Minerals of Eden

Sponsede produkter

Søndag! Jeg elsker virkelig søndager.. 

Jeg var så smart at jeg holdt meg i skinnet i går, og det førte til en tur på restaurant og på kino for å se “Beatles” (Veldig bra film!) . Det er utrolig deilig å være opplagt på en søndag. Mange andre der ute ligger halvdøde i sengen etter en heftig natt. Jeg er derimot veldig frisk og fresh i dag. 

Jeg tenkte benytte søndagen til å fortelle litt om produktene fra Minerals of Eden som jeg fikk av BliVakker.no. Jeg fikk Sjampo, balsam, hårkur, stylingcreme og bodywash. Jeg har vært veldig rask på å prøve produktene, siden håret mitt er en ren katastrofe. Håret mitt ble offisielt drept under mitt opphold i Mexico. Jeg hadde masse extensions i det, og jeg glemte å dekke det til i solen. Dette førte til at håret mitt røk tvers av helt på toppen av hodet, og etter jeg kom hjem og tok av extensionsene, ble det en historie for seg selv. 2,5 måneder i Mexico er ikke den beste kuren for håret når du glemmer deg bort. 

Minerals of Eden er en produktserie som skal hjelpe med å opprettholde en naturlig balanse, beskytte og gi næring til hodebunn og hår, reparere varme-skadet og kjemisk behandlet hår. Hovedingrediensene er Dødehavs-mineraler. Dette er da helt naturlige ingredienser, og det synes jeg er veldig bra. I serien får du også hårfjerningskremer og serum til håret. Her er en liten tilbakemelding på akkurat de produktene jeg har testet:

Minerals of Eden Shampoo:

Sjampoen har en god konsistens, lukter godt og er veldig lett å skylle ut. Sjampoen skummer godt, og håret får ikke den typiske tørre følelsen etter sjampoen er ute. Som med de fleste gode sjampoer, føles håret rent, blankt og lukter veldig godt.

Minerals of Eden Balsam:

Denne balsamen er veldig lett å massere inn i håret. Felles i alle produktene, så lukter det veldig godt. Det kan minne om ferie, rett og slett. Det lukter en blanding av hav, solkrem og bodylotion. Jeg elsker lukten, den tar meg tilbake til varmere strøk. Denne balsamen har jeg valgt å gi litt lengre virketid enn jeg vanligvis ville gjort. Dette fordi jeg føler den kanskje trenger litt tid på seg. Håret blir etterlatt veldig mykt og glansfullt. Håret føles også veldig sterkt i etterkant. Tuppene føles også sterkere, og håret ser ikke ut til å være like skadet. Dette handler selvfølgelig ikke nødvendigvis om hvor mye det hjelper på reparasjon, det er en sak som tiden vil vise. Veldig bra balsam, i alle fall!

Minerals of Eden Kur: 

Jeg har forsøkt mange hårkurer. Noen har jeg vært veldig fornøyd med, og andre ikke. Hittil havner denne på listen over “fornøyd”. Jeg pleier å sove med hårkurene mine for å få full effekt. Da er jeg sikker på at jeg ikke har tatt ut produktet for tidlig. Etter å ha sovet med denne og renset håret, opplevde jeg et veldig bra resultat. Håret ble silkemykt, frizz-fritt og fikk masse glans! Det føles sterkt og bærekraftig. Dette er en hårkur jeg kunne anbefalt til andre. I tillegg er det som tidligere nevnt denne fantastiske lukten!

Minerals of Eden Stylingcreme og bodywash: 

Tidligere har jeg vært veldig lite glad i å bruke alt fra stylingkremer til hårsprayer, ofte fordi håret enten blir for tørt eller fett. MOE sin stylingcreme var veldig lett å påføre, og den gjorde meg ganske fornøyd. (PLUSS lukten!!!). Den ga et veldig bra hold i håret, og den føltes mer som en beskyttelse enn et eller annet seigt stylingprodukt. Jeg er veldig fornøyd med den, og kommer til å fortsette å bruke den istedenfor andre produkter som tynger, fetter eller stivner håret. Bodywashen er det ikke alt for mye å si om. Den fungerer bra, lukter veldig godt og etterlater deg ren og med velfølelse. Sannsynligvis er det duften som gjør at du føler deg såpass vel etter å ha brukt den.

