Jeg er så vanvittig dum

Det er litt rart hvordan man som offentlig person skal høre mye rart om seg selv. En ting jeg opplever som en gjenganger er “DU ER DUM”. Av en eller annen grunn provoserer denne typen kommentar både mest og minst. Den provoserer mest fordi de er usann, men samtidig minst fordi den er usaklig, og mangler spesifikasjon. Jeg skulle nesten ønske at den var mer spesifikk, for da kunne jeg gjort en vurdering på om det stemmer eller ei, og jeg kunne sett om den anonyme personen bak hadde pekt på noe jeg faktisk bør rette opp i eller ta til meg. Jeg er svært opptatt av å forsøke å hele tiden ha selvinnsikt, men det er sikkert slik at jeg heller ikke alltid har det. Men jeg vet nok til at det er få felt jeg kan ansees som dum. Jeg studerer og får kun A og B som karakterer – så når det kommer til å tilegne meg selv kunnskap og gjøre meg forstått har jeg gode egenskaper. I arbeidslivet har jeg hittil gode resultater å vise til, til tross for at jeg ikke er utdannet enda. Jeg har jobbet som leder i tre år, og da er det i hvert fall viktig å ikke være dum, så heller ikke her ser jeg at jeg er dum. Jeg har ikke sosiale problemer da jeg lett tilpasser meg i grupper og jeg har mange venner, så heller ikke der er jeg dum. Når er jeg dum? Jeg er dum når jeg har drukket alkohol, jeg er dum når jeg prater om temaer jeg ikke vet noe om, jeg er dum når jeg er veldig sint eller lei meg, og jeg er dum når jeg sier stygge ting om andre. Men igjen: Hvordan kan jeg som enkeltindivid være stort dummere enn alle andre? ALLE kan være dumme iblant, for mennesker er ikke perfekte. Men det skal helt ærlig sinnsykt mye til for å finne et menneske man kan si at han eller hun bare er generelt og helt “dum”. Da skal de fleste evner befinne seg på et veldig lavt nivå, og da er vi nødt til å mobbe mennesker med hjerneskader, og det er utrolig stygt å gjøre. Pek på harde fakta, situasjoner og godkjente kilder, og ikke antakelser om at jeg er dum fordi jeg er Paradise Hotel-deltaker…

Processed with VSCO with g3 preset

Alle som mener at jeg er så sabla dum, nå har dere sjansen til å slenge ut i kommentarfeltet om HVA som gjør meg så himla dum. Jeg er lei av løse påstander, jeg liker å forholde meg til facts, så kjør på! 
 

Uff, jeg er så dum…..

Hvordan orker jeg å være med på Paradise Hotel igjen?

 

Nylig fikk jeg denne kommentaren på innlegget som handlet om diverse ting jeg har pakket til Mexico og Paradise Hotel (HER):

Først vil jeg bare få sagt at det blir så gøy å se deg i paradise igjen! Du er definitivt en av de deltagerne som syntes å ha vokst/utviklet seg mest fra de sjekket inn til de sjekket ut, – og din exit var jo intet mindre enn legendarisk..

Når det er sagt, er det jo ikke til å komme fra at din (og A.M) vei til nevnte happy ending var betydelig tøffere enn hva andre P.H deltagere har opplevd (iallefall hva meg bekjent). Du fortalte vel oxo i etterkant, så vidt jeg husker at du var temmelig preget av den mobbingen dere ble utsatt for av de andre deltagerne i tiden etter hjemkomst, så jeg lurer jo på hvordan i himmelens navn du/dere torde å signe opp for dette her en gang til!?..

