Jeg har forandret utseendet mitt

Jeg elsker forandring, og dette gjelder både når det kommer til nye opplevelser, men også meg selv. Jeg er alltid ute etter noe nytt, både utseendemessig og mentalt. Livete er så spennende, siden vi hele tiden tilegner oss ny kunnskap. Egentlig hører jeg også fra folk jeg kjenner at jeg har forandret meg sånn generelt. Jeg vet ikke med deg som leser dette akkurat nå, men jeg forandrer meg faktisk en del på 10, 5 og 2 år. Dette kan være alt fra å variere hårfarge, å sminke seg annerledes, i tillegg til å bli eldre (FML). JA, jeg har silikon og restylane i leppene, men dette gjør jo overhodet ikke at jeg endrer totalt utseendet mitt.. Det som skiller meg mest fra kanskje 5-9 år tilbake er at jeg var besatt den tiden av å være brun og ha platinablondt hår. I dag har jeg bare blondt hår og har en liten glow, men på bilder gir dette en ekstrem forskjell.

Jeg har laget en skikkelig gavepakke til alle som synes jeg ser så annerledes ut. Allikevel etter å ha sett på bildene, så synes jeg faktisk ikke at det er så mye endring, foruten hår og sminke, og kanskje jeg har variert litt vekt. La oss se på min fantastiske tidslinje! Den starter med 2008.

2008, 16 ÅR

Her er jeg sammen med det beste dyret jeg noensinne har møtt, Cantus ♥ På denne tiden var det bare hest, hest og hest. Allikevel var det denne perioden der jeg ble litt gangster i form av å prøve å røyke første gang, drikke alkohol og alle tingene som var mammas mareritt (utenom PH). I tillegg fikk jeg mine første ordentlige kjærester, noen bedre enn andre. Denne perioden har formet meg mye. Hadde jeg ikke hatt stallen å dra til ville jeg nok endt opp som trash i byen Holmestrand, ikke hatt noen ambisjoner og vært en helt annen.

2010, 18 ÅR

Etter å ha blitt klippet kort fant jeg ut at hairextensions finnes. Jeg bleket etterveksten min selv, og jeg hadde vel strengt talt aldri hørt om sølvsjampo.. På denne tiden var jeg veldig spontan, ble med på mye rart og ble kjent med en del nye mennesker. Dette er vel den perioden hvor jeg var litt usikker på hvor jeg hørte til, men samtidig kan jeg huske at en stor opptur for meg var på denne tiden. 

2011, 19 ÅR

Her lærte jeg at man kan bli VELDIG BRUN om man tar nok solarium. Selvfølgelig syntes jo jeg at dette var sinnsykt fint sammen med det hvite håret mitt.Dette året var jeg russ. Jeg husker at jeg byttet VGS siste halvåret, men at jeg angret bittert etterpå, for det var mange fine mennesker jeg gikk i klasse med som jeg mistet kontakten med. Ellers var jeg sammen med en idiot som egentlig ikke gjorde annet enn å spre kvalme og lyve om alt fra alderen sin til bosted. Jeg husker spesielt at jeg på et russetreff fikk mye tyn, selv om jeg ikke hadde gjort noe galt.

2012, 20 ÅR

Her er det åpenbart at jeg var fan av Svenske Hollywoodfruer, det ser jeg på håret og leppestiften. Her hadde jeg nylig hatt noen tøffe utfordringer i form av et brudd og andre ting som kompliserte situasjonen min. Herregud, det var så mye drama da man var yngre..Men her var jeg fornøyd, for jeg var endelig gammel nok til å dra på byen! Jeg fant riktignok fort ut at det ikke fungerte å drikke for mye før byen, for da kom man ikke inn……

2013, 21 ÅR

Her ser man tydelig at brystpartiet ikke var det det er blitt den dag i dag.. Denne perioden var jeg veldig mye ute og festet. Jeg hadde til og med en greie med “cava-thursday” med en av mine beste venner. TYPISK MEG på denne tiden var at jeg kjøpte meg rosa Canada Goose. Denne har jeg forsøkt å selge på finn, men det kommer kun skambud. Om noen vil kjøpe, så skrik ut, den er så god som ny! Og gjett hva… Dette året søkte jeg på Paradise Hotel – og jeg kom med!

2014, 22 år

Jeg blir strengt talt aldri fornøyd med dette bildet.. Jeg myser som en idiot og varmen har tatt knekken på alt av sminke.. Dette året må ha vært et av de beste i hele mitt liv. Jeg hadde det så vanvittig morsomt og spennende!

2015, 23 ÅR

Dette året var vel ganske rolig. Fokuset mitt var mye på jobb og andre ting. Siden denne tiden har alt gått vanvittig fort, og det er nesten så jeg må finne ut hva som egentlig skjedde.. 

2016, 24 ÅR

Dette året var bra. Jeg fikk mye ny erfaring på jobb, jeg begynte å studere, og jeg utviklet meg mye. Dette året var motivasjonen på topp!

2017, 25 ÅR

Av en eller annen grunn var ikke 2017 et særlig bra år. Det skjedde så mye, og på alt for kort tid. Jeg var mye stresset, presset meg selv gjennom litt for mye, og jeg skulle ha tatt det et steg tilbake og husket at vi mennesker ikke er superhelter, og at vi av og til må akseptere at ikke ALT kan skje umiddelbart.

2018, BLIR 26 ÅR

Er det ikke vanvittig hvor mye som forandrer seg når man er ung?


FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

6 kommentarer
  1. Hei, Jeg kom først hit da du skrev om ONS, helt enig med deg. Her skriver du “Jeg er alltid ute etter noe nytt, både utseendemessig og mentalt.”
   Her har jeg noe som kan være nytt. Kropp har behov for mat og drikke, hjertet har et liv av seg selv og trenger ernæring av spesiell art. Med kjærlighet til den som ble sendt som nåde til alle mennesker, hør på denne og les oversettelsen 🙂
   Hilsen fra landet hvor Jesus ble født.
   https://www.youtube.com/watch?v=QLXZ4G3Dg8c

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg