Robinsonuke!!!!

Hei, alle pissmegger! (Hyggelig ment)

I dag kjører Paradise Hotel på med Robinson Hotel! Det er nesten rart å tenke at jeg faktisk var med på noe slikt… Herregud, jesus kristus, fader vår… Ærlig talt. Folk flest ønsker jo ikke å bli tatt fra alt av klær, sminke, kroppsprodukter (sjampo, balsam, kremer, såpe+++), tannbørste osv. HVA er gøy ved å gå med samme undertøy i en uke og deretter måtte til tannlegen fordi tennene er fulle av fisk, ris og kokosnøtt? Jeg skal innrømme at første dagen så var det litt morsomt, men de neste dagene blir det mye tøffere. Nå vet jeg at det ikke er alle som har sett dagens episode, så jeg skal la være å spoile så sinnsykt mye. Alle er jo klar over art Christer Falck dukker opp på skjermen i kveld. Det å plutselig se han istedenfor Triana var helt sinnsykt! Jeg lo veldig godt, for Christer har et sykt “stenansikt”. Han ser ut som om han hater deg ved første øyenkast, og hadde det ikke vært for at vi var en såpass humoristisk gjeng, ville han vel skremt oss! 

eh?

“HVA FAEEEEN???”


Det luktet helt jævelig!


Dette blir ROUGH!


“Blikket som dreper”


Ser ut som jeg er i ferd med å bli gal!

 

Til dere som ikke har Viaplay: Gled dere! Dette er en utrolig morsom uke!

 

Videoblogg i dag!

I dag tenkte jeg lage en videoblogg om et eller annet morsomt, eventuelt interessant.

Jeg vurderer å ha en film hvor jeg forteller litt forskjellige morsomme ting om meg selv, Rettere sagt: hvor rar jeg faktisk er! Jeg kan blant annet illustrere et hakk med Aurorashow, fortelle om min største fobi (som er noe helt utenom det vanlige), vise mine rare ansiktsuttrykk osv. Men jeg vil også gjerne høre om det er noe dere ønsker at jeg skal ta med i videoen? Jeg gjør det meste!! Jeg tar gjerne en liten utfordring også, det elsker jeg! 

Kom med mange gode og kreative tips, her er det kun fantasien som setter grenser! 

Vil også minne dere på kveldens episode der jeg og søte Heidi Alexandra filosoferer over forskjellige ting i verden! Det er en skummel episode, men som vanlig er det humor med også!

Realitycheck! – Tilbake til virkelighet

Å være tilbake til leilighet, hundene, venner og familie føles veldig surrealistisk!

Jeg er blitt komfortabel med et liv med “all inclusive”. Jeg har ikke tenkt på å i det hele tatt re opp sengen min!! Jeg har på en måte ikke hatt bekymringer i det hele tatt.. Selv om det befinner seg en ekstrem angst sekundene før Pandoras eske åpner seg, så er det jo tross alt en uekte virkelighet. Innerst inne har jeg jo visst at virkeligheten rundt meg inne på Paradise ikke er ekte, men kun et spill for voksne mennesker. Det er veldig mange vaner jeg har fått på paradise som ikke fungerer i mitt daglige liv. Visste dere at lysene blir skrudd av for oss? De første nettene i Norge har jeg sovnet med lyset på fordi jeg er vendt med at noen skrur det av for meg… Sist jeg møtte et nytt menneske i en samlet gruppe, sa jeg: “Kan ikke du fortelle litt om deg selv, da?”, akkurat som om vedkommende var ny deltaker på Paradise Hotel… OG når jeg henter posten min, så tenker jeg BREEEEV!

Nå er det virkelig tilbake til virkeligheten. Faktisk er det mange rare følelser rundt å være tilbake. I noen tilfeller kan det føles ensomt og i andre veldig behagelig. Jeg kjenner at jeg er sliten, og at jeg sover veldig lenge. Hittil har jeg ikke sett så mye etter jobb, i og med at jeg har trengt litt tid til å bare føle på det å være tilbake. Det eneste jeg har gjort siden jeg kom hjem, er å gå tur med hundene, lange turer hver dag. 