Etter en del tanker fant jeg ut at dette er et veldig bra spørsmål, for hvordan i alle dager klarer jeg å være med på noe slikt enda en gang, etter hvordan Ann Marielle og jeg hadde det…? Først og fremst har tiden hjulpet med å “komme over” det vi var med på. Paradise Hotel sesong 6 var 2-3 måneder av livet med mye følelser. Heldig for oss var at rettferdigheten seiret, og vi fikk et enormt plaster på såret ved å stikke av med premien, og få se ansiktet til de som ikke ønsket oss noe godt da de forsto at vi “vant”. I Etterkant vet jeg at jeg har sagt at jeg ikke ville vært med om jeg ikke vant. Dette er så absolutt sant – i sesongen jeg var med… I sesong 10 vet jeg ingenting om hva jeg går til, men en rask analyse basert på hva jeg vet tilsier at Ann Marielle og jeg ikke skal bli mobbeoffere enda en gang. Denne gangen føler jeg at alle vi legendene starter med ganske blanke ark – med mindre noen bestemmer seg for å mislike noen fra start, dette vil isåfall ikke være under min kontroll. Jeg kommer til å være dønn nullstilt overfor de andre til jeg har lært dem å kjenne. Jeg tuller litt med ordet “trash”, men dette er så absolutt ikke noe noen trenger å henge seg opp i, det handler om den rollen jeg forsøkte å bygge rundt avstemningen som var.

Så hva nå? Jeg gruer meg helt ærlig litt til å reise, men mest fordi spillet kan være så sykt i seg selv. Det å ha noia for at noe kan skje hele tiden, hva som blir den store tvisten, hvem de nye deltakerne er og så videre. Dette er ting som gir meg skikkelig noia! Men jeg som person er klar. Jeg er smartere i den forstand at jeg har mye mer kunnskap, ettersom jeg er litt eldre. Jeg er mer reflektert og mindre naiv.. jeg vet at jeg må stole på magefølelsen min, jeg er nok bare mer moden enn sist. Samtidig kan det være at jeg ramler tilbake i nogenlunde samme spor, men det skal nok gå greit, for jeg vet hvilke feiltrinn jeg gjorde sist.

Hvorfor gidder jeg igjen? FØR Ann Mariell og jeg ble ofre for andres dobbeltmoral og ønske om å trekke oss ned trivdes jeg utrolig godt. Egentlig kom jeg godt overens med alle utenom to-tre spesielt hevngjerrige deltakere. Problemet var at disse hadde klart å få ut min gjeng og alle som ikke var av denne karakter. Hadde spillet blitt formet litt annerledes ville jeg aldri havnet i en sånn situasjon, jeg ville antakelig kun hatt Paradise Hotel som en positiv opplevelse. Jeg tror at jeg kan klare spillet én gang til og med litt finere deltakermiks tror jeg at ting blir annerledes. Jeg tror også Ann Marielle er bevisst disse tingene. Hun er jo en fantastisk jente, og det er ingen ordentlig grunn til at noen skal få lyst til å oppføre seg stygt mot henne.

Helt ærlig håper jeg rett og slett at ting blir det man gjør dem til. Jeg ønsker med en ny deltakelse å få et fantastisk eventyr, teste meg selv og min utvikling på nytt og å ha utrolige minner å se tilbake på. Jeg er en veldig “yolo”-person, og tenker at man aldri må si nei til muligheter du aldri får igjen. Livet kan være to ting – enten noe tungt, kjedelig, vondt, slitsomt etc… eller noe spennende, morsomt, lærerikt og ensartet. Det kommer an på beslutningene vi tar.

Better an ooops than a what if.

Bilde hentet fra TV3 av vår første Pandoras Eske!

Bilde fra finalefesten!

Bilde tatt rett før vi skulle sjekke inn ♥

Når julen ikke er som du ønsket

Hei! For dere som følger meg på snapchat, så vet dere at jeg kanskje ikke startet julefeiringen på best mulig måte. Lille julaften forsøkte jeg å komme i julestemning ved å drikke vin, bake pepperkaker og høre på julemusikk… Beklageligvis skulle gleden jeg klarte å oppnå bli avbrutt en forferdelig nyhet.. Vi mistet morfar. Det som er litt rart var at dette var samme dag som jeg skrev om at vi skulle miste noen vi var glade i. Denne julen har dermed blitt helt spesiell. Det har vært vondt, leit og veldig følelsesladet. 

Til tross for alt vi har blitt rammet av, så føler jeg allikevel at vår lille familie har klart å finne mye godt i julen og tiden vi har sammen før hverdagen griper oss. Vi har spist mye god mat, drukket mye god vin, åpnet mange fine gaver, tilbragt masse tid sammen og tatt vare på hverandre, akkurat slik som man skal i julen. Jeg er så glad for at vi har klart å gjøre noe fint ut av dette ♥ Spesielt siden jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg skal dra fra alle sammen i januar. 

PÅ TOPPEN AV DET HELE…. På julaften, rett etter jeg hadde sminket og stelt meg gikk jeg ned i stuen. Jeg ble møtt av et syn av en hund (Goose) som ikke gikk på det ene benet sitt. Han har nemlig HD i hoftene, og han har tidligere fått en form for låsning i det ene bakbenet, og har etter det gått litt tregt. På julaften trakk han benet opp og hinket rundt. Jeg satt meg umiddelbart ned og begynte å gråte, for jeg kunne ikke tåle tanken på at min kjæreste lille hund skulle ha det vondt – eller i verste fall dø… Jeg satt meg ned som et nervevrak og ba omtrent til høyere makter, til tross for at jeg ikke er religiøs. Heldigvis klarte jeg å bli rasjonell. Dette har nemlig skjedd før. Forrige gang fikk Goose smertestillende, og etter dette gikk alt fint. Dermed fikk jeg kjørt til dyrlegevakten og gitt Goose smertestillende, og han har doser for totalt ti dager. Nå er alt bra med ham .♥

Her er noe av min jul i bilder:

Diaz ♥

 

Processed with VSCO with c1 preset

Fra dagens julelunsj

Processed with VSCO with c1 preset

Ligner på en scene fra et eventyrhus♥

Processed with VSCO with c1 preset

Se på dette, da! 

Processed with VSCO with c1 preset

Juletre, nisser og julestemning ♥

Processed with VSCO with c1 preset

Bordet er dekket for julelunsj ♥

Processed with VSCO with c1 preset

Fikk denne i julegave, og det blir så gøy å prøve!

Processed with VSCO with c1 preset

Nye kofferter i gave av mamma, slik at jeg kan reise med stil til Mexico!

Processed with VSCO with c1 preset

Disse ♥

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

OMG!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

 

GOD JUL! ♥

Nytt design

Hey! Endelig har jeg fått tak et litt mer stilrent design. I noen dager har jeg brukt et gammelt design fra 2014, bare for å ha noe som er ryddig og gjenkjennelig. Dette nye designet likte jeg kjempegodt! Det eneste jeg ikke er hundre prosent fornøyd med er headeren, den slang jeg sammen ganske fort. Så hvis noen er flinke til å lage headere og ser for seg noe som kan fungerer bedre, skrik ut, jeg tar imot alt av hjelp!

NÅR JEG FØRST HAR DIN OPPMERKSOMHET:

I dag er nest siste dag det er mulig å stemme på meg på TV3.no. Jeg er så vanvittig spent på resultatet.. jeg har null peiling på hvordan det ligger an, men jeg skal i det minste vite at jeg har gjort det som står i min makt for å få det til! Jeg trenger DEG.. Det holder ikke at jeg selv er engasjert og stemmer, for jeg er totalt avhengig av publikum. ♥ SÅ VÆR SÅ SNILL GÅ INN HER OG STEM PÅ MEG! ♥ I mellomtiden kan du kose deg med denne lille Aurora-reklamen:

XOXO

Glem alt om dødsdatoer

Min søster skrev dette:

“Det er så rart at vi mennesker får en fødselsdato. Etterfulgt av en dødsdato. Livet i gave og savnet i tap.
I dag er det din fødselsdag.Det er gått mange dager siden den siste dagen jeg så deg. Det er utrolig at det ikke går en dag hvor jeg ikke tenker på deg. Men det er vakkert. For selv om tapet er uutholdelig så hadde livet uten deg også vært uutholdelig.

Jeg vil glemme alt om fødselsdatoer og dødsdatoer. Tid er ikke relevant for kjærlighet. Jeg lager en kjærlighetsdato. Den skal være igjen etter deg og feires hver dag for resten av mitt liv.” ♥

Det er i julen savnet er størst, for dette var min pappas favoritt-tid. Julen er så spesiell, magisk og forunderlig. Kjærligheten, varmen og alt det gode når roen senker seg etter sølvguttene har sunget julen inn… Denne julen er annerledes, for vi mister noen vi elsker. Morfar, kjære morfar… Vi skulle så gjerne sett deg sitte slik som du gjorde for noen år siden med smilet om munnen og i julefred sammen med oss. Sist jeg mistet noen nære var sorgen så tung å bære at jeg ikke kunne forestille meg å overleve en ny slik opplevelse. Nå sitter jeg her med frykten for sorg og det vonde. Allikevel er jeg blitt eldre, og jeg har allerede lært at døden finnes, og at vi alle en dag må møte på den. Den er like vond, skummel og ødeleggende, men det er som en ond person som du vet hva kan bringe til deg, og som er der for å ødelegge. Ikke er denne personen bare en trussel, men også den ondeste og slemmeste du noensinne har møtt. 

Sorg er tungt, og den setter livet på pause. Det er så enormt viktig at man tar vare på det man har- for det er dessverre kort vei mellom liv og død. Alt vi elsker og beror oss på kan en dag forsvinne eller forandres til det ugjenkjennelige. Jeg husker godt dagen da jeg fikk vite at pappa hadde fått kreft – da ble min verden snudd opp ned, og jeg visste at ingenting noensinne ville bli det samme igjen. Jeg hadde helt rett, og jeg mistet pappa et halvt år etter denne dagen. Dagen da alt ble annerledes. Jeg visste det, men jeg visste det ikke. Jeg hadde håp om at det skulle på magisk vis endre seg, for magi finnes når vi er barn. Nå vet jeg derimot at det finnes forferdelige ting vi kan oppleve i livet, og jeg har allerede opplevd så og si det verste som kan skje. Sorgen min er fortsatt så dyp i meg at jeg sliter med å rydde plass til flere å sørge for og savne. Kanskje det skremmer meg så mye å kjenne på alt det vonde at jeg ikke lar det slippe til? Allikevel, jeg kan kjenne det i hvert pust og hjerteslag hvor mye følelser som finnes i meg, men jeg har ikke rom eller plass nå. Det passer dårlig, det passer alltid dårlig.♥

Når jeg dør, ryker en sølvstreng
med glatte perler
som triller gjennom landet og renner hjem
til muslingmødrene på havets bunn.

Hvem vil dykke etter mine perler når jeg er borte?
Hvem vil vite at de var mine?

Hvem kan gjette at hele verden,
en gang,
har hengt rundt min hals?

– Jostein Gaarder, I et speil i en gåte.

Koffertsjekk Mexico og Paradise Hotel

Er det noe som er viktig når man skal til Paradise hotel, så er det å pakke klokt. Jeg har pakket to rosa kofferter – de samme som ble med meg i 2014, og de er fulle av spesielt kjoler og sko. Det er veldig viktig å prøve å huske på alt når man skal være borte i potensielt to måneder (!!!). Det er nesten litt skummelt å stå her igjen og skulle ut på eventyr. Jeg virkelig ANER IKKE hva jeg har i vente, samtidig som jeg vet hvor sinnsykt utfordrende Paradise Hotel kan være. Selv om jeg har masse sommerfugler i maven, har jeg gledet meg til dette leeenge, og det er ikke noe annet jeg har mer lyst til akkurat nå. I anledning pakking tenkte jeg vise frem noen av de antrekkene jeg er mest glad i, som kommer til å bli hyppig brukt. Noe er nytt, noe er gammelt – og var til og med på tv i 2014. Jeg skal prøve å få skrevet hvor alt er fra også, så lenge jeg husker ♥ 

(HUSK Å STEMME PÅ MEG HER!!!)

1. Denne kjolen er et MUST. Hvorfor? Den er faktisk litt slitt, men den har så mange minner i seg. Denne kjolen har vært med på mange sommerfester, og det er denne kjolen jeg brukte da jeg sjekket inn på Paradise Hotel for første gang – jeg tror ikke jeg er alene om å huske denne.

2. Denne jumpsuiten! Den er helt ny, og ikke brukt i det hele tatt. Denne var først et sjansekjøp fra Wish eller Lightinthebox. Jeg fant ut at jeg synes den er kjempefin på, og den er annerledes mye som man finner til salgs i Norge.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

3. Denne sorte! Det er alltid et must å ha med en kjole som bare funker uansett hva du skal. Denne fungerer både til fest, parsermoni og spesielle anledninger. Dette er min lille sorte. Den er kjøpt hos Nelly for et slikk og ingenting!

Processed with VSCO with c1 preset

4. Jeg ELSKER denne! Den er dessverre litt overbrukt fra min side, men nå har den fått en skikkelig pause fra alle festlighetene den vanligvis skulle blitt med på. Den har perfekt lenge og den har “det lille ekstra” med glitter. Denne kjøpte jeg for et par år siden hos Nelly.

Processed with VSCO with c1 preset

 

5. Glitterkjole! Denne har jeg aldri brukt, og det er fordi den har sneket seg med fra den ene søsteren min! Den har lange ermer, noe som gjør den perfekt til litt kjølige kvelder. Jeg er født frysepinne, så det er veldig viktig med tilgang på litt varmere alternativer.

6. Denne sommerkjolen ♥ Denne ble kjøpt for en stund siden på Nelly, og det er fullt mulig de har den enda om man leter godt nok. Denne er så utrolig søt, og veldig typisk meg! 

7. MASSE SKO! Jeg måtte plukke ut fire par sko fra koffertene fordi jeg har pakket aaalt for mye. Forrige gang jeg skulle være med pakket jeg ca 15 par sko, og brukte maks 5 av dem…

Processed with VSCO with c1 preset

 

For de som lurte – jeg har pakket 46 kjoler… Forrige gang var det 47…. Da har jeg jo begrenset meg noe, eller?

Nå er jeg klar til å reise i starten av janurar! Litt eldre, klokere, visere og tøffere. Game on!

Det er over

I dag har jeg en rar, men utrolig god følelse i kroppen. Jeg har min siste dag på arbeidsplassen jeg har tilbragt over tre år på. Hvorfor følelsen skal være rar, forstår jeg kun som at kroppen forbereder seg på omstilling. Det er fler av personene jeg har jobbet med som har bidratt til at jeg har blitt i denne jobben. På den dag jeg ikke er i form har disse personene vært “det lille ekstra” som gjør at jeg presser meg på jobb. Så har man også personene som har ført til at jeg har vært syk. Alle ting har alltid to sider, og når man skal videre i livet er det viktig å beholde det positive og slå opp med det negative – da vil en ellers negativ opplevelse bli farget av det positive. 

BTW: Se lættis intervju med meg i VGTV HER!

Jeg er så spent nå. Plutselig har jeg hele livet foran meg. 2018 skal bli et eventyr. Jeg kickstarter året med en tur til Paradise Hotel, liksom. Etter dette er planen å gå hundre prosent inn i studier, slik at jeg aldri i mitt liv må ta til takke med en jobb jeg ikke ønsker eller som er utenfor det som interesserer meg. Jeg skal rett og slett ha en skikkelig oppussing. Det er sikkert mange som meg, altså du som har brukt svært lang tid på å sette i gang med utdannelse osv. Jeg har en glad nyhet til deg, og det er at så lenge man er nysgjerrig og tålmodig vil valget bli enkelt når tiden er inne, og plutselig får du energi og gnist til å starte på noe.Det dummeste jeg synes man gjør er å forbli der man er, da livet kan være så mye mer, og det er takket være kunnskap og lærdom at ting går fremover. For de som er nysgjerrige holder jeg på med bachelor i HR og personalledelse. Jeg vurderer å ta master i ledelse, men dette må tiden vise. Jeg er så vanvittig glad i å lære, så det hadde ikke forundret meg om jeg hadde dratt utdanningen enda lengre. Samtidig er det visse fag innenfor ledelse som kan være litt tøffe når det er snakk om økonomi og matematikk som aldri har vært mine sterke sider. But never say never ♥

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Også er julen rett rundt hjørnet… denne årstiden som alltid gjør meg så tankefull. Søsteren min skrev noe så vanvittig fint for en stund tilbake:

“Jeg vil glemme alt om fødselsdatoer og dødsdatoer.
Tid er ikke relevant for kjærlighet.
Jeg lager en kjærlighetsdato. Den skal være igjen etter deg og feires hver dag for resten av mitt liv.”

Jeg er nok ikke den eneste som savner noen spesielt i juletider- en person som skulle ha vært der, men som vi dessverre ikke får ha tilstede. Jeg synes det min søster skrev var så vanvittig fint og sant. Sorg er kjærlighet og ikke noe ondt, så hvorfor ikke snu litt på ting og heller hylle denne fantastiske kjærligheten vi har i oss.

God jul ♥

 

UKENS SPØRSMÅL

Jeg har fått en del spørsmål på løpende bånd siden det ble kjent at jeg skal være med på neste sesong av PH. Her kommer svar på både det ene og det andre, håper flere av dere blir litt klokere. Det er bare å sende meg snap (auroragude) og spørre om det dere lurer på. Noen ganger svarer jeg direkte på snappen, eller så kan jeg ta det med i et blogginnlegg!

1. Du sier at du skal sjekke inn på Paradise Hotel, men er ikke dette bare de som vinner avstemningen? Kan du forklare hvordan det fungerer?

Ja, den gutten og jenta som får flest stemmer er garantert plass på hotellet og får sjekke inn allerede i premiereuken. De andre som ikke vinner vil gå en svært usikker fremtid i møte, der det er sjanse for å ikke få sjekket inn i det hele tatt. (Ps. Stem på meg HER!)

2. Hvem er din favorittkjendis?

Dette er skikkelig vanskelig å svare på, for jeg er ikke veldig opptatt av kjendiser… Men av skuespillere må det være Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire og Ed Westwick. I Norge er min soleklare kjendis-favoritt Lene Kongsvik!

3. Hva synes du om de andre deltakerne?

Dette kan du lese et eget innlegg om HER 🙂

4. Isabel skriver på bloggen sin at hun skal blogge i Mexico, skal du også det?

Jeg er heldigvis ikke livsavhengig av blogging, så jeg har ingen avtale med produksjonen om dette. Skulle muligheten være dere, så er det jo mulig jeg benytter meg av den.

5. Hvor bor du nå?

Nå bor jeg hos mamma på Nykirke rett utenfor Horten. Før det bodde jeg i Tønsberg og på Nøtterøy. Planen er å flytte nærmere Oslo når det passer seg.

6. Synes du at du fortjener å være med på PH igjen selv om du vant forrige gang?

Ja, når konseptet skal være “legender”, føler jeg meg berettiget til å få enda en sjanse. Hadde det kun handlet om deltakere som skal få en ny sjanse hadde jeg ikke følt at det var fortjent. 

7. Kjenner du noen av de andre PH-deltakerne?

Jeg kjenner Ann Marielle også har jeg hilst på Magne noen ganger.

8. Hva jobber du med nå?

Moro at du spør! Jeg sluttet nylig i jobben jeg har hatt fast i tre år nå. Da jobber jeg som teamleder for et salgsteam som jobbet med salg av symbolprodukter for forskjellige humanitære og frivillige organisasjoner. Jeg var veldig glad i teamet mitt, men ellers følte jeg at det var på tide å gå videre i livet og “bli noe”. Per nå er jeg student, og jeg prioriterer dette da jeg ønsker å utvikle meg og få en godt betalt jobb med høyt faglig nivå.

9. Har du silikon?

Hehe! Ja, og dette skrev Se og Hør tilfeldigvis om i 2014. 

10. Er du vegeterianer?

Nei, jeg spiser både kjøtt og grønnsaker, og kommer nok til å fortsette slik.

11. Kunne du blitt med på Ex on The beach?

Jeg kunne aldri vært med på et sånt konsept. For det første så har jeg tilbake i tid en helt FORFERDELIG ekskjæreste, og i tillegg synes jeg fokuset kun er på sex, fyll og drama. Det passer meg ikke. PH passer fordi jeg elsker å ha det gøy, møte interessante mennesker og det sosiale spillet.

12. Hvilke paradisefolk skulle du ønske ble med i den nye sesongen?

Oi! Moro! Skulle gjerne hatt med Kristian Rene, Labi, Vida Lill, Stian Torbjørnsen, Martine Sjøhaug, Mikaela fra sesong 8 og Henote. Det hadde blitt helt sykt, hehehe. 

13. Beskriv deg selv med tre ord

Leder, snill og observant. 

Processed with VSCO with c1 preset

 

Hva synes jeg om de andre legendene?

Hittil har fokuset vært MEG, MEG og MEG!

Plutselig slo det meg at det faktisk er interessant å se på konkurrentene og trekke frem mine tanker om disse. Dette er en konkurranse, og jeg er sikker på at denne morsomme miksen er valgt med omhu. Mathias, Magne, Ann Marielle, Sopghie, Isabele, Carl Aksel og Pierre. Jeg vet nesten ikke hva jeg tenker. Jeg vet i hvert fall at disse alle er legender på hver sin side, og HELT ÆRLIG, er jeg faktisk litt redd… Pierre har vunnet før – og jeg vet jo hvordan følelsen av å vinne er, den er veldig god! Flere av de andre deltakerne; Ann Marielle, Carl Aksel og Magne har vel vært ganske nærme finalen? Èn ting er sikkert, og det er at alle disse er sterke personligheter med antakeligvis en stor visjon om å gjøre seg bemerket i jubileumssesongen.

Ann Marielle

– Her er det selvfølgelig umulig for meg å være nøytral, da dette er en jente jeg er kjempeglad, og de fleste fikk med seg at det var henne jeg delte pengene med da jeg slapp kulen. Er det noe jeg er fullt klar over, så er det at det kan være nokså skummelt å bli uvenn med denne jenta… Hun er dønn ærlig og ikke redd for å gjengjelde ugjerninger. For de som kommer ordentlig inn på Ann Marielle, vet jeg at hun har et hjerte av gull, og hun er en enorm støtte og medspiller. Min STØRSTE UTFORDRING: Jeg kommer bare til å ønske henne lykke til, jeg klarer ikke definere hennes som en reell konkurrent.

Magne:

– Det inntrykket jeg har etter å ha møtt og pratet med Magne må være at han er skikkelig morsom! Bare i løpet av et møte kan han slenge fra seg fem tørre vitser, til tross for et eventuelt alvor i samtaleemnet. Jeg tror at Magne automatisk blir godt likt i en gruppe og ikke blir sett på som en direkte trussel før på slutten av spillet. Jeg tror at Magne som person kan oppleves som støttende, selvsikker og omgjengelig. Min STØRSTE UTFORDRING: Om Magne hadde ønsket å dolke meg i ryggen, tror jeg virkelig at han hadde fått det til uten å blunke. Han er en stor sjarmør, og jeg hadde gått fem på om han skulle forsøkt å lure meg.

Pierre:

– Jeg kjenner ikke Pierre, men jeg så sesongen han var med på, og jeg fulgte slavisk med i og med at dette var sesongen etter min. Jeg tror faktisk at Pierre er en ærlig, redelig og rettferdig person. Dette er inntrykket jeg har fått etter å ha sett ham på tv. Dermed kan det jo hende at han har blitt en “sluere” spiller siden sist. Jeg tror ikke han er en backstabber, men jeg kan se for meg at han er veldig flink til å analysere situasjonen rundt seg, og at han er et trekk foran de fleste – han vet sikkert hvordan han så godt som mulig skal skli gjennom for eksempel drama. Min STØRSTE UTFORDRING: Om jeg fortsetter å oppfatte ham som ærlig, er det klart at det blir lett for ham å stikke meg rett i ryggen. I tillegg har jeg også sett at han er villig til å gå sin egen vei om han mener noe er feil eller galt – og han er ikke dum, så her er det lett å bli playet. 

Sophie:

– Soph fremstår som en skikkelig tøff jente, og hun er lett å like! Uten om å kjenne henne godt vil jeg forvente at hun kan sammenlignes med Ann Marielle da hun virker som en svært bestemt person med klare meninger. Hun virker heller ikke redd for å si ifra om noen skulle tråkke henne på tærne. Det som også virker kult med henne er at hun tør å gå sin egen vei, og gjerne imot en sterk gruppe eller kjerne. Av underholdningsverdi er hun stor, og jeg beundret måten hun gikk fram og sendt ut seg selv i sin sesong – ingen får kødde med henne! Min STØRSTE UTFORDRING: Jeg vil ikke bli uvenn med denne jenta, jeg tror hun ville hatt en ganske så kraftig måte å irettesette meg på, og hun virker veldig smart!

