It’s a beautiful day

Hei, alle sammen!

Endelig er det “helg”. For meg kan hver eneste dag føles litt som helg.. Sove lenge, gå lange turer, nyte været. I og med at jeg er blitt så vendt til å ha det slik, blir høydepunktet fort den ekte helgen. Kjæresten har fri, og jeg kan glede meg til ekte kvalitetstid. I kveld er det entrecoté og fløtegratinerte poteter på menyen. Dette er en av mine favorittretter! Kjæresten er en mester på kjøkkenet!

I går fikk jeg en pakke fra “Glossybox” i posten. Jeg fikk plutselig med meg at det går an å abonnere på beautyboxer, og da måtte jeg bare prøve! Det koster rundt 200 kr i måneden, og da får jeg rett og slett en eske med litt forskjellige produkter i hver måned. Dette er en fin måte å få teste forskjellige produkter på, i tillegg til at det er gøy å få en overraskelse i posten hver måned. Denne måneden fikk jeg leppestift, vippeserum, negllakk, øyeskygge og prøver på en ny dagkrem. Jeg var mest fornøyd med fargen på leppestiften, for det var tilfeldigvis akkurat den nyansen jeg liker best i rødt. Jeg får se om den holder godt i lengden også. Det blir så klart spennende å se om de andre produktene leverer like bra. Øyeskyggen var i en svalt grønn nyanse, og jeg har også brukt den i dag, den passet til øynene mine!

For dere som vil prøve Glossybox, så tror jeg det er www.glossybox.no. Dette er ikke noe jeg får sponset, kun noe jeg har valgt selv å betale for, siden jeg liker konseptet.

Sånn helt uten videre, så vil jeg fortelle hvilken parfyme som er min favoritt! Jeg bruker for det meste Coco Chanel Mademoiselle. Denne er ung, classy og elegant. Den har en veldig deilig og egen duft, og den setter et særegent preg. Tilfeldigvis er den også en av de mest solgte dameparfymene i hele verden.. Det er det jo en god grunn til, for den lukter jo fantastisk!

God helg! XOXO

Stay Classy – Sommerinspirasjon

“Your clothes should be tight enough to show you´re a woman, but loose enough to show you´re a lady”.

 

I dag er det hele 20 grader her på Nøtterøy. Været er helt nydelig. Dette får meg til å glede meg enda mer til sommeren. Jeg føler at sommeren er den perfekte tiden for å dra frem det fineste og mest feminine som finnes av klær. Pasteller, blonder, kjoler, hatter, høye heler og høy sjampanjeføring. Det er sommer for meg. Jeg går egentlig aldri med shorts om sommeren, kun hvis jeg skal på stranden eller ned til frokost. Jeg føler meg rett og slett bedre i kjoler og skjørt. Det gir et mer feminint inntrykk, og det passer bedre til personligheten min. 

Sommeren for meg er ferie, soling, lange kvelder ute, restauranter, musserende vin, strawberry daquiry, roser, gode relasjoner, sjampanjelunsj, palmer, bølgesus, hakuna matata, siesta, solnedgang, jordbær, reker.. Jeg blir vel aldri ferdig. Sommeren er tiden hvor alt føles bekymringsfritt og fantastisk. Til sommeren skal jeg på ferie med kjæresten og familien min. Jeg gleder meg kjempemasse allerede!


Jeg vil også si takk til dere som ga meg tips ifht å slutte med snus, jeg skal tenke masse på det! Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal slutte 🙂

 


Hva er deres sommerplaner?

#STAYCLASSY

 

 

Ekstremdietten

“The toughest part of a diet isn´t watching what you eat. It´s watching what other people eat”.

I dag har jeg gått en lang tur med begge hundene, og det var så deilig og varmt at jeg kunne gå i tskjorte. Helt herlig! I dag tenkte jeg å vise akkurat hva slags diett jeg går på. Dette er egentlig en relativt ekstrem diett, og den er nok ikke for hvem som helst, bare så det er sagt. Dette er en diett som jeg føler at jeg kan gå på for en kort periode i og med at jeg er relativt passiv. Jeg er for det meste hjemme, om jeg ikke er på tur med hundene. Denne dietten passer for en person som ikke gjør for krevende ting i hverdagen. Jeg ville ikke gått på den om jeg f.eks hadde gått på skole eller vært i en jobb hvor man må være skjerpet og energisk.

Det er en grunn til at dette kalles en ekstremdiett, nettopp fordi den ikke er sunn over tid, og den er ikke for alle. Den fungerer som et helvete, men den må brukes med stor fornuft. Jeg følger den ikke slavisk, for da ville jeg følt meg veldig dårlig. Jeg har den mer som et utgangspunkt. I helger spiser jeg hva jeg vil, og i ukedagene følger jeg den så godt som det lar seg gjøre. Føler jeg meg ordentlig svimmel eller dårlig, spiser jeg mer. Jeg er ikke villig til å ofre helsen min totalt. Jeg har en vekt som er defekt her hjemme, så jeg vet ikke hvor mye jeg veier, eller hvor mye jeg har gått ned. Jeg vet at jeg har gått ned, det kjenner jeg jo på klærne mine. Jeg har som mål å gå på dietten til jeg føler meg komfortabel og “meg selv” igjen. Om dette er 40 eller 50 kg spiller ikke så stor rolle for meg, så lenge jeg er sunn og frisk og at klærne sitter bra.

Here it is:

Jeg vil ikke at noen av dere skal tro at jeg har en eller annen spiseforstyrrelse. Jeg vet jo at dette ser ekstremt ut, men jeg vet også hva jeg tåler og ikke, og jeg er en alt for lat person til å gidde å holde på med dette i 50 hele dager. Men jeg skal sørge for at jeg kommer meg godt ned i vekt frem til sommeren, og at jeg slipper å føle meg chubby. Jeg kommer nok til å gå ett opp i vekt igjen hvis jeg ikke følger med på kostholdet mitt, så det er jo viktig at jeg legger om litt etter å ha gått på denne dietten, og at jeg holder meg fysisk aktiv. Denne dietten er også laget for å lure forbrenningen litt, i og med at kaloriene varierer fra dag til dag. Jeg er veldig nøye på å drikke veldig mye vann og te, spesielt te, i og med at de første kiloene ofte er kun vann. 

Jada, her er det bare å bite tennene sammen…

Fornuft og følelser

“Stop whatever you´re doing, we need to shop”.

Desverre er mandag kommet. Jeg føler helst at helgen er den tiden jeg nyter mest, og sånn er det vel for de fleste andre. 

Problemet hos meg ligger i at jeg ikke har noe som helst å ta meg til i ukedagene. Høydepunktet består ofte i å gå tur med hundene eller spise lunsj med for eksempel mamma. Nå er det slik at jeg er på diett, og da må jeg også forsøke å unngå å spise lunsj. Spising på restaurant matcher ikke med min diett. Det eneste jeg rett og slett kunne tenke meg å gjøre er å ligge på en strand og sole meg eller shoppe. I og med at jeg er permittert, må jeg være forsiktig med hvor mye penger jeg bruker på “unødvendige” ting. Jeg bør la være å kjøpe noe annet enn mat. Jeg er stort sett vandt med å kunne gjøre nesten akkurat som jeg vil.. men nå kan jeg ikke det. Dette setter en enorm sperre for mine hverdagslige behov. Jeg elsker å kjøpe ting, alt fra klær og sko til sminke og velværeprodukter. Nå må jeg holde meg i strupen. Jeg er heldigvis blitt flink til å spare penger, og bedre skal jeg bli. Jeg har også planer om å slutte med snus når jeg ser at “lageret” her hjemme går tomt. Jeg kommer til å gå hjemme og riste og dunke hodet i veggen, men jeg kommer til å spare mye på å slutte og snuse. Da har jeg kun regninger og litt mat å bruke penger på, og da blir det fort litt til overs. Jeg tror dette kan bli en suksessplan.