Men, én ting skal sies, og det er at det er helt fantastisk å se HUNDENE igjen!! Mine helt fantastiske små har aldri vært så blide og fornøyde som nå!! Her er et bilde av de vakre små som jeg tok på julaften i fjor! 

Hva er egentlig så fantastisk med Paradise Hotel?

Paradise Hotel er kjent som det store “skandalehotellet”. Programmet har fått mange til å skape store fordommer mot deltakerne og konseptet i seg selv.

Til tross for alle fordommene og de nedlatende tankene, så er det allikevel et så populært program at seertallene er gode. Det er veldig mange unge mennesker som følger med, inkludert meg selv. Personlig har jeg alltid sett på Paradise Hotel med et åpent syn. Selvfølgelig hender det deltakere kommer med kommentarer som ikke er de skarpeste, men det betyr ikke at hotellet er fullt av idioter. Da jeg selv skulle reise ned til Mexico hadde jeg sett for meg jenter og gutter som fulle av silikon og kun var opptatt av utseendet sitt. Det motsatte ble bevist. Jeg ble først kjent med 4 fantastiske jordnære og søte jenter! Siri, Amy, Maria og Simone er jenter som har hver sin fantastiske personligheter. De er smarte på hver sin måte, de er vakre på forskjellige måter, og de er seg selv! Hvis vi skal slutte å være så utrolig overflatiske, så kan vi se at disse jentene ikke er dumme i det hele tatt! Det samme gjelder alle guttene og de nye gjestene. INGEN jeg har møtt inne på hotellet er dumme. Vi er alle mennesker, så vi kan være egoistiske, trangsynte og naive; men jeg gjentar: Ingen er dumme! 40 minutter av 24 timer blir gjort til tv, og tv skal være underholdende, og da synes jeg det er på sin plass å ta med alle de morsomme kommentarene!

 

Å være med på hele konsepet rundt Paradise Hotel er et ekte eventyr! Jeg er sikker på at HELE norges befolkning hadde hatt den samme følelsen som jeg har hvis de hadde deltatt. Så klart, noen ville nok vært med hvis det ikke hadde vært kameraer og mikrofoner, men det kan jeg virkelig leve med etter en så fantastisk opplevelse! Det er så mange mennesker der ute som er redd for hva alle andre mener og sier om dem. Men hvis du stiller deg selv et spørsmål: Har du lyst til å opleve å møte nye venner for livet, lære om deg selv på en helt ny måte, utfordre deg selv, dra på en lang ferie, drikke alkohol, være med på å skape underholdning, utfolde deg uten bekymringer? Veldig mange vil akkurat dette, og da ser du hvorfor jeg og mange andre faktisk har meldt oss på Paradise Hotel. Det er ikke fordi vi er dumme eller ikke vet bedre. Vi tar ikke oss selv fullt så høytidelig, og vi tør å vise hvem vi er på godt og vondt.

Hva om du kunne få lov til å gå inn i deg selv på en helt ny måte? Glemme forpliktelser hjemme som vanligvis hindret deg i å være deg selv optimalt. Hva om du kunne være på et av de vakreste stedene du noen gang har sett uten en telefon som oppholdt deg, og omsvermet av mennesker som du var blitt kjent med på en helt annen måte enn facebook og felles bekjente? Menneskene inne på hotellet blir din nye familie og det eneste du forholder deg til. Følelsene blir forsterket enormt, og du endrer mye perspektiv på ting!

Paradise Hotel er et spill. Det er et psykisk spill der du utfordrer personlige moraler og grenser. Du trodde kanskje ikke du var så sterk som du trodde, eller du finner ut at du ikke var så hard og tøff som du og alle rundt deg alltid hadde trodd. Du finner ut at du må takle følelser og situasjoner du aldri ville havnet i uten å være med på en slik reise. Du lærer å heve deg selv, stole på deg selv, og du lærer plutselig å virkelig stå for dine egne valg og meninger. Du får en haug med selvinnsikt, og du kan pluselig lese menneskene rundt deg på en helt ny måte! Du lærer at DU er bra nok!

