Vixen Blog awards 2014

Hei!

Selv om jeg ikke er like aktiv med bloggen om dagen, så kan jeg se at det fortsatt er mange som følger med, og det setter jeg utrolig pris på! Siden jeg har så mange trofaste lesere, så ønsker jeg gjerne at dere nominerer meg til Vixen Blog Awards. Det hadde vært utrolig motiverende, og det hadde vært kjempemoro å bli nominert! Dere som nominerer er med i trekningen av et Canon PowerShot G7 X! Altså et veldig fint kamera 🙂

NOMINÈR MEG HER!

I morgen kommer en artig videoblogg, stay tuned!

 

XOXO

Look at the stars, look how bright they shine for you

“People seem weak, but they´re strong. People seem strong, but they are weak”

Det er så deilig å være menneske! Samtidig byr det på en god del tanker og følelser. Den siste tiden har jeg lagt all min energi i den nye jobben min. Jeg har hatt så mye fokus at jeg til og med drømmer at jeg er på jobb. Jeg har overbevist for meg selv at ALT sitter i hodet. Jeg har hatt denne jobben i én måned nå, og jeg har registrert at jeg ikke spiser i nærheten av så mye som jeg gjorde før. Fokuset mitt har vært et annet sted. Allikvel har jeg ikke hatt dårlig med energi i det hele tatt. Jeg merker det først når jeg legger meg om kvelden, at jeg kanskje er utrolig sulten. Det er selvfølgelig behagelig at det renner av noen unødvendig kiloer. Hei, jeg er jo jente! Sånt er ikke hverdagskost.

Denne helgen har jeg kost meg mye. På fredag hadde jeg en egen filkveld med meg selv og hundene. Jeg slappet totalt av, og det var godt å la litt stress forlate kroppen. På lørdag skulle jeg egentlig ut i Tønsberg med Axel (Skulle egentlig til Tromsø, men det ble avlyst), men så endte vi opp i Oslo hos Gabriel sammen med Joachim og Maria. Det var utrolig koselig! Selv om vi alle etter hvert ble nogenlunde bedugget, må jeg si at jeg virkelig koste meg. Jeg har det med å bli direkte LYKKELIG når jeg tilbringer tid med mennesker jeg er glad i. Det er spesielt med deltakerne fra Paradise Hotel, siden vi har et helt eget bånd alle sammen.

Neste helg blir helt fantastisk den også! På fredag er det fest på NOX hvor alle deltakerne fra alle sesongene av Paradise Hotel er invitert. Jeg gleder meg som et lite barn til å i hvert fall se alle fra vår sesong. Det er alltids noen som ikke kan (eller vil. lol) komme, men det viktigste er at selve kreeeemen av deltakere kommer. Det er selvfølgelig morsomt å hilse på tidligere vinnere osv, det ser jeg frem til. Det er gøy å høre om felles erfaringer. På lørdagen skal jeg og Maria på Wallmans og se på showet “Miracles”. Jeg fikk en invitasjon for en stund siden, og det blir gøy og ikke minst hyggelig med god mat og drikke!

XOXO

Dancing in the shower, singing in the mirror

Life´s a mystery, keep on puzzeling!

God kveld, alle lesere. Nå har jeg slengt meg ned i sengen, og nyter kvelden før jeg sovner. I dag gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før, og det var å kjøpe meg kosedress! Jeg har en tendens til å ikke ville bruke penger på ting jeg ikke synes er skikkelig fine, men i dag bestemte jeg meg. Alt jeg har fra før av som er “slappe av”-klær er sjeldent stygge, og jeg skulle gjerne hatt et antrekk som ser nogenlunde oppegående ut som jeg f.eks kan gå tur med hundene i. På Bik Bok fant jeg en kjempesøt lyserosa kosedress som hadde kjempemykt stoff (hittil i hvert fall). På genseren står det “TOUCHÈ”. Den er faktisk så søt at jeg kunne brukt den til annet enn joggbukse. Jeg er skikkelig fornøyd, haha. For dere som lurer, så kostet buksen 249,- og genseren også 249,-, så det ble ca 500 til sammen.

Etter denne bittelille shoppingen har jeg tilbragt hele dagen på jobb. Jeg er nødt til å få frem at jeg virkelig trives i jobben min! Jeg koser meg kjempemasse. Det er et veldig godt arbeismiljø, jeg trives med arbeidsoppgavene mine og jeg har mulighet til å utfolde meg på jobb. Dette er gøy, og jeg er så glad for å ha funnet noe som er gøy nok etter Paradise Hotel. Jeg var veldig redd for at det skulle bli dønn kjedelig å jobbe i en vanlig jobb etter Paradise, men det har gått helt strålende, og jeg er utrolig glad for at det heller ikke skulle bli noe problem å få akkurat den jobben jeg ville ha. Mange har antakeligvis fordommer ifht PH, men det er tydelig at kompetanse veier opp.

Denne uken er som vanlig full av jobbing, men til helgen skal jeg kose meg i Tromsø med min søteste Maria og Lloyd. Dette er en del av release-turneén av Keep On Trying. 

Jeg fant også ut at HELE oktober er booket for meg! Jeg har utrolig mye som jeg skal hver eneste helg, og jeg vet at jeg skal kose meg kjempemasse!

Litt bilder fra den siste tiden!

musicnodes
Becky G: Shower

Ufølsom?

Ufølsom, jeg? Ja og nei, altså.

Jeg er ikke en ufølsom person, overhodet ikke. Jeg er like følsom som et nyfødt barn som forundrer seg over alt livet har å by på. Jeg føler og sanser alt jeg opplever, lukter, ser og berører. Jeg føler muligens mye mer enn mange andre. Jeg er veldig bevisst over følelseslivet mitt. Når jeg er glad, setter jeg pris på at jeg er glad, jeg rett og slett nyter lykkefølelsen bevisst når den kommer. Jeg elsker å føle ting, og jeg synes følelser er utrolig viktig.

Selv om jeg ruser meg på livets opp- og nedturer, kan jeg plutselig føle meg kynisk og kald. Problemet ligger i å involvere seg hos motsatt kjønn. Selv om jeg elsker å være forelsket, så er jeg utrolig redd for å bli ordentlig glad i en person. Dette har sine årsaker, men jeg skulle ønske jeg kunne bare slippe meg løs og bare føle ordentlig på rusen i en forelskelse. Hver gang jeg føler et hint av følelsen betatt, er det som om jeg får en stor panikk. Jeg er så redd for å gå på en smell og se meg selv bli såret og styrt av en annen person på en negativ måte. Jeg vil jo helst være uavhengig og ha kontroll over meg selv.

Jeg har vært singel i snart tre år. Jeg har hatt det veldig bra med å være singel, men så klart jeg ønsker meg en helt spesiell person som jeg kan dele alt med og være nær. På grunn av mitt forrige forhold, har jeg prestert å bli kald når det kommer til gutter. Eksen min var et prakteksemplar på den typisk manipulerende, falske og uærlige typen som mange av oss jenter møter på minst én gang i livet. Jeg har blitt løyet til gang på gang, og det har gjort noe med meg. Jeg har blitt tråkket på og støtet ned i en følelse hvor jeg aldri kunne føle meg god nok. Dette har satt sine spor, og jeg har bygget opp en selvrespekt som ikke alltid kommer meg til nytte. Jeg har lyst til å bli stormende forelsket, men noe inne i meg stopper meg. Hva om jeg blir såret igjen? Hvordan skal jeg klare å bare hoppe ut i følelser og miste sans og samling?

Jeg faller ofte for casanovaer. Dette er ikke rart, da disse guttene har lang erfaring med å få viljen sin, for så å gå videre til sitt neste offer. Her snakker vi om han kjekke gutten som tar deg med storm ved første øyekast. Han ser bra ut, har tingene sine på stell, er morsom og virker intelligent. I noens øyne kategoriseres han som perfekt. Jeg har mange guttevenner, og jeg er hele tiden vitne til hvordan gutter kan handle bare for å få seg en “helaften”. Jeg er en litt naiv og dumsnill person, jeg ser alltid det beste i folk. Jeg spør dere som leser: Er det noen sjanse for at denne perfekte utgaven av et mannfolk kan slå seg til ro? Hvordan vet vi at vi ikke blir lurt?

Jeg faller også for andre gutter, de som er sjeldne. De er passe kjekke, morsomme og omteksomme. Det tar desverre lang tid før jeg faktisk oppdager at disse guttene er kjærestemateriale. Men det som ofte er problemet, er at de er sjeldne. De er like sjeldne som enhjørninger. Men jeg vet at de finnes, for jeg har møtt noen som er slik tidligere. Problemet er at disse typene ofte er litt beskjedne og tilbakeholdne. Kanskje de selv er redd for å bli såret? Det finnes tross alt en del psykotiske kvinner også, som kanskje har ødelagt for disse typene. Det kan selvfølgelig også hende at de rett og slett har liten penis…

Jeg er faktisk følsom. Jeg er veldig følsom. Det er nettopp derfor jeg hele tiden skal skåne meg selv fra å føle for mye. Det passer meg utmerket å føle glede og forelskelse, men jeg vil ikke bli ordentlig såret igjen. “En smart kvinne vet at å gråte skal gjøres i bryllup og begravelser, ikke på lørsdagskvelder”. 

