Hvorfor min kjæreste er en perfekt kjæreste

“Don´t wait for prince charming, he´s too lazy to leave his castle. Wait for your knight in shining armor who will fight for you”

 

Jeg har ikke vært veldig opptatt av å eksponere kjæresten min på sosiale medier. Jeg legger ut bilder av ham, men jeg har vel aldri fortalt noe særlig om ham. Som det ble skrevet i Se og Hør da vi ble sammen, så trodde jeg ærlig og oppriktig at jeg kom til å ende opp singel med 24 chihuahuaer. Men så feil kan jeg faktisk ta, hehe. Jeg trodde virkelig at etter hvordan jeg har vært litt “gal” på tv, hvordan jeg har fremstått i media med silikon osv, så tenkte jeg at jeg ikke var helt kjærestemateriell. Jeg vet veldig godt med meg selv at jeg er flink til å være i et forhold, jeg kunne aldri vært utro, løyet osv. Men dette er sider jeg ikke viser noe til i media.

Jeg har vært veldig selektiv når det kommer til menn. Jeg har alltid hatt visse kriterier, i tillegg til at jeg har vært redd for å bli behandlet like dårlig som jeg ble i mitt forrige forhold (eksen min var biltyv, løgner og utro. HEHE). Jeg trodde det ville ta kjempelang tid før jeg skulle tørre å bli forelsket igjen. Plutselig falt jeg hodestups for min nåværende kjæreste. Etter min mening fyller han alle kriteriene som er viktige for meg:

1. Ærlighet

Er det noe kjæresten min er, så er det ærlig. Han forteller meg alt, på godt og vondt. Han har selvfølgelig aldri gjort noe dårlig mot meg, men med en gang han kanskje har følt at han har gjort noe feil, så går han rett til meg og forteller det, selv om det er små bagateller. Han er utrolig åpen, og jeg trenger aldri være redd for at han går bak ryggen min på noen som helst måte. Jeg tror at ærlighet er noe av det viktigste man har i et forhold. 

2. Tålmodighet

Jeg er en komplisert person, og jeg vet at det kan være krevende å tilpasse seg alle de små rare tingene jeg har for meg. Jeg er sta, sær, oppmerksomhetskrevende og har en mengde prima donna-nykker. Dette takler kjæresten min på en helt utrolig måte. Jeg er sikker på at han av og til må stoppe opp og vurdere om det faktisk til tider er mulig å tilfredsstille meg når jeg er på mitt verste. Han får det alltid til. Jeg vet som sagt at jeg kan være en håndfull, men han vet virkelig hva han skal gjøre når jeg ikke klarer å oppføre meg. Jeg vet at han helst vil unngå å være til stede hvis jeg vil lage en scene, men jeg lar som regel være å gjøre det når han er tilstede. 

3. Godhet

Det er få mennesker jeg kjenner som er så gode og snille. Jeg føler aldri jeg får veiet opp for hvordan kjæresten min behandler meg. Jeg føler meg virkelig behandlet som en prinsesse. Han gjør rett og slett alt som står i hans makt for at jeg skal ha det bra, og får at vi to skal ha det fint sammen. Hvis jeg er syk kan han finne på å ta med roser og sjokolade hjem (Jeg elsker jo roser!).. Har jeg en dårlig dag, hender det vi bare gjør noe helt annet enn hva vi pleier, og det tar han intitiativ til for at jeg skal føle meg bra. Han setter meg absolutt veldig høyt, og det betyr utrolig mye for meg, for det er noe jeg har sett lenge etter. Jeg blir ofte overveldet over hvor god og snill han er. Jeg kunne ikke hatt en snillere kjæreste.

4. Oppmerksomhet

Kjæresten min er som jeg har nevnt; opptatt av hvordan jeg har det. Derfor er han veldig flink til å være der for meg hele tiden. Uansett hvor vi er, uansett hva vi gjør, så er han alltid opptatt av at jeg har det bra, er trygg og at jeg skal vite at han er der for meg. Når vi er hjemme er han der hele tiden for meg. Han sender meg meldinger eller ringer når vi ikke er sammen. Er vi for eksempel ute på byen, passer han godt på at det ikke kommer noen griser og prøver seg, og han kan gledelig følge meg på do hvis jeg ønsker det. Han er en ekte gentleman, og han vil hele tiden beskytte meg. Jeg skulle ønske jeg kunne passet like godt på han, men jeg er litt mindre skummel.. 

5. Engasjement

Kjæresten min har vært veldig villig til å engasjere seg når det kommer til mitt liv. Han er interessert i å bli kjent med familien min, vennene mine og mine verdier og påvirkninger. Han har vist at han vil lære enda mer om den jeg er. Jeg setter familien og vennene mine høyest av alt, så det betyr mye for meg at han vil involvere seg. Det er veldig viktig for meg at de tingene som betyr mye for meg møtes og fungerer sammen. Jeg vil ha en helhet i de tingene jeg setter høyt. Kjæresten min har virkelig gjort det han kan for å vise at han har interesse for meg og mitt. Han har til og med klart å se på Dressurridning med meg på tv. Han er åpen for alle ting jeg vil vise eller fortelle ham om, og det føles utrolig godt å ha noen du virkelig kan åpne deg for. Det er veldig lett å være ærlig meg ham, nettopp fordi han er såpass åpen.

6. Erkjennelse

Det siste er antakelig det viktigste. Kjæresten min tar meg for den jeg er, og han ser alt det fine ved meg. Han har full respekt for meg. Han ser ikke på meg som et objekt, men et menneske av kjøtt, blod, tanker og følelser. Han setter pris på personen jeg er, hva jeg står for og den jeg velger å være for ham. Han tolerer meg på et rettferdig basis, og han sier ifra hvis han er uenig i ting. Han klarer å diskutere på en ordentlig måte, uten å være angripende eller totalt urettferdig. Han lytter til det jeg har å si, og han prøver alltid å sette seg inn i min situasjon.

 

Dette er vel de beste tingene med Haakon. Det er selvfølgelig bra at han er kjekk og kler seg pent, men det viktigste er den fantastiske personen han er på innsiden. Jeg tror at jeg virkelig er heldig som har møtt en person som har alle disse trekkene. Jeg har datet en del gutter og svært få menn, og det er få jeg har møtt som kan sammelignes med hele denne listen… 

Jeg er utrolig takknemlig for å ha en så bra kjæreste, og jeg håper inderlig med meg selv at det også vil vare!

XOXO

I always choose lips, I love the drama

Heisann!

Forrige uke, rettere sagt onsdag var jeg en tur innom Teres Tønsberg for å gjøre en litt skjønnhetsforbedring. Jeg har tidligere hatt restylane i leppene, men jeg har i det siste sett tydelig at det meste har gått ut. I tillegg har det gått ut litt ujevnt, noe som har ført til at høyre siden av leppene mine er mindre enn venstre. Jeg følte at det kan være greit å rette opp i dette, da jeg liker å føle at leppene er nogenlunde symmetriske. 

For å være ærlig, så HATER jeg å sette restylane i leppene. Jeg synes det er fryktelig ubehagelig å måtte få sprøyter satt på et slikt område. Heldigvis fikk jeg greit med bedøvelse, og det var mindre smerter enn forrige gang. Allikevel er det helt grusomt å føle på den ekle følelsen av at det virkelig stikker ubehagelig i leppene. Det er heldigvis bedøvelse blandet inn i selve restylanen, og det blir mindre og mindre vondt for hver eneste gang. Prosedyren tar heldigvis ikke mer enn toppen 5-10 min sammenhengende. Det som tar mest tid er å vente på bedøvelsen, og pustepausene man eventuelt må ha imellom stikkene.

Teres har begynt å bruke et nytt restylane-produkt som kalles “Perlane”. vanligvis får de fleste det som kalles “Lip volume”, men sykepleieren mente at de fleste som har prøvd Perlane er mer fornøyd med det. Jeg har ikke hatt nok restylane til å avgjøre hva jeg synes er best enda. Jeg er i hvertfall rimelig fornøyd med resultatet hittil, men jeg skal på etterundersøkelse neste uke for å være sikekr på at alt er som ønsket. Det er veldig lett å bli litt blind på ting som dette. Jeg begynte først å tenke at jeg ville ha mer, men jeg må nok ta meg i tøylene og ikke bli for naiv. 

Når man skal ta restylane i leppene er det viktig å se på det som en tidskrevende oppgave. Èn behandling holder ikke for alltid, så det er noe som må følges opp. Over tid vil det dannes arrdannelser og diverse i leppene som gjør at resultatet vil bli mer og mer permanent. Jeg har hørt at de fleste må ta mellom 6-9 behandlinger før det ikke trenges noe særlig med påfyll. Det er også dyrt å ta restylane, og det er noe man må velge å ta seg råd til eller ikke. For behandlingen jeg gjennomførte koster det 3500, men tar man en hel milliliter, koster det opp mot 4000. Det vil dermed koste en god del over tid, så det er viktig å tenke seg litt om, om det virkelig er verdt det. Jeg har antakeligvis godt på smellen som gjør at jeg synes det var kjempefint første gang, og dermed kommer jeg til å fortsette fordi jeg er blitt så vandt med at leppene ser slik ut som de gjør med restylane. Jeg har aldri hatt særlig små eller utydelige lepper, og det sparer jeg selvfølgelig på. Jeg trenger ikke fylle på like mye som de som har små lepper.

