I wish cancer got cancer and died

Veldig mange fikk med seg artikkelen i Se og Hør for en liten stund siden. Den fortalte om hvordan det var for meg å miste pappa da jeg var ti år gammel. Etter å ha opplevd noe så vondt i livet, så har jeg satt mye mer pris på alt jeg har, og jeg ønsker å følge min fars ønske om at jeg skal være lykkelig. 

Det jeg ønsker nå, er at færre skal oppleve noe slikt. Å miste sine foreldre, barn, søsken eller nære på en så urettferdig måte unner jeg ingen. Det bør ikke være slik at vi mister våre kjære alt for tidlig, og ikke av en så grusom sykdom. Jeg vil kunne gjøre en forskjell. I dag har jeg meldt meg inn som frivillig hos kreftforeningen, for jeg ønsker å bidra for andre som opplever kreft enten som pårørende eller syke. Jeg har tid, og jeg har et hjerte til å ville bidra. Dette er min hjertesak. Jeg ønsker at dette er en ting som aldri får nok oppmerksomhet, selv om vi alle er klar over at det eksisterer, og vi ønsker en forskjell. Jeg tåler egentlig ikke at det skal være slik i verden. Det er så ekstremt urettferdig! Livet er tøft nok i seg selv, om vi ikke skal få frarevet våre kjære så plutselig! 

Det jeg ønsker fra dere som leser dette, er at dere er med på å gjøre en forskjell. Tenk så mye godt som en stor mengde mennesker kan få til sammen! En eller annen dag er jeg sikker på at vi har nok ressurser og flinke forskere til å ta knekken på kreft. 

Mange tenker det at det ikke hjelper, men det er nettopp det som det gjør! Jeg har i dag gitt et beløp til kreftsaken. Jeg forstår at ikke alle kan gi veldig mye. Derfor tenkte  jeg tipse dere om dette: 

Dette er en litt morsom greie, akkurat som badeutfordringen som var forleden. 

SEND SMS med NOMAKEUP til 2277. Du vil bli belastet via mobilregningen din. Hvor enkelt er ikke det?

” NOMAKEUP (50 kroner) – kodeord som benyttes i forbindelse med det private initiativet #nomakeupselfie. Her tar mange et bilde av seg selv uten sminke, og poster det i ulike sosiale medier. Deretter sender de SMS med kodeord NOMAKEUP til 2277. Så utfordrer de 2-4 navngitte venner til å gjøre det samme.”

 Jeg håper mange av dere ser på dette som en morsom greie, samtidig som dere kan bidra til å gjøre en forskjell! Jeg skal selv legge ut et bilde på facebook snart og utfordre 4 venner! (For dere som lurer: Dette er IKKE sponsing eller reklame. Jeg skriver alt fordi jeg synes dette er en viktig sak!)
TAR DERE UTFORDRINGEN?

Svar på en rekke spørsmål

Hei! Jeg fikk en del spørsmål etter forrige spørsmålsrunde, så da svarer jeg på disse skriftlig nå.

 

1. Hvor i Oslo har du slekt/familie?

– Majorstuen, Frogner, Vinderen, Snarøya.

2. Hvilke typer spørsmål er det du ikke har lov til å svare på nå når sesongen er over?

– Spørsmål som kan avsløre innhold i forkant for seerne hjemme. For eksempel når folk reiser hjem osv.

3. Er det noen du ikke har snakket noe med.. Ikke “noen få ord” engang som var på hotellet?

– Kun Mats. De andre har jeg på en eller annen måte hatt kontakt med.

4. Hvor befant du deg i løpet av tiden du var ute av paradise? (Altså før du kom inn igjen) :p Fikk du beskjed om det med en gang at du skulle inn igjen, eller fortsatte du å være i Mexico i tilfelle du ble spurt om å komme inn igjen?

– Jeg ventet på et hyggelig hotell, og beskjeden fikk jeg dagen etter jeg røk.