Det jeg vil ha frem, er at dette er en opplevelse som er LÆRERIK. Det finnes mange “idioter” der ute som faktisk skulle forsøkt å dra på et slikt eventyr for å virkelig forstå at Paradise Hotel er noe helt egenartet og fantastisk å være med på. Mange tror også det er lett å komme med, men her skal du faktisk gjennom flere prosesser enn den du fyller ut på nettet for å komme med. Ikke minst må du være psykisk stabil nok til å takle alle påkjenningene som også følger med en slik opplevelse.

Aurorashow!

I dagens episode, så er det på godt og vondt underholdning for mange.

Jeg lette hele tiden etter en definisjon på hva “Aurorashow” egentlig går ut på, og det finnes egentlig én eneste definisjon, og det blir jo tanken bak hele oppspinnet. Jeg har aldri gjort noe slikt i hele mitt liv, men inne på “pærra” blir folk ofte flinke til å gå ut av komfortsonene sine. Jeg vil definere Aurorashow som: Å skape et falskt samleie/seksuell akt ved hjelp av lyder og bevegelse. Da jeg gjorde alt sammen, så var jeg 100% klar over at hvis jeg var ekstremt uheldig, så kunne det fremstilles meget feil. Heldgivs har det blitt vist på en måte som viser at alt sammen er en komedia skapt av fulle mennesker. Vi hadde det ekstremt morsomt, og jeg angrer ikke på hva som har hendt. 

Jeg har alltid stått for at så godt som alt i verden kan bli morsomt, så lenge det er en god tvist og vri som blir lagt opp. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg fortsatt ikke er #arveløs, i og med at Aurorashow er basert på ren humor. Min mor har stor sans for humor. Hun synes nok ikke Aurorashow var en flott prestasjon, men hun vet hvordan alt er ment. Det er veldig viktig å ha selvironi og respekt for deg selv når du er med på Paradise Hotel. Veldig mange sitter med store fordommer ovenfor oss som deltar, og da er det viktig å huske hvem du er. Hadde jeg vært mindre klok, ville jeg søkt opp masse negative kommentarer og lest som en besatt. Jeg velger heller tenke på hva jeg har fått ut av alle øyeblikkene på paradise som har gitt meg utrolig mye, og ikke minst tar jeg vare på gode ord fra folk som støtter meg der ute! For å si det slik: Paradise Hotel er ganske mye “yolo”. Du føler du har én sjanse du ikke har fått før til å virkelig gjøre akkurat det som faller deg inn, som du synes er morsomt eller spennende! Det er kameraer som følger med, men da må du selv velge hva du selv føler er rett i forhold til tv. Så lenge du kan gå med hevet hode, så er alt helt i orden! 

#arveløs #pærra #paradisehotelnorge #roughnight

En opplevelse for livet!

Hei, alle nye lesere! (Dette er tross alt en ny blogg, og da er alle dere der ute nye lesere)

Jeg har bestemt meg for å skrive blogg for å la de som bryr seg få et større inntrykk i hvem jeg egentlig er, og ikke minst få innsikt i mitt opphold på Paradise Hotel 2014! Det har vært en helt magisk reise med både opp og nedturer som vil prege meg antakeligvis i en god stund fremover, om ikke resten av livet mitt. Jeg er så sinnsykt takknemlig for å ha vært med på en så FANTASTISK reise! Paradise Hotel er et ekstremt undervurdert konsept, og jeg skal fortelle dere det at ALLE som vil oppleve noe helt sinnsykt, lære seg selv å kjenne på godt og vondt: Dere bør faktisk sende inn en søknad til Tv3 i håp om å være en av de heldige som får oppleve noe så villt! Jeg har lært utrolig mye, og det er en opplevelse jeg aldri kunne vært foruten! 

Jeg tenkte å starte denne bloggen med en spørsmålsrunde slik at dere kan stille spørsmål om så godt hva dere vil! Noe er selvfølgelig hemmelig, men det er også ekstremt mye jeg kan svare på!