeg kjøper ofte kjoler og slikt på Nelly.

 

 

Still gjerne flere spørsmål, jeg svarer! ♥