5. Fikk dere snus og røyk på hotellet eller måtte dere ha med dere det dere skulle ha? Er vel ikke lov å ta med seg så mye med tanke på toll og slikt?
– Vi fikk sigaretter, i og med at det var enkelt å få tak i. Snus måtte vi ta med nok av selv. 
6. Kjære Aurora! Hadde du blitt sjokket viss Mats hadde tatt kontakt med deg nå, siden dere ikke hadde akkurat den beste kjemien på PH? 😀
– Jeg hadde blitt rimelig nysgjerrig, men jeg er også en veldig åpen person som lett tilgir og glemmer. Men selvølgelig, så hadde det vært veldig rart.
7. Hvor var dere når dere snakka foran kamraene?
– I et rom med greenscreen på hotellet.

8. Hvor er det rommet dere blir satt i?

– Bak en hemmelig dør som ikke synes på tv.

9. Må alle inn å snakke hver dag?

– Dette varierer ut fra om du er innblandet i noe. Det kan hende at noen ikke gjør det en dag fordi de ikke er f.eks i fare eller ikke er i noen diskusjon.

10. Hva jobber/driver du med nå?

– Per i dag er det kun bloggen, men det er fullt mulig at jeg snart ser etter en jobb. Jeg savner litt å ha litt mer å fylle dagene med.

11. Ble Audun fremstilt som seg selv inne på hotellet eller hadde han laget en slags karakter han latet som å være?

– Audun oppførte seg akkurat som én ser på tv, men jeg mistenker ham for å være en mye snillere og jordnær gutt.

 

12. Hva gjør du på fritiden ?
– Fritiden min tilbringes på venner, familie, shopping, turer med hundene og avslapning.

13. Hvor lenge har du hatt hundene dine?

– Goose er 5 år og Holly 3 år. Begge fikk jeg da de var valper.

14. Hvor ofte møter/snakker du og Ann Mariell sammen?
– Jeg og Ann Marielle snakkes veldig ofte. Akkurat nå er på ferie, så jeg får ikke sett henne før sent i sommer. Men vi forsøker å sees ofte.

15. Hva skal du i sommer?

– Jeg har ingen konkrete planer. Jeg regner med at jeg skal på Postgirobygget, muligens en liten ferie i august/september. Ellers tilbringe tid med menneskene jeg er glad i.

16. hvor mye penger bruker du på klær i mnd?

– Dette varierer. Hvis det nærmer seg sommer bruker jeg ofte en del for å få kjøpt inn masse nytt 3-6000. Før vinteren har jeg ofte også en stor shopping, men vinterklær er ofte dyrere, så da kan det fort bli 5-8000. Ellers i året bruker jeg ikke så mye. Kanskje 2-3000 maksimum.

17. Har du lyst på flere hunder?

– Jeg har lyst, men jeg tror ikke det er en god idé å få enda fler. Men det er muligens noe jeg ender opp med når jeg blir eldre.

18. Hva er din vanlige hårfarge?

– Min naturlige farge er mørk blond (kommunefarget). Det nærmeste bildet jeg fant(HAHA):
19. Når dere ble tatt fra ting, gjaldt det også p piller og slike ting?

– Dette var lov å ha. Jeg brukte ikke p-piller, i og med at jeg ikke skulle ha sex på tv.
20. Har du hatt bruk for psykolog hjelpen de tilbyr, i ettertid?

– Jeg har brukt psykologen for det hun er vært. Etter en slik opplevelse er det naturlig å være litt “rar” i etterkant, så jeg ringte psykologen allerede dagen etter jeg kom hjem. Det hjalp utrolig mye. Jeg har tenkt til å ha oppfølging igjen hvis jeg føler behovet er der. Det er en veldig lurt ting.
21. Laget dere på noen måte avtale med de som filmet? om mobbingen eller noe? fikk dere kjeft eller noe for å gøre det dere gjorde med tannbørsten til mats?

– Dette var vår måte å hevne oss på Mats´sin oppførsel på hotellet, og noe vi selv fant ut at vi skulle gjøre i samarbeid med andre deltakere. Vi fikk aldri kjeft. Vi forhørte oss også med produksjonen om de synes vi hadde vært for drøye, men vi fikk beskjed om at det var en helt uskyldig prank.
22. Var det noen som var klar til å skjekke inn, men som ikke kom inn, som feks den gangen Julie (pandoras) ikke åpnet kisten? -Hva skjedde med de som hadde skjekket inn hvis hun hadde åpnet den?

– Dette regner jeg med, men jeg er usikker på hvordan det hang sammen. Jeg aner ikke hva som stod i manus i forhold til hvis disse deltakerne sjekket inn, for det hendte aldri.
23. Tror du nicolai hadde vunnet om han var 20 cm mindre? og tror du på teorien om at du vant fordi du er lavere?

– Nei, dette tror jeg ikke. Utfallet ville blitt det samme, i og med at jeg kastet kulen hardt i bakken, imens Nicolai bare slapp den. Min var rett og slett raskere siden jeg ga den fart.

Stina
24. Hva syntes du om at Lene Angelica har uttalt på bloggen sin (tror det var i en videoblogg) at det var du og AM som mobbet dem, og ikke omvendt?

– Hvis dette virkelig stemmer, så synes jeg det er utrolig dårlig selvinnsikt fra hennes side. Hun bør isåfall ta en titt på episodene og se hva som faktisk foregikk og hvordan hun oppførte seg. I tillegg bør hun slutte å skylde på klipp og lim, og heller innrømme at hun evt skulle ha oppført seg annerledes. Det er en grunn til at produksjonen brøt inn kvelden før finalen og ga klar beskjed til blant annet Lene Angelica og Mats.

Det var det! Dere er selvfølgelig velkommen til å skrive flere spørsmål på dette innlegget, så kan jeg besvare det litt slik som jeg gjorde nå. 🙂


Et rent helvete

Hei og hopp!

I går satt jeg først alene (Et nytt Bridget Jones-øyeblikk) med en flaske sjampanje, Lana Del rey og to flotte hunder. Jeg så livet mitt passere i revy der jeg satt og nærmet meg stadiet “på druen”. Jeg satt og nynnet, så på masse merkelige ting på nettet, fikk snapper av stygge tær og peniser, og hadde det nogenlunde bra. Ettersom kvelden kom og natten ble eldre fikk jeg besøk av to gode venner av meg, Mats og Emilie. Mats valgte vannvognen, så jeg og Emilie ble kjent med nye druer. Turen gikk deretter fra meg til Champagneria. Jeg er nødt til å få sagt det: FOR ET HERLIG STED! Champagneria Marina i Tønsberg er et nydelig sted å oppholde seg på. Det er liksom ikke “untz untz”. Det er et enormt behagelig sted med herlige mennesker, rolig musikk og en flott atmosfære. Dette var den typen sted vi manglet i Tønsberg før. 

I hvert fall.. I dag er jeg skikkelig sliten. Jeg pleier å ha moderat og god kontroll, men i går må det ha hendt noe merkelig. Da jeg våknet var jeg helt ødelagt og hjernen min var blank. Hva hendte egentlig i går? – Ikke vet jeg? Jeg har vært svimmel og kvalm i hele dag, og i tillegg har jeg hatt hodepine. Var det sjampanjen, eller har noen faktisk dopet meg? Jeg er hellig overbevist om at det ikke ligner meg å ha totalt blackout. Jeg passer på alkoholmengden min, og jeg husker det meste. Det var sikkert en fin kveld.

I dag blir det vel noe ála de samme, hvis vi unnlater hodepine, blackout og svimmelhet. Jeg vil ha en nydelig kveld. Cava i glasset og flotte mennesker rundt meg! Hva er deres planer i kveld? (anbefaler sjampanje, Lana Del Rey og to chihuahuaer)

Jeg er et godt menneske

Jeg er bare nødt til å få sagt noe, noe som egentlig er blitt fremprovosert av feil årsaker, men som jeg allikevel har behov for å ytre. Dere ser jo overskriften; jeg er et godt menneske. Det er slik at av og til får jeg beskjeder av andre mennesker som jeg aldri har møtt om hva slags grusomt menneske jeg er. I følge noen, så er jeg overflatisk, egoistisk, stygg, dum og slem. Grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg faktisk ikke klarer helt alltid å ignorere slike kommentarer, men det er ikke fordi jeg tror disse tingene om meg selv, men fordi jeg har et behov for å fortelle at jeg ikke er et slikt menneske. Jeg vil ikke bli sett på som noen av de stygge tingene som er blitt sagt. Jeg har rett og slett lyst til å vise at slik er ikke jeg. Det menneske som jeg og mine nærmeste kjenner er ikke et snev av disse tingene. Jeg er en person som er høflig, utadvendt, humoristisk, empatisk, støttende og hengiven. Jeg ønsker ikke en eneste celle på denne planeten noe vondt. Jeg er glad i mennesker, og jeg vil at alle rundt meg skal ha det bra, jeg synes at alle fortjener å ha et fullkomment liv fyllt med glede og harmoni. Jeg ønsker å spre latter og glede til alle jeg møter.. Dette er MEG. Jeg er ikke overflatisk uansett hvor mange vitser jeg slenger om østkanten og Cubus, for jeg aksepterer mennesker som de er, så lenge de er snille mot andre. 

