BLACK FRIDAY HOS BLIVAKKER

Dette er starten på en forrykende uke! Nå starter Black Week hos BliVakker.no, og dette varer helt frem til 24.november, så her blir det nok førstemann til mølla. Nettbutikken kommer til å yre av sinnsyke tilbud, så det kan vel ikke bli bedre? I tillegg til å hamstre av favoritter, bør alle rette øynene mot et merke som ikke har rukket å få så mye oppmerksomhet midt i jungelen av produkter, nemlig NIP+FAB:

NIP+FAB lover “Naturlige og nyskapende ingredienser som gir fantastiske resultater til huden.” Dette ville jeg selvfølgelig finne ut av da jeg ble spurt om å få en pakke i posten! Jeg skal innrømme at jeg nærmest siklet da jeg fikk en sjokkfull eske med sminke i posten forrige fredag! Esken inneholdt foundation, brynspenner, concealere, colour correctors, leppefarger, øyeskygger, contour palette, highlighter palette, blusher og mer. Nå har jeg testet alle produktene, og har gitt sminken en egen utfordring da anledningen jeg hadde til å sminke meg var en tur i stallen for å ri. Mange tenker kanskje at det er prippent og sært å sminke seg skikkelig før dette, men jeg benyttet altså anledningen.

Så hva synes jeg?

1. Jeg er svært fornøyd med at sminken satt veldig godt – bedre enn forventet. Ofte forbinder vi pris og kvalitet og tror at noe som er billig automatisk er dårlig. Her ble jeg imponert, for produktene virker veldig bra til sin pris.

2. Sminken tålte å bli med på ridning. Ikke all sminke tåler litt svette og hjelm på hodet – det tålte denne!

3. Fargen på lipsticken jeg brukte er heeeelt magisk! (Den fåes kjøpt HER)

4. Øyeskyggene var overraskende pigmenterte, og drysset ikke ned under øynene.

5. Contourpalettet hadde også mye pigmentering – og det synes jeg er viktig, da man bare bruker opp produktet med en gang om man må ta så mye. De lyse fargene er spesielt viktig for meg at har bra med pigmentering.

5. Concealerne dekket det de skal dekke. Ofte blir jeg litt lurt av dette, men jeg ser tydelig at de gjorde jobben sin.

Enda artigere er det at jeg fikk til en så fin og naturlig look. Forrige gang jeg skulle teste sminke ble det veldig knæsj, men jeg føler at sminken på bildene er en typisk look til en hver anledning. Jeg elsker spesielt hvordan leppene ble. Jeg tok ikke så mye øyeskygge, i og med at det var dagtid, men jeg skal snart på julebord, og da blir det ekstra spennende å teste ut litt farger!

For å se resultatet og liste med produkter som er brukt, bla nedover!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

 

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

MATTE LIQUID LIPSTICK I FARGEN “PINK LEMONADE: HER 

EYE SHADOW PALETTE SCULPTED: HER

COLOUR CORRECTING: HER 

CONCEALER #5: HER

FOUNDATION #5: HER 

CONTOUR PALETTE LIGHT: HER

BLUSHER PALETTE BLUSHED: HER

HIGHLIGHT PALETTE STROBOSVOPIC: HER

Jeg har også brukt brynspenn fra NIP+FAB, men denne tror jeg ikke har rukket å komme inn! Men den var også veldig god, lett å jobbe med og masse farge for hvert strøk. Jeg kommer nok til å legge til en del av disse produktene i mine vanlige rutiner, da jeg egentlig synes jeg ble mye finere enn jeg pleier her, hehe!

 

Og IKKE GLEM AT MASSE ANNET OGSÅ ER PÅ TILBUD UNDER BLACK WEEK! 

 

 

Sponset innlegg!

 

XOXOXO

5 kommentarer
  1. Ja, har nettopp handlet en del der da 🙂 Synes det er vanskelig å handle der da jeg ikke handler produkter som er testet på dyr, så når jeg handler der så vet jeg hva jeg skal ha.
   Ble med på en Black Friday konk, der man kan vinne produkter til 1500 kr. Noen som vil hjelpe meg å få en gullmaske gratis:) http://upvir.al/ref/10541703

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg