FEIT OG BLEIK

Det er herved lørdag, og jeg har vel ikke følt at jeg har kunnet sette meg ned bittelitt før nå.

Gårsdagen ble brukt på youtube i sengen med en flaske rosévin (kjempeclassy!), så jeg mistet er par timer allerede der til søvn i dag. Etter to kopper kaffe og en kokende dusj var jeg klar for tur med hundene. Akkurat nå bor jeg på landet hos mamma, og da et det helt herlig å komme seg ut med hundene, siden det er så lite folk her. Jeg HATER å møte andre mennesker når jeg går tur, simpelthen fordi jeg nyter stillheten og egne tanker når jeg går tur. I tillegg er hundene av rasen chihuahua, som i møte med større hunder lager et sirkus.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg elsker denne ullkjolen! Om jeg husker riktig er den fra Vero Moda! Perfekt å kose seg hjemme i ♥

 

Feit og bleik? Jeg skriver den overskriften fordi jeg helt siden juli har svettet og pint meg gjennom hittil 65 treningsøkter i håp om å ikke la alderen ta knekken på meg. Jeg er 25 år nå, og inspirasjonen til å  begynne å trene må ha kommet den dagen jeg innså at rompen ikke følger med resten av kroppen lenger, og at den bare gikk en vei, og det var nedover. Jeg har vært ganske aktiv hele mitt liv både med ridning og generell fysisk aktivitet, og derfor er det litt skremmende å se at billappen og kiloene plusser seg sammen. MEN NÅ… Jo nå er jeg på god vei til å være i min beste form noensinne, faktisk. Jeg har kun tapt 2 kilo på 5 måneder, men jeg har aldri følt meg så vel som nå. Jeg har fortsatt en lang vei å gå for å få alt hundre prosent slik jeg ønsker det, men det er så utrolig moro å se hva man kan gjøre og få til med bittelitt viljestyrke. Jeg er seriøst superwoman. Dette har alltid vært min beste egenskap – jeg får til alt jeg vil.

Etter å ha trent meg til svetten sprutet kjørte jeg min kjære bil til vaskehallen i håp om å få frem dens egentlige nydelige og sorte farge. Dette var helt ærlig dønn kjedelig, da det var lang kø.

Nå har jeg tatt dagens andre dusj og pimpet ansiktet mitt, for i kveld står vin på menyen sammen med to barndomsvenninner. Jeg håper alle der ute får en nydelig lørdag (I morgen er derimot en annen sak..)!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

XOXO

4 kommentarer

Siste innlegg