Skjønnhetstips for vipper og negler!

Hva er vel bedre enn følelsen av helt nye vipper og negler? Den følelsen kan fort gå litt over etter en ukes tid når det ikke lenger føles helt nytt. Helst vil vi jo at det skal se og føles nytt ut så lenge som mulig. Håpet er heldigvis ikke ute! Da jeg var hos Camilla på Tønsberg Negl&Vipper fikk jeg med meg noen produkter som skulle hjelpe meg med akkurat disse problemene. 

 

Calgel Essentials (349,-)

Innhold:

– Calaway

– Calcleanse

– Calguard

– Calcrystal

– Top Coat

– Cuticle Oil

– Calstrong

– Nail Wipes

– Wonderwipe

– Sponge Board

 

Calger Essentials er vedlikeholdssett for kunstige negler.

For deg som vil ta som best vare på neglene sine i mellom etterbehandlingene og sikre seg for at neglene er flotte og fine til hver tid burde kjøpe med denne vedlikeholdspakken. Den er enkel, oversiktlig og veldig nyttefull. Jeg har brukt den veldig mye, og helt ærlig, så føler jeg at neglene holder seg penere mye lengre, og “ny-følelsen” blir beholdt! Det fine er også at denne pakken ikke er spesielt dyr, og den varer lenge. Jeg har fortsatt mye igjen selv. Denne anbefales, og du får mye for pengene!

 

Luxe Lash Care kit (599,-)

Innhold:

– Lift Off Eye Make Up Remover

– Sort Maskara

– Finishing Glaze

Noe ikke alle vet er at hvis du skal bruke maskara, eyeliner osv med vippeextensions, trenger du oljefrie produkter. Men hallo!? Jeg personlig klarer ikke bare å gå på en eller annen sminkebutikk og finne noe uten olje! Derfor er dette settet perfekt, i og med at det er særegent laget for falske vipper! Maskaraen er veldig fin å bruke tiden før påfyll, da den også får fylt på dine egne vipper utenom å ødelegge for de falske. Sminkefjerneren er veldig mild og god, og særdeles effektiv- “Finishing glaze” legges etter maskara for å gi det lille ekstra “shiny” resultatet.

 

Alt sammen fåes kjøpt hos Camilla på Tønsberg Negl&Vipper!

 

Sponset