Derfor vurderer jeg å droppe finalefesten

I kveld er det finalefest for sesong 10 av Paradise Hotel. Jeg vil våge å se at dette har vært den beste sesongen siden sesong 7. Det er kult at det ble laget en så sykt fartsfylt sesong etter to litt trege. For å ha det sagt, så er det sånn at jeg mer har likt deltakere i seg selv i sesong 8 og 9, imens selve sesongen i helhet har vært seig. Men som jeg har tenkt over før: Gud så heldige de som bare koste seg på «ferie» på Paradise. Det skulle jeg ønske jeg selv fikk oppleve, da min sesong var umettelig tung og psykisk krevende..

Så hvorfor vurderer jeg å ikke stille på kveldens finalefest? Jo… først og fremst så skal ikke Ann Marielle, og der er slik at man ikke blir «the classy girls» med kun én av oss. Vi hører liksom sammen, og jeg føler meg som en rosa elefant i rommet uten henne på sånne tilstelninger.

Men vet du hva? I tillegg føler jeg at dette ikke er min kveld. Jeg hadde mitt gyldne øyeblikk i 2014, da var kvelden bare min, og det var så sykt for meg å sitte med alle jeg hadde hatt en syk opplevelse sammen med og se på finalen. I kveld er det noen andre som skal skinne, og jeg unner dem virkelig det. Samtidig ønsker jeg virkelig å se hvordan det er for dem å ha en opplevelse slik som jeg hadde, for den er jo helt unik! Det er en så magisk reise å være med på, og jeg unner de som har opplevd den å virkelig nyte kvelden, for plutselig er alt over, og det kan føles veldig rart. Et eventyr skal avsluttes både for deltakerne og seerne.

Jeg håper alle som skal se finalen i kveld synes likeså som meg: at denne sesongen har vært veldig bra!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg