Lips, eyes and nails

Sponset

God sommer!

 

Om tre dager setter jeg meg på flyet til Side i Tyrkia. Jeg skal tilbringe to uker med kjæresten, familie og all inklusiv på et stort 5-stjerners hotell. Jeg har faktisk ikke reist utenfor Norge siden jeg var i Mexico, så nå er det jammen på tide å komme seg til varmen. Norsk sommer er ingenting… Vannet er kaldt, det kommer plutselig skyer, og det regner. Ekte sommer er å ligge på en milelang strand, 40 varmegrader med en drink i hånden. Jeg kommer til å kose meg gløgg! Jeg er så heldig som skal på tur med alle disse fantastiske menneskene som jeg har i livet mitt!

For å være helt klar for ferie har jeg fått ordnet noen essensielle ting. Jeg har tatt litt restylane, fyllt på vippeextensionsene mine og fått gelenegler. Som jeg skrev sist, så går jeg til Tønsberg Negl&Vipper på Sem. Jeg skal for andre gang skryte en del av Camila Holst som gjør en formidabel jobb med vippene mine. Jeg er MEKTIG imponert over hvor fornøyd jeg faktisk er med spesielt vippene. De er fyldige, lange og myke, og det er ingen av dem som stikker eller henger skjevt. Ofte kan jo noen av vippene stikke litt når man blunker, men det har jeg ikke opplevd når Camilla har gjort det. Hun er kjempegod med presisjon og hun bruker ikke for lang tid. Hun jobber effektivt. 

Før påfyll:

Etter påfyll:

Det er veldig lenge siden jeg har gjort noe særlig godt for neglene mine. Hverdagen har slått inn, og jeg tar meg aldri tid til å verken file eller pynte dem på noen måte. Nå har det endelig skjedd! Jeg har fått gelenegler av Tønsberg Negl&Vipper, og det er helt herlig.Jeg velger så og si alltid fransk i og m

lk skal ha så utrolig mye juggel og farger på neglene, det blir rett og slett litt for trashy.  Det er fint med en liten sten på helt nøytrale negler, men spar dere for farger som oransje, gult og grønt. (Den eneste som klarer å gjøre dette med stil er Triana Iglesias!

Uansett er jeg fornøyd med hvordan neglene mine har blitt. De gikk fra å være flisete og nedspist til classy and fabulous. Jeg gleder meg til å ikke være redd for at noen ser på neglene mine og tenker at de er stygge! Nå kommer jeg jo til å få masse komplimenter istedenfor. 

Før (Ikke le, mobb eller døm):

Etter:

OMG, nå er jeg klar for ferie!

For dere som er heldige kan det hende dere rekker å få 50% på alle behandlinger hos Tønsberg Negl&Vipper hvis dere får time mandag eller tirsdag. Ring 48 15 80 16 for time. Dere kan få enda mer informasjon på facebook HER 🙂. De har også nettside: www.tbgneglogvipper.com

XOXO

Vippefin (50% rabatt)

 

Forrige uke var jeg på Tønsberg Negl&Vipper og fikk nye vipper. Dette er en nyåpnet salong som ligger sentralt på Sem i Tønsberg. De tilbyr en god rekke behandlinger. Negler, vipper, hårfjerning, permanent farge, HiBrow osv. Den er intim og koselig, og jeg følte at jeg ble tatt vare på. Da jeg kom inn døren møtte jeg på to store smil! Jeg synes det er viktig at man ikke føler at man blir lagt på et samlebånd når det kommer til behandlinger som dette. Jeg liker det best på den måten at man føler at behandleren har godt med tid til meg som kunde, og at jeg føler meg velkommen. 

Jeg har egentlig ikke greie på de forskjellige vippeteknikkene som finnes, så jeg spurte rett og slett om hva som var anbefalt. Da ble vi enige om Volumvipper (3D). Dette er visstnok det de fleste velger, siden det gir en veldig fin effekt. Å sette på vippeextensions er ikke en behandling med noen som helst smerte involvert. Forrige gang jeg gjorde det sovnet jeg faktisk.. Det er veldig harmonisk, og man kan bare ligge og slappe av under hele prosessen. Det er muligens litt ekkelt første gang, siden vi ikke er vandt til at noen pirker oppe ved øynene våre, men det er ikke vondt på noen måte. Du lukker øynene og venter på å få vakre vipper.

Jeg har hatt vippeextensions to ganger tidligere hos to forskjellige behandlere. Jeg har vært fornøyd begge gangene, men denne gangen ble jeg mest fornøyd! Vippene er utrolig fine, og jeg gleder meg til å dra på etterfylling. Jeg valgte ca middels lange vipper. Jeg ville ha dem litt lange, men ikke for mye, da ville jeg nok sett litt rar ut. Da jeg fikk åpnet øynene og sett på vippene ble jeg faktisk litt overrasket. Jeg synes de ble utrolig fine, og jeg var utrolig fornøyd! Det er utrolig deilig å våkne hver dag med perfekte vipper. Det gjør noe helt spesielt med ansiktet og utstrålingen. Det er veldig feminint, og det fremhever øynene på en forførerisk måte. 

Jeg skal snart tilbake for å ordne påfyll. Dette må utføres for at resultatet skal holde seg godt over tid, hvis ikke varer det ikke like lenge. 

Alt i alt er jeg 100% fornøyd med hele opplevelsen og resultatet. Noe som jeg kan glede alle som bor i nærområdet med er at det er 50% avslag på ALLE behandlinger ut JUNI!! Jeg tenkte selv få fikset neglene mine neste gang jeg er der.

For timebestilling: 481 58 016

Facebookside: Tønsberg Negl&Vipper

Nettside: http://www.tbgneglogvipper.com/

 

Priser for vipper hos Tønsberg Negl&Vipper:

Èn til én fullt sett: 1300kr

påfyll 2 uker: 380kr

påfyll 3 uker: 480kr

påfyll 4 uker: 530kr

Volumvipper fullt sett: 1500kr
påfyll fra: 550kr 

FØR:

ETTER:

Rene og innbydende lokaler.

(Sponset innlegg)