Jeg liker ikke at jeg må skrive dette innlegget, men er det én ting jeg er opptatt av, så er det å være meg selv. Det viktigste i livet mitt er at jeg skal være meg selv, og godta meg for den jeg er. Derfor er det veldig provoserende å få høre av mennesker jeg aldri har møtt at jeg er “sånn og sånn og sånn”. Når det kommer til utseende, så er det helt ok at noen ikke synes jeg er pen, for vi har alle forskjellige syn på hva som er pent og ikke. Men hvorfor skal noen absolutt ytre vonde meninger? Dette kan høres selvmotsigende ut, men jeg har f.eks fortalt på Paradise Hotel om hva jeg synes om forskjellige mennesker, men dette er fordi jeg har blitt spurt, ikke fordi ting sporadisk velter ut av munnen min.

Det er viktig for meg å være en god person. Jeg ønsker å tilby noe godt videre til andre, og jeg ønsker å være et eksempel på at det er godt nok å være seg selv. Det er vel derfor dette innlegget blir skrevet, for jeg er nødt til å få sagt at “jeg er bra nok”. En annen ting jeg også har reagert på, er hvordan mennesker jeg tidligere har møtt i livet i blant annet barndommen min har utagert etter at jeg ble en offentlig person. Janteloven er slått inn på sitt beste, og jeg får høre av gode venner hvordan andre mennesker rakker ned på meg og dømmer meg fordi de vet hvem jeg er.. Nei, de kjenner meg ikke, de bare har møtt meg, gått på samme skole eller bodd i nærheten. 

Så klart, da jeg meldte meg på Paradise Hotel, var jeg forberedt på at ting kunne bli som dette i etterkant. Jeg er klar over at dette er noe som jeg kunne forvente. Jeg stiller bare et spørsmålstegn til hvofor det skal være slik? Hvorfor er det et så stort behov i samfunnet for å rakke ned på andre?

Snapchat, Instagram, Twitter og Facebook

Hei! Jeg tenkte gi dere som lurer en liten oversikt over hvor dere finner meg på de forskjellige plattformene.

På twitter: AuroraGude

Instagram: auroragude

Snapchat: auroragude

Facebook: Aurora Gude og auroragud.blogg.no

Veldig enkelt! Jeg oppdaterer veldig mye på de forskjellige stedene, og det er lett å følge meg alle stedene. 🙂

Bitchslapped by Bridget Jones

Det er kanskje litt å ta i, men jeg føler meg underlegen Bridget Jones akkurat nå. Jeg er en veldig åpen og ærlig person, så jeg kan vel bare kjøre på med forklaringen. Problemet startet i det “Tante rød” kom på besøk i dag. Til vanlig er jeg emosjonelt stabil, og ekstremt positiv. I dag da jeg stod opp befant jeg meg i en ekstrem tilstand av selvmedlidenhet. For det første, så frøs jeg.. Jeg var iskald. Noe som ikke alle vet; å fryse er det verste jeg vet om (Uten om fjell). Jeg fikk dratt meg ned trappen som et utvasket skjelett, sluppet ut hundene, og deretter endte jeg opp i fosterstilling på sofaen til mamma. Der lå jeg med mavesmerter og spoonet med hundene i en times tid. Etter dette haltet jeg meg en tur ut med hundene. Etter mange “auuu”, “stakkars meg”, “åååå”, og “jeg hater livet mitt”, endte jeg opp med å skulle bli kjørt hjem til leiligheten min. Før dette forsøkte søsteren min å muntre meg opp med at Claes Ohlsson hadde tilbyd på smoothiemaker. Dette hjalp psyken min på en eller annen glimrende måte. Grunnet min premenstruelle tilstand, endte jeg opp med en nattbordslampe også. Jeg stod lenge i butikken og ropte “excuse me!” uten å få noen som helst hjelp. TIl slutt kjøpte jeg en tilfeldig lyspære til lampen. Da jeg kom hjem gledet jeg meg til å få på plass den nye lampen. Da jeg endelig skulle sette i lyspæren, oppdaget jeg at jeg sporadisk hadde kjøpt feil lyspære. Jeg prøvde å sette i en pære fra en annen lampe,  og det resulterte i at jeg knuste den eneste jeg hadde som passet til det jeg har av stå-lamper i huset… Jeg bannet og skrek slik at hundene hoppet opp fra sofaen med hjertene sine i halsen.