AMEN


Prima donna

Hei, alle sammen!

Jeg tenkte oppdatere dere litt. Det er nå slik at jeg jobber 13-21 hver eneste dag i uken, og da blir det fort litt lite tid til alt annet. Jeg har heldigvis fri i helger, noe jeg er glad for, i og med at alle de spennende tingene som regel skjer i helgene. Jeg skal jo tross alt Norge rundt pga turné for Keep on Trying. Dette blir moro!

Jeg tenkte å spørre dere lesere om hva dere synes er gøyest å lese om? I og med at jeg ikke får blogget like mye som før, så skriver jeg gjerne om noe dere lesere er interessert i 🙂 skrik ut!

Bilder fra helgen!

Hei! 

Helgen min var helt herlig! Jeg har kost meg som et barn, og jeg har vært med mennesker jeg virkelig setter pris på å ha rundt meg. Nå er det slik at jeg blogger veldig lite, men jeg skal nok ikke gi meg av den grunn. F.o.m i morgen blir det bedre. Jeg har hatt så mye å tenke på i forhold til ny jobb, at jeg rett og slett må ha prioritert det istedenfor bloggingen. Jeg skal skaffe meg et ordentlig kamera slik at jeg får litt bedre bilder, og slik at jeg kan vise dere litt jobbantrekk osv. Jeg har mye som skjer rundt meg om dagen, og jeg skal reise en del fremover pga Keep on trying, og da blir det masse spennende å skrive om! Dette blir moro. Ellers kan jeg vel si at jeg stortrives i den nye jobben min. Det er et utrolig bra arbeidsmiljø, og jeg føler at jobben gir meg veldig mye. Jeg har 100 prosent motivasjon fra jeg kommer på jobb til jeg drar. Jeg elsker det!

Her er noen få bilder fra helgen. (Alle forstår sikkert hvorfor Mats ikke ble med på bildene, det trenger dere ikke å spørre om).

Rough

Hei! Må bare si at det har vært elendig med blogging om dagen. Jeg har tross alt jobbet hele uken, og der er mye av fokuset mitt. Jeg har også sett at det er veldig få kommentarer her om dagen, og det gjør meg ganske umotivert til å blogge, rett og slett. Så derfor bruker jeg ikke så mye energi på å blogge, for jeg liker å få tilbakemeldinger, og når det ikke er så mye av deg, så er det slim.

I går hadde jeg, Maria og Lloyd releaseparty på Keep On Trying på Baroque i Oslo. Det var kjempemoro! Nå sitter jeg på flytoget på vei til Ålesund. Jeg skal ha en riktig hyggelig tid med Ann Marielle, Marius, og noen andre som ikke nødvendigvis er like hyggelig, blant anner Mats. Men jeg kommer personlig til å ha det helt fortreffelig!

God helg!

Vinnere av “The other Woman”

Sponset

Hei! 

Da er vinnerne av tre dvd´er kåret! Det ble:

Maren Haugli

Monica Karin

Otilie Sandvik

Jeg ønsker at dere sender meg en epost på [email protected] med Navn og adresse, så Dvd´ene blir sendt så fort jeg får dem denne uken 🙂

Til alle andre: Lykke til i neste konkurranse! Det er stadig nye konkurranser her på bloggen 🙂 The Other Woman kommer i salg 3.september, så den er også lett å skaffe seg f.o.m i morgen!

 

GOD NATT! <3 


Ingen tredemøller

Som jeg lovte, så skal jeg fortelle hva slags jobb jeg har fått. Jeg begynte å tenke at det ble litt vel oppblåst, med tanke på alle andre rare prosjekter jeg har vært med på den siste tiden. Denne jobben er hakket mer kjedelig å tenke på for mannen i gaten, men personlig er det en jobb jeg elsker, og som jeg skal lære veldig mye av.

Jeg har fått jobb som teamleder i et salgsfirma. Jeg skal være med å løfte selgerne, coache, motivere, sette opp mål pg budsjett osv. Nå er det bare andre dag på jobb i dag, og jeg stortrives! Til min store overraskelse hadde jeg faktisk fått rosa perm av sjefen da han kom. De kjenner meg tydligvis veldig godt allerede! Men jeg er glad jeg kan ha rosa perm, for jeb blir motivert av å ha fine ting rundt meg!

Sånn, da vet dere hva jeg driver med fremover! I kveld kommer foressten vinnerne av “the other woman”-konkurransen. Nå ser jeg frem til en lang og bra dag på jobb!

Xoxo