Så lenge man vil noe nok, så får man det også til. Jeg har neeesten bestemt meg helt for å slutte med snus, og jeg mangler bare en liten dråpe meg vilje for å vite at det skal gå heelt fint. Alt sitter i hodet. Jeg må bare vite med meg selv at jeg har lyst, og at jeg kommer til å klare det. Jeg trenger ikke forgifte kroppen min med nikotin og merkelige kjemikalier. Det holder meg vin i helgene, hehe. Vin er definitivt en favorittsyssel i helgene, så denne fordelen skal jeg beholde, men den blir den eneste. Frem til jeg begynner å jobbe igjen kommer jeg til å være et nytt menneske. Jeg håper bare at det ikke tar så lang tid før suget etter nikotin går bort, for jeg vil helst bare få det overstått.

Har noen av dere noen tips for å slutte med snus/nikotin? Jeg tar tipsene gledelig imot!

Snakk om dårlig viljestyrke.. Akkurat nå, i det jeg skriver innlegget, tenkte jeg titte litt på nettet etter klær jeg ønsker meg, som jeg kunne legge ut bilde av. Så endte det faktisk med at jeg bestilte en kjole.. Jeg er helt umulig. MEN det skal sies at jeg ikke husker sist jeg kjøpte noe som helst unødvendig..

Jeg bestilte denne kjolen, var ikke den fin? hehehehe. 

Ha en fortsatt fin mandag!

#STAYCLASSY

 

Forbanna pissmegge

“Maybe you just want me to be as unhappy as you are”.

I går hadde jeg det enormt hyggelig. Jeg var omgitt av mennesker som er gode, snille og reflekterte. Menneskene jeg foretrekker å ha i livet mitt er mennesker som utstråler en enorm godhet. Jeg kjenner igjen disse menneskene veldig fort, og jeg knytter meg alltid veldig sterkt til dem. Jeg får rett og slett så utrolig lyst til å være god og snill mot dem, for jeg ser at de er så ekte hele tiden, og jeg ønsker dem kun det beste i verden. Disse menneskene er mine enhjørninger, og jeg gjør alt som står i min makt for å vise dem hvor mye jeg verdsetter dem.

Kvelden ble tilbragt på et utested i Horten hvor Ivan Mudd hadde liveshow. Jeg fikk æren av å konfransiere bittelitt rett før bandet satte i gang. Det er en stor kontrast mellom meg som Paradise Hotel deltaker og Ivan Mudd som er en god del mer rocket og “Tøffere”. Jeg ble veldig imponert over hvor bra bandet var live, og jeg synes det er ganske kult å se en sånn side av min egen sjef. Han er råtøff, og han legger virkelig hjertet og sjelen sin i musikken han produserer. En eller annen gang skal de ha konsert på Papirhuset her i Tønsberg, og da skal jeg også være konfransier. Det blir råbra!

I henhold til overskriften:

Før vi skulle hjem i natt, skulle vi på et lite nachspiel hos en kollega. Han og en eller annen kvinne som var dukket opp hadde prestert å drikke opp resten av vinen jeg hadde spart.. Jeg ble tilbudt øl, men jeg drikker kun en øl om jeg får betalt for det, for å si det slik. Jeg forventet selvfølgelig en unnskyldning for dette. Kollegaen min la seg flat, og jeg skjønte at det ikke var intensjonen, for han trodde ikke vi skulle komme tilbake.. Helt OK. Men… Da jeg skulle prate med hun jenta som hadde vært med på å tømme vinen min, fikk jeg så og si en kald skulder. Hun klarte overhodet ikke si unnskyld, og hun pratet til meg på en enormt hoven måte. Hun så på meg som om jeg ikke eide en eneste hjernecelle. Jeg er et veldig tålmodig menneske, men her kjente jeg at presset ble for stort. Jeg sa rett ut til henne at jeg forventet at hun skulle prate til meg på en ordentlig måte, for jeg hadde ikke gjort henne noe galt. Men gud bedre, for et forferdelig kvinnemenneske! Jeg ble oppriktig opprømt over hvor grusomme noen jenter kan være. Jeg håper for guds skyld kollegaen min ikke utførte noen som helst seksuelle samkvem med denne jenta.(Hun er ingen dame, hun er en simpel jente uten klasse). Min kollega kan få seg så utrolig mye bedre enn henne. Hun hadde en forferdelig personlighet, i tillegg til at hun så ut som noen hadde spydd henne ut dagen før. En stygg personlighet gjør hvilket som helst pent menneske stygt.. Og denne jenta hadde en fryktelig personlighet. Jeg forstår ikke at det går an å oppføre seg slik mot noen man ikke kjenner. Det er ekstremt urettferdig og ufyselig. Jeg håper denne jenta våknet i dag og forsto hva hun hadde holdt på med, jeg håper hun skammer seg. Jeg vil virkelig ikke ha slike mennesker i livet mitt, de har ingenting å tilby.. Da vi skulle dra, så jeg henne rett inn i øynene, og det eneste jeg sa var “Excuse me”.