Jeg tok meg selv i å forstå at jeg ikke er til nytte for noe eller noen i dag, så jeg slang en grandiosa i ovnen, og satte på en hestefilm. Nå har jeg sittet én og en halv time og sippet som en tiåring… Helt seriøst… Jeg orker ikke dette hormon-styret! Jeg blir helt gal av å ha MENSEN…. Jeg gidder rett og slett ikke ha dette. Selv om jeg høres gal ut, så ser jeg på menstruasjon mer som en sykdom enn noe normalt. Og jeg skal fortelle dere én ting: Jeg kan et triks: Ta p-piller slik at det stopper! Da forsvinner det i løpet av et døgn!(I hvert fall med mine p-piller).. Jeg er alt for følsom til å ha mensen i livet mitt. Det er ekkelt, slitsomt og krevende, så jeg velger å hoppe over! FERDIG SNAKKET.

Men det er lov å spørre: Har noen noen tips for å unngå emosjonelle svingninger under denne grusomme perioden?

Eyelashes

I samarbeid med xlash.no

“Why do a lot of guys have such long eyelashes that they don´t even need? I want those eyelashes”


Da jeg kom hjem i går fikk jeg en pakke i posten fra Xlash. Noen av dere har kanskje hørt om Xlash vippeserum? Jeg har vært så heldig at jeg skal få prøve dette vippeserumet og se om det faktisk fungerer! Jeg har fra før av hørt mange positive ting om det, og jeg er veldig spent på å se om det fungerer like bra som alle sier! Jeg tok det på for første gang allerede i går før jeg la meg. Det er superenkelt å ta på, og jeg oppleve ingenting ukomfortabelt ifh kløe i øynene osv.

Fakta om Xlash:

– Lover lengre og fyldigere vipper

– Markedets mest solgte 

– Garanterer tydelige resultater allerede etter 2-4 ukers bruk

– IKKE testet på dyr! <3

– 100% naturlig planteekstrakt

– Rimeligst på markedet

– 100% fornøyd-garanti

 EN HUDPLEIERS UTTALELSE: 

En hudpleier testet Xlash mot andre vipperserum og sier: Xlash er betydelig bedre. 

Se hennes uttalelser her: http://restylane.blogg.no/1371408890_oppdatering_xlash.html 


Jeg gleder meg til å teste dette produktet over tid, slik at jeg kan se om det virkelig fungerer. Jeg har en stor tro på at det skal fungere, for svært få produsenter tør å love mye hvis produktet deres ikke fungerer! Hvis det er noen av dere som allerede har testet dette, så vil jeg gjerne høre hva deres mening er! Jeg kommer til å gi dere oppdatering etter 2-3 uker om hvilken effekt serumet har hatt. Jeg har jo tidligere hatt vippeextensions, men det må være herlig å ha 100% naturlige vipper som er lange og fyldige. Dere skal  få en rabattkode av meg, slik at dere får 100 kr avslag når dere skal kjøpe xlash. Koden er så enkel som AURORA. Xlash koster vanligvis 499, men dere få det for kun 399 isteden 🙂 HUSK: Rabattkoden er kun gyldig f.o.m i dag og frem til 06.07, så husk det! 🙂

Jeg oppfordrer alle til å gå inn på facebooksiden til Xlash og like den HER. Der er det stadig nyheter, tilbud og konkurranser som det går an å melde seg på.

Mer info og bestilling med rabatt av Xlash finner du på www.Xlash.no


xoxo