Isabel:

– Min umiddelbare tanke er at dette er en jente med mye mer ben i nesen enn hva mange tror. Hun styrer en stor blogg og en følgerskare som sjeldent sparer på kruttet. Etter å ha mestret en slik storm blir man nok ganske sterk, og jeg tror hun har mye mer kontroll enn hva noen er klar over. Man skal være både intelligent og oppgående for å få til det hun har fått til. I tillegg til dette tror jeg at hun er en person man kan stole på, og som stiller opp for sine egne – gjerne uten filter. Jeg mistenker også at hun har en veldig søt og snill personlighet som gjør at hun er populær hos de som kjenner henne godt, og at hun har mange lag. Min STØRSTE UTFORDRING: Isabel er en type jente jeg ofte automatisk liker – uten noen spesiell grunn. Det er bare noe ved søte jenter og sterke personligheter jeg har sansen for. Jeg kjenner henne ikke i det hele tatt, men med inntrykket jeg sitter med ville det vært typisk at jeg hadde likt henne mye mer enn hun hadde likt meg – og dette ville hun kunne utnyttet til sin fordel.

Carl Aksel:

– Dette er nødt til å være den deltakeren som jeg både er mest ulik, men på en annen måte litt lik. Han har en stor selvtillit som skinner sterkt igjennom, og han “stjeler showet” når han er tilstede. Jeg har av inntrykk at Carl Aksel kan være ganske spontan og endre retning fort, noe som gjør det litt vanskelig å si noe håndfast på om han er en person som man får tillit til. Jeg tenker at han er nødt til å være en naturlig leder, da han hadde nesten hele sin sesong av PH rundt lillefingeren, noe jeg ikke har sett før i sesongene jeg har sett. Min STØRSTE UTFORDRING: Både Carl Aksel og jeg kan antakeligvis ta veldig mye plass, og jeg mistenker at han ville ansett meg som en irriterende person – og dermed manipulert noen andre til å få meg ut om han ble lei av meg. Haha, dette skjedde jo i min sesong, bare at personen som var irritert ikke fikk sjansen til å sende meg ut..

Mathias:

– Dette er antakelig den personen som blir mest undervurdert kun fordi inntrykket er at han er morsom og ikke bryr seg om drama og spill(?). Jeg synes i hvert fall at han fremstår som en ærlig, morsom og snill person. Av en eller annen grunn tenker jeg på ham som Audun, som heller vil sole seg enn å være med på masse drama og mas. Det kan være at jeg tar heeelt feil her, men jeg tror han er en person som de fleste liker og kommer godt overens med. Min STØRSTE UTFORDRING: Han er rett og slett en sterk spiller og konkurrent i og med at han antakelig er lett å like hos alle, og at han ikke bare blir uvenn med noen uten videre. Om man snur på dette er han nok en perfekt person å ha rundt seg når man trenger litt humor og glede inne på hotellet!

Dette er jo mine antakelser, og jeg sier ikke at jeg har rett i noe av dette, men det er litt spennende å skulle dra ned til Mexico med disse andre som antakelig har ganske så store personligheter. For å skinne gjennom denne gjengen av stjerner trenger jeg DIN STEMME hver dag frem til julaften.

STEM HER

STEM HER

STEM HER

Håper du ikke blir stemt ut

ENDELIG har jeg klar videoen fra vi var ute og samlet stemmer ♥

Dette var en kjempemorsom dag med mye smil om munnen min. Det er så hyggelig at jeg ble tatt så godt i mot! Her får dere resultatet:


 

Video er filmet og redigert av Kjartan Kielberg Øvreås ♣

 

Nok en gang: TUSEN TAKK til alle som var så snille og stemte! Husk at jeg trenger stemmer helt frem til julaften! 

STEM HER