Ellers hadde jeg det ekstremt fint i går! Bilder sier mer enn ord.

Blondes have more fun! (Advarsel om forstyrrende bilde)

“I¨m blonde. What´s your excuse?”

 

Endelig er det lørdag, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at det er helg. I går fant jeg ut at jeg ville ha håret mitt enda lysere, så nå er jeg nesten så blond som jeg kan bli. Nok om det.. I dag går turen til Horten på en konsert som sjefen min har. Han har et band som heter Ivan Mudd, og det er faktisk ganske bra! Sangene hans ligger på Spotify, så det er bare å søke opp “Ivan Mudd”. Jeg har aldri sett ham live, så jeg gleder meg skikkelig! Det er andre kollegaer som også kommer, så jeg tror dette skal bli en helaften.

Det jeg tenkte å vise dere i dag, er noe som for min del er forstyrrende, morsomt, interessant og merkelig. Noen gangen går jeg gjennom meldinger fra “fans” på instagram og facebook. Det er HELT UTROLIG hvor mye rart jeg finner! Jeg blir bare glad når jeg leser meldinger med fine og snille ord, og det hende jeg tar meg tiden til å svare også. Men jeg lurer utrolig på hva intensjonen til noen er når jeg ser merkelige spørsmål og bilder, enten om det er peniser eller spørsmål som ikke ligner noe som helst. Jeg blir IKKE glad for å få penisbilder.. Overhodet ikke. Men når jeg får heeelt ut av det blå forstyrrende bilder hvor folk tar på seg en bleie, kutter hull til penisen… Da tar det rett og slett av. Jeg skal selvfølelig ikke henge ut personen jeg har lagt ut bilde av, så ansikt og navn er retusjert.. Men jeg er nysgjerrig! HVORFOR I ALLE DAGER SENDES DETTE TIL MEG? Jeg må bare le, det er så ute av min verden å se sånne bilder, og jeg klarer ikke annet enn å bare videresende det til venner og familie for å terrorisere dem med dette.

MEN HALLO??? HVA ER DETTE FOR NOE??? Hvor er etiketten hans???:


 

GOD HELG! 

XOXO


#STAYCLASSY 

Desperate Housewife

“Both of us can´t look good at the same time. It´s me or the house!”


I og med at jeg ikke jobber akkurat nå, så føler jeg det er min plikt å sørge for at leiligheten er ren og ryddig, og at vanlige gjøremål er mitt ansvar. Jeg går tross alt hjemme, og kjæresten jobber. Da er det en glede å ikke la alt forfalle når han er mye mindre hjemme enn meg. Som dere ser på bildet, så elsker jeg å “låne” tskjortene til kjæresten min.. Spesielt hvis jeg skal vaske eller noe sånt. Det er mulig han ikke er klar over at jeg pleier å låne dem av og til, men nå vet han det i hvert fall, hehe. (Unnskyld, Haakon <3)
Jeg skulle egentlig ønske jeg bodde i Wisteria Lane.. Da kunne jeg drukket vin og spilt kort med en gjeng med kule damer, og sladret om resten av nabolaget. Her hvor jeg bor ser det heller ut til at det bort mest barnefamilier og pensjonister. Kanskje jeg bør legge inn en kontaktannonse? ” 22 år, ønsker kvinnelige venner som vil spille kort og drikke vin på dagtid”.. Er jo lov å drømme. Det som alltid letter hodet er helgen! Mine helger er alltid booket, og det er for meg positivt. Denne helgen skal jeg og kjæresten drikke vin, dra på en liten konsert og bare kose oss ellers. Det fine er at jeg og kjæresten vår har mye til felles. Vi elsker å drikke vin, gjøre koselige ting, og nyte livet.

Èn ting som ikke var like moro i dag, er at Goose har skadet tåen sin. I går oppdaget jeg at neglen var veldig vridd og tåen var øm. Jeg og kjæresten dro ned til dyrlegen i dag for å se hva som kunne bli gjort. Goose har fått bandasje på foten, og han må få antibiotika og smertestillende i ti dager. Etter dette skal han på kontroll igjen. Stakkars lille gullet mitt, jeg håper det går fort over. En annen ting som skal sies: Dyrlegene i Norge har helt ufattelige priser.. For å bandasjere og sette et par sprøyter betalte vi over 1500 kr. Jeg vet så klart at dyrlegene må ordne alt selv, i og med at det er privat sektor, men halllooo.. Jeg sier JA til offentlig dyrlege. Hadde vi hatt en offentlig dyrlegetjeneste, så ville folk gått til dyrlegen hyppigere, i og med at det ikke ville vært så utrolig dyrt. Det er mange som kvier seg for å gå til dyrlegen på grunn av de høye kostnadene.. Tenk den dagen det skjer noe alvorlig? Ikke alle kan punge ut 50k helt uten videre. Jeg synes det er synd.. Det er mange som må avlive dyrene sine på grunn av for høye priser, og dette er fryktelig..

Se på stakkars lillegull. Heldigvis har han ikke så vondt.


En annen ting jeg tenkte å tipse dere fort om: Leppestiftene jeg bruker er geniale. Det er muligens mange som har sett dem før, og mange som har dem, men jeg tipser i tilfelle noen ikke vet hvor bra disse er. Jeg bruker Max Factor sin “Lipfinity”. Denne lovet å holde hele dagen, noe jeg ønsket. Det som imponerte aller mest, er hvor godt den sitter på. I og med at jeg har kjøreste, så kysser jeg selvfølgelig til tider. Det er veldig kjedelig for ham om han hele tiden skal ha røde eller rosa lepper.. Denne leppestiften er så sinnsykt fast at den ikke smitter av et eneste fnugg! Den sitter uansett hva du driver med; spiser, kysser, sover, pusser tenner. You name it. Den er helt fantastisk. Jeg har brukt denne veldig lenge nå, og jeg har den også i forskjellige farger. Dette er ikke sponsing, men min helt ærlige og oppriktige mening. Et godt tips for alle med kjæreste, eller de som f.eks er aktive med idrett eller andre ting der sminke fort falmer.

Jeg ønsker alle dere der ute en nydelig helg!

#STAYCLASSY

 

Ready, set, GO!

“Throw it away, forget yesterday. We´ll make a great escape”

Jeg er en ekstremt lat person, jeg liker å ta de enkleste utveiene på ting, og jeg liker å måtte gjøre minst mulig. Det utrolige er vel at denne taktikken fungerer veldig bra for meg. Det kommer an på hva jeg ser på som slitsomt og ikke. I og med at jeg er på diett, så har jeg også der valgt den enkleste og minst kompliserte måten. Min diett går rett og slett ut på et veldig lavt kaloriinnhold. Kalorier er jo på en måte kroppens bensin, og vil man ned i vekt, må man kutte ned på maten. Med tanke på at forbrenningen kan settes ned når man spiser mindre, er det selvfølgelig viktig å ikke være fullstendig passiv. Dette løser jeg med å gå ca en times tur i relativt høyt tempo så og si hver dag (ikke når det regner. LOL). Jeg merker selvfølgelig at jeg blir sliten av disse turene, og da vet jeg at kroppen fortsatt setter seg i gang selv om jeg spiser veldig lite. Dietten jeg går på fant jeg på nettet for noen år siden, og sist jeg brukte den, så gikk jeg faktisk ned 9 kg. Det skal sies at jeg faktisk etter egen mening ble litt for tynn den gangen, for ribbena mine stakk ut. Men slik skal det ikke bli denne gangen. Nå er jeg mer voksen, og jeg tenker på helsen min.