Under her ser dere bilder fra før, rett etter behandingen og i dag. I dag er de ikke hovne lenger, og det er ingen sår eller blåmerker. (Det er ikke sjeldent at man får litt blåmerker etter behandlingen, jeg fikk kun et lite på den ene siden.)

6 RÅD TIL DEG SOM VIL UTFØRE LEPPEFORSTØRRELSE:

 • Ikke ta mer enn hva sykepleieren anbefaler, hun har en enorm faglig kompetanse og vet hva som er best for akkurat DEG.
 • Vær nøye på at sykepleieren er sertifisert Restylane-behandler, og at klinikken har gode tilbakemeldinger.
 • Vit hva du egentlig ønsker deg, og om du synes det er verdt en god del tusenlapper. 
 • Sett deg mål på hva du egentlig ønsker, om du vil ha volum, definere leppene tydeligere eller bare føle deg mer feminin.
 • Gjør research. Det finnes forskjellige produkter, og alle er forskjellige og tilpasset individuelle behov.
 • Tenk over hva behandlingen vil ha å si for deg. Vil den gi bedre selvtillit, eller ønsker du bare en fordelaktig endring.

 

XOXO

Bortskjemt drittunge

“Hvis du ikke kan gjøre noe, hva gjør du da?”

 

Å, herregud! Det er så mye jeg trenger… Jeg trenger ALT! Trenger og trenger.. Jeg er blitt så dratt inn i min egne rosa boble at forfengligheten bare blomstrer mer og mer for hver eneste dag. Jeg trenger alt som er fint og flott. Jeg føler et enormt sug etter alt mulig. Det blir heller ikke bedre av å sitte og se på Svenske Hollywoodfruer og Gossip Girl. Urealistiske verdener kun noen få av oss er heldige nok til å ta en del i. Men når ble det galt å sikte høyt? “The sky is not the limit, there are footprints on the moon”.

Jeg trenger:

 1. En skikkelig fin bil! Bentley! 
 2. Diamanter… Smykker, ringer, armbånd…
 3. KLÆR! Jeg trenger klær som bare skriker ut! Som skiller seg totalt ut på en fuckings classy måte.
 4. Restylane, fillers.. Jeg har lyst til å fylle hele trynet mitt! Fritt for rynker og ujevnheter.
 5. Hundespa! Mine små fortjener å dra og få massasje hver uke!
 6. Undertøy.. Jeg trenger en haug med fint undertøy…
 7. Mer silke til sengen! Jeg vil ha ROSA silketrekk, ikke sort og blått!
 8. Jeg trenger et slott å bo i. Jeg vil egentlig være en prinsesse.
 9. SPA.. Jeg vil ha massasje, ansiktsmaske, peeling og sjampanje!
 10. Hest. Jeg vil ha en flott dressurhest jeg kan trene hver dag!
 11. Sko(!!!!)
 12. Hushjelp. Dette skal jeg faktisk skaffe meg til høsten!
 13. Middag på restaurant hver dag!
 14. Silkemorgenkåpe..
 15. Sol året rundt..
 16. En skikkelig frisør som kan bare fikse hele håret mitt. Jan Thomas, be my guest.
 17. Psykolog! Åpenbart når jeg har alle disse ønskene.

Jeg bør vel stoppe nå imens leken er god. Listen kan vel fortsette i det uendelige. Jeg forstår ikke med meg selv at jeg har kommet til et slikt punkt når jeg egentlig ikke pleier å fokusere så utrolig på disse tingene. Det eneste jeg har som jeg er fornøyd med er en fantastisk famile, en helt utrolig kjæreste, to herlige hunder og en flott venneflokk! Ja, jeg har heldigvis det som til syvende og sist betyr noe, og takk gud for det. Tenk om jeg bodde i Afrika, var syltynn, uten familie eller noe som helst fast holdepunkt i livet… Kanskje det er da man skal få lov til å klage? Jeg skylder på at jeg har det vondt, fordi jeg ikke vet bedre. Hadde jeg hatt det like grusomt som barna i Nepal, ville jeg vel vurdert selvmord.. Her sitter jeg med min enorme forfengelighet. Men jeg er i det minste ærlig. Jeg føler et enormt behov for alle disse tingene, det skulle ikke vært lov! På tide å åpne vinen for helgen, det er sikkert og visst!