Beauty: Finere hud uten sprøyter!

Sponset behandling av Skin Rehab As

Hei, alle sammen! Da er det tid for å fortelle litt mer om behandlingen jeg tok hos Skin Rehab (trykk for å komme til nettsiden). De holder til sentralt på Majorstuen (Majorstueveien 13A), og de som gjør den behandlingene er blant de mest erfarne i bransjen. Jeg kan blant annet røpe at hun ene har kjennskap til flere kjente ansikter . Jeg følte meg bokstavelig talt som en brannmanet rett etterpå, men med god tro på at dette blir bra! Så hva er denne mirakelbehandlingen og hva kan den gjøre for deg og meg?

Dermapen er en naturlig behandling som reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud. Den er også effektiv mot arr, ujevnheter, uren hud og store porer. Det er kanskje ikke så rart den plutselig er blitt så populær? Jeg er i hvert fall dødsspent! Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg bør vente to uker med å sammenligne før og etter, så dette er interessant å følge med på. Jeg tok behandlingen på fredag, så i helgen har jeg gått uten sminke(!), og jeg har sett hvordan huden har jobbet etter behandlingen. Dette er en type ting der det er mulig ting blir verre før de blir bedre, og de kunne jeg se i helgen da et par kviser koste seg på haken min. Per nå ser jeg at det hovne og røde etter fredag er begynt å forsvinne, og jeg har vært litt tørr og flassete her og der. Men vet dere hva jeg allerede ser? Jeg ser at huden liksom har freshet seg opp de stedene den ikke lenger er rød. Den ser friskere og yngre ut allerede. Jeg ventet med å vise dere før og etter- bilde, men gud så gøy det blir! Jeg har jo ikke vært rågod på å ta vare på huden hele livet, da jeg har eksponert den for mye sol og bakterier fra reiser, stall og husdyr. Da føler jeg dette er den rette tiden å begynne å rydde opp litt. Jeg skal tross alt leve ganske lenge, og da er det viktig å gjøre litt tiltak her og der. Fordelen med denne behandingen er som sagt at den er helt naturlig, så den er ikke like ekstrem å gjøre for dem som ønsker å gjøre noe som ikke er å fylle eller sprøyte.

Bildet under er tatt kvelden etter behandlingen. Der var jeg veldig rød! Som noen kanskje ser, så ble det ikke tatt noe under øynene, men i resten av ansiktet.

EN GOD NYHET TIL ALLE SOM KUNNE TENKT SEG Å TESTE EN HUDBEHANDLING AV HVILKET SOM HELST SLAG:
Skin Rehab har GRATIS konsultasjon i HELE OKTOBER. Det betyr at du kan booke en tid for å la dem se på DIN hud og se hva de kan gjøre som passer dine behov og akkurat din hud. Bestill time enkelt ved å booke via internett, instagram eller telefon: 92451112.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg