17.mai, innspilling og familie!

Dette er den første uken på lenge at jeg endelig føler det begynner å bli litt normalt igjen. Det har tidligere vært dødt over hele linjen, og kreativitet han sunket. Nå har det gnistret til igjen, men det er fortsatt en vei å gå. Jeg har også innsett at jeg må få alle mann til pumpene, for corona har virkelig satt sine spor. Jeg MÅ virkelig komme i gang med YouTube snart som lovet, og jeg skal bli mer aktiv på TikTok. Det kan tenkes at jeg etter hvert må legge mer jobb i den type prosjekter. I mellomtiden skal tiden bare få gå, og jeg skal nyte det jeg kan glede meg til og sette pris på at det er mulig å møte andre mennesker igjen!

Dette gleder jeg meg til nå….

I MORGEN

I morgen skal jeg se Erlen Elias igjen. Vi skal dra sammen til Winnies Velvære, og der skal vi fikse negler, ta spraytan og litt sånt så vi er freshe til 17.mai. Jeg tror vi blir å filme litt denne dagen, så det er mulig dere får se masse fra dette litt senere. Jeg er så glad for å få henge litt mer med Erlend igjen, han gjør meg så glad, og jeg merker at jeg trenger litt mer positiv energi inn i hverdagen igjen.

FREDAG

Slik det ser ut får vi besøk av litt familie på fredag. Jeg synes vi er alt for lite sammen som en familie til tider, så det blir fint å få ha alle samlet på ett sted. Den ene søsteren min bor i Oslo og den andre i Tønsberg, så avstanden gjør fort at det blir litt stress for alle å samles samtidig.

17.MAI

Jeg ytrodde egentlig at denne dagen skulle bli sykt kjedelig, men takket være Erlend Elias ser det ut som at denne dagen kan bli ganske så hyggelig. Han inviterte meg og kjæresten til seg fra lunsjtider slik at vi kan bevitne denne litt annerledes feiringen sammen. Planen er ikke hundre prosent satt enda, men jeg håper det går seg til. Jeg vil virkelig få en fin feiring om muligheten for det finnes!

INNSPILLING

Neste uke skal jeg på innspilling! Jeg har ikke vært på noe siden rundt lock down, da var det VGTV. Denne gangen er det noe litt annerledes, og som vanlig får jeg ikke fortelle om det til noen… Det kommer på tv litt senere, og blir mest sannsynlig gøy å se på.

Dette er høydepunktene jeg har akkurat nå for uten om litt andre småting. Jeg håper at ukeplanen blir fullbooket igjen snart, og at tiden bare flyr av sted. I slutten av måneden har jeg også eksamen, men det er blitt hjemmeeksamen på grunn av corona, så jeg håper at det ikke blir fullt så mye styr og øving som det ellers pleier å være. Jeg skal skrive litt innlegg med tips til dere om eksamen snart ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg