Endelig Charterfeber

Endelig kan jeg få se turen Ann Marielle og jeg hadde på TV! Det føles så lenge siden det var sommer og vi pakket koffertene for å reise ned til Gran Canaria.. Men endelig er Charterfeber kommet for å bli på skjermen de neste ukene! For noen fantastiske mennesker jeg har rukket å møte – både foran og bak kameraet i år. Jeg synes det har vært en ære å få lov til å være med på dette!

Fotokreditt: Side2.no

Det er gøy å se deg selv på TV igjen, samtidig som det er skikkelig rart. Jeg var jo nesten ikke med på Paradise i år, så jeg fikk ikke smake på den samme følelsen da. Nå er jeg plutselig all over igjen og med god margin.

Inntil videre synes jeg at det gir et riktig bilde av hva vi gjorde, samtidig som jeg savnet å se fra da vi var hjemme før avreise og på Gardermoen.. målet mitt på turen var jo ikke å ta meg selv høytidelig, så om noen ikke synes jeg er classy nok må de vente til jeg er med på et annet program enn Charterfeber, for charterfeber handler om å vise seg selv på det menneskelige planet som vi alle har i oss. Jeg føler at jeg har fått vist litt av den mer selvironiske siden min, selv om jeg sikkert ikke fremstår sånn i alltid. Det er klart at det må tulles litt med Crocs, og ikke minst knall rosa topper med teksten «fuck the police»

Mange har kommentert at Ann Marielle sitter mye på mobilen. Jeg føler ikke helt det er min oppgave å svare angående dette; annet enn at hun satt mye på mobilen, og det hendte jeg synes det ble litt mye, da vi tross alt var på tur sammen. Men det gikk helt fint, og vi hadde det mye gøy allikevel. Jeg vet ikke om de tar med alt, men det er mye gøy vi gjorde som jeg gleder meg til å se! Angående syngingen min, så kan jeg flere sanger, hahah. Jeg elsker måten de har klippet programmet på og fått frem alt det rare man sier og gjør uten å tenke over det.

Fotokreditt: Side2.no

Jeg håper dere har det gøy med å se på Charterfeber, det er jo et vanvittig artig program med rom for alle typer mennesker! Jeg gleder meg spesielt til å se mer av Svein, da jeg har hørt en del syke rykter om hva han gjør på turen..

7 kommentarer
  1. Du er så sykt artig! Ler hele tiden når du er på skjermen <3 skjønner ikke at du ikke klikket på Ann Mariell.. nå skjønner jeg at det er TV og at vi kanskje ikke får se alt, men det virket ganske drøyt.

  2. Martine: Jeg synes de er veldig morsomme på tv! De minner meg om guttegjengen på Costa Del Kongsvik der “Alex” er med. Vi møtte dem aldri på Granca, men møtte to av dem på premierefesten 🙂

  3. Hei så deg på chartertur

   Classy? Vet ikke jeg. Gå rundt sånn å kommentere andre mennesker, det er rett å slett usmakelig å se på. Rett og slett latterlig. Så fordomsfull er det lite klasse over. Heldig vis fikk du spise dine ord med den kriminelle skumle fyren i tattoosjappa.

   Til å være den best utdannede i familien vet jeg ikke om forteller ,er om utdannelsen ellern dine søsken. Skulle tro man klarte å kommunisere på engelsk når man er godt utdannet. Og at Grand Canaria ligger nærme Egypt, at de nærmeste øyene er kos ,Rhodos og andre greskemøyer… jaja

   Slutt å vær så,forbanna høye på pæra. Og slutt å klag på alt. Du kunne vært utrolig vakker dame, men med en sånn holding får en bare avsmak og sytes du bare er latterlig.

   Håper du endrer holding mot andre menneske, omgivelser, og ikke ,minst ivet. Kommer til å få det sååå mye kulere og møte så mange fantastiske mennesket.

   Slutt å tro at du er noe du ikke er.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg