Utstilling av Fleur Gude

Dette innlegget skriver jeg i stor glede fordi jeg er utrolig stolt av søsteren min, Fleur Gude. Hun har alltid vært utrolig kunstnerisk, frisinnet og kreativ. Helt siden vi var små har hun tegnet, malt, skrevet og funnet på fler kreative ting enn jeg noen gang kan klare å selv komme i nærheten av. Hun har en drøm, og lidenskapen hennes ligger rett og slett i kunst. Jeg tror at de personene som lykkes som kunstnere(uavhengig om det er skuespill, sang, tegning, dikt, maling, forfattervirksomhet), er de menneskene som med hele sitt hjertet brenner av sitt store ønske om å følge sin egen vei. Mange aller på veien, men de som kjemper hardt nok, de lykkes ofte.

Fleur har som sagt holdt på med kunst så lenge jeg kan huske, og det har tatt henne mange år å ta skrittet å velge å stille ut sine egne verk. En er jo ofte sin sterkeste kritiker når det kommer til ambisjoner. Bildene hennes er etter min oppfatning preget av melankoli, drømmer, den harde virkeligheten og alle følelsene vi ikke kan sette ord eller bilde på. For de fleste oppfattes bildene antakeligvis litt dystre og mørke, men noen er også lyse og motiverende. Noe som iallefall er sikkert, er at bildene får oss til å tenke. Det skal tilføyes at familien Gude har hatt en god del kunstnerspirer gjennom tidene, slik som Hans Fredrik Gude (Brudeferden i Hardanger), Ivo Caprino (Flåklypa), og jeg har troen på at Fleur Gude blir neste storhet på listen.. (Jeg ble i hvert fall Å-kjendis, så det er fint at Fleur kan fylle litt mer ære i familien).

Fleur arrangerer en Vernissasje/Utstillingsåpning på Traktern i Horten lørdag 17.oktober. Det blir velkomstdrink til alle, og hvert bilde vil bli presentert med egen fortelling. Jeg skal selv dit for å se på alt søsteren min har har oppnådd. Selve utstillingen varer helt til 15.desember. Bildene er selvfølgelig til salgs.

Jeg oppfordrer alle som har mulighet til å dra og oppleve akkurat dette! 

Ta en kikk: