HELT FANTASTISK! 20% hos You Beauty Lounge

sponset, men ærlig

Jeg har hatt en helt fantastisk dag på You Beauty Lounge. Jeg ble tatt utrolig godt tatt imot!

Det første jeg gjorde var brazilian wax.. Jeg var veldig bekymret for at dette skulle være både pinlig og enormt smertefullt, men der hadde jeg en dårlig fordom. Det var faktisk ganske gøy! I den grad Aurora Gude kan gjøre en klein situasjon humoristisk. Det er i teorien ikke morsomt at noen du ikke kjenner ser underlivet ditt, men for min del ble det gøy. Smertene var noe jeg ikke kan dømme til alt for vonde. Det var mer at praten gikk som den gikk, og midt i en samtale ble et ord som f.eks “ja” gjort til “JAAA”. Det var morsomt! Og nå trenger jeg ikke tenke på irriterende hårvekst på en stund! 

Jeg har også fikset neglene. Jeg fikk teste en ny type gellakk som de holdt på å prøve ut. Den ser kjempefin ut, og jeg er superfornøyd! Jeg valgte ordinær fransk manikyr, siden jeg synes det er mest classy. Neglene virker veldig fine og solide. Her ser dere resultatet:


Etter neglene skulle jeg endelig få vippeexstensions som jeg ikke har prøvd før! Prosessen var faktisk så enkel og beroligende at jeg sovnet til slutt! Jeg ble kjempeoverrasket over hvor fine vippene ble, og de ser veldig pene og naurlige ut, og det skal bli utrolig behagelig å slippe å tenke på maskara fremover. Jeg skal til etterfyll etter 3 uker, og da blir det vel enda finere!

Før:

Etter:

Det siste jeg gjorde var spraytan. GUD, så deilig!! Jeg har blitt så blek etter jeg kom hjem til Norge, men nå er det over! I dag ble jeg superbrun igjen!!

Strålende fornøyd! Hittil ingen skjolder, og jeg føler meg så frisk og fresh!

 

DEN GODE NYHETEN:

Siden dere leser dette, og siden jeg setter pris på dere, så har jeg og You Beauty Lounge ordnet en fin deal. Hvis dere ønsker en hvilken som helst behandling hos dem, og sier at dere fant dem via min blogg, så får dere 20% på behandlingen! Jeg vil i hvert fall etter god service, god behandling og strålende resultater anbefale You Beauty Lounge på det sterkeste! Jeg kan også legge til at Triana Iglesias også ar fikset neglene sine her noen ganger. Jeg skal selv definitivt tilbake, og jeg håper noen av dere tar dere turen. Lokalene er veldig sentrale på Frogner, og det er pent, rent, ryddig og profosjonelt. Du kan besøke siden til You Beauty Lounge HER.

Ta dere turen!

Fake your beauty

Sponset

God morgen!

Nå er jeg på vei til Oslo og You Beauty Lounge for å virkelig få en bli ny-følelse. Jeg har gledet meg lenge til denne dagen. Jeg skal få vippeextensions, negler, spraytan og wax(au..). Jeg har aldri hatt vippeextensions, og gleder meg til å se om det faktisk får meg til å føle meg som Bambi. Det jeg tror blir det beste ved dette er at jeg slipper å tenke så mye på øyevippene mine, og at jeg heller kan fokusere på noe annet hver dag når jeg skal ut døren. Jeg har ofte hatt forskjellige typer negler, og det er egentlig noe jeg elsker å fikse på. Plutselig føles hendene mye freshere! Jeg gleder meg også masse til å ta spraytan, for jeg har kun tatt sol én gang siden jeg kom hjem fra Mexico, og jeg er virkelig ikke i nærheten av brun lenger. Jeg elsker jo å være brun (Bare sånn til opplysning). Det eneste jeg ikke vet om jeg gleder meg 100% til må være voksingen, det gjør jo vondt.. Samtidig, så er det jo kjekt å få en pause fra shaving hele tiden, det må da være alle jenters drøm!(?) Jeg synes i hvert fall det er en veldig fin ting å være hårfri!

You Beauty Lounge ligger veldig sentralt, like ved Frognerparken, og personellet der har over 15 års erfaring, så jeg gleder meg til å se resultatene! De kommer på bloggen fortløpende! Du kan besøke siden deres på Facebook HER.


Etter jeg har vært på You Beauty skal jeg antakeligvis møte Maria, for vi skal sammen med Siri og Nikolina på førpremieren av The Other Woman. Jeg har gledet meg masse til å se denne filmen, den ser utrolig morsom ut, og det er en typisk film jeg kunne sett på! I tillegg får vi goodiebags, jeg elsker goodiebags! Premieren er ikke før klokken åtte i kveld, så jeg blir å surre litt rundt i Oslo før det starter. 

Egentlig har jeg litt lyst til å dra ut i dag også, siden det er natt til 1. mai, men jeg må holde meg i skinnet, for jeg har så mange planer fremover at jeg kommer til å bli helt utslitt om jeg skal forgifte kroppen min ved hver eneste anledning!

Èn ting skal jeg klage på i dag: Nettet på NSB (Nervøst sammenbrudd) er elendig!


Dancing in the dark in the pale moonlight

Hola!

Denne helgen har vært utrolig morsom, og jeg har for det meste vært på farten. Hele forrige uke hadde jeg Gabriel på besøk. Han dro tilbake til Egersund på fredag, og da brukte jeg resten av kvelden på å lade opp til lørdagen. På lørdag hadde Axel, Joachim og jeg roadtrip til Mysen hvor vi møtte Casper, Siri og Labi. Det var så koselig å kunen samles så mange kule mennesker på ett sted! Etter å ha vorset en stund hos Casper, dro vi til Club Kaos. Det var ikke utrolig mange der, for det var visstnok et russetreff samme dag, men vi koste oss allikevel. Etter dette hadde Casper et naschspiel hvor jeg egentlig bare fokuserte på at Siri skulle lage gode kyllingvinger, og det gjorde hun også! De var utrolig gode, faktisk!

Neste dag startet med en tur på noe som het Godbiten, og det var ganske godt! Jeg fikk griselyst på Rosévin, for jeg hadde en flaske til overs fra kvelden før, og den delte jeg, Joachim og delvis Casper. Deretter ble det et godt glass vin på bryggen i Moss, etter det endte ferden på Tønsberg brygge, der jeg og Joachim drakk prosecco og strawberry daquiri før han måtte dra hjem. Det var en veldig morsom helg, og jeg høres helt alkoholisert ut, men jeg nøt bare det flotte vårværet som har vært! Ingenting er som vin og solskinn sammen!

Hva har dere brukt helgen på?

XOXO

The most beautiful thing you can be is yourself

Det er mange som har skrevet til meg for å etterspørre et innlegg der jeg skriver om temaet selvtillit. Hvordan være fornøyd med seg selv, unngå kroppspresset og det å være glad i seg selv slik som én er. Jeg synes dette er et utrolig viktig tema, og nettopp derfor vil jeg skrive om det. Det er alt for mange mennesker der ute som hver dag ikke føler seg “bra nok”.

Akkurat som nesten alle andre, så har jeg slitt med dårlig selvtillit og selvbilde. Jeg har gått på diverse dietter, jeg har vurdert plastisk kirurgi, jeg har følt at jeg ikke kommer til å klare ting fordi jeg ikke er smart nok. Jeg hatet disse følelsene, jeg mislikte de så utrolig mye! Jeg ønsket virkelig ikke å føle det slik, jeg hadde så lyst til å være den jenta jeg så i andre som passerte meg hver dag. Jeg letet etter en eller annen form for perfeksjonisme i alt. Disse tankene kan få et hvert menneske til å føle seg ekstremt lavt nede. Tankene kan lede til store alvorlige konsekvenser. Enten om det er spiseforstyrrelser, angst, tvangstanker og til og med selvmordstanker. Det avhenger ofte av mange faktorer; miljø, oppvekst, hvor du bor, DNA, osv. Det er ikke alltid støtteapparatet rundt oss er så bra som det høres ut. Jeg vet også hvor vondt bare én slem kommentar kan føles hvis en dag er dårlig. Men det jeg også vet, er hvor godt det kan føles om først et kompliment blir gitt på en dårlig dag. Jeg synes det er ufattelig vondt å se på at noen føler seg mindreverdig på grunn av utseende og prestasjoner som ikke er “gode nok”. Jeg velger å sette “Gode nok” i kråketegn, for det er ærlig talt ingen som skal komme og fortelle noen hva som er “GODT NOK”.

Jeg fikk en total vendig hos meg selv for noen år siden. En livsendrende vendig hvor jeg kunne føle på lykke som jeg aldri har følt på før; i hvert fall ikke siden jeg var liten og hadde bursdag. Det hele startet med at jeg fikk en enorm lyst til å endre livet mitt. Jeg hadde lest i et blad om boken “The Secret”. Det startet rett og slett med at jeg skaffet meg denne boken, for jeg hadde hørt at den tilførte helt fantastiske endringer i folks liv. Da jeg begynte å lese boken var jeg hundre prosent åpen for alt for at jeg skulle endre livet mitt totalt, og det hastet! Denne boken var starten på en mirakuløs utvei fra negative tanker om meg selv både på det ytre og indre. Det første som har slått meg, er at jeg tok en veldig viktig vending på tankene mine.

Lenge hadde jeg slitt med å komme over min fars død. Det hadde gått mange år, men jeg klarte ikke gi slipp på sorgen som hang igjen i meg etter den vonde hendelsen i barndommen min. I livet mitt hadde jeg alltid sett tilbake på et vondt minne istedenfor å tenke over hva framtiden hadde å tilby. Da jeg først åpnet øynene for å forandre på livet mitt, fikk jeg en banebrytende tanke. Jeg så plutselig sammenhengen mellom min fars død og min selvfølelse og selvbildet mitt. Siden jeg kun hadde fokusert på noe var trist og negativt, hadde resten av livet mitt druknet i en negativ tankegang. Jeg hadde hørt det før, men aldri forstått verdien i det: Før pappa døde, var det noe han sa som virkelig var viktig, men som jeg brukte 7 år på å forstå: Han ville at jeg skulle være lykkelig. I 7 år hadde jeg rett og slett kastet bort livet mitt på å aldri føle meg bra nok til noe som helst. Jeg begynte faktisk å tenke at “Jeg fortjener å ha det bra!”. Det startet med at pappa som hadde betydd enormt for meg hadde sagt at han ville jeg skulle ha det bra. Plutselig kom enda en tanke opp i hodet mitt, og det var alle de andre menneskene i livet mitt som også synes jeg fortjente å være lykkelig; mamma, søsknene mine, familien min, vennene mine, lærerene mine og mange andre mennesker i livet som jeg aldri hatt tenkt over at var der for meg. Så innså jeg plutselig noe: Hvis alle disse menneskene synes jeg fortjener å ha det bra, hvorfor synes jeg ikke det selv? Det var her endringen skjedde. 

Jeg begynte å tenke at jeg faktisk er en helt unik person. Ingen andre er som meg, og jeg er den eneste som kjenner meg selv 100%. Etter jeg forsto dette, begynte jeg med såkalte “affirmasjoner” hver dag. Jeg lagde meg en lang setning som jeg sa både høyt og lavt til meg selv mange ganger daglig: “Jeg er pen, vakker, snill og selvsikker. Dette eller noe bedre manifisterer seg nå, til alles felles beste!” Hvis det var en ting jeg var usikker på ved meg selv, la jeg den til i tankene. Om jeg følte meg tjukk, dum eller stygg, la jeg til ord som “Tynn, smart og pen”. Ettersom jeg ga meg selv disse tankene hver dag, endret ting seg. Jeg begynte å bli fornøyd med meg selv. Jeg lærte meg at kun jeg kan bedømme meg selv til å være bra nok. Til syvende og sist var det jeg som var MEG, som noensinne skulle ha rett til å si hva som var bra nok for meg. Jeg lærte meg selv å se alle de bra tingene ved meg selv og verdsette de. Jeg elsket til slutt meg selv, fordi jeg visste om alle sidene ved meg selv, og jeg var faktisk unik! Jeg omfavnet alt ved meg selv og satte pris på det, nettopp fordi jeg oppdaget at jeg er “limited”. Uansett om en bukse var for trang, om jeg fikk en kvise, om håret mitt var forferdelig, om jeg hadde små pupper”, så visste jeg at JEG ER MEG, og det er utrolig kult. Jeg skal (forhåpentligvis) leve et langt liv med denne personen, og da må jeg elske å være i mitt eget selskap. Jeg har mulighet til å gjøre HVA JEG VIL i livet, alt mine drømmer begjærer, så lenge jeg er sann til å tro at det beste finnes i meg.