For dere som ønsker å prøve noen av produktene fra Minerals of Eden, så er det faktisk salg på BliVakker nå. Det er 25% på alle MOE sine produkter, så da er det litt å spare. Jeg anbefaler alle å i det minste prøve hårkuren, for den var jeg superfornøyd med! For å komme direkte til salget, klikk HER!

Ask, believe, receive

Jeg har tidligere pratet om hvordan positive tanker fører til positive opplevelser og hendelser.

Dette slår aldri feil! Jeg har endelig fått en jobb jeg vil ha. Jeg har søkt litt etter jobber den siste tiden, men jeg har ikke sett noen jobber jeg faktisk virkelig kunne tenkt meg, helt til jeg fant en veldig aktuell stilling. Jeg kom meg på intervjuene, og i dag fikk jeg telefon om at jeg fikk jobben. Jeg ble oppriktig kjempeglad! Jeg skal innrømme at jeg hadde en liten frykt i bakhodet om at min Paradise-bakgrunn kunne ha negativ innflytelse på jobbsituasjonen min, men tydeligvis gikk dette i mål. Jeg er veldig glad for at det ikke skulle ha noe å si for fremtidig jobb at jeg har vært med på Paradise Hotel. Det er selvfølgelig mulig at om jeg hadde hatt sex på tv og blitt arveløs, så kanskje ting hadde vært annerledes.

Jeg sier bare “Heia etikette!”. Jeg kan faktisk være en seriøs person midt oppe i all humoren og galskapen som jeg ofte viser mye av her på bloggen og på tv. Men jeg er som en løk, det er mange layers! Nå har jeg fått en jobb hvor jeg føler at jeg kan utfolde meg på mange forskjellige måter. Jeg kan være et forbilde, en tillitsperson, en motivator og en seriøs, legally blonde leder. Jeg gleder meg kjempemasse, og jobben starter allerede på mandag! Jeg kan nesten ikke vente. Nå skal jeg bli kjent med en gjeng nye og kjekke mennesker, og jeg skal lære masse nytt og få nye gode erfaringer som jeg ikke har fra før.

Jeg velger å skille jobben og bloggen nå helt i starten, siden jeg vil være profesjonell til en viss grad. Jeg kan fortelle mer om hva slags stilling dette er etter hvert, men nå holder det å si at jeg er vel fornøyd, og dette er en jobb jeg virkelig kunne tenke meg!’

 

SKÅL!

Livet med nye pupper

Hei!

Nå har det seg slik at det er allerede 10 uker siden jeg hadde en brystforstørrelse. Dette var noe veldig mange ble nysgjerrige på, og jeg er ganske glad at jeg valgte å være åpen om det, slik at det ikke førte til ramaskrik. Det er jo faktisk umulig å holde noe slikt skjult i lengden, i og med at det er noe som lett legges merke til. Jeg husker at jeg ble litt skuffet over menneskeheten da jeg forsto hvor mange som faktisk var inne på bloggen min den dagen. Noen var sikkert inne av ren nysgjerrighet, imens andre sikkert ville se før og etter bilder. Hva vet jeg?

Jeg tenkte fortelle litt om hvordan ting er nå. Livet mitt har selvsagt ikke forandret seg drastisk siden inngrepet, men som alle andre ting vi gjør, så forandrer jo ting seg når vi gjør endringer i livet. Jeg er fortsatt ikke hundre prosent vandt med at puppene mine er betraktelig større. Av og til dunker jeg borte i ting, og det gjør visst andre mennesker også. Her om dagen fikk jeg en skarp albue inn i det ene brystet da jeg passerte noen på gaten (AU!) Jeg tar rett og slett litt større plass.. 

Et av mine største problem som jeg har nå, er å finne bh´er som passer. Som jeg har fortalt bruker jeg nå 75E. Det er tydeligvis ikke alle butikkene som er interessert i å lage så mange bh´er i denne størrelsen, og jeg må fort ta til takke med kjedelige bh´er. Jeg har fort funnet ut at det er enklere å handle undertøy på nettet, der de har et større utvalg på lager. Nå høres det ut som om jeg har enorme pupper, men jeg tror at silikonpupper er noe helt for seg selv i forhold til størrelse. Jeg mener helt selv at jeg ikke har enorme pupper. De er litt store, samtidig som de passer til min kropp. Jeg er svært fornøyd med størrelsen.


