Ann Marielle fikk sjekke inn og ikke jeg

Dette bildet tok jeg cirka 30 minutter før jeg skulle ta flyet fra Puerto Vallarta og til Mexico City, for så å skulle til Nederland og deretter Norge. Jeg husker at jeg var skikkelig skuffet, og ville ikke hjem i det hele tatt. Den eneste tingen som var en bra bonus, var at jeg endelig fikk litt mat jeg synes var god igjen, blant annet et besøk på Subway! 

Jeg tror nok ikke jeg hadde følt det spesielt annerledes om det var Sophie som hadde sjekket inn, istedenfor Ann Marielle. Det var kjipt uansett å ikke komme med selv, så her var jeg heller litt egoistisk og tenkte på meg selv. Allikevel, det var godt å kunne være der for Ann Marielle før hun skulle sjekke inn, gi alt av gode råd jeg kunne gi og bare ønske henne ordentlig lykke til. Da jeg kom hjem og fikk landet litt, gikk jeg rundt og krysset alle fingrene for at Ann Marielle skulle stikke av med seier – hvorvidt dette skjedde eller ikke, kan jeg selvfølgelig ikke si noe om. Av legendene satt jeg oddsen min på Ann Marielle og Mathias, om noen av dem skulle vinne, både fordi dette er mine favoritter av dem som fikk sjekke inn, og fordi jeg mener disse to er de beste spillerne ♠.

Jeg har fått spørsmål i etterkant om det har vært et plaster på såret at det var Ann Marielle som fikk sjekke inn. Der og da følte jeg bare på at jeg selv var sinnsykt skuffet, akkurat som Magne og Sophie var. Det var lettere å fokusere på noen av oss som ikke kom inn, som hadde ofret ganske mye for å få muligheten. Det var først senere jeg klarte å ordentlig være glad for at Ann Marielle fikk sjekke inn. Det teiteste var at vi begge hadde sett for oss at vi to skulle sjekke inn sammen, det var drømmen vår! Jeg husker da jeg forlot Ann Marielle, så følte jeg meg utrolig overbeskyttende. Jeg var så redd for å ikke ha muligheten til å være der for henne, slik som det var i sesong 6. Jeg gikk og bekymret meg for at noen skulle være stygge mot henne eller noe lignende den dårlige erfaringen fra tidligere…

Men over til hva jeg faktisk tenker nå som jeg har alt på avstand. Jeg skulle sååååå gjerne få sjekket inn igjen, og jeg kunne gjort det igjen og igjen, men hallo. Jeg er den heldigste av alle legendene, for jeg trengte egentlig ikke denne sjansen, for meg er det jo Game Over. Om noen har glemt det, så vant jeg hele min sesong, og man får faktisk ikke spilt spillet mer enn det, det er der det stopper. Alle de andre legendene utenom Pierre, var jo tross alt ikke vinnere, så for dem er ikke spillet 100% ferdig. Nå er det opp til seerne å se om Ann Marielle kan ta med seg 500.000 kroner hjem. Dette er en helt fantastisk jente, og en venn jeg skal ta vare på livet ut, for hun er ikke bare laget av gull, men av diamanter ♥

Sjekk her løp vi feil, haha.

En oppfordring til alt og alle som lager tv: Når skal vi få vårt eget talkshow??


 


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer
  1. Skjønner godt at DU er skuffet når JEG til og med er det (ha ha). For mitt vedkommende, går det imidlertid ut på at det i mine øyne kun er deg & A.M (sammen) + Carl Axel som faktisk ER legender i denne sammenhengen. For å fortjene legendestatusen, burde det være slik at det var den eller (en av) de en assosierer med sesongen de deltok. Hva som ligger til grunn for å ta med Isabelle, Magne, Sophie & Mathias i denne sammenhengen er derfor beyond me. Pierre, som i utgangspunktet var med kan forsåvidt forsvares siden han vant, men den eneste som bemerket seg den sesongen, var vel strengt tatt Lord Audun..

  2. Gry Henriksen: Så moro å få en skikkelig mening på dette!! På sett og vis er jeg mye enig med deg! Jeg trodde som sagt legendeopplegget skulle være “større”. Nå var jo Kristin, Dennis, Vida Lill og Stian på besøk en liten tur, men det hadde vært mye kulere om de var deltakere, og at faktisk alle fikk sjekke inn..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg