BIKINI

Noe av det beste jeg vet før jeg skal ut og reise er å handle bikinier, kjoler og sko. Jeg kjøpte en del bikinier i fjor sommer, men været her hjemme var så dårlig at jeg så og si aldri fikk brukt dem. Før jeg reiste til Mexico kjøpte jeg enda et par til. Mitt favorittsted å kjøpe badetøy på er ASOS. De har veldig mye fint, variert og litt annerledes. Jeg liker veldig godt ekstra detaljer. Jeg kunne aldri bare slengt på meg en vanlig sort bikini fra Cubus, det blir for kjedelig. Jeg ser alltid etter noe som har det lille ekstra, og som gjerne er litt søtt med for eksempel blonder. Om noen av dere lesere vet om et sted med litt ekstra fine bikinier, skrik ut!  

Her er en smakebit på hva jeg hadde tatt med til Mexico:

Denne bikinien kjøpte jeg for lenge siden på ELLOS(!). Jeg elsker den.

Jeg begynner nesten å gråte, for jeg savner allerede sol og sommer så mye! Jeg er overhodet ikke skapt for kulde, regn, sne, sludd og vind. Jeg har alltid vært en skikkelig pyse og frysepinne når det kommer til vær. Jeg har faktisk en indre drøm om å flytte til et skikkelig deilig sted. I hvert fall et sted uten et så forferdelig kaldt vær. Los Angeles, Mexico eller typ Miami hadde nok vært noe for meg.

Denne er fra Asos, og det kan være at de selger den enda, for jeg kjøpte den rett før jul.

Dette er to forskjellige deler jeg bare har kombinert.

Denne er også fra Asos. Det var synd jeg ikke tok flere bilder, for jeg synes den er veldig fin!!

Denne er fra New Yorker, tror jeg(?). Den var et spontankjøp, og sist jeg sjekket hadde de den på salg.

Jeg er fortsatt veldig glad i å være brun, og dette fikk jeg fint til i Mexico, da jeg nærmeste krampe-solet meg, i og med at jeg ikke ante hvor god tid jeg hadde der. Det er så vanvittig fint å kunne ligge og sløve i solen. Når jeg blir pensjonist skal jeg definitivt bo et sted jeg kan nyte livet til det fulle. I Mexico møtte jeg en gang amerikansk en dame som hadde flyttet ned dit med egen hest og hund for å nyte resten av livet i solen. Det høres virkelig ut som en god løsning, spør du meg!

Til slutt slenger jeg ved et “ferie”- bilde fra hotellet vi bodde på. Jeg satser på at sommeren kommer raskt til Norge i år, om ikke er terskelen min ganske lav for å reise bort..

 


FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer

Siste innlegg