Og slik lever jeg også i dag. Alt jeg drømmer om, er jeg sikker på at jeg kommer til å oppnå, bare ved å være den beste utgaven av meg selv. Folk sier at “det indre teller”, og her er den dyptliggende tanken bak det. Elsker du selve “jeget” ditt, vil du plutselig se at du kan elske hver eneste fysiske centimeter av deg selv. Er det virkelig slik at du vil endre noe ved deg selv, skal du først være sikker på at du elsker det allerede. Da finner du ut om det til syvende og sist er rett valg å gjøre noe ved deg selv annerledes. Enten om det er å farge håret, plastisk kirurgi, tatovering, slanking eller andre ting. Så lenge grunnen til at du endrer noe er til ditt eget beste, og at det ikke skader verken ditt indre eller ytre “Jeg”. Alle mennesker er perfekte på hver sin spesielle måte, så glem vaset om at “ingen er perfekte”, for det er de faktisk. Husk at DU er helten i ditt eget liv, omfavn deg selv og ditt eget liv, og store endringer vil forekomme!

Er noen nysgjerrige på “The secret”? Gå inn på http://www.thesecret.tv/ (NB: IKKE sponset)

Konkurranse! The other woman

VINN BILLETTER TIL «THE OTHER WOMAN»

 

Hei, alle sammen! Som jeg nevnte, så kommer det en konkurranse i dag!

Det har vært en lang vinter, og nå som sommeren nærmer seg er det jo en perfekt tid å samle jentene, lakke neglene, skjenke noen glass med rosa bobler og se en skikkelig girl-power film kino sammen! Årets beste jentefilm heter «The other woman» og kommer på kino neste helg!!

 

 («Etter å ha oppdaget at kjæresten hennes allerede er gift forsøker Carly (Cameron Diaz) å stable livet sitt på beina. Når hun tilfeldigvis møter ekskjærestens kone Kate (Leslie Mann) og oppdager hvor mye de har til felles, blir hennes tidligere fiende hennes nye beste venninne. Oppstandelsen er stor når de oppdager at det finnes en tredje kvinne (Kate Upton) i eksens liv, og de tre kvinnene går sammen om å planlegge felles hevn på den utro løgnhalsen.»)

Derfor lodder jeg ut billetter til en heldig vinner som kan ta med seg en venninne! 

(billettene gjelder på valgfri forestilling i valgfri by)

Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget på facebook og legge mailadressen din i kommentarfeltet, så trekker jeg en heldig vinner iløpet av helgen!

 

Den heldige vinneren blir publisert på søndag!

Lykke til! 🙂

I will survive

Jeg vil bare si tusen hjertelig takk til alle dere der ute som var så gode mot meg i går! Dere er helt fantastiske alle sammen! Jeg kommer ikke over alle de gode ordene jeg har fått det siste døgnet! Dere får meg virkelig til å stråle.. Dere gjør utsjekken min til en bursdag! Det er helt utrolig. Dere som skriver disse fine tingene til meg kan ikke være annet enn bra folk! Dere er gledesspredere! Sjekk utsjekken min med Ann Marielle. Nå er det opp til henne å eie hele Galskapens Hotell:

Noe som var totalt utrolig hendte i går også.. Jeg, Gabriel og Axel dro på Kaoroke. Min plan var egentlig ikke å delta, men Axel meldte meg på, og da følte jeg liksom at jeg måtte trå til. Det ytterst merkelige hendte: Jeg vant faktisk hele dritten! Jeg fikk et gavekort på 1500 kr som jeg kan bruke på utestede vi var på!

You can´t break my spirit, it´s my dreams you take

Da var mitt store eventyr på Paradise avsluttet. En bitter, men samtidig opplysende og deilig avslutning. 