Det fine og flotte med turene jeg går, er at jeg går opp i Teieskogen her på Nøtterøy. Jeg elsker å gå i skogen, for det gir meg en følelse av frihet og ro. Hundene kan også få benyttet anledningen til å bli kjent med andre hunder på veien. Hittil har kun Goose vært med på disse turene, for Holly er på camp hos mamma med løpetid. Jeg anbefaler faktisk alle som er like late som meg å rett og slett bare komme seg ut på tur hver dag, gjerne en times tid. Så lenge man øker tempoet litt, så merkes det på kroppen at dette er trening. Jeg kunne aldri tenke meg å svette bort inne på et treningssenter. Jeg er heller ikke opptatt av å bygge muskler, men heller holde meg i god form, slik at jeg ikke forfaller. 

Jeg er fortsatt veldig opptatt av at man skal være fornøyd slik man er, det er ekstremt viktig. Grunnen til at jeg har tatt dette steget selv, er fordi jeg rett og slett har sittet så mye stille at min normale vekt og fasong har utvidet seg. Da er jeg ikke komfortabel mer, for jeg ser på det som et resultat av at jeg ikke har brydd meg om helsen min, og at jeg rett og slett kanskje ikke har vært meg selv helt. Når man føler at man mister seg selv, så tror jeg det er på tide å ta grep. Nå skal jeg tilbake til den jeg var, og det skal jeg virkelig kjempe for. Det føles veldig bra både for min egen del og på hundene sine vegne at vi virkelig kommer oss ut og beveger på oss. Det er kun godt for kroppen!

 

Goose nyter skogen

Jeg vet at dette ikke er treningssko, men disse er mye mer behagelige enn treningsskoene jeg har..

Eh ja..

Nydelig!

XOXO

Ti kilo lettere

“Today is the first day of the rest of my life”


Jeg har hatt en ordentlig lang bloggpause, en skikkelig en. Jeg har trengt en del tid for meg selv, for det har hendt veldig mye i livet mitt som jeg har måttet omfavne og bruke tiden min på. Etter jul ble jeg permittert fra jobb, og litt etter fikk jeg meg plutselig kjæreste. Livet går tydeligvis i opp og -nedoverbakker. Nå lyser livet igjen, jeg får i pose og sekk. Snart er jeg ferdig med permitteringsperioden min, og i tillegg har jeg fått en fantastisk kjæreste som støtter meg i alt jeg gjør og den personen jeg er. Det er bare å nyte!

Under perioden siden sist jeg blogget, har tiden gått til å finne meg selv litt. En periode har jeg følt at jeg har mistet meg selv litt, og i andre har jeg innsett at jeg bare har hatt en ny side av meg selv å lære om. I mitt liv er ting “hokkus og pokkus”. Plutselig kommer det en dag der jeg får åpenbaringer om hvilke stier jeg skal følge, og hva som er rett for akkurat meg. Jeg har alltid stolt på intensjon og mavefølelse, for det er disse tingene som har ført til det jeg er mest fornøyd med hittil i livet.

Jeg skal satse en del på bloggingen fremover. Jeg har masser av tid og ideér som skal gjennomføres. Jeg skal fokusere på å gi en stor mengde med tips i forhold til alt fra skjønnhet, velvære, mote til å gå over på dypere temaer som sorg, lykke og selverkjennelse. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og fra nå av kan dere forvente et nytt innlegg hver dag. Jeg skal få denne bloggen til å blomstre igjen, slik den en gang gjorde, og nå skal det bli enda bedre. Jeg setter veldig stor pris på spørsmål og innspill hvis noen av dere har ideér til innlegg eller spørsmål om alt fra Paradise Hotel til hvilken tannkrem jeg bruker.

Dere lurer sikkert på hva jeg mener med overskriften. Jeg har nemlig startet på diett, for jeg har sittet alt for mye stille de siste månedene. Dette har ført til at jeg føler meg som en slapp seigmann, og dette skal absolutt ryddes opp i. Dagene går i lange turer i skogen og få kalorier. Dette kan jeg skrive et innlegg om en av de kommende dagene. For å si det slik; Om jeg ikke fysisk slanker bort 10 kilo, kommer definitivt hodet mitt til å miste en del vekt nå som jeg endelig kommer igang med noe jeg liker å gjøre, altså å blogge. Dette blir nydelig, og jeg gleder meg masse! 

Kyss, klapp og klem!