Rosa sløyfe – sammen med BliVakker.no

                                             Innlegget er sponset av BliVakker.no

 

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Kjempegod palett med både contouring og highlighter i ett! Som nevnt i videoen var highlighteren helt smashing, og den skal definitivt brukes neste gang jeg skal skinne ekstra på fest! KJØPES HER!

 

Ole Henriksen On The Go Cleanser

En forfriskende ansiktsrens som er kjent for å bli brukt av kjendiser som Snoop Dog, Cher og Kylie Minoque. Denne inneholder blant annet konsentrert C-vitamin, tangekstrakt, almebark esktrakt, og gjør ikke annet enn godt for huden. Ut fra behov anbefaler jeg Ole Henriksen sin produkter sterkt. KJØPES HER!

Revlon Colorstay Makeup Combination/oily skin

Denne prøvde jeg tilfeldigvis for en stund tilbake, og fant ut at jeg elsker den! Den gir en veldig fin glød til huden, og den holder veldig lenge. Den er i tillegg spesiallaget for kombinasjons – og fet hud. KJØPES HER!

 

Makeup Revolution Ultra Brow – Medium to Dark

Denne kunne jeg også bestilt i lysere fager, men jeg er også glad i å ha litt markerte øyebryn. Etter første forsøk er jeg imponert over at et produkt til en så grei pris er så bra! Jeg kommer til å kjøpe en til av denne i de lyse fargene, i og med at prisen var overkommelig. Den var enkel å bruke, veldig pigmentert og drøy i bruk. KJØPES HER!

TIGI S-factor Flat Iron Shine Spray

Med denne blir håret mykt, skinnende og sunt i tillegg til å beskytte mot retting og føning. En bonus er at den har UV-beskyttelse, så den er et must å ha på ferie og på sommeren. Denne er også ett produkt jeg alltid har synes vært veldig bra, og som jeg kjøper om- og om igjen. KJØPES HER!

Real Techniques Core Collection

Her trenger jeg vel egentlig ikke si så mye. ALLE jeg kjenner synes disse er kjempebra, inkludert meg selv. Disse er så gode og enkle å bruke, og jeg kommer alltid til å sverge til disse. For dere som ikke har prøvd dem: Gjør det! KJØPES HER!

 

Fudge Clean Blonde 

Om du har blondt hår og fortsatt ikke prøvd denne, så har du gått glipp av noe stort. Denne er en mester på å fjerne gulskjær – eller lage kalde toner i vanlig blondt hår. Jeg bruker denne hele tiden for å opprettholde en kald farge på håret. Som jeg nevnte i videoen, fungerer den også på andre hårfarger. KJØPES HER!

 

Husk som sagt at det er Pink Friday! BliVakker donerer ti kroner per ordre til Rosa Sløyfe aksjonen, og minstebeløpet de skal gi bort er hele 50.000 kroner! Sjekk alle tilbudene her!

 

XXX