En annen effekt jeg selvfølgelig har merket er gutter/menn. Dette var ikke min motivasjon for å endre på puppene mine, men en soleklar bivirkning av brystforstørrelse. Vi kvinner sies å ha et bedre syn i forhold til å følge blikk hos menneskene rundt oss, spesielt mannfolket. Det er ikke noe å legge under en skuff når jeg sier at menn ser på puppene mine. Dette går helt fint for min del, jeg kan jo ikke begynne å skamme meg over hva jeg har gjort, og jeg føler meg inntil videre ikke trakassert på noen som helst måte. Pupper og menn hører sammen. 

Det som har vært morsomt, og som jeg ikke forutså, er nødt til å være kvinners interesse for pupper. Mange jenter, både bekjente og ikke har fått love til å kjenne på mine to nye “fordeler”. Det er utrolig mange jenter som har hatt en brystforstørrelse i tankene, og de blir meget nysgjerrige når de er rundt en person som nylig har fått nye pupper. Jeg synes dette bare er hyggelig. Jeg føler at jeg kan gi råd til de som har lyst til å ta silikon, og at jeg sitter på en erfaring ikke alle andre har. Pupper blir fort et tema i sosiale sammenhenger, og det skal det få lov til å være også. Noen er jo til og med så heldige at de har store pupper fra naturen sin side, og dette er virkelig kvinner som skal hylles, DA vil jeg kjenne! Vi jenter er skrudd på en helt fantastisk måte. Vi er flinke til å prate om ting, og vi gir hverandre råd og alt fra pupper til tannkrem. Jeg elsker å være jente!

Ellers kan jeg ikke si at livet har endret seg stort. Jeg fyller klærne mine på en litt annen måte og det er vel egentlig det. Mange tror at verdensproblemene skal bli løst, men det er bare en hyggelig endring som for noen øker selvtilliten i bikini, og som for andre og meg selv er som en ny fin genser jeg vil gå med hver dag!

Shine bright like a diamond

Jeg har ikke fått tid til å skrive noe særlig om dagen min, da den hele tiden er vært opptatt. Jeg startet dagen i dag med å se på VM i dressurridning. For dere som ikke har fått det med dere, så drev jeg masse med ridning før i tiden, og jeg elsker denne sporten! Dressur er virkelig fascinerende idrett! Jeg kan på en måte ikke se for meg at JEG er en sportsidiot, men i dag har jeg definitivt vært det! Jeg har sittet klistret til NRK for å se hvordan det går.

Takket være min gode venninne, Felicia, fikk jeg ikke sett alle sendingene for dagen. Hun ville nemlig ha mat. På rekordtid hoppet jeg ut av sofaen og inn i ansiktet mitt for å møte henne. Jeg og Felicia er gode barndomsvenninner, og tilbringer mye tid sammen. Vi har alltid ting å prate om, og vi har gjennom mange år utviklet en helt egen internhumor. Uten Felicia ville nok ting fort blitt litt kjedelig. Hun er den typen veninne du kan ringe når som helst bare for å prate om hvorfor himmelen er blå. Vi satte oss ned på Harbour på Tønsberg brygge. De har sinnsykt gode hamburgere der! For dere som aldri har vært i Tønsberg, så er Harbour noe alá Friday´s.

 

(sponsede produkter i teksten under her)

Etter å ha løst verdensproblemer med Felicia, klønet jeg meg bort til butikken for å hente en pakke fra BliVakker.no. Jeg har fått tilsendt shampo, balsam, kur, stylingkrem og bodywash fra “Minerals of Eden” som jeg skal teste ut fremover. Håret mitt er jo en ekte katastrofe etter Mexico, og da er det veldig gøy å få muligheten til å prøve noen nye produkter og se om de fungerer bra! Det som skal være særegent med MOE sine produkter er at ingrediensene er hentet fra Dødehavet. Det skal altså være proppfullt av helt naturlige mineraler.

Som vanlig når jeg skal teste et produkt, så ønsker jeg å høre om noen av dere lesere har prøvd det før, og fortelle meg hva slags erfaring dere har med produktene. Hvis noen av dere har lyst til å prøve MOE selv, så finner dere prouktene HER. Jeg gleder meg masse til å prøve, forhåpentligvis kan dette være en god rehab for mitt fuglerede.

XOXO

 

Kodak moments

Me not working hard?
Yeah, right! Picture that with a Kodak.