Hele dagen hadde jeg kun ventet på en eller annen løsning. Jeg og Ann Marielle trodde at Mats virkelig var til å stole på. Hadde ikke Mats plutselig funnet ut at han skulle gå backstabbe Ann Marielle, hadde alt gått både min og Ann Marielle sin vei. Spillet fungerer slik at hvis to jenter hadde stått bak Mats, hadde ikke Simone gått helt til sist og avgjort alt sammen. Jeg kjempet ganske mye for å finne en løsning, men det kommer ikke så godt frem på skjermen. Grunnen til at jeg ikke valgte å prate med Simone, var fordi jeg visste at hun ikke stolte på hva jeg sa til henne. Dermed følte jeg for å se etter andre løsninger. Mats hadde jo lovt Ann Marielle å stille opp for henne uansett hva, men der tok spillet over, og løftet ble brutt. Mats visste så klart at hvis ikke Ann Marielle gikk bak han, så ville jeg ryke. Jeg er temmelig sikker på at han også ikke ville brydd seg noe særlig hvis Ann Marielle hadde dratt heller.

Det var utrolig rørende, men også sårende å se hvor lei seg Ann Marielle var. Jeg skrev i det siste innlegget om hvor glad jeg var i Ann Marielle. Jeg gråt egentlig ikke først da jeg forsto at jeg røk, men i det øyeblikket som Ann Marielle brøt sammen, klarte jeg ikke holde på masken min. Da kjente jeg at hele sjelen min verket. Det var rett og slett grusomt. Jeg sa selv samme dag at om Ann Marielle eller jeg røk, så var det like trist begge veier. Jeg forsto veldig godt at Ann Marielle kom til å føle seg ordentlig ensom og alene etter jeg dro. Hun stod rett og slett igjen med mange “pissmegger”. En stor gruppe som ikke alle var like glade for å ha henne der. Jeg sa til henne at hun måtte kjempe og være sterk. Dere kan også se på web hva vi pratet om etter min utsjekk. Det eneste jeg tenkte da jeg dro var at nå MÅ Ann Marielle klare dette! Hun MÅ vinne! 


Hva jeg skrev på speilet?

“Well, it was a rougher night than excpected. Tusen takk for en fantastisk opplevelse, gleder meg til å se mange av dere igjen!”

“Ann Marielle, VINN!!!!” og

“Venus” i et stort hjerte.

Som jeg sier, så hadde jeg en helt magisk opplevelse på Paradise Hotel. Jeg har ALDRI, og da mener jeg ALDRI opplevd noe så spesielt, hyggelig, stressende, utfordrende og gøyalt som dette! Dere har jo selv fulgt med på min fantastiske reise, og jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg valgte å bli med! Så mye gøy. Fra dag én ble vi fem jentene lurt av 10 skuespillere! Det er jo helt sykt? Det er jo som å være med på “Lurt av Karlsen” i 4 hele dager! Det var utrolig! Resten av PH har jo bare vært helt villt. Ukene: Skuespiller-uke, Sommerfugl-uke, Spill-uke, Narnia-uke, Skjebne-uke, ROBINSON-uke!!, Baby-uke, Påske-uke, Hippie-uke! Herregud!! Og mye mer skal det bli for dere spente seere! Det er så mange flotte minner!!

 


 

Men ikke fotvil… Dere vet ALDRI hva som kan skje på Galskapens Hotell. Plutselig er det mulig at jeg blir å se igjen, selv om det også kan være at jeg ikke gjør det. Hva tror dere, vil jeg gjennoppstå slik som Jesus? Jeg håper i hvert fall at alle som har vært så søte, snille og støttende som heier på meg der ute har nytt min tid hittil på tv-skjermen. Det var en rørende slutt…

XOXO

Konkurranse på bloggen i morgen

Neste uke skal jeg og tre venninner på førpremier til filmen “The other woman”. Det blir en skikkelig koselig kveld med gode venner og goodie-bags. Jeg skal ha med meg både Siri og Maria. Den siste jenta avventer jeg svar fra. I hvert fall; I morgen kommer det en konkurranse hvor dere kan vinne billetter til premieren på denne filmen! Det er en ordentlig jentefilm, så dere må bare glede dere!

Handling: 

 

«Etter å ha oppdaget at kjæresten hennes allerede er gift forsøker Carly (Cameron Diaz) å stable livet sitt på beina. Når hun tilfeldigvis møter ekskjærestens kone Kate (Leslie Mann) og oppdager hvor mye de har til felles, blir hennes tidligere fiende hennes nye beste venninne. Oppstandelsen er stor når de oppdager at det finnes en tredje kvinne (Kate Upton) i eksens liv, og de tre kvinnene går sammen om å planlegge felles hevn på den utro løgnhalsen