Halv pris på vippeextensions!

Hei, alle sammen!

 

Nå er det slik at jeg nettopp har inngått et nytt samarbeid med Camilla Holst på Tønsberg Negl & Vipper. Hun jobbet tidligere på Sem, men nå har hun flyttet sin ekspertise inn til Tønsberg sentrum, dvs Storgaten 20! Hun holder til i samme lokaler som Bailine, og det er enkelt å komme seg dit, både ifht parkering og gangavstand fra buss eller tog. 

Grunnen til at jeg ønsker å samarbeide med Camilla er fordi jeg ikke kan være uærlig.. Hvis jeg skal anbefale noen, så vil jeg mene det helt og rent. Det er veldig dumt å anbefale noe man ikke er 100% fornøyd med selv. Jeg er superhappy for at jeg kan gå til Camilla og føle at jeg virkelig kan spre et såpass godt ord videre. Det er mange bloggere som kun skriver positivt, bare fordi de fåt gratis behandlinger. Dette vil ikke jeg praktisere, jeg vil ha alle kortene på bordet.

 

Forrige uke fikk jeg satt på nye volumvipper og negler (shellac). Den gode nyheten til alle dere som ønsker å sette på vippeextensions, er at Tønsberg Negl & Vipper har HALV PRIS på dette heelt frem til 31.mars!  Lik siden på Facebook og få mer info HER, eller book time direkte på 45 215 974

 

 

Hvorfor velge Tønsberg Negl&Vipper?

1. Kvalitet/resultat: 

Alle behandlingere jeg har fått (negler og vipper) har vært av topp kvalitet, og jeg alltid følt meg ordentlig bra med utseendet på det som er blitt gjort. Vippene jeg har fått har sittet lenge, vært som forventet og ikke ødelagt mine egne vipper. Neglene har også holdt lenge, ikke blitt misfarget og de har ikke gjort noen stor forskjell med neglene under.

Camilla har en hel vegg full av sertifikater, og det er HELT tydelig at hun vet akkurat hva hun driver med!

2. Service

Camilla vet akkurat hvordan hun skal ta vare på kundene sine. Det er hyggelig å få behandling av henne, og ovrehodet ikke noen pinlig stillhet eller påtvungne samtaleemner. Hun svarer med en gang når du tar kontakt og hun finner en time raskt. En ENORM BONUS er noe alle hennes kunder er positivt overrasket over, og det er hvor fort hun setter på vipper. Det tar ikke en og en halv time ++ som hos mange andre, men det tar under en time.. Når hun skal fylle på, føles det ut som ti minutter. Har du en hektisk timeplan, er det bare å kjøre på! 

3. Helhet

Etter å ha vært hos Camilla på Tønsberg Negl & Vipper føles alt komplett. Lokalet er sentralt, pent og enkelt å finne frem til. Behandlingene er så og si perfekte og du gleder deg egentlig bare til neste gang. Hun har MANGE fonøyde kunder, og det er ikke uten grunn! Dette er rett og slett stedet du drar til for å føle deg velkommen, vakker og godt behandlet.