Jeg har fortsatt ikke sagt noe spesielt angående lørdagen annet enn at jeg kanskje ble litt rar. Allikevel ser jeg også på det som en veldig hyggelig kveld, og ut fra mange av bildene, så koste også de fleste seg! Jeg tenkte dele noen bilder Marius sendte til meg. Jeg har ikke vært på en sånn type fest på mange år, og det er faktisk vanvittig moro! Det var god plass til å både tryne, drikke, prate, rope, gå på do, danse, le og alt mellom himmel og jord som faller folk inn under en god fest. Takken går faktisk til Simone og hennes Boyle-crew som satt opp et så godt gjennomført arrangement. Jeg håper at broren til Simone fikk en skikkelig bra kveld, for det gjorde i hvert fall mange av oss andre! 

I og med at jeg ikke dro vesken min med overalt, så hadde Marius tatt med et kamera for å dokumentere denne ville kvelden. I frykt ba jeg ham om å sende bildene, og de var faktisk overraskende ok å legge ut. Jeg fryktet bilder av meg selv liggende på gulvet etter å ha falt.. eventuelt et eller annet bilde hvor jeg sitter alene i et hjørne og filosoferer.. Men neida. Marius har klart å fange de morsomme øyeblikkene! 

 

Dette bildet er fra tb.no som lagde en liten reportasje om kvelden. Fra venstre: Ole Fredrick, Simone, Andreas (broren til Simone), Morten, Marius, Meg, Axel og Joachim.

 

Dette er nødt til å bli et av mine favorittbilder.. Lene og Kim Erik kliner imens jeg faktisk lukker øynene fordi jeg oppdaget kameraet. Det hender jeg lukker øynene hvis jeg mistenker bildet for å bli stygt..

 

Amy og jeg var på dansefoten

@

Takket være Lene´s høyde, forstår jeg at hvis jeg får meg en mann, må han bøye seg for å kysse meg selv om jeg har høye heler på meg..

@

En typisk “hei, jeg kan ikke danse.. ikke ta bilde av meg!”

@

Axel og Joachim har tydelig noe de skulle ha sagt. De bør hente inspirajon fra mitt ansikt helt til venstre.. “Keep calm and drink champagne”.

@

Joachim og Amy ser ut til å ha en interessant samtale der Quasimodo-rygg må til!
 Lene derimot har forstått at hun er for høy..

@

Et gruppebilde blir sjeldent fint når kun to av 4 vet at det skal bli tatt.

@

“Vi prøver igjen”

 

Marius og Ole Fredrick sier “heeeeii, taa bilde av oss! Vi er så glade og fine!”

 

Joachim har sett på tv og instagram at noen av og til viser peace-tegn når de blir tatt bilde av, så han syntes det var en god idé.

 

Og helt til sist.. Et bilde av meg og en jente som sikkert var veldig hyggelig. Jeg pleier å ha noen sånne bilder hver gang det har vært bobler i bildet… Håper du koste deg masse! Blondes have more fun

 

Takk for en morsom kveld!

 

Konkurranse: Vinn “The other woman”

Sponset

God mandag, alle sammen!

Nå er jeg så heldig at det er 3 eksemplarer av “The other Woman” på vei til meg! Jeg hadde tidligere en konkurranse med kinobiletter, så nå kan tre av dere vinne DVDen! Personlig syntes jeg dette var en veldig morsom film, og Cameron Diaz leverer som alltid. 

Alt dere trenger å gjøre:

1. Like Facebooksiden min HER

2. Legge igjen en kommentar med epostadresse i feltet 🙂

Vinnerene blir kåret 1. september, og vil få tilsendt Dvd´en i posten!

LYKKE TIL!

For dere som ikke har hørt om filmen før, her er traileren:

 

It´s not easy being the queen, but someone´s got to do it

Hei, alle lesere! Djevler og engler, hatere og elskere, tilfeldige og uteforstående.

Jeg har tidligere nevnt at jeg til tider kan føle meg veldig sliten og stresset. Dette er ikke så rart, når det hele tiden skal foregå noe rundt meg. Dette er helt naturlig, da vi mennesker lett kan glemme å passe på oss selv når omverdenen vokter deg med falkeblikk. Plutselig glemmer en selv hva en faktisk mener midt oppe i alle andre sine meninger om alt. Plutselig er det den forskjellige responsen som skal avgjøre hva sannheten er. Men slik skal det egentlig ikke være.. Jeg mener at jeg er den eneste som skal ha rett til å uttale meg om mitt eget liv og hva jeg synes om meg selv. Hvorfor skal jeg la andre avgjøre og “stemme” for eller imot ting som kun angår meg?

Som tidligere nevnt, så var jeg forberedt på at ved å bli med på Paradise Hotel, så ville det være slik. Men ingen kan hundre prosent forberede seg på noe de aldri har vært med på før. Ingen som ikke har vært i en lignende situasjon kan makte alt presset når de ikke visste korrekt hvordan det skulle føles. Jeg føler veldig mye, men over en lang tid har en side av meg som jeg ikke tenkte over at jeg hadde blitt ignorert. Underbevisstheten vet alt om hva som er godt for oss og ikke, den sender derfor signaler og beskjeder til oss via drømmer, følelseslivet og det fysiske. 

Nå er det på tide at jeg tar litt mer vare på meg selv. I går var jeg på overraskelsesfest for broren til Simone i Kodal/Stokke. Jeg så mange av de andre fra Paradise Hotel som jeg har savnet. Det føltes godt.. Det sies at sannheten får vi fra små barn og fulle mennesker, og det er helt korrekt. I den forbindelse at jeg hadde drukket alkohol, kom det veltende ut følelser jeg ikke klarte å holde tak på. Jeg følte både stress, tristhet, glede, sinne og mange andre følelser jeg ofte glemmer at finnes. Alle som kjenner meg ser på meg som en evig optimist som kun forventer det beste. Jeg tar denne kvelden som en advarsel fra underbevisstheten min. Det er tydelig at jeg trenger lang tid på å få rodd meg i land. Jeg bør gjøre ting som jeg pleide å gjøre før. Alt fra å sitte med meg selv og se film til å lese en god bok. Jeg vil prøve å få tilbake litt av hverdagen min.

Bloggen vil selvfølgelig være oppe og gå, for den er min måte å få ut mange følelser på, og jeg trives veldig godt med det! Jeg trengte å få sagt disse tingene. Jeg er bare et menneske av kjøtt, blod, tanker og følelser som alle dere som sitter og leser dette. Verden kunne faktisk vært et bedre sted hvis vi alle husket dette… 

 

Videoblogg: Første skrifteboks

Hei! Da er første skrifteboks ferdig.. Jeg har samlet sammen mine verste synder denne uken. Dere har nå mulighet til å lette på deres egne synder helt anonymt i kommentarfeltet. Er det noe dere sitter og tenker på, men som dere ikke vil fortelle noen, så er det lov å skrive det her! Vi gjør og tenker gale ting til tide og utide, og det er fint å få luftet dette uten å bli klandret. Skriftebokser er oppfunnet for at vi skal kunne fortelle ting og få tilgivelse. Amen.

Musikkvideo ferdig!

Endelig er musikkvideoen ute! Jeg har gledet meg kjempemasse til å se den, og jeg er superfornøyd! Jeg fikk faktisk tårer i øynene! Jeg ble så rørt av hesten, haha! Jeg er spesielt fornøyd med de forskjellige scenene, og jeg elsker at det er tatt med hest og rytter. Musikkvideoen passer veldig bra til sangteksten. Sangen handler jo faktisk om å være ung og usikker, men at vi alltid må fortsette å prøve! I forhold til hesten og jenta, så viser jo dette at vi alle har vært type frihet, enten om det er å komme seg ut på hesteryggen, male eller gjør noe annet som får oss til å føle oss vel. Jeg er megainteressert i å høre hva dere lesere synes? Hva kunne eventuelt vært annerledes, og hva tenker dere om samspill mellom tekst og film?

Både

Tv2 og Se og Hør har gjennomført noen intervjuer som dere kan se her:

SE OG HØR

Tv2

 


Etter mange gode tilbakemeldinger på “skrifteboks”-ideén, så skal dette også gjennomføres. Min idé var også at dere lesere anonymt kan skrive om ting dere har gjort eller vet om som dere vil fortelle om helt anonymt. Vi sitter ofte inne på forskjellige følelser om ting vi skulle hatt ugjort som vi ikke tør å fortelle noen. Nå kan dere som ønsker få muligheten til å skrive deres historie hver fredag under skrifteboksen min helt anonymt. Hva tenker dere om det?