Denne påsken har gjort meg til alkoholiker

Jeg vet ærlig talt ikke hvor dette startet, men jeg vet helt klart hvor det slutter. Det slutter når det ikke lenger er helligdager og fri..

Dette høres litt ekstremt ut, men jeg fant ut at jeg ikke har drukket så mange dager på rad siden.. Tja, forrige påske? Det er rart hvordan man endrer livsstil, bare på grunn av litt fridager. Det startet med at jeg bare ville ha meg litt å drikke på den første kvelden. Dagen etter var det planlagt en vinkveld sånn uansett. I går hadde jeg en avtale med to av mine beste venner, så da lå det også i kortene at alkohol skulle inn i bildet. Påskeaften er her, og det blir fjerde dag jeg drikker alkohol. Herregud, dette orker jeg snart ikke stort mer av. Heldigvis har jeg ikke drukket meg rakners hver dag, det hadde jo vært HELT KRISE, men det er ille nok å innta alkohol så mange dager på rad, og det er jo nesten så jeg gleder meg til å spise og drikke sunne ingredienser når påsken er over.

Jeg skrev i går om at jeg har fjellfobi, så jeg har hatt hjemmepåske, det tror jeg var litt lurt, i og med at det virker som at alle som er på fjellet er hakket mindre edru enn meg. Egentlig synes jeg det virker sykt harry med såkalt “afterski”. Jeg har inntrykk av at dette er fulle folk i skiklær(?) som danser til Dj Broiler. I påsken hittil (Utenom å drikke) har jeg ommøblert litt på garderoben min, og jeg koser meg i mitt lille hjem. I og med at jeg enda ikke har bodd her så lenge, så er det fortsatt hyggelig å være hjemme en hel dag. Stadig ser jeg etter muligheter og forandringer ved interiøret, i håp om å få det like fint som jeg så for meg før innflytning. 

Jeg beklager meg på forhånd til dere sim ikke synes det er ok å kødde med alkoholisme. Det er i hvert fall bare en spøk, og jeg overdrev veldig, men poenget er at jeg har drukket mye alkohol denne påsken, og jeg synes ikke dette er spesielt sunt for kroppen.

 


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

5 kommentarer